Revolutia Solara sau Reintoarcerea Soarelui in tranzit peste Soarele natal

Revolutia Solara  este o diagrama calculata pentru momentul in care Soarele in tranzit ajunge peste pozitia  exacta a Soarelui din harta natala. Asta se intampla  o data pe an, de ziua de nastere si marcheaza principale evenimente pentru anul solar respectiv. Harta revolutiei solare este ca o renastere si este extrem de utila in aprecierea evenimentelor pentru anul care incepe, dezvaluie cu claritate capacitatea de reinnoire a vietii noastre. Foarte importanta este locatia in care sunteti de ziua voastra de nastere, de multe ori suntem ghidati catre anumite locuri unde sa petrem ziua de nastere, asta in functie de ceea ce urrmeaza sa invatam in anul solar respectiv. O diagrama calculata pentru timpul exact al revenirii Soarelui peste pozitia sa natala si in functie de locul in care sunteti de ziua voastra de nastere, este ca un fel de harta auxiliara a hartii natale pentru un singur an.

Evenimentul cel mai important al anului sau tenta generala a acestui an solar este data de orientarea ascendentului anual in semn si casa. Casa zodiacala din astrograma natala in care cade ascendentul revolutiei solare este de cea mai mare importanta pentru a prezice care domeniu din viata capata cea mai mare importanta, este ca o usa din fata casei pe care cu mult curaj trebuie sa o deschidem.

Pozitia soarelui in astrograma solara este destul de reprezentativa, arata domeniul din viata care este cel mai accentuat in acest an, este un loc unde putem straluci, este o zona in care cheltuim cea mai mare energie. Deoarece Soarele este caracteristica cea mai importanta a unui an solar, un Soare bine aspectat anunta o mare usurinta in realizarea obiectivelor anului respectiv, da vitalitate, energie.

Luna conduce situatia familiala si casnica, indeplineste in astrograma solara un rol de busola pentru  a oglindi fluctuatiile minime ce au loc in mediul casnic. Luna anuala este asociata cu schimbari si fluctuatii intr-un anumit domeniu de viata, in acelasi timp reflecta si starea  emotionala, sentimentele, temperamentul, nevoile si raspunsurile inconstiente. Luna reprezinta sentimentele noastre indiferent daca le vom exprima sau nu intr-un mod deschis. Semnul Lunii arata ceea ce simtim de-a lungulanului solar si cum vom exprima aceste sentimente. O Luna Noua sau o Luna Plina in diagrama solara are o semnificatie speciala. Luna Noua arata ceva nou intr-un anumit domeniu de viata iar Luna Plina arata finalizarea unei situatii, a unui proiect. Prima planeta care rasare in harta natala in directia inversa arcelor de ceasornic de la ascendentul  anual al revolutiei solare  ofera o indicatie corecta privitoare la tipurile de evenimente ce se vor petrece in urmatoarea perioada. Cu Soarele, Venus,  Jupiter, anul anunta favoruri, beneficii. Saturn anunta de obicei probleme care implica autoritatile, eventuale intarzieri,  piedici in aspecte importante. Fiecare planeta isi va pune propria semnatura asupra anului solar. Un semn fix pe ascendentul anual arrata stabilizare, un semn mobil arata fluctuatii, un semn cardinal arata actiuni personale.

Adriana Tudosa

 

You may also like

5 Comments

 1. Multumesc. Minunata aceasta initiativa, a initierii in alte directii ale astrologiei. Va rog sa continuati, ne putem cunoaste mai bine pe noi insine. Ne puteti explica si despre sinastrie sau harta compusa, si, mai ales, aspectele planetelor. Aveti un har aparte. Felicitari.

 2. Buna seara Adriana

  As dori sa stiu cum as putea beneficia de sfatul tau, am mai incercat pana acum sa iau legatura cu tine, e foarte important pentru mine sa stiu ce cred astrele in acest moment, ce drum trebuie sa aleg.
  Multumesc mult astept un semn de la tine.

 3. Pentru o persoana care nu are o relatie, ce poate insemna uranus in casa VII? Schimbare brusca , adica chiaar si o casatorie?

 4. 1.3.1980
  14.20
  bacau
  as dori o previziune 2014-2015 in domeniile:dragoste,bani,profesie,studi,casa,familie,sanatate,si daca am scapat de o problema in sensul ca am dat datele mele 1.2.1980 si djdany atit unei clarvazatoare si ce pot mai face impotriva ei si daca am ratat tranzitul jupiter rac casa 5 ca in trecut de nam avut noroc in dragoste ok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.