MERCUR RETROGRAD IN TAUR -18 APRILIE ORA 7:07 -12 MAI 2010 ORA 01:27– O MINTE CARE “RE-VEDE “…………….

Mercury

Pe 18 aprilie 2010 ora  07:07,  Mercur intra in mers aparent  retrograd in semnul Taurilor, un semn ce guverneaza stabilitatea, un semn materialist  dar realist, un semn al tenacitatii dar si al incapatanarii si posesivitatii.

Influenta  energiei lui Mercur in mers aparent retrograd a inceput din momentul in care Mercur a trecut pentru prima data peste gradul 2 :39 Taur –gradul final al miscarii retrograde , aceasta trecere a avut loc in jurul datei de 4 aprilie 2010. Scopul lui Mercur retrograd este sa ne incurajeze sa ne oprim, sa refacem anumite lucruri facute gresit, sa rezolvam anumite probleme lasate in suspans. In timpul miscarii retrograde, Mercur se afla mult mai aproape de Pamant , de aceea , influenta acestei energii este mult mai intensa, fiind fortati sa ne  confruntam cu lucruri peste care am trecut rapid ,pe care le-am uitat sau pe care le-am facut gresit .Marcur retrograd poate insemna si o exprimare dificila , probleme in toate felurile de comunicare ,defectiuni ale masinilor ,  blocaje in trafic,in calatorii, in toate felurile de transporturi, este un timp al surprizelor neasteptate  si neplacute .

Mercur retrograd in acest semn ne pune  sa reanalizam fiecare “pas” din trecut ,sa  regandim ideile puse in practica , suntem ajutati sa reparam anumite greseli din afaceri ,  erori comise in gestionarea banilor, valorilor, bunurilor , in descoperirea unor tranzactii gresite ,erori comise in folosirea propriei valori.  Miscarea lui Mercur retrograd este o miscare mai inceata in deplin acord cu energiile semnului Taur despre care se stie ca nu-i place sa fie grabit,  nu este un “dirijor rapid  al unei orchestre:” dar este in schimb capabil de o pregatire solida in vederea obtinerii unor rezultate palpabile .Asadar , aceasta energie a lui Mercur retrograd in semnul Taurului ofera din plin  oportunitati legate de descoperirea si repararea greselilor legate de valoarea personala , in relatii , in finante, in fel de fel de dorinte., este o energie ce pune in lumina realitatea cruda a unei afaceri, a unui imprumut bancar, a unei false sigurante.  Este un timp al ideilor fixe , al grijilor in privinta banilor , este amplificata teama de schimbari , dificultati in concentrare  , un timp al necazurilor din cauza conceptiilor materialiste, din cauza posesivitatii , Mercur va sti in aceasta perioada sa aduca in lumina “ falsa “ siguranta data de bani, de o relatie , de o dorinta , de propria valoare , va pune in lumina si va cere corectarea unor erori facute in trecut ,  erori legate de pierderea unei anumite stabilitati , erori care acum pot fi corectate.
Deschiderea unei afaceri, planificarea unei afaceri, un nou proiect , nu sunt cele mai bune orientari in aceasta perioada , cel mai bun lucru este sa incercam sa corectam grselile unei afaceri, unui acord financiar,  nu este cel mai bun moment pentru achizitionarea calculatoarelor, televizoarelor, aparate electrice si electronice, barci, motoare, motociclete , orice  alte masinarii de transport deoarece pot aparea mari disfunctionalitati.
Calatoriile sunt predispose la intarzieri , uneori chiar anulari, este timpul in care este bine sa citim atenti toate documentele , ce semnam, sa fim atenti la orice detaliu. Cuvintele cheie ale lui Mercur retrograd sunt : REVIZUIRE, REGANDIRE, REORGANIZARE, REEVALUARE, REVEDERE, REINTALNIRE, REDEFINIRE, REFINANTARE, REPROGRAMARE, REFLECTARE , RESCRIERE….
Nu este cel mai bun timp pentru decizii importante , pentru schimbarea locului  de munca, orice schimbare nu ofera o garantie sigura,  este o perioada de timp in care totul se regandeste, se regandesc deciziile luate anterior, se schimba angajamente., se regandeste un plan de afaceri, se reorganizeaza planurile facute pentru lunile urmatoare.

Este bine sa stim ca energia lui Mercur in Taur ne ofera posibilitatea sa vedem “ cu mintea “, tot ceea ce poate fi vizualizat,atins, studiat,ofera castiguri importante .Mercur in Taur ne face incapatanati dar loiali  si diplomati , ne face lenti in vorbire dar  acest lucru apare din cauza faptului ca vom masura orice cuvant , tot ceea ce vedem devine pentru noi important . Din acest motiv,in perioada lui mercur retrograd ,putem face eforturi pentru a imfrumuseta casa, biroul,  imprejurimile , gradina. Aceasta energie vrea ca totul sa fie simplu si clar ,ambiguitatea , complexitatea  , sicanele nu fac parte din dictionarul acestei energii. Ofera in acelasi timp capacitate mentala pentru afaceri si finante , iar perioada de retrogradare poate fi privita ca o revizie la orice plan de afacere , valoare personala , finante care nu ofera statornicie si fiabilitate . Cu Mercur retrograd in Taur toate ideile , lucrurile ,oamenii  care nu ofera stabilitate ,siguranta vor fi pierdute pe “drum” , este un timp  in care ni se cere sa vedem utilitatea oricarui lucru,om,in viata noastra iar pentru a face acest lucru suntem inarmati cu destul bun simt dar si cu o minte care “ vede “ totul, trebuie doar sa avem incredere in ceea ce “ vedem”.

Succes

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.