LUNA NOUA IN SCORPION -16 NOIEMBRIE 2009 ORA 21:13 ORA ROMANIEI- UN CANTEC AL SCHIMBARII, UN CANTEC AL PASARII PHOENIX ……………..

astro_2gw_256_luna_noua_in_noiembrie_2009.67796.16153

Luna Noua este un moment  al renasterii, este un moment benefic noilor inceputuri, de a reinoi si revizui obiectivele noastre, dorintele noastre, este un moment in care energia masculina a Soarelui este anihilata de energia feminina a Lunii , este un moment de echilibru a celor doua energii contrare  dar si un moment in care energia necesara schimbarii este din nou la noi.
Luna Noua in semnul in Scorpion , un semn al vindecarii, regenerarii, al fortei interioare, , al profunzimii  are loc pe gradul 24:34.

Ascendentul momentului de Luna Noua  este in Rac gradul 29:25, vorbim de un  semn cardinal de apa  ce induce energii favorabile unor actiuni precise ( cardinalitatea acestui ascendent),  actiuni legate de familie, emotii, sensibilitate, trecut , traditii, copii. Este un timp al sensibilitatii, timiditatii, nerabdarii, nevoii de a ne proteja de actiunile lumii exterioare, este o energie ce ne ofera suficienta rezistenta si chiar daca vom fi “ loviti” vom sti atat de bine sa ne stapanim si sa nu aratam acest lucru, vom sti sa fugim ca racul dar si sa lovim pe neasteptate chiar daca acest lucru nu este necesar. Aceasta energie cardinala de apa ne da intuitie, rabdare, rezistenta , vom sti atat de bine sa ne controlam sensibilitatea , vom fi susceptibili dar in egala masura  vom sti sa apreciem luminile si umbrele spiritului, ale celor din jurul nostru.  Daca vom fi atenti in urmatoarea perioada vom sti sa gasim “ piatra pe care sa stam “ in mijlocul oricarei furtuni. Ceea ce este interesant in acest moment de Luna Noua este ca acest ascendent in Rac gradul 29:25 va pune in miscare iarasi energiile Eclipsei totale de Soare din  22 iulie 2009 , eclipsa care a avut loc pe gradul 29 :27 Rac. Despre eclipsa de soare cititi aici:http://adriana-astro.com/eclipsa-de-soare-in-rac-22-iulie-2009-ora-0535-intunericul-care-face-lumina/

ECLIPSA DE SOARE IN RAC -22 IULIE 2009 ORA 05:35 -INTUNERICUL CARE FACE LUMINA ………

Guvernatorul ascendentului este Luna in Scorpion in conjunctie  cu Soarele in Scorpion gradul 24:34  ce formeaza momentul maxim al fazei de Luna Noua in Scorpion . Asadar ,energia Lunii Noi in Scorpion  este energiea  cosmica  ce va guverna urmatoarele 28 de zile  , va nuanta ansamblul vietii noastre atat la nivel de experinte cat si la nivelul interactiunii cu cei din jurul nostru. Ascendentul in Rac pe gradul 29 :25 este benefic aspectat de Luna Noua in Scorpion pe gradul 24:34( trigon ) dar si de Saturn in Balanta gradul 1 :42 , asta inseamna  ca urmeaza o perioada de 28 de zile in care aceste energii in armonie  ne pot ajuta sa ne exprimam destul de usor si  natural.
Luna in Scorpion este in “ cadere” accentuand astfel lipsa de putere a acestui astru, este o energie  ce poate provoca destule retineri, rupturi dar si impulsivitate si putere, sexualitate si fecunditate. Cu Luna in Scorpion putem usor deveni violenti, nedrepti, cu un comportament ce nu tine cont de nici o lege sau , la un nivel superior , putem deveni mistici, capabili de a patrunde secretele naturii ,de a  stapani dorintele inimii, este vointa puternica, mistica , spirituala si in acelasi timp fermitate si decizie in viata materiala.  Luna in Scorpion stie atat de bine sa eticheteze ura, iubirea dar sa si creeze in interiorul nostru o lupta intre regenerare si degenerare.
Semnatura Lunii in Scorpion este o combinatie dintre profunzimea si adancimea oceanului cu energia unui torente de munte, este forta in reinoirea vietii din tot ce este ascuns si reprimat. Este bine sa stim ca Luna in Scorpion ofera forta prin intuitii si presimtiri, atitudinea si gesturile agresive nefiind altceva decat o reactie a imensei emotivitati pe care vom incerca sa o ascundem . Soarele in Scorpion aduce forta interioara, pasiune si dorinta, rezerva de energie pentru creatii dar si un ritm vital ce se manifesta prin transformari, cutremure emotionale, este o energie ce actioneaza prin impulsuri, agresivitate, poate distruge, descompune, favorizand transformarea. Soarele este astrul vietii, este creativitatea, fecunditatea, individualitatea, puterea , inflacararea, autoritatea, ambitia. In Scorpion , acest astru datator de viata aduce superlativul in pasiune corelat cu o revolta impotriva monotoniei, este o energie ce da putere de munca pentru a atinge succesul in cariera, este o energie ce poate distruge totul pentru a o lua de la zero. Soarele in Scorpion aduce pasiune in orice fel de activitate, fie ca vorbim de munca, de relatii, de placeri, de politica, putem spune ca este un timp in care se pune accentul pe fondul problemelor deoarece spiritul analtic si intuitia excelenta sunt armele noastre in aceasta perioada, si este cel mai bine sa va folositi aceste “arme ‘ in a aduce lumina si adevar in orice fel de problema din viata voastra.
Soarele in Scorpion este energia ce stie atat de bine sa aprinda si sa intretina focul nostru interior, un foc interior puternic in care ard intensiv agresivitatea si erotismului, realismul brutal si idealismul mistic, atasamentul si repulsia , iubirea si ura , dragostea si moartea.
Conjunctia dintre Luna in Scorpion si Soarele in Scorpion deci momentul de Luna Noua realizeaza o legatura intre masculinul constient si femininul instinctiv, este un aspect ce arata ca nici una dintre planete nu o poate domina in mod natural pe cealalta.
Luna Noua in Scorpion , cu Luna in Scorpion in conjunctie cu Soarele in Scorpion ,  este plasata in casa V , putem vorbi de noi inceputuri in activitatile legate de copii, in povesti de dragoste , in activitati creatoare , exista in aceasta perioada o puternica dorinta de a face ceva in aceste directii. Aceasta Luna Noua in Scorpion este puternic sustinuta de Uranus in Pesti gradul 22:48 ( trigon ) , vorbim de independenta si dinamism creativ , capacitate de a construi noi atitudini si orientari pe temelia celor vechi, flash-uri intuitive subtile ,tendinta puternica de a cauta schimbarea si varietatea . Contextul oferit de aceasta “ impletire “ armonioasa de energii poate ajuta in reconcilieri , sunt activate relatiile corecte si directe ,calatoriile in grup,  se pot limpezi situatiile critice , urmeaza o perioada in care divinitatea ne acorda o sansa in alegerea unui drum benefic , sa corectam la nivel maxim posibil relatiile cu anturajul. Aceste energii imense vor sti sa aduca bunastarea pentru cei care merita , in special cand atractia fata de oameni , pozitie sociala , rol personal nu s-a bazat pe motive egoiste  ci pe principii corecte  si ferme , in caz contrar , aceste energii imense vor sti atat de bine sa-i debarce din pozitiile detinute.
Este o Luna Noua in Scorpion ce vrea sa intelegem ca schimbarile si sfarsiturile sunt necesare pentru evolutia noastra, sa incercam sa ne stapanim si sa abordam cu incredere tot ceea ce submineaza comportamentul nostru, actiunile noastre , dorintele noastre, sa
ne eliberam de teama de a ne confrunta cu greutatile emotionale care odata recunoscute pot sa ne ajute in vindecare .
Nu trebuie sa uitam ca energia Scorpionului  se exprima  prin trei simboluri : Scorpion, Vultur , pasarea Phoenix ; in prima faza de Scorpion , aceasta energie stie sa intepe pe ceilalti dar apare destul de repede remuscarea spunand ca de fapt nu vrea sa raneasca , distruga, anihileze pe nimeni , fiind mai mult un test al puterii personale  . La nivelul urmator , simbolul Vulturului explica viziunea asupra puterii ( vulturul stie atat de bine sa se avante foarte aproape de Soare si are o vedere panoramica asupra intinderii ), observa circuitul puterii, cine ce ii face cui , atat politic cat si sexual,  dar sa nu uitam ca in aceasta faza , vulturul se repede la prada sa . In cea mai evoluata forma , Scorpionul este reprezentat de Pasarea Phoenix , pasarea mitologica a Indiei  care a adus lumii muzica . Legenda ne spune ca atunci cand Pasarea Phoenix era pe moarte , canta un cantec foarte frumos  , de neuitat  , intreaga creatie se oprea  si asculta , cand Pasarea Phoenix ardea in flacari  din cenusa ei s-a nascut o noua pasare . Asemeni Pasarii Phoenix , aceasta Luna Noua in Scorpion ofera capacitatea de a atrage si concentra atentia spre ceea ce este important , spre misterele ascunse ale vietii , are puterea de a ne reaminti tuturor  ca trebuie sa incercam” sa ne cantam propriul cantec de Pasare Phoenix”.
Asa cum Pasarea Phoenix isi canta cantecul pentru a trece intr-o noua etapa a vietii , asa si noi suntem ajutati de aceste energii imense sa  trecem intr-o noua etapa de dezvoltare a vietii noastre .

Succes .

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.