HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA DIN 20 MAI 2008

Luna Plina din 20 mai 2008 are loc cu Luna pe grad anaretic in Scorpion 29 : 26 grade si Soarele pe grad anaretic in Taur la 29:26 grade cu un maxim in jurul orei 05:09 ora Romaniei .

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care sa vina in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina activand aceasta axa II-VIII, inseamna ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna in Scorpion in casa VIII , destul de slabita , poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, putand indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii in Scorpion in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri. Conjunctia Luna cu Lilith vine sa accentueze problemele cu femeile, conflicte, ruptura de contracte, tradari.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca si de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitasrile. Prezenta Lunii in casa VI, o Luna destul de tensionata poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V, o Luna destul de stresata poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile affective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie sunt  maxime, dar atentie , Lilith in aceasta casa in conjunctie cu Luna poate aduce si deceptii sentimentale , legaturi secrete , o iubire inaccesibila.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala , putand actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii destul de stresate in casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, fiind necesar sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica. Prezenta lui Lilith in conjunctie cu Luna in aceasta casa IV vine si ea sa mai puna paie in focul incercarilor din familie, deci atentie.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, putand indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii stresate in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, rutina , probleme cu rudele , este posibil ca persoanele  mai tinere din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, cumparaturi.Lilith in conjunctie cu Luna in aceasta casa III poate accentua problemele cu rudele, dificultati in exprimare.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , indicand anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntate fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii stresate in II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani , din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, prezenta lui Lilith in aceasta casa in conjunctie cu Luna poate fi ca o pata neagra asupra veniturilor, accentuand sacrificiile materiale, datoriile, teama de saracie dar si o dorinta de a castiga . Tot timpul urmariti ceva, un castig din orice , mergand pe principiul “respecta proprietatile mele dar pe ale tale lasa-le deschise’ si de aici automat se creaza un dezechilibru care rastoarna totul. Deci atentie.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa VII-II, o axa a relatiilor, putand indica probleme in relatii , parteneriate, cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana. Aceste probleme in relatii, pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt.Prezenta Lunii destul de stresate in casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atituidinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca si de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii destul de stresate in casa XII, indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma o actiune, de a lua o decizie.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup.Prezenta Lunii destul de stresate in casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup , dar sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala Conjunctia lui Lilith cu Luna in aceasta casa poate aduce secrete legate de anumite grupuri, tradari din partea prietenilor dar si dificultati de integrare intr-o asociatie, intr-un grup.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , putand actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii stresate in casa X, poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, iar prezenta conjunctiei Lilith –Luna accentueaza dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii, putand indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii stresate in casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, atentie la calatorii , la relatiile cu strainatatea . Conjunctia Luna –Lilith in aceasta casa vine sa accentueze un anumit blocaj in orice fel de studii, necazuri in calatorii, in strainatate sau cu strainii , cu legea sau cu religia.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.