JUPITER IN MERS DIRECT IN GEMENI – 30 IANUARIE 2013 ,ORA 13:38 , ORA ROMANIEI- “ CUVANTUL CLADESTE BOGATIA “

“…Si in ochii tai
Vad piesele lipsa pe care le caut
Cred ca mi-am gasit drumul spre casa ..“
Darren Hayes

In astrologie , Jupiter reprezinta principiul de expansiune , crestere economica , speculatiile , norocul, oportunitatile , optimismul , abundenta , calatoriile mari, strainatatea , religia , studiile superioare , filosofia . Calatoria lui Jupiter prin toate semnele zodiacale dureaza 12 ani , strabate un semn zodiacal intr-un an si are si patru luni de retrogradare . Incepand cu data de 4 octombrie 2012 , Jupiter a intrat in miscare retrograda in semnul gemenilor de pe gradul 16:23, acuma , pe 30 ianuarie 2013, Jupiter isi reia mersul direct de pe gradul 6: 20 Gemeni . In timpul unei perioade de retrogradare , progresul nu face parte din limbajul acestei energii , actiunea este inversa , accentul este pus pe interiorul nostru , pe dezvoltarea intelegerii si constiintei , pe adevar si lumina sufleteasca .  Este  un timp benefic pentru a intra in legatura cu lucruri si oameni din trecut  cu care trebuie sa corectam ceva . Oportunitatile sunt rezultatul unor seminte plantate in trecut, vieti trecute ,  de la oameni intalniti in trecut sau din conexiunile facute in trecut  . Este un timp de descoperire a spiritualitatii , de a calatori pe distante lungi si in locuri cheie pentru sufletul nostru , pentru a face o conexiune cu o persoana din vietile trecute, intalniri cu ghizi ce pot oferi o perspectiva mai buna asupra vietii noastre si asta intruun mod destul de altruist.

Jupiter retrograd in Gemeni ne-a pus sa corectam modul cum comunicam, cum transmitem ideile , cum spunem poezii , cum vorbim iubirii, ce si cum cumparam ceva , cum ne implicam in dezvoltarea educatiei noastre , cat de bine conjugam verbul “ a gandi “.

” Gandul cladeste viitorul “ ne spune Jupiter in Gemeni , abia de-acuma , gandurile noastre , cuvintele noastre vor incepe sa aiba o directie mai clara , sa stim unde mergem iar pentru asta avem sase luni la dispozitie  sa profitam de aceasta energie .

Acuma , lumina rosie a semaforului astral  condus de Jupiter se schimba in verde ,  asta inseamna ca multe din proiectele de viata stagnate , incetinite pot “invia “ , pot merge inainte . Este un frumos cadou astral pentru toti , sa ne bucuram si sa apreciem aceasta energie  jupiteriana .Gandul este o forta puternica , poate crea si poate distruge , alegerea este a noastra . Jupiter extinde tot ce atinge , este una din calitatile acestei energii dar ca orice calitate , poate fi folosita si negativ , deci mare atentie la cum va folositi mintea .

Despre Jupiter in Gemeni puteti citi aici .

Horoscopul lui Jupiter in Gemeni 

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.