VENUS IN SCORPION -9 OCTOMBRIE -2 NOIEMBRIE 2011-O DRAGOSTE PROFUNDA , PATIMASA ,TOTALA

Venus reprezinta modul de abordare a unei relatii, cum atragem sau respingem pe cineva, guverneaza senzualitatea si placerile pamantesti, descopera VALOAREA prin intermediul simtului tactil, gust, miros, vedere, sunet, relatii de orice fel. Este o energie ce are in semnatura astrala carisma, iubirea, ademenirea, farmecul, afectiunea, placerea.  atractia, dorinta erotica, casatoria, parteneriatul in afaceri, arta, muzica, banii, parfumurile, parfumul dragostei, acordurile, strategiile dar si dragostea in afara casatoriei.  Loialitatea si fidelitatea nu sunt incluse in lista de prioritati a lui Venus, mesajul ei este “ dragostea mai presus de orice”.
Venus in Scorpion este in “exil”,vorbim de un semn ce poate amplifica calitatile negative ale micului benefic, aduce blocaje , deceptii,pierderi ,defazaj comportamental.
Venus in Scorpion este demonstrativa , pasionala ( n!), emotiile, dorintele sexuale sunt extrem de puternice , secretoase , este o energie ce genereaza iubire intensa dar in aceeasi masura  putem vorbi si de o ura profunda . Chiar si foarte afectata, aceasta energie venusiana colorata de semnul scorpionului, nu te lasa sa-ti calci mandria, demnitatea emotionala  in picioare .  Odata cu influenta acestei energii, se poate instala un aer de mister  in relatiile noastre ; sub acest aer misterios se verifica de fapt cat de sigura este relatia respectiva, cata siguranta ofera partenerul. Secretele fac parte din aceasta energie , la fel si posesivitatea, dorinta de manipulare,  transformare .Venus in Scorpion va sti atat de bine sa amplifice gelozia , posesivitatea, extravaganta , luxul, pasiunile arzatoare , obsesia.

Aceasta energie induce nevoia de relatii neobisnuite , de lux, important este sa invatam sa fim demni de “ luxul” pe care il avem si nu sa visam la el, sa evitam extravagantele , jocurile de noroc , promiscuitatea , adevarata fericire nu o gasim in iluziile pe care ni le putem induce singuri, adevarata fericire o putem gasi in valoarea noastra, in valoarea partenerului  nostru. Este foarte important sa invatam despre valoarea spirituala a fiecaruia dintre noi evitand sa posedam doar lucruri si oameni doar de dragul de a poseda . Nevoia de o relatie sigura este intensificata de nevoia de pasiune , sex, dorinte neobisnuite ,  gelozie . Incapacitatea de a ierta si de a uita isi poate pune amprenta foarte bine in aceasta perioada , acest lucru poate genera grave probleme in relatii . In Scorpion , energia venusiana nu are nevoie de prea multe cuvinte, limbajul acestei energii este dincolo de cuvinte , leaga doua suflete profund , complex , este o fuziune completa: minte, suflet ,trup. Perioada in care venus tranziteaza semnul scorpionului poate aduce acea iubire iesita din comun care sa umple” colturile goale ale inimii “, vorbim de o  energie  ce poate  canta un cantec al dragostei intense , disperate , misterioase ,secretoase , nu este o energie care trebuie tratata cu superficialitate , trebuie tratata cu respect , doar asa  , aceasta energie ne poate da sansa de a gasi iubirea ce poate dura toata viata .
Cu Venus in Scorpion,dorintele sunt puternice, urmatoarea perioada poate fi marcata de nevoia noastra intensa de a ne indeplini dorintele ( iubire, valoare personala, posesiuni materile ) cu orice pret , egoismul acestei energii poate fi extrem de neplacut .
Venus in Scorpion ne reaminteste ca ceea ce este ascuns este adesea mult mai puternic decat ceea ce se vede , ne incurajeaza sa ne folosim magia sufletului in relatiile noastre , in valorile noastre. Urmeaza o perioada plina de pasiune,magnetism puternic in forma lui cea mai primitiva.

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe : Scorpion,Taur, Leu, Varsator.

Adriana Tudosa .

 

You may also like

9 Comments

 1. Buna seara!
  eu am venus in scorpion in casa II, conjunct cu marte si uranus, as vrea sa va intreb daca pozitia aceasta imi poate influenta viata sentimentala in urmatoarea perioada.
  Va multumesc.

 2. buna Adriana,eu am venus in capricorn-11/02/1971-tg ocna-8.15.cuma ma influienteaza Venus in Scorpion?In viata privata e un dezastru.Criza.Giacomo are semnul soarelui Scorpion-8/11/1967-bari,dar are venus in feciaoara si Marte in Capricorn.Cum ne influienzeaza?Te rog mult spune-mi de ce trecem printr-o periaoda de departare unul de altul fizica.Parca s-a terminat totul desi el spune ca ne vom vedea si ca acum are treaba….parca e un moment de pauza tacita.E de bine?
  Te rog mult spune-mi ceva tu.
  Din inima
  Daniela

 3. Draga Adriana, ai atins un subiect atat de sensibil si mult dorit in vietile noastre: iubirea…
  Intr-o lume in care se vorbeste tot mai mult despre criza, sa speram ca Venus in Scorpion ne va bucura sufletul si ne va insenina orizontul…

  Multumim pentru speranta!

  Mercur

 4. anca
  venus in tranzit peste venus natal in conjunctie cu marte si uranus poate arata o iubire neasteptata ,bani neasteptati sau poti pierde bani ,depinde si de ce alte aspecte face venus in harta natala , ce casa guverneaza .
  astepata-te la ceva ” neasteptat ” dar profund transformator .
  adriana

 5. Adriana,am o rugaminte la tine:am mare nevoie de liniste sufleteasca si de iubire si de acea te rog sa-mi spui daca in viitorul apropiat o sa am parte de asa ceva?sunt nascuta pe 16 iunie 1981,ora 09.15’….multumesc

 6. Va rog sa-mi spuneti, daca puteti si timpul va permite daca Venus va aduce un dar in viata mea. Sunt leu, 28 iulie, 1977. Nascuta la Zalau ora 6,30. Multumesc frumos de tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.