URANUS IN BERBEC -12 MARTIE 2011 ORA 02:50 ,ORA ROMANIEI –NE TREZIM LA VIATA

Pe 12 martie 2011 in jurul orei  02:50 , Uranus intra in semnul Berbecului iar timp de 8 ani de zile vom avea  in viata noastra pe acest zeu ce cultiva unicitatea , intuitia, inovatia , ingeniozitatea , razvratirea, neastamparul. In timpul acestui tranzit spectaculos,de pionerat ne vom vindeca de frica paralizanta inmagazinata in noi ,ne vom elibera de frica a a fi altfel ,vom lupta pentru schimbare ,pentru eliminarea restrictiilor ,totul se intampla intr-un mod neasteptat . Uranus este un catalizator al revoltelor , perturba  cu sau fara avertizare , este experienta diferita ce ajuta sa ne punem in lumina calitatile unice .

Mai multe despre Uranus in Berbec cititi aici :

Uranus este “geniul care stie” ,in tranzit efectele lui asupra vietii noastre sunt vizibile , evenimentele sunt foarte perceptibile .Cu putina precautie,cel mai adesea un tranzit uranian poate deveni o experienta pozitiva . De multe ori tranzitele lui Uranus aduc efectele de obligare pentru cei care nu au inteles de bunavoie sau ii obliga imperios sa actioneze ,este neprevazutul care poate aduce un succes deplin sau un esc mizerabil..In tranzit prin diferite case astrologice-domenii de viata, Uranus ofera indicatii asupra individualitatii si structurii mentale ,genereaza un plus de originalitate creativa ,exprimarea intr-un mod inedit a continutului casei respective, ofera indicatii despre viata publica sau privata , aduce noi posibilitati, cultiva nonconformismul . O influenta pozitiva a lui Uranus conduce la lovituri neasteptate ale sansei , la depasirea unor probleme ce constrang si limiteaza ,la reusita .O influenta negativa  a lui Uranus provoaca neliniste ,ineficienta prin eforturi sterile ,riscuri si excese ,lovituri de teatru ,ghinioane subite ,aventuri poleite  ,pierderi de tot felul.

Uranus in Berbec ne va pune intr-un mod unic sa na intrebam “ cine sunt eu ?”aruncandu-ne in experiente care ne pot raspunde la aceasta intrebare .

Sunteti pregatiti pentru aceasta calatorie de pionerat ?

Mult succes .

Adriana Tudosa

You may also like

92 Comments

 1. mihaela
  Leu cu ascendentul in Fecioara ( esti cerebrala ,iubesti munca,esti atenta la orice detaliu dar stii sa critici destul de bine pe oricine ) ,Uranus iti tranziteaza casa VIII o casa a transformarii ,a banilor veniti din alta parte,a banilor partenerului,deci in aceste directii Uranus iti va reforma gandirea dar si viata .Nu este usor cu Uranus in casa VIII -o casa scorpionica, de multe ori de-a lungul acestor 8 ani vei simti cum ” acul scorpionului ” te va soca dar si ilumina . . Uranus in tranzit prin casa VIII este o perioada in care tot felul de intuitii neasteptate si adesea tulburatoare iti inunda viata ,este un timp bun in care te poti familizriza cu domeniul ocult ,asta nu prin studii ci prin revelatii sau viziune . La un nivel mai lumesc , uranus in tranzit prin aceasta casa poade aduce “ venituri intrerupte sau neregulate “, disfunctii sexuale adesea inexplicabile ,schimbari bruste in finantele comune cu partenerul,legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica . Poti primi deasemenea o mostenire , poate veni de unde nu te astepti, relatiile tale pot trece printr-o transformare .
  Adriana

 2. stefana
  Sagetator cu soarele pe gradul 29:06 iar ascendentul il ai in Balanta gradul 27 ;Uranus in berbec iti tranziteaza cam in jur de 3 ani casa V -casa iubirii, creativitatii personale , a copiilor. In acest domeniu din viata ta ,uranus te va ajuta sa reformezi notiunea de iubire , creativitate , distractii,aventura , copii .Uranus in tranzit prin casa V poate trezi “gusturile bizare,neobisnuite “ din tine , viata devine mai interesanta ,poti experimenta lucruri noi in iubire ,poti atrage parteneri neobisnuiti ( diferenta de varsta, de cultura, de pozitie sociala ) ,relatiile tale pot capata un aer nonconformist,neobisnuit care sa-ti ofere libertate . Daca esti implicata intr-o relatie , aceasta se poate modifica sau se poate rupe daca nu raspunde cerintelor lui uranus . Casa V este si casa copiilor , deci poate aparea un copil in aceasta perioada . Creativitatea ta devine mai inovatoare,vei tinde sa faci lucrurile in aceasta directie intr-un mod diferit. Uranus in berbec in casa V iti pune la dispozitie “ scanteia” ce aprinde pasiunea din tine ,pofta de viata te indeamna sa cauti iubirea ,pasiunea, romantismul intr-o iubire –iubit dar aceasta trebuie sa ofere altceva decat doreai pana acuma .Cu Uranus in casa V ,iubirea te imbratiseaza dar intr-un mod neasteptat,nu ofera stabilitate dar afera trairi si pasiuni magnifice .
  Adriana

 3. roxana
  Uranus in tranzit prin casa XII poate fi mai subtil (casa XII –o casa a lucrurilor secrete ) ,poate sa-ti aduca in atentie anumite lucruri tinute secrete, ascunse ,poate sa nu-ti placa ceea ce vezi , dar ele sunt evidentiate si trebuiesc rezolvate intr-un mod nou. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului ,sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat ,poti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva ta ,uneori evenimentele ascunse sunt descoperite in momentele cele mai inoportune . Exista posibilitatea sa te implici intr-o situatie noua care este foarte diferita de ceea ce se asteapta de la tine ,daca nu poti sa te exprimi liber ,natural si deschis vizavi de aceasta situatie noua in viata ta , vei face acest lucru in secret. Manifestarea pozitiva a acestei energii uraniene includ descoperirea unui talent neobisnuit ,devii constienta de acest talent dar pentru a-l putea valorifica trebuie sa-l dezvolti in continuare . Poate fi vorba de astrologie,psihanaliza, creativitate artistica . Secretele iti pot face rau in acesta , pot conduce la o stare de agitatie ,nervozitate. La un nivel pozitiv, iti poti dezvolta o credinta profunda in individualitatea ta ,vei invata sa ai incredere in calitatile unice interioare care sa te elibereze de orice limitare .
  Uranus in careu cu Soarele natal poate amplifica nerabdarea ,intoleranta fata de tot ce este resimtit ca o piedica in calea libertatii ,pot aparea schimbari neasteptate de destin ( este implicat si nodul nord ),poate fi un viraj de 180 grade legat de decizia unei alte persoane sau de o alegere personala . Rupturile sunt frecvente sub aceasta energie ,nu trebuie uita ca uranus ne vorbeste despre viitor. Deoarece ai Soarele natal in casa IX -CASA studiilor inalte ,strainatatii, religiei iar acesta este guvernatorul casei iubirii ,copiilor ,speculatiilor ,in aceste domenii neprevazutul este prezent ,uranus prin tranzitul lui in casa XII te va ajuta sa faci o nota imprevizibila a trecutului si sa pleci , sau sa cunosti in mod neateptat pe cineva ( soarele in harta unei femei este barbatul) din strainatate sau intr-o calatorie ce iti va fi un bun ghid pentru destinul tau (nodul nord peste soarele natal).
  Adriana

 4. lucica feraru
  sotul tau este peste cu ascendentul in Varsator ; in aceasta perioada Saturn retrograd ii tranziteaza casa VIII -o casa in care profesorul Saturn are un impact deosebit asupra castigurilor prin parteneriate, mosteniri, testamente, succesiuni, in planul sexual emotional, psihologic si cel spiritual . Este un timp in care va fi pus sa renuntate la anumite dorinte sau atasamante intense, poate fi o perioada de suferinta intensa, va trebui sa se confrunte cu principiile supreme ale vietii , cu experiente spirituale esentiale pe care le-a ignorat sau neglijat. Afacerile care nu ofera protectie si securitate sufletului vor suferi remodelari sau chiar vor fi rupte. Saturn retrograd face trimitere la trecut unde exista ceva facut gresit sau ceva a fost facut alfel decat era normal, acuma , aceasta energie repara acea greseala din trecut , de multe ori putem face anumite lucruri crezand ca nu ne vede nimeni , aici gresim,trebuie sa incercam ca zi de zi sa respectam legile scrise sau nescrise ale omenirii. Vine o zi cand saturn ne prezinta o nota de plata amara si ne intrebam de ce ?
  Saturn ii guverneaza casa XII o casa a secretelor dar si a pierderilor ,tot ce se pierde acuma are o radacina putreda in trecutul lui .
  pe harta ta nu m-am uitat , fara ora de nastere nu pot spune nimic .

 5. florea marinela

  Uranus in tranzit prin casa XII poate fi mai subtil (casa XII –o casa a lucrurilor secrete ) ,poate sa-ti aduca in atentie anumite lucruri tinute secrete, ascunse ,poate sa nu-ti placa ceea ce vezi , dar ele sunt evidentiate si trebuiesc rezolvate intr-un mod nou. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului ,sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat ,poti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva ta ,uneori evenimentele ascunse sunt descoperite in momentele cele mai inoportune . Exista posibilitatea sa te implici intr-o situatie noua care este foarte diferita de ceea ce se asteapta de la tine ,daca nu poti sa te exprimi liber ,natural si deschis vizavi de aceasta situatie noua in viata ta , vei face acest lucru in secret. Manifestarea pozitiva a acestei energii uraniene include descoperirea unui talent neobisnuit ,devii constienta de acest talent dar pentru a-l putea valorifica trebuie sa-l dezvolti in continuare . Poate fi vorba de astrologie,psihanaliza, creativitate artistica . Secretele iti pot face rau in acesta perioada conducand la o stare de agitatie ,nervozitate. Uranus in tranzit prin aceasta casa te poate ajuta sa dezvolti o credinta profunda in individualitatea ta ,vei invata sa ai incredere in calitatile unice interioare care sa te elibereze de orice limitare .Uranus iti guverneaza casa XI ,in consecinta poti intalni oameni noi care te pot ajuta sa vezi viata intr-un mod diferit de cum stiai tu, poti rupe anumite prietenii care te tin pe loc,totul aici tine de neobisnuit,inedit .
  Adriana

 6. ancuta corina
  Uranus in Berbec iti tranziteaza casa III natala , poate fi o perioada excelenta pentru invatare ,mintea ta este mai deschisa iar norocul vine prin cunostintele acumulate ,viata de zi cu zi se grabeste ,intalnirile,planurile ,apelurile telefonice sunt activate intr-un mod neobisnuit . Poti incepe sa inveti despre astrologie ,intalnirile de zi cu zi cu vecinii,rude,prieteni dar si activitatile de rutina pot fi destul de imprebizibile .Casa III este casa naturala a lui Mercur ,cu Uranus -octava superioara a lui mercur in aceasta casa poti sa ai incredere in inuitia ta , ea poate fu punctul forte al tau in urmatoarea perioada ,poti aranja lucrurile practice din jurul tau intr-un mod inedit .Tot casa III se ocupa si de calatorii scurte , deci poti face in mod neasptat mai multe drumuri ,poti cunoaste pe cineva deosebit la un asemenea drum.Uranus in tranzit in berbec in opozitie cu pluto natal din casa IX poate aduce schimbari radicale in viata ta ,dar aceasta opozitie are un sprijin important in Mercur natal din casa II casa banilor. In harta natala ,Mercur este guvernatorul casei partenerului,inclin sa cred ca vei cunoaste pe cineva care iti va schimba viata ,situatia financiara.
  Adriana

 7. maia
  Uranus in tranzit prin casa VI aduce noutati , neasteptat,imprevizibil in domeniul muncii ,aceasta energie proaspata poate sa-ti aduca schimbarea locului de munca sau un loc de munca in care sa-ti poti dezvolta si pune in evidenta individualitatea ta . Este o energie ce permite mai multa independenta in munca pe care o faci sau o vei face ,aici totul se vrea in pas cu aparatura de ultima generatie . Poti deveni mai nervoasa , in consecinta ai grija de sanatatea ta ,poti incepe o dieta ,poti merge la o sala ,tot ce tine de sanatate are nevoie de atentie din partea ta . Uranus iti guverneaza casa iubirii ,copiilor ,poti cunoaste in urmatoarea perioada pe cineva deosebit ,poate fi o iubire deosebita care aduce ” furnicaturi si pasiune”,poti avea un copil,poti da viata unui hobby de-al tau .
  Adriana

 8. buna seara
  v-as fi recunoscatoare daca ati putea sa imi spuneti in ce mod ma va influenta uranus in berbec. sunt nascuta pe 15.08.1984 ora 05:30 la iasi. va multumesc frumos!

 9. tatiana
  Uranus in Berbec iti tranziteaza casa carierei-casa X,viata profesionala si cariera pot cunoaste schimbari neprevazute ,modul in care te prezinti in societate ar putea fi contestat sau poti fi pusa in situatii iesite din comun ,te vede lumea in aceasta perioada .Vrei libertate ,iti displac restrictiile ,ordinele fie ele de la un sef,de la o autoritate,de la un parinte nu pot fi ascultate de tine in aceasta perioada ,poti reactiona fara a gandi regretand mai tarziu actiunile ,deciziile tale . Prin urmare , fii mai atenta la modificarile pe care le faci . Uranus este guvernatorul casei IX -casa studiilor inalte , calatoriilor mari,strainatatii ,in consecinta esti ajutata sa iti extinzi cunostintele despre viata ,vei fi stimulata sa inveti lucruri noi ,poti studia astrologia ,poti calatori mai mult ,poti vedea lumea dintr-un unghi diferit ,imaginea mare a universului devine extrem de importanta pentru tine, te poti muta in strainatate ,poti cunoaste pe cineva acolo care iti schimba viata .
  Adriana

 10. elenita
  uranus in berbec iti tranziteaza casa XII ,este o energie mai subtila (casa XII –o casa a lucrurilor secrete ) ce poate sa-ti aduca in atentie anumite lucruri tinute secrete, ascunse ,poate sa nu-ti placa ceea ce vezi , dar ele sunt evidentiate si trebuiesc rezolvate intr-un mod nou. Este cel mai bun moment pentru a clarifica lucrurile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului ,sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat ,poti descoperi pe cineva care lucreaza impotriva ta ,uneori evenimentele ascunse sunt descoperite in momentele cele mai inoportune . Exista posibilitatea sa te implici intr-o situatie noua care este foarte diferita de ceea ce se asteapta de la tine ,daca nu poti sa te exprimi liber ,natural si deschis vizavi de aceasta situatie noua in viata ta , vei face acest lucru in secret. Manifestarea pozitiva a acestei energii uraniene includ descoperirea unui talent neobisnuit ,devii constienta de acest talent dar pentru a-l putea valorifica trebuie sa-l dezvolti in continuare . Poate fi vorba de astrologie,psihanaliza, creativitate artistica . Secretele iti pot face rau in acesta , pot conduce la o stare de agitatie ,nervozitate. La un nivel pozitiv, iti poti dezvolta o credinta profunda in individualitatea ta ,vei invata sa ai incredere in calitatile unice interioare care sa te elibereze de orice limitare .
  In harta natala ai Punctul Norocului in casa IX -O casa ce ne vorbeste despre credinta , studii inalte ,strainatate ,prin credinta iti poti aduce noroculin viata ta ,in strainatate poti da mana cu norocul tau ,vezi ce faci .Ai casa muncii in Leu iar guvernatorul acestei case -Soarele este in casa VIII ,asta inseamna ca poti trece prin multe transformari legate de un loc de munca de-a lungul vietii.Acuma ,guvernatorul casei VI-Soarele este in tranzit prin casa XII (cam adormit , fara vlaga si poetic ),in momentul in care iti va trece peste ascendentul natal in berbec gradul 15 ( inceputul lunii aprilie ) te vei trezi la viata si inclin sa cred ca iti vei gasi un loc de munca . Incepand din mai 2011 , dupa ce Juno retrograd isi reia mersul direct iti poti gasi un loc de munca ,acuma aceasta energie iti activeaza casa muncii dar intr-un fel care nu te lasa sa faci pasi prea multi in nici o relatie , fie ea de iubire,fie ea de munca .
  Adriana

 11. Multumesc, din suflet, draga mea.
  Mi-ai dat emotii. Dupa perioada neagra si zbuciumata pe care am avut-o, ceea ce mi-ai spus tu e ca un balsam care este pus pe rana.
  Asa sa fie, cum ai spus tu!!!
  E foarte frumos ca iti faci timp pentru noi. Sunt convinsa ca vei avea parte de mult bine in viata.
  Cu mult drag.
  Corina Anucuta

 12. Buna seara Adriana,
  M-am nascut pe 6 august 1955 la ora 06.15 in Bucuresti. As dori sa stiu cum imi va influenta viata intrarea lui Uranus in Berbec. Multumesc mult.

 13. ce influenta are asupra mea uranus?ma ajuta sa imi gasesc jumatatea?sunt nascut in 7 .11.1980,ora 9:30,Craiova.Va multumesc!

 14. te salut cu mult drag si cu speranta in suflet. astept cu rabdare sa vina si randul meu.iti multumesc .iti doresc numai bine. anca

 15. Buna,

  Daca poti, te rog sa imi spui cum ma influenteaza acest tranzit al lui Uranus. Data nasterii 29.07.1980 ora 09:30 Jud. Brasov, Oras Brasov.

  Toate lucrurile au au mers prost in viata.

 16. anca
  cand am ridicat harta ta ,am vazut ca ai Marte in casa IX casa strainatatii; Marte in harta unei femei reprezinta barbatul din sufletul ei dar pentru tine este mai mult decat atat , este barbatul sortit deoarece iti guverneaza casa partenerului care este in Berbec gradul 19. Eclipsa de soare din iulie 2010 din data de 11 iulie a fost pe gradul 19 rac in conjunctie cu Marte natal gradul 18:29 rac ,aceasta eclipsa ti-a adus barbatul sortit ,ar fi bine sa nu dai cu piciorul sansei de a trai cu cel care face parte din destinul tau .Peste o luna ,Jupiter in berbec va trece peste descendent -casa partenerului ,asta inseamna o casatorie ,un parteneriat ,asocieri pozitive . Nehotararea ta este legata de Venus retrograd in rac gradul 0:43 plasata tot in casa strainatatii, asta inseamna ca acolo ai o datorie ,o plata de facut la nivel de iubire .O planeta retrograda vine cu anumite lectii de invatat pe care nu le poti sari ,nu le poti da deoparte ,important este sa lasi iubirea sa vina la tine si sa raspunzi in acelasi limbaj . Energia unei planete retrograde poate fi asemeni unei ” frunze ratacitoare ” plina de viata dar care nu stie care este ” copacul” din care s-a desprins , ai de partea ta in aceasta perioada energii care anunta un parteneriat benefic .Uranus in Berbec face un aspect de careu cu venus in rac din harta natala ,greu vei accepta din nou o legatura dar nu si imposibil. Uranus in careu cu venus aduce dragoste dar intr-un fel in care vrea uranus,dragoctea trebuie sa fie libera , fara constrangeri ,fara ca celalalt sa poata modifica prea mult viata ta .Acest aspect totusi iti poate oferi alceva intr-o iubire, relatie .
  Adriana

 17. sunt nascuta pe 26.06.1982 ora 11:45am bucuresti. puteti sa-mi spuneti ce influenta are uranus in berbec asupra mea? multumesc

 18. nu am cuvinte pentru ati multumi!sa-ti dea Domnul tot ce e mai bun si mai frumos.te imbratisez chiar daca te cunosc numai din fotografie!poate ne mai auzim! si cand voi veni in tara nu stiu daca ai cabinet, poate ne vom cunoaste personal.as fi onorata. te admir!!!!

 19. Buna dimineata!
  Sunt convinsa ca esti foarte ocupata, dar vreau sa te rog sa-mi spui si mie, cum ma va influenta Uranus, mai exact in ce sector de viata trebuie sa lucrez la transformare. Sunt nascuta pe 2 noiembrie 1966, ora 22:30, Sibiu.
  Iti multumesc si iti doresc multa sanatate si putere de munca.

  Adriana Alexis

 20. Buna Adriana,
  Sunt si eu pasionata de astrologie, si acum ma confrunt cu o situatie din care nu stiu cum sa ies. Sunt nascuta pe 9 Mai 1958 la Fetesti ora 15:53.
  As dori daca ai putea sa imi spui ce vor sa-mi comunice astrele, ajutandu-ma astfel sa inteleg ce decizii sa iau privind viitorul meu.
  Multumesc

 21. Adriana,
  Dupa ce Saturnul m-a chinuit pe casa a VII-a (am axa interceptata Fecioara- Pesti) si abia la sfarsitul tranzitului am inteles ce vrea sa-mi comunice, acum acest Uranus fiind si guvernatorul ascendentului, la ce sa ma astept din partea lui? Ma intereseaza in special pe plan afectiv influenta astrelor, ca-l astept pe “Fat-Frumos” de prea multi ani.
  Sunt nascuta in 3 August 1985 la Arad ora 21:30.
  Iti multumesc!!

 22. Stimata Adriana,
  Va rog sa- mi spuneti cum voi fi influentat eu de acest tranzit, nascut fiind in 1965 feb.12, ora 10-10,30.Va multumesc.

 23. Buna ziua,
  va rog sa-mi spuneti si mie ce influenta are intrarea planetei Uranus in zodia Berbec asupra vietii mele? Sunt nascuta la data de 30.07.1973, orele 12:15, Bucuresti. Va multumesc mult!

 24. Oare ce ma asteapta in urmatorii 7 ani?Sunt nascuta la data de 3 august 1974,ora 13.45 in Piatra neamt.Va multumesc!

 25. Cand am vazut ca ai raspuns atator rugaminti, am sperat sa fiu si eu printre ele, dar nu am avut norocul acesta…Poate data viitoare, cand ai mai mult timp…
  Oricum, ai toata aprecierea mea, pentru tot ceea ce faci pentru cititorii tai… Sa ai parte de tot binele din lume, il meriti din plin!!!!

 26. mercur
  fecioara cu ascendentul in fecioara ,cu soarele in casa XII nu te deschizi prea usor fata de oameni .Soarele in casa XII tinde sa arunce lumina asupra afacerilor neterminate ale trecutului,vietilor trecute . Curatarea karmei poate deveni pentru tine ceva essential in aceasta viata. Ai nevoie de o mare energie solara pentru a executa ceea ce ti-ai propus pentru aceasta viata, iluminarea putand veni din crize fiziologice , sociale, psihologice. In caracterul tau se dezvolta o necessitate psihologica de izolare sau piedici morale , iti place sa traiesti destul de retrasa , destul de secretoasa , nu-ti prea place sa faci din viata ta o carte deschisa , dimpotriva, viata ta poate fi asemanata cu o carte pe care doar tu ai dreptul sa o deschizi si sa o inchizi.Caracterul tau este puternic interiorizat , pesimist , framantat de crize de constiinta ,in cursul vietii poti traversa dificultati psihice majore sau o lipsa acuta de incredere in personalitatea ta . Iti place sa traiesti departe de orice agitatie , poti rupe orice relatie cu cei din preajma ta , cu familia ta. Tot in aceasta casa XII ai si pe Venus. Venus in casa XII te poate face sa intri in relatii in care partenerul are ceva de ascuns ,te poti pacali mai usor ,poti fi un “ocean de mila ” .
  In aceasta perioada ,Uranus in Berbec iti tranziteaza casa partenerului , aceasta energie te poate face sa iti redefinesti intr-un mod nou si inedit conceptul de parteneriat , ce inseamna o relatie,cum trebuie sa te porti cu un partener . Uranus in tranzit prin casa VII poate fi un test interesant pentru persoanele neatasate de cineva deoarece le poate aduce povesti foarte interesante de iubire ,intense dar care nu ofera stabilitate si durata ,este o poveste care se aprinde instantaneu ,uranus in berbec in aceasta casa poate fi scanteia ce aprinde o relatie dar care nu are nevoie de restrictii ci de libertate . Relatiile tale apropiate pot suferi modificari . Uranus este guvernatorul casei VI natale , asta inseamna ca in acest domeniu legat de munca de zi cu zi,colegi , rutina, sanatate poti cunoaste anumite schimbari ,totul poate veni fara nici o avertizare ,important este sa nu te cramponezi de trecut ci sa accepti schimbarile ,in acest fel energia lui Uranus devine prietenoasa pentru tine.
  Adriana

 27. Wow…wow…multumesc din suflet…
  Trebuie sa recunosc ca ma regasesc in cele scrise de tine, dar surpriza a venit din partea casei aVIIa, ma asteptam sa fie in Pesti, dar se pare ca are continuitate in Berbec…

  Inca o data, mii si mii de multumiri…

 28. mercur
  casa VII incepe pe gradul 22:15 Pesti si continua pana la gradul 16 Berbec ,in jur de 4 ani ,Uranus in Berbec devine pentru tine o energie ce te invata despre relatii dar intr-un mod inedit,neasteptat.
  Adriana

 29. Adriana, draga mea, ma tot invata de cativa ani, mi-a dat toata viata peste cap. Am sperat ca s-a terminat nebunia, odata cu trecerea in Berbec, dar pe de alta parte, parca ma obisnuisem cu el.:))) Partea buna este ca m-am regasit pe mine in perioada aceasta, am invatat sa traiesc din nou, mi-am ‘reconstruit’ eul interior, dar si exterior…
  Domnul sa fie cu tine!!! Redai speranta oamenilor, ceea ce este foarte, foarte important!!!

  Multumesc, inca o data!

 30. Buna,
  Ma numesc Raluca Dumitrescu , sunt din Bucuresti , nascuta la 21.15 pe 21.01.1980.
  Daca se poate sa-mi spuneti cum ma influenteza Uranus pe viitor.
  Multumesc.

 31. Buna Adriana ! Sunt impresionata, ai raspuns atator persoane…Savurez articolele tale de ceva vreme, chiar ti`am solicitat ajutorul acum ceva timp, in legatura cu pozitia erosului in harta mea natala, sunt singura de foarte mult timp, as fi vrut sa stiu cateva detalii. Daca ai fi avut timp cred ca mi`ai fi raspuns, sunt convinsa. Daca imi vine si mie randul, as vrea sa stiu si cum ma influenteaza Uranus. 8.11.1984 ora 9.30 constanta. Multumesc anticipat !

 32. Buna ziua,

  De ceva vreme nu ma mai simt bine in pielea mea si nu stiu in ce directie sa o iau.Imi puteti spune in ce sector de viata ma influenteaza pe mine Uranus? Sunt nascuta pe 4 noiembrie 1989, ora 13:50, Dorohoi (26E24,47N57). Multumesc,

  O zi buna.

 33. Buna ziua,

  Imi doresc din tot sufletul ca ceva sa se schimbe in bine in viata mea.Am depus mari eforturi in ultimii ani…Sunt nascuta pe 09 04 1968 ora 23.45 loc .Focsani.Uranus va tranzita multe planete natale in anii care vor urma.Chiar acum face conjunctie cu Venus si Chiron.Mai sunt simulte alte aspecte…V-as ruga daca se poate sa ma,,ghidati”in acest hatis.Voi iesi la lumina sau ma voi afunda de tot? Multumiri anticipate si urari de bine.
  cu stima Carmen

 34. Buna Adriana,ce parere ai despre perioada prin care trecem ,ma refer la intrarea lui Uranus in Berbec?Si mai ales poposirea lui atat de mult timp.Cum ar putea sa ma influenteze pe mine? Sunt nascuta in 7.aprilie 1979 in Galati la ora 19.45… Toate cele bune si mult succes in cariera…

 35. Adriana, multumesc tare frumos pentru raspuns. Nu am 14 ani ci am redactat gresit data nasterii care este 11 iulie 1977 :)). Multumesc inca o data pentru tot efortul tau.

  Numai bine si mult noroc iti doresc,
  Corina

 36. Buna seara Adriana, te rugasem si eu ceva pe 8 martie. 🙂 ai putin timp sa imi spui care este parerea ta? te rog mult de tot. multumesc! si pentru articolele deosebite scrise in ultimele zile. cu mult drag iti doresc pace, lumina si iubire!

 37. Whoho… da cata lume se inghesuie “for free” la astrograme! In loc sa o sprijiniti acordandu-i un ajutor financiar pentru eforturile sale asa cum se face de cuviinta nu va pasa ca e si ea om si are nevoi. Sunteti cu totii niste egoisti avari! Sa va fie rusine mare!

 38. daniela
  nu cred ca trebuie sa judeci pe altii ,acest drept nu-l are nimeni aici pe pamant ,
  Adriana

 39. Buna Adriana, e adevarat ca absolut tot ce stii si vei mai afla au venit catre tine intr-un timp anume..? stiai cand erai micuta, ca acest minunat domeniu te va pasiona maine..?
  eU, personal vad toate aceste lucruri ce vin spre noi ca un har cu care bunul Dumnezeu ne inzestreaza, in functie de atitudine…Ce crezi in ceea ce te priveste…Daca nu vrei sa zici despre tine aceste lucruri inteleg…..! Oricum locul tau sub Soare este de admirat…!

 40. Ma numesc Bodea Daniela.Inainte de casatorie ma numeam Cristef…Crezi ca are o asa mare importanta schimbarea numelui unei persoane, dupa ce aceasta se casatoreste….? Te rog ,doar daca timpul iti permite , sa scrii putin de tot despre astrograma mea…Sunt nascuta pe 7.04.1979 in Galati la 19.45 …Raspunsul tau il astept pana la iarna.nu ma grabesc…te inteleg bine ca sunt altele mult mai esentiale ce te preocupa….! Fii binecuvantata … !

 41. Buna seara!
  Intamplator am gasit acest articol editat inca din anul 2011 si imi este util pentru a intelege intr-o oarecare masura ce se intampla in tranzitul lui uranus in casa VII, cea a berbecului. Incerc sa leg firul lucrurile pt a putea pricepe si mai bine ce aduce urmatoarea perioada pt mine,insa cu parere de rau constat ca am nevoie si de un mic ajutor din partea dvs., caci nu am inteles cum e cand o fecioara cu ascendent in balanta si acel tranzit al lui uranus in casa 7 poate sa aduca schimbari majore. Si aici, am nevoie de un pic de ajutor, ceea ce sper ca mi l veti acorda, chiar daca asta inseamna sa va precizez datele personale.
  Cu alte cuvinte, rog din tot sufletul, atunci cand aveti un pic de timp liber, sa mi spuneti la ce sa ma astept intr un viitor oarecum apropriat, cu un uranus, soare, juno si luna, toate acestea in casa 7, casa parteneriatului.
  03.09.1983, 9.15, tg. frumos, iasi
  Va multumesc frumos! Oana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.