TRAIAN BASESCU SI SOARELE PROGRESAT IN CAPRICORN IN CAREU CU SATURN NATAL IN BALANTA –IZOLARE, SINGURATATE ,PIEDICI………

astro_25gw_18_tbasescu_2009119.62322.24583

Principiul progresiei se bazeaza pe analogia 1 grad  =1an  si releveaza tiparele ciclice prestabilite prin care trecem in timpul vietii , cu alte cuvinte , arata campul energetic la care suntem racordati de la nastere trecand regulat prin anumite schimbari ritmice, periodice .

Toate aspectele exacte pe care Soarele in progresie le face cu planetele natale sau cu punctele matematice din harta natala pot fi utilizate cu rezultate foarte bune in prezicerea unei anumite directii din viata noastra . Viteza de deplasare a Soarelui intr-o harta progresata este foarte lenta , aspectele pe care Soarele in progresie le  face cu planetele din harta natala raman active timp de aproximativ 1 an , aceasta perioada devine extrem de importanta . Soarele in progresie poate fi cel mai bine inteles daca plecam de la principiul astrologic reprezentat de Soare si de semnul zodiacal al Leului  si anume “nevoia imperioasa de a fi, de a deveni  si de a se exprima pe sine “ . Daca privim Soarele in progresie in aceasta lumina , atunci putem descrie aspectele Soarelui progresat cu planetele natale  ca indicatoare clare ale unor perioade in care dezvoltam noi modalitati de autoexprimare , noi calitati ale fiintarii , este ocazia de a ne racorda mai constient la potentialul planetei ( in bine sau in rau ) cu care Soarele progresat face aspect. .

O conjunctie , o cuadratura , o opozitie a Soarelui in progresie marcheaza o etapa majora de autotransformare , utilizarea acestor directii ofera cele mai valoroase informatii referitoare la orientarea si directia de focalizare curenta a persoanei respective

Traian Basescu , nascut pe 4 noiembrie 1951 are Soarele pe gradul 10:58 Scorpion , aplicand principiul progresiei  1 grad = 1 an , se ajunge cu Soarele progresat pe gradul 9 :44 Capricorn  in aspect de careu cu Saturn natal gradul 9 :45 in Balanta , un aspect activ inca din decembrie 2008 si care va dura pana in vara lui 2010 . Soarele progresat in aspect de careu cu Saturn natal arata o perioada de necazuri , sacrificii si probleme de sanatate , ORICAT DE ATENT AR VREA SA FIE , PIEDICILE APAR “ DE NICAIERI” , iritandu-l  si conducandu-l la o stare de pesimism . Este o perioada in care asteptarile lui vor fi inselate , amanarile in tot ceea ce face sunt prezente , vitalitatea este in scadere si puterea de recuperare poate fi aproape nula . Daca tinem seama ca Saturn in aspecte provocatoare te ajuta din plin sa experimentezi limitarile de orice fel , o trasatura inerenta a lumii materiale , atunci putem spune ca acest aspect ii limiteaza dorintele amintindu-i ca nu poti avea totul si nu poti fi tot ceea ce iti imaginezi , Saturn ii testeaza evolutia spirituala  invatandu-l in mod inevitabil rabdarea , moderatia , armonia , datoria , etica. .In astrologie , aspectul de careu arata rezolvarea provocarilor prin actiuni concrete printr-o implicare personala , dar , o calitate saturniana a acestui aspect este teama , frica   iar in cazul lui Traian Basescu , aceasta “ calitate saturniana “ lucreaza in defavoarea lui . Cu Soarele progresat in aspect provocator cu Saturn natal se poate vorbi de probleme, intarzieri si frustrari  ce apar datorita evaluarii lucrurilor intr-un mod nerealist , este testata  starea vietii , a angajamentelor , experientele asociate acestei perioade sunt extreme de concentrate si cu un impact profund .
Saturn  nu este interesat sau impresionat de reactiile emotionale ale lui Traian Basescu , cu cat lamentarile , lingusirile , invinuirea altora  devin instrumentele lui cu atat mai mult  Saturn va actiona ca o presa amintindu-i ca viata este construita din limite .
Acest aspect activeaza actiunile neprielnice , este pus fata in fata cu conditii de viata neplacute , in situatii iritante   constatand ca de fapt nu are deplina libertate in actiune. Reactiile pline de indignare , deciziile inoportune , aerul de nemultumire , graba de a interveni in desfasurarea evenimentelor , spaima ca nu va participa la “ impartirea prajiturii “ descriu destul de bine influenta acestor energii provocatoare. Acest tranzit plin de griji si de pesimism marcheaza o lupta fara speranta .

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

 1. cred ca il defineste pe acest personaj ceea ce ai scris. sunt curioasa ce ai putea sa ne spui de ceilalti candidati. poate asa ne lamurim si noi mai bine, caci eu una nu as mai putea sa indur inca 5 ani de nebunie si dispret la adresa oamenilor din aceasta tara.

 2. si renasterea din cenusa…e tipica scopionilor!
  acest personaj e deplin increzator in el,plin de ura si razbunare!
  cred sincer ca nu a pierdit nici un prilej sa isi pregateasca reusita calcand peste orice…chiar si prin frauda. ce mai conteaza! scopul scuza mijloacele….si nu e numai oo lozinca a acestei zodii.
  sper ca nu imi sar in cap toti nativii …scorpioni…nu e toata lumea asa.

  Basescu, uite ca…a invins inca o data!
  personal, ma inspaimanta ce o sa urmeze…
  mu cred ca va mai completa un mandat intreg, de inca 5 ani.

 3. Am reusit sa intocmesc si eu harta astrologica progresata a lui Traian Basescu si am obtinut ce ai scris tu mai sus.De fapt sunt vreo 19 la numar.Ramane sa iau o carte de astrologie si sa citesc cele 19 aspecte progresate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.