SELENE 580 –O PROTECTIE SACRA

selene

Selene( asteroidul 580) -Luna Alba este cel mai curat loc din horoscop asociat  cu karma noastra usoara. Energia acestui asteroid ne arata calea Luminii dar prin lumina faptelor noastre bune, prin utilizarea darurilor noastre pentru oameni. La cel mai inalt nivel spiritual, Selene se manifesta in noi prin atruism, disponibilitate, creativitate, trezirea supraconstiintei, puterea incredibila a spiritului. Supraconstiinta este legata de natura noastra divina, ea cunoaste toate vietile trecute si viitoare, este Dumnezeul nostru interior (scanteia) care stie exact drumul pe care trebuie sa-l urmam pentru a atinge perfectiunea.
O data la 7 ani, Selene se intoarce pentru fiecare dintre noi “acasa’ si poate fi una dintre cele mai stralucitoare perioade din viata noastra cand o putere mai mare ne intinde o mana de ajutor, ne lasa daruri si asta in functie de merite, fapte bune. Selene este “ mama cea buna” care  stie sa recompenseze faptele bune ale copiilor ei. Deci la 7, 21, 28, 35, 42, 49, 56, 63 , 70, 77, Selene isi face aparitia in viata noastra iar un tranzit puternic poate activa  harul nostru divin cu care putem schimba lumea din jurul nostru. Ea se ocupa de binele pe care il facem oamenilor din jurul nostru dar nu trebuie sa uitam ca nu tot binele poate fi o binecuvantare. Unii pot crede ca a face un bine cuiva inseamna a-i darui ceva  dar Selene ne spune ca a face bine cuiva inseamna a-l ajuta sa-si foloseasca darurile personale in bine. O mama buna nu este atunci cand ea face totul doar pentru a nu-si pune odrasla  la munca nu, o mama buna isi incurajeaza copilul sa fie responsabil de mic, sa rezolve prin puterile lui mici anumite sarcini, sa respecte tot ce este in jurul lui, sa fie drept, creativ, sa cultive adevarul.

Influenta lui Selene in viata noastra  cunoaste trei trepte de dezvoltare. Odata cu nasterea noastra, prima treapta a lui Selene face sa culegem ce am semanat in vietile trecute. De obicei, la acest nivel, ignoram de cele mai multe ori  indrumarea ei, nu simtim influenta ei, preferam binele in termenii nostri umani, suntem multumiti cu ceea ce am primit.
Ajunsi la nivelul doi, Selene ne deschide ochii, inspiratia dar adesea destul de superficial, inconstient. In  cele din urma, toata lumea primeste ceea ce merita, nivelul doi de manifestare a lui Selene ne spune ca ne intalnim cu masura faptelor noastre bune din aceasta viata.
Nivelul trei al lui Selene aduce o trezire a altruismului, a binelui care trezeste binele in jur, a armoniei care atrage armonia, a adevarului care imbie adevarul, a sinceritatii care trezeste sinceritatea celorlalti. Calea superioara a lui Selene se manifesta destul de rar si doar in hartile marilor initiati, profeti, salvatori, ghizi spirituali.
Al treilea nivel al lui Selene arata ca depunem toate eforturile pentru a-i dezvalui puterea, devenim un spirit luminos care isi cauta indrumare in Dumnezeu. Odata spiritul luminat de Selene, putem deveni constienti de misiunea noastra, putem sa iesim din cercul karmei, devenim o lumina ce lumineaza atat viata noastra cat si a celor din jurul nostru.

Selene este cantitatea de lumina  adusa din vietile trecute care asemeni seleniului va lumina din nou daca vom dezvolta in continuare energia acestui asteroid. Asa cum Seleniul ( elementul chimic Seleniu a fost numit dupa Selene din mitologia greaca)pur isi creste conductivitatea de o mie de ori atunci cand este mutat de la intuneric la lumina puternica a Soarelui, si noi, devenim un “seleniu luminos “, atragem protectia lui  Selene daca folosim “combustibilul” necesar aprinderii Seleniului natal si asta in functie de semnul lui Selene. Casa astrologica unde apare Selene este locul unde putem folosi pe Selene ca sa evoluam, sa ajungem la ultimul ei nivel.

Mitologie

Selene este descrisa ca o femeie foarte frumoasa  pe un cal sau care conduce un car tras de o pereche de armasari cu aripi. Ea avea pe cap o coroana sub forma de semiluna si o mantie stralucitoare. Uneori ea este descrisa ca o femeie ce conduce o pereche de boi, semiluna fiind comparata cu coarnele unui taur. Ea este numita “ ochiul noptii”. Potrivit mitologiei, Selene l-a vazut pe Endymion, un cioban, adormit într-o pestera de pe Mt. Latmus. In timp ce se uita la el, s-a indragostit nebuneste de el, a inceput o aventura cu Endymion, iar impreuna au avut cincizeci de fete. Dar Endymion, fiind, muritor, a inceput sa imbatraneasca iar Selene, speriata ca il pierde, a cerut lui Zeus sa-i acorde lui Endymion somnul etern. Deci, Endymion a ramas vesnic tanar dar a dormit  pentru totdeauna. In  timp ce el a visat  ca tine luna in brate, Selene i-a nascut  cincizeci de fiice. Selene este un favorit al multor poeti, mai ales in poeziile de dragoste.  Se spune ca razele lunii Selene mangaie muritorii in timp ce dorm.
Selene, este mama fructuoasa si este onorata  la Luna Plina si in zilele din preajma lunii pline. Ea este, de asemenea, un profesor al magicienilor. Selene “aprinde “ noaptea, lumineaza sufletul, induce somn, vise profetice, are control asupra timpului, iubeste fara limita, forteaza vesnicia unei relatii. Negativ, Selene este schimbatoare sau ca in mit, uraste schimbarea fortand un final la fel ca in povestea ei cu Endymion.
Selene reprezinta noaptea in care luna straluceste in toata maretia ei, purifica, aduce taina cerului pe pamant. In aspecte benefice, ofera purificare, spiritualitate, renuntarea la egou, succes si sprijin prin proiecte de binefacere. Aspectele nefavorabile conduc la indoieli, cadere morala si spirituala, ea inhiba protectia si sprijinul luminii divine.

In harta mea natala Selene este in Rac pe gradul 29:02 iar Simbolul Sabian al gradului 30 Rac este :” O doamna cu descendenta aristocratica se adreseaza mandra unui club sau O fiica a Revolutiei Americane”
“ O fiica a Revolutiei Americane” arata ca am luptat pentru  eliberarea femeii, pentru protejarea mamei, a copiilor, pentru impunerea  aspectul feminin in viata, in societate, in stiinta, astrologie. Revolutia americana  a fost o revolta impotriva traditiei si a monarhiei din spatele acestei traditii.  Cuvantul Revolutie face parte din  astrologie, vechii astrologi foloseau acest cuvant pentru a explica miscarea pamantului in jurul Soarelui, pentru a interpreta Cerul . Acest simbol sabian in harta mea natala arata o protectie sacra a lui Selene pentru mine in studiul astrologiei, in “interpretarea cerului “. Racul este poarta de intrare a sufletului in lumea manfestata , este intunericul care ne cere sa gasim lumina iar in cazul meu lumina vine odata cu exteriorizarea sentimemtelor, sensibiltatii, intuitiei , clarvederii.  Selene in Rac este guvernata de Luna in Taur, se sustin reciproc favorizand purificarea,  spiritualitatea, renuntarea la egou, succes si sprijin prin proiecte de binefacere. Odata cu cercetarea spirituala, Selene in Rac trece sub influenta lui Neptun, guvernatorul esoteric si ierarhic al Racului  si-mi aduce posibilitatea sa imi dezvolt calatatile parapsihice, sa lucrez asupra slabiciunilor mele, sa imi folosesc intuitia  in slujba oamenilor. Selene in Rac imi induce capacitatea de a fi sensibila la energiile spirituale iar cum Racul este guvernat de Luna ce vorbeste despre memoria sufletului pot fi ajutata sa inteleg acest mister al vietii, al incarnarii sufletului nemuritor. Cu acest simbol sabian, sufletul meu prin sprijinul  lui Selene, a luptat tot timpul pentru libertate, egalitate, protectia copiilor, drepturile femeilor, tara , schimbarea conditiilor in bine pentru mai multi oameni.

Selena(Luna Alba) in Berbec
Aceasta pozitie indica de obicei un spirit curajos, un razboinic nobil ce stie sa protejeze ceea ce este sacru pentru el. Deseori, Selene aici indica karma unui soldat care si-a sacrificat viata pentru tara. Probabil, aveti aceeasi tendinta si in aceasta viata, sacrificiul si curajul vostru ii pot inspira pe ceilalti. Cel mai probabil, sunteti optimisti, increzatori si puteti uita cu usurinta ceea ce a fost gresit. Stiti cum sa incepeti ceva nou, stiti foarte bine sa plantati semintele unui nou inceput. Aceste calitati va protejeaza in aceasta incarnare. Nu trebuie sa va pierdeti optimismul, calitatea de razboinic. Lasitatea, pasivitatea , indiferenta sunt in dezacord cu puterea pe care v-o da Selene. Cel mai probabil, aveti o relatie sacra cu focul, relatie de care trebuie sa fiti constienti. Focul este elementul cel mai pur in karma voastra, prin urmare respectati focul  si stati cat mai aproape de el, asta va purifica gandurile, sufletul si energia organismului. Nu scuipati niciodata in foc, respectati focul. Este recomndat sa aveti un camin la domiciliu iar focul sa fie pentru voi o energie sacra. Asa, puteti avea o legatura frumoasa cu Creatorul, va purificati  si puteti sa va confruntati cu obiceiurile rele, cu murdaria din suflet, corp, spirit.
Curajul, puritatea, sinceritatea, optimismul, claritatea, simplitatea, umorul sunt  cele mai bune calitati, sunt comorile voastre sacre pe care trebuie sa le redescoperiti in voi, este un foc mic cu care veniti din alte vieti si pe care trebuie sa il tratati cu respect . Cum focul este un element activ, faceti sport si multa miscare. Datorita sacrificiilor voastre dintr-o viata anterioara( un cavaler ce si-a riscat viata, timpul), primul nivel al Lunii Albe nu va lasa sa deveniti  un criminal, sunteti protejati de orice fel de violenta.  La al doilea nivel, acest om va merge in aceeasi directie , va fi un luptator curajos si va avea noroc doar in luptele corecte. La al  treilea nivel, Selene va indeamna sa luptati pentru idealurile inalte, cauze umanitare, nici un efort nu vi se pare prea greu.

Selena (Luna alba) in Taur
Aceasta pozitie arata ca ati dezvoltat o legatura sacra cu pamantul, acest lucru este scris in karma voastra. Sunteti protejati si hraniti de tot ce are legatura cu pamantul, va iubeste pamantul  ce va da putere, stabilitate, rezistenta, incredere. Simplitatea, legatura stransa cu natura, fidelitatea in iubire, sunt darurile voastre in aceasta viata. Simtiti importanta oricarei vietati, a frumusetii si stiti ca meritati bunastare si o dragoste fericita. Puteti obtine o bucata de pamant, o casa, mult mai usor decat ceilalti. De obicei, Selene in Taur este un corn al abundentei. Sunteti harnici, credinciosi  iar de-a lungul vietii veti obtine stabilitatea dorita  descoperind intuitiv ce este cu adevarat valoros pentru voi. Dispuneti de un farmec natural, ceilalti va plac iar barbatul cu Selene in Taur va respecta femeia intr-un mod sacru la fel cum are respect pentru pamant, natura. Sunteti constienti de valorile materiale ale lumii, simtiti frumusetea lucrurilor , aveti o mare putere de a induce liniste si pace.Este important sa aveti propria bucata de pamant, sa stati desculti pe pamant deoarece va hraneste energetic. Succesul poate veni prin ocupatii legate de viata, biologie, salon de frumusete, imobiliare, fauna, flora, arta. Este esential sa cultivati linistea, simplitatea, onestitatea, respectul pentru orice vietate. Lacomia si materialismul distrug protectia sacra a lui Selene in viata voastra. Respectati principiul feminin, mama, sotia, sora , fetele, pamantul. Nu poluati pamantul cu gunoi. Participati activ la curatarea pamantului  iar binecuvantarea si sprijinul Selenei va va insoti pasii. Nu initiati razboaie, conflicte indiferent ca sunt oameni mici sau mari . Oriunde mergeti, fiti cei care aduc pacea si linistea, frumusetea, armonia , abundenta. Stiti foarte bine cum sa aduceti confortul pentru cei din jur, pentru animale. Venus guverneaza Taurul iar Luna este in exaltare in Taur, o combinatie armonioasa Venus-Luna sunt stralucitoare pentru voi. Sprijiniti femeile in aceasta viata.
In ultima viata, omul cu Selene in Taur  a fost generos, nu a fost atasat  de lucrurile materiale, in consecinta, in aceasta viata  va  exista intotdeauna o bunastarea din punct de vedere material, va avea o stare buna de sanatate si o energie buna. In cazul in care el încearca sa obtina  bani necinstiti, Luna Alba nu il sprijina. Nivelul doi arata ca daca acest om va merge in directia dezvoltata in vietile trecute, sa fie generos, altruist, sa ajute oamenii, cu cat da mai mult cu atat primeste mai mult.
Si acest lucru este valabil nu numai pentru bani, dar, de asemenea, si pentru energie, astfel incat, de multe ori ei pot fi vindecatori energetici.
Ajunsi la nivelul trei al lui Selene, ei pot fi cei care se pot ocupa de informatiile bancare, devin experti bancari la cel mai inalt nivel, devin cei care pot ajuta oamenii sa inteleaga valoarea unei vieti, a unui zambet, a frumusetii sufletului.Devin vindecatori de exceptie.

Selena (luna alba) in Gemeni
Selene in Gemeni arata o karma pozitiva legata de comunicare, intelegerea celorlalti, usurinta de a va pune in lumina ideile. Sunteti intotdeauna dornici sa invatati, sa descoperiti lumea inconjuratoare, sa comunicati ceea ce invatati singuri. Toate acestea va ajuta sa iesiti din capcanele destinului vostru, din situatiile dificile, sa faceti distinctia clara intre bine si rau, intre util si inutil. Este karma pozitiva a unui mediator dar este esential sa va pastrati obiectivitatea, sa cultivati adevarul. Elementul de aer, lumina si aripile sunt armele unei persoane cu Selene in gemeni. Sunteti dispusi sa zburati peste tot, sunteti inventatorii lumii. Simtiti legile aerodinamice, iubiti si admirati tot ceea ce face lumea mai colorata, mai usoara, mai rapida de la biciclete, role, patine, trenuri la avioane, baloane de aer, masini, barci, elicoptere, placi de surfing. Puteti avea o legatura cu pasarile, cu zborul pasarilor. Zborurile voastre mentale va pot ajuta sa aduceti stiri importante aici pe pamant, o perspectiva noua a lucrurilor, puteti deveni un neobosit postas al vestilor de la Dumnezeu. Aceasta este karma voastra luminoasa. Selena in Gemeni da ocupatii legate de posta, telefoane, mass-media, drumuri, comunicare, stiri, radio, mediere, comert, invatamant primar. Curiozitatea este tot o parte luminoasa a acestei energii.
Puteti sa pierdeti protectia Selenei daca evitati adevarul, distorsionati informatiile, oferiti promisiuni false, incalcati acordurile, barfiti, certati abuziv oamenii. Este important ca voi sa va dezvoltati mintea, logica, sa fiti elevul constiincios dornic sa descopere tot timpul ceva nou.
Urmatoarele ocupatii sunt recomandate pentru voi: curier, postas, cercetator, jurnalist, scriitor, pedagog, lingvist, traducator, pilot, comerciant. Munca artizanala, matematica magica, informatica, teoriile matematice, geometria ofera bucurii in viata voastra in cazul in care inteligenta este suficient de dezvoltata, in cazul in care sunteti suficient de intelepti pentru a vedea partea pozitiva a magiei informatiilor si nu pentru a le folosi sa escrocati oamenii.
Este deosebit de important sa evitati aceste extreme, in caz contrar, veti exprima partea ascunsa a Lunii, adica pe Lilith.
Aerul proaspat si vantul va ofera placeri si sprijin, puteti decide sa traiti undeva langa mare. Mercur este guvernatorul natural al Gemenilor, prin urmare Selena în Gemeni protejeaza tot ce tine de potentialul lui Mecur, ghidul in cele trei lumi si mesagerul lui Dumnezeu. Albastru deschis,  galben, alb, verde stralucitor, portocaliu reflecta pe Selena in Gemeni.
In ultima viata, omul cu Selene in Gemeni a fost un student eminent al stiintelor oculte, a promovat adevarul si informatiile clare.
In consecinta, in aceasta viata, va primi un premiu pentru trecutul lui, va avea o relatie buna cu familia, cu profesorii, vecinii si va avea multi prieteni.
Nivelul doi arata ca daca acest om va merge in directia dezvoltata in vietile trecute, sa fie un elev constiincios, sa invete, sa respecte informatiile primite, sa cultive adevarul, atunci va atrage in continuare protectia lui Selene.
Nivelul trei al lui Selene il face pe acest om un student al spiritualitatii, al cunostintelor tainice ale universului.

Selena (Luna Alba ) in Rac
Aceasta pozitie arata ca ati dezvoltat sensibilitatea, subtilitatea, sentimentalismul in vietile trecute. Evident, aveti o karma pozitiva legata de maternitate, copii, bebelusi, stiti instinctiv cum sa aveti grija de ei, cum sa-i hraniti si sa-i ghidati.
Aveti un puternic sentiment de ingrijire, sustinere. Comoara voastra este familia, credinta in familie, stramosii, traditiile. Deseori, Selene in Rac indica o karma buna cu rudele, cu femeile in principal, cu tara in care locuiti.
Iubiti natura, puritatea lucrurilor, va bucurati de un mediu intim linistit si pasnic. Apa este elementul cel mai pur in karma vietii voastre. Aceste persoane pot gasi cu usurinta izvoare subterane si resurse de apa. Aveti succes in profesiile legate de femei, copii, ginecologie, asistenta sociala a copiilor, infierea unui copil, sustinerea unui copil orfan, medic pediatru, consiliere familiala. Aveti puterea sa ajutati persoanele in varsta, nevoiase, sa aveti grija de casa. Alte sfere de interes includ: activitati legate de lichide, apa, bauturi, imobiliare, afaceri legate de alimentatia publica, hoteluri, turism. Cu toate acestea, este important sa aveti grija de clientii vostri ca si cum ar fi membrii familiei voastre.
De asemenea, veti reusi în sferele legate de frumusete, saloane de ingrijire si frumusete, cosmetice , industrie alimentara, educatie prescolara, afaceri legate de marfuri de uz casnic, gradina, biologie, industrie alimentara.
Scopul vostru este sa nu va pierdeti din calitatile : migala, sensibilitate, credinta, atasament si abilitatea de a crea un mediu confortabil. Respectatii copii, mamele voastre, stramosii, parintii vostri, casa, istoria neamului vostru. Nu poluati apa.
Meditatia in preajma unei ape va recreeaza si purifica. Ar fi frumos daca ati avea un lac mic sau un iaz, o apa in apropierea casei voastre. Cel mai simplu mod de a recastiga puterea voastra este apa.
Stiti cum sa aveti grija de ceilalti dar este important sa nu incercati sa aveti grija de toata lumea ci sa va incredeti in intuitia voastra care va conduce catre acei oameni ce au nevoie de sprijinul vostru.
In ultima viata, omul cu Selene in Rac a fost un sustinator al traditiei, neamului, casei lui, a fost un ocultist ce a murit pentru a-si proteja altarul, traditia , caminul.
Prin urmare, la primul nivel al lui Selene, el va primi o recompensa prin relatii bune cu familia lui, o casa si o copilarie frumoasa, relatii bune cu persoanele din jurul lui, cu tara lui.
La al doilea nivel, daca  continua sa fie aparatorul familiei, copiilor, traditiei, va atrage protectia lui Selene.
La al treilea nivel, acest om poate deveni un ghid, o sursa de energie pentru oameni. Aici, Selene il  va ajuta pe acest om sa isi cunoasca viata trecuta, sa beneficieze de sprijinul stramosilor lui dar pentru asta, nu trebuie sa isi paraseasca patria mama.

Selena(Luna Alba) in Leu
Aceasta pozitie arata ca ati dezvoltat demnitatea, nobletea, respectul, capacitatea de a iubi, generozitatea. Prezenta voastra aduce bucurie pentru ceilalti, cel mai probabil ati invat sa va folositi simtul autoritatii facand intr-un fel drepate pentru ceilalti. Sunteti ca un calorifer cald in mijlocul iernii, pastrati aceasta caldura, puteti usor sa faceti o legatura cu copii. Soarele este locuinta Leului, prin urmare, duminica este ziua voastra ce trebuie sa devina sacra. Faceti un legamant sacru cu Soarele. Va puteti ocupa de:  educatie, invatamant, creatie, teatru, cinema, organizarea activitatilor in timpul liber.
Selena in Leu va sprijina in toate sferele vietii voastre care va fac mai veseli, creativi. Va puteti bucura de un loc de munca intr-o ambasada, intr-un magazin de produse de lux sau intr-un teatru. Este foarte important sa mentineti o legatura sacra, sfanta cu elementul foc, sa dedicati un timp pentru a sta in apropierea focului. Protejati-va sufletul de ingamfare, egoism, tiranie si lacomie. Aceste calitati reflecta pe Lilith in Leu si distruge protectia  sacra  a lui Selene. Faceti totul cu dragoste si cadura, bucurati-va de viata, de iubire, iubiti totul si pe toata lumea. Acest lucru va face din Selene un aliat nevazut dar puternic. Nu pierdeti sinceritatea, onestitatea si optimismul. Urmatoarele culori vor evidentia farmecul lui Selene in voi: auriu, galben, roz, culoarea piersicii, culoarea portocalie.
Probabil ca va veti relaxa cel mai bine la soare, in locuri calde si luxoase, in restaurante, centre de recreere, teatru, cinema.
In ultima viata, omul cu Selene in Leu a fost un sustinator al independentei si libertatii spirituale.
Prin urmare, la primul nivel al lui Selene, el va primi o recompensa prin copii buni, creativitate, noroc in dragoste, energie multa, dragoste pentru scoala, profesori buni.
La al doilea nivel, daca  continua sa sa se miste in aceeasi directie, va putea sa-i ajute pe ceilalti, sa isi puna in lumina creativitatea, sa fie iubit, isi poate dezvolta libertatea spirituala.
La al treilea nivel, acest om poate deveni un conductor al luminii spirituale ( Soarele este guvernatorul acestui semn, deci este lumina care da putere lui Selene), devine un creator divin aici pe pamant.

Selena (Luna Alba) in Fecioara  
Aceasta pozitie arata ca ati dezvoltat un puternic sentiment de puritate, curatenie, datorie, servicii pentru toate fiintele vii.
Deseori, aceasta pozitie a lui Selene este o karma pozitiva a unui medic, a unui vindecator extrem de popular. Stiti cum sa profitati de roadele muncii voastre , sunteti intotdeauna la curent cu detaliile care trec neobservate de ceilalti. Inteligenti si ingeniosi, succesul vostru este in mestesuguri, medicina, farmacie, medicina veterinara.
Selena în Fecioara da succes prin toate serviciile ce tin de igiena, comert, precum si procesul de fabricatie a dispozitivelor medicale, medicina, marfuri diverse. Selena în Fecioara este protectoarea informatiilor, cuvintelor, detaliilor, pedagogiei, prin urmare, veti fi foarte atenti cand oferiti informatii, ce cuvinte ajung la ceilalti deoarece intelegeti forta cuvantului. “La inceput a fost cuvantul ..” este ceva sacru  pentru voi, stiti foarte bine ca un cuvant poate” vindeca sau poate taia “de aceea veti respecta tot ceea ce oferiti celorlati prin cuvintele voastre. Stiti cum sa organizati informatiile, cuvantul scris are o mare valoare pentru voi, de aceea puteti fi un bun lingvist, scriitor, bibliotecar. Ar trebui sa nu incercati sa-i exploatati pe oameni in folosul vostru deoarece puteti pierde protectia lui Selene. Evaluati corect care sarcini sunt ale voastre si care sunt ale altora, pastrati un echilibru in tot ce tine de curatenie, igiena, sanatatea,ordine, serviciu pentru altii.
Nu deviniti  coplesiti de detalii, scopul vostru este de a vedea intreaga imagine.  O mica bucata de pamant ar fi potrivita pentru voi, aduce relaxare. Ar trebui sa stabiliti un contact strans cu  elementul pamant, acest element este cel mai pur element in karma voastra. Prin urmare, viata voastra, locul de munca ar trebui sa fie mai aproape de pamant, mergeti desculti vara pe pamant, va hraneste sacralitatea.
In ultima viata, omul cu Selene in Fecioara a fost un vindecator care si-a pus intreaga energie in slujba celorlalti, in vindecari spirituale, in protectia animalelor.
Prin urmare, la primul nivel al lui Selene, el va primi o recompensa prin munca lui, sefi buni, ceilalti vor munci pentru el, se va recupera rapid si usor in urma unei boli.
La al doilea nivel, daca continua sa sa se miste in aceeasi directie, va putea sa aiba grija de altii, de bolnavi si cei slabi. Prin aceste sacrificii atrage in continuare protectia lui Selene.
La al treilea nivel, acest om poate deveni un  vindecator, energia lui vindeca oamenii, devine constient ca mijloacele de factura informationala, spirituala pot vindeca oamenii.

Voi reveni.

Adriana Tudosa

You may also like

94 Comments

 1. Buna Adriana,
  Am dat si eu un google ca sa imi calculez unde am acest asteroid, dar mi-am cam prins urechile, de aceea te rog daca imi poti da un sfat, o indrumare asupra vietii mele, deoarece in ultimii 3 ani nimic nu pare sa mai evolueze, cel putin nu in sensul bun.
  Data: 04.04.1984, ora 09:50 – 10:00.
  Iti multumesc frumos!
  Carmela

 2. Buna seara, poti te rog sa imi spui unde cade Selena in harta mea, sunt nascuta la 22 mai 1967 ora 11 (aproximatie de cca 10 min). Multumesc foarte mult.
  Liana

 3. buna seara!frumos articol!unde se afla selene in harta mea natala.Te rog frumos poti sa imi ..data nasteri este:28-01-1994 ora 18 si 10 minunte,din sibiu.Multumesc!

 4. v-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea indica pozitia selenei pentru data nasterii 8.11.1977, h 10.30 , bucuresti. multumesc

 5. Apreciez cu Sufletul si cu Mintea deosebitele tale articole, asupra carora revin cu foarte mare placere si interes foarte des. Sunt bine documentate, cu multe aspecte pe care nu le intalnesc in alta parte nici pomenite, nici comentate si imi place modul cum sunt narate. Referitor la prezenta acestui asteroid Selena, eu nu l-am intalnit in alte expuneri sau analize astrologice si, inca odata apreciez informatiile furnizate si placut expuse. Cum pot afla pozitionarea acestui splendid asteroid (si a altora) in harta mea natala? Eu iti multumesc incaodata pentru extraordinara ta munca si frumoasele articole. Toate cele bune!

 6. Te rog daca poti sa imi spui unde am acest astetoid in harta natala. 29.08.1971, ora 19, Caracal, Olt. Multumesc mult.

 7. buna ziua. imi puteti spune va rog unde se afla pe harta mea natala? nu gasesc niciun program care sa afiseze si acest asteroid. 13 septembrie 1988 botosani 20: 15. multumesc 🙂

 8. Am uitat sa mentionez data nasterii: 24.07.1952, ora 11:21 si iti multumesc din tot sufletul. Mi-ar face mare placere sa pot sta de vorba cu tine pe teme de astrologie, care printre altele este si o pasiune spre studiu, pentru mine. Iti multumesc din toata inima!

 9. Revin cu rugamintea sa-mi spui si mie unde am Selena in harta natala;04.03.1966 ora11 dimineata.Multumesc.

 10. Multumesc mult Adriana!Sunt Elena cu Selene in Sagetator gradul 28 retrograd.Nu inteleg ce ai vrut sa spui cum primesc si ofer informatii,adica?sa spun tot ce aflu ?cum sa-mi platesc in iubire ?sa iubesc neconditionat,sa iert sau cum? MULTUMESC! O seara minunata! (scuza-mi intrebarile dar chiar nu stiu ce sa fac pentru ca cred ca am plati de facut dar nu stiu ce sa fac).

 11. Buna Adriana,

  Imi poti spune si mie, te rog, unde se afla Selene in harta mea natala?Mentionez ca sunt nascuta in data de 18.05.1983.
  Multumesc anticipat!

 12. Buna ziua. Multumesc pentru toate articolele postate, pentru toata daruirea si energia depusa. As vrea sa stiu si eu unde se afla Selene in harta mea natala -12.10.1965 ,ora 6 dimineata Constanta. Multumesc mult

 13. Minunat articol, ca toate celelalte! Rar am intalnit atata sensibilitate in exprimare!Felicitari!

  Imi puteti spune va rog, unde este Selena pe harta mea natala -12.02.1965 ora 11- 11;30?
  Multumesc anticipat

 14. andriana, te rog, poti sa calculezi si pentru mine selene, 27.02.1971, ora 13 (poate sa fie 12.58- 59 ). si inca ceva, la spital sunt inregistrata cu ora 13 dar as vrea sa stiu daca pot sa fac corectia astrologica si sa aflu exact daca nasterea a fost inainte de 13 cu un minut – doua. mama spune ca sigur nu a fost dupa ora 13. multumesc foarte mult

 15. Te rog sa-mi calculezi si mie 04.07.1967 ora 13.45 si fiicei mele 24.01.2001 ora 20.15.iti multumesc si sa stii ca te “vizitez”zilnic .iti urez numai bine !

 16. corina
  Ai Selene retrograd in Balanta gradul 14. Asta arata ca ai dezvoltat aceasta energie foarte mult dar greselile au fost pe masura alungand intr-un fel sprijinul acestei protectii sacre . Acuma, te poti simti neprotejata in relatii, partener de viata, loc de munca, sanatate.
  adriana

 17. claudia
  Ai Selene retrograd in Balanta gradul 26 si asa cum am mai scris, ai dezvoltat aceasta energie foarte mult dar si greselile au fost pe masura. Acuma, te vei bucura de aceasta protectie doar dupa ce iti vei plati datoriile acumulate iar ele pot fi legate de relatii, partener, copii, creativitate.
  adriana

 18. buna seara,draga adriana
  din 2005 urmaresc,citesc,conspectez si ascult asiduu pe toti cei ce si spun astrologi,multi dinte ei sclipind pe “sticla’mai tot timpul…pecuniar…
  pe tine te am descoperit un pic mai tarziu dar m ai fermecat total,definitiv
  vad ca aici toata lumea te roaga sa le spui unde au …selene
  eu te as ruga ca in marinimia ta sa mi spui de unde culegi si ne impartasesti toate aceste comori…NARATIUNEA TA MA COPLESESTE!
  legendele olimpului am citit cu totii cred,cel putin cei de pe aici,armand,ciuperca,fidelia,etc,etc…
  esti unica ,deosebita,ti am mai spus si cu alte ocazii…
  nu sant o mercantila,vreau doar sa descifrez hartile copiilor mei cu puteri proprii,stiu ca ma intelegi.
  daca ai fi buna sa ma indrumi cu asteroizii si punctele arabice…ca de la mama la mama…
  daca nu poti sau nu vrei…nu i bai,oricum ramai a mea prietena …on line…for ever…cu drag …

 19. Buna seara!
  Am citit abia acum acest minunat articol si daca nu e prea mult, as vrea sa stiu si eu unde am Selene .
  07.10.1970 ora 11 si 50 am
  Multumesc !

 20. As dori sa mi spuneti unde am Selene, data nasterii fiind 26.05.1960, ora 5 si 45 min am. Va multumesc

 21. Nici eu nu am gasit-o pe Selena mea, sunt nascuta pe 18 martie 1978, ora 15.30, Brasov. Ma ajutati? Multumesc.

 22. Sarutmana! Am si eu rugamintea sa-mi spuneti unde este Selena in astrograma mea, daca se poate …18 iulie 1969,ora 7:15,Bucuresti. Multumesc anticipat! Si as mai dori ceva…Unde gasesc simbolurile sabiene? Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.