MERCUR IN MERS DIRECT IN TAUR -3 IUNIE 2022, ORA 11:01, ORA ROMANIEI

“La inceput era Cuvantul si Cuvantul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantulul. Toate prin el s-au facut: si fara El nimic nu s-a facut din ce s-a facut”.Apocalipsa lui Ioan

Dupa trei saptamani de mers aparent retrograd( Mercur a intrat in miscare aparent retrogada pe data de 10 mai 2022), Mercur isi reia mersul direct de pe gradul 26:05 Taur,  dar pana pe 18 iunie cand ajunge pe gradul 4:52 Gemeni,  inca mai suntem sub influenta puternica a lui Mercur deoarece strabate gradele zodiacale 26:05 Taur -4:52 Gemeni pentru a treia oara.

Ce se intampla cu adevarat cand Mercur trece de la miscarea retrograda( vinteza mica) la miscarea directa?

Este asemanator cu trezirea dupa un somn profund, cand Mercur vrea sa-si bea cafeaua cosmica pentru a-si recastiga complet constiinta. Ziua de 3 iunie 2022 in care Mercur stationeaza direct, poate fi extrem de importanta in viata noastra. In aceasta zi sau chiar si in urmatoarea zi, probabil ca vom avea o claritate incredibila cu privire la problemele cu care ne-am confruntat in timpul lui Mercur retrograd. Avem nevoie de rabdare, iar cu Mercur in mers direct, in zilele urmatoare suntem liberi sa planificam activitati si intalniri vitale, sa semnam contracte, sa luam decizii sau sa facem achizitii importante.

Mercur reia mersul direct de pe gradul 26:05 Taur si in casa X, o casa naturala a Capricornului stapanita de Saturn. Taurul este un semn zodiacal care guverneaza laringele creator iar Mercur in Taur ne cere sa intelegem cuvintele din Evanghelia lui Ioan atunci cand a spus :“La inceput era Cuvantul si Cuvantul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvantulul. Toate prin el s-au facut: si fara El nimic nu s-a facut din ce s-a facut”. Deci, mare atentie la cuvinte, la ceea ce construim prin cuvintele noastre.

Mercur in mers direct in Taur si in casa X, este o energie ce slujeste interesele saturniene ( Saturn este guvernatorul casei X) devenind astfel o energie pragmatica si in acord deplin doar cu ce este util, durabil, organizat, responsabil. In urmatoarea perioada este reinviata “neincrederea lui Toma” fata de o anumita afirmatie sau idee, autoritati, sefi, guvern, parlament, directia in viata, cariera, imagine si reputatie profesionala, statut social, tata sau mama (influenta calauzitoare), responsabilitate sociala, mentori, ghizi, scopul spiritual al vietii, oportunitati pentru avansarea spirituala. Neincrederea, grija, indoiala, alunga credinta. A ne increde in Dumnezeu, in Voia Lui, a-L lasa pe El  sa ne randuiasca viata , este calea cea mai sigura. Iar “Faca-se Voia Ta si nu voia mea” este rugaciunea care inlatura orice indoiala din suflet si ne leaga puternic de Dumnezeu, Tatal tuturor.

Dar Mercur  pe gradul 26:05 Taur este bruiat de Saturn in Varsator care spune: ”le voi arata eu limitele daca tu nu ai reusit( Saturn intra in miscare aparent retrograda pe 4 iunie). Comunicatiile pot fi blocate sau intarziate iar gandirea negativa poate domina aceasta zi mai grea. Poate aduce probleme in cariera, institutii, organizatii, acasa, daca nu suntem atenti la ceea ce spunem. Pot iesi in lumina anumite documente din trecut legate de sefi, autoritati, oameni cu functii inalte. Aspectele de careu ne imping intotdeauna sa gasim solu?ii posibile la problemele noastre. Cu Mercur (cel care stapaneste rationamentul, mintea constienta care formeaza concluzii, cel comunicativ si intelectual, cel care preda si care invata) in aspect de careu cu Saturn (stabilitate si responsabilitate, disciplina si precautii, tata, figuri autoritare, limitari si piedici, munca si efortul greu), gandirea rigida, ideile si opiniile demodate, dificultatea de a ne impartasi gandurile, pot duce la mari probleme in relatii, cu autoritatile, parintii, sefii si profesorii, rudele si vecinii. Putem vedea tot ce este mai rau in fiecare situatie si ne putem opri asupra tuturor lucrurilor rele care ni s-au intamplat sau ni se intampla. Este obisnuit sa credem ca totul merge prost, sa uitam de speranta. Dar lucrurile nu sunt de fapt atat de rele, ci doar perceptia noastra negativa asupra lucrurilor ne face sa gandim astfel. Trebuie sa avem grija sa nu privim  lucrurile prea serios sau prea ingust.Gandirea pozitiva, credinta, rugaciunea, ne pot ajuta sa depasim provocarile acestui aspect tensionat.

Iar simbolul Sabian pentru gradul 27 Taur , gradul intoarcerii in mers direct a lui Mercur: “O batrana indianca vinde margele”.

Acest simbol vorbeste despre simplitate, intelepciune, traditii, rabdare. Margelele simbolizeaza, in general, lucruri pozitive, inclusiv protectie, noroc, frumusete, creativitate, perfectiune, credinta, rugaciune, etc. Iar simplitatea, rabdarea, efortul, inventivitatea, valorificarea abilitatilor noastre,  dezvoltarea in continuare a abilitatilor  creative, rugaciunea, ne pot proteja in urmatoarea perioada, pot elimina stresul, anxietatea mentala. Asa tinem la distanta energia negativa si spiritele rele. Dorinta de a vinde si de a valorifica talentele noastre, de a castiga bani, exista in fiecare dintre noi.  Chiar daca fructele abilitatilor proprii ar putea fi nesemnificative, trebuie sa intelegem ca aceste abilitati sunt comori sadite in sufletul nostru si pe care trebuie sa le dezvoltam in continuare. Margelele sunt aproape fara valoare; priceperea este nepretuita. Bunastarea materiala si spirituala trebuie sa devina unul dintre cele mai importante obiective ale oricarei persoane. Aceasta vine doar atunci cand avem o buna intelegere a ceea ce este bine si rau in viata. Prin acest simbol, Mercur ne cere sa fim atenti la ceea ce vrem sa valorificam, sa vindem, sa dezvoltam in viata noastra. Trebuie sa fim calmi si rabdatori, asa putem lua cele mai bune decizii. Indica faptul ca trebuie sa ne straduim intotdeauna spre perfectiune, care este o trasatura pozitiva.

Influenta lui Mercur in mers direct in Taur  asupra fiecarui semn zodiacal

Berbec/Ascendentul in Berbec

Dupa trei saptamani de agitatie, intarzieri si incurcaturi, Mercur in mers direct in Taur vine cu mesaje legate de bani, valorificarea talentelor native, siguranta financiara si emotionala.Veti fi mai practici si rationali în abordarea finantelor voastre. Acceptarea valorilor spirituale ca parte inerenta a vietii voastre va poate ghida in valorificarea talentelor voastre native iar acest lucru va poate ajuta in construirea unei securitati emotionale si financiare.Mercur guverneaza si casa gandirii practice, a fratilor dar si casa muncii, colegilor, sanatatii, in consecinta pot aparea unele noutati, idei deosebite, si in aceste domenii din viata voastra.

Taur/Ascendentul in Taur

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur ridica steagul alb al pacii. Vine cu revelatii ce tin de propria persoana, comunicare cu ceilalti, evaluarea aspectului si imaginii personale, relatiile voastre, planurile personale, egou pronuntat. Modificarile in personalitatea voastra deschid un nou drum, o noua relatie, un nou mod de abordare a relatiilor voastre, un nou mod de a raspunde dusmanilor vostri, un nou mod de a da viata planurilor personale. Cum Mercur este planeta voastra financiara, lucrurile se pot imbunatati aici dar si in tot ce tine de valoare personala, siguranta materiala si emotionala. Cand ceata dispare, aveti posibilitatea sa va faceti vazuti si auziti. Puteti comunica mai bine si cu copiii vostri, cu persoana iubita sau prin proiectele voastre creative.

Gemeni/Ascendentul in Gemeni

Dupa trei saptamani agitate, Mercur in mers direct in Taur vine cu revelatii ce tin de chestiunile private, planuri secrete, problemele trecutului, sanatate, datorii karmice. Acesta este un moment bun pentru cercetare, contemplare linistita, meditatie, visele pot aduce mesaje uimitoare pentru viata voastra. Puteti face modificari neasteptate in obiceiurile si rutinele voastre pentru a va imbunatati starea de sanatate. Sunt accentuate platile karmice dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate, credinta, ajutor neconditionat, compasiune, iubire neconditionata. Puteti deveni mai retrasi, interiorizati, spiritualitatea poate fi un ghid important acuma. Mercur, conducatorului semnului vostru, este,  de asemenea, planeta familiei voastre. Pot aparea  unele noutati sau schimbari in familie, afaceri imobiliare, devine mai clar cum trebuie sa rezolvati o problema de familie sau o problema ce tine de o casa, o mostenire de familie.

Rac/ Ascendentul in Rac

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur vine cu revelatii legate de prieteni, organizatii si grupuri, sperante, altruism, copiii altora. Intuitia si un rationament original pot rezolva multe probleme ce pareau de nerezolvat. A venit timpul sa va axati pe aceele relatii care va impartasesc interesele, care va pot ajuta sa dati viata sperantelor voastre, care va pot pune in lumina calitatile umanitare. Puteti intelege mai bine subiectele neobisnuite, astrologia si celelalte stiinte oculte. Cum Mercur este si planeta gandirii practice, frati, rude, drumuri scurte dar  guverneaza si casa secretelor, a platilor karmice, si in aceste domenii, deveniti mai clari, vedeti altfel lucrurile.

Leu/Ascendentul in Leu

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur va poate arata in sfarsit unele perspective legate de cariera, ambitii profesionale, imagine publica. Vantul se schimba si puteti vedea mai bine ce oportunitati aveti, pe cine va puteti baza pe mai departe in proiectele voastre profesionale. Mintea voastra poate fi concentrata pe o directie noua in viata voastra ce are legatura cu cariera, proiecte profesionale, o alta functie, un alt statut social. Poate fi inceputul unui drum nou, un drum care va pune sa munciti, sa invatati ceva nou in acord cu vocatia sufletului vostru. Cum Mercur este si planeta voastra financiara, va exista mai multa claritate in finantele voastre, puteti cheltui mai multi pentru proiectele vostre personale, pentru imaginea voastra, pentru un proiect neobisnuit.

Fecioara/Ascendentul in Fecioara

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur vine cu revelatii ce tin de invatamant superior, credinta, strainatate, munca in strainatate, incredere in legile divine. Sunteti sprijiniti sa va dezvoltati credinta, intuitia, sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra, beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara, sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Cum Mercur este si planeta carierei voastre, urmeaza o perioada excelenta de dezvoltare a planurilor si strategiilor profesionale.

Balanta/Ascendentul in Balanta

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur vine cu revelatii legate de afaceri, viata intima, bani prin fel de fel de acorduri semnate, imprumuturi, cadouri, mosteniri, secrete, planuri secrete pentru putere. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii de afaceri, pentru deblocarea comunicarii in relatiile voastre importante sau care privesc viata mai multor oameni, pentru obtinerea unui imprumut financiar sau pentru realizarea unui proiect prin banii celorlalti. Puteti aborda unele discutii despre subiecte care in mod normal ar putea crea valuri, cum ar fi cele legate de impartirea puterii, finante, intimitate.Cum Mercur este si planeta strainatatii, a relatiei cu strainii, cunoastere inalta, puteti fi mai clari si mai buni comunicatori cu strainii, cu anumite persoane din strainatate, cu intelegerea legilor divine, a credintei.

Scorpion/Ascendentul in Scorpion

Dupa trei saptamani de agitatie si incurcaturi in relatiile voastre, Mercur in mers direct in Taur ridica steagul alb si va ajuta sa analizati mai atenti problemele, sa luati in considerare pe langa nevoile voastre si nevoile partenerului. Gandurile voastre pot deveni mai clare prin dialog, prin cultivarea pacii interioare si relationale.Trebuie sa va detasati de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma, sa cultivati compasiunea si dialogul. Mercur guverneaza casa VIII  –casa transformarii, banilor veniti din alta parte, credite, mosteniri dar si casa prietenilor, sperantelor. In consecinta, puteti vedea lucrurile mai clar in aceste domenii de viata, in urmatoarea perioada.

Sagetator/Ascendentul in Sagetator

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct va ajuta sa va eliberati de presiunile ce tin de locul de munca, un proiect la locul de munca, colegi, sefi, sanatate, rutine zilnice. Este timpul pentru a face modificarile necesare imbunatatirii vietii de zi cu zi. Este timpul pentru a dezvolta obiceiuri mai sanatoase, sa sarbatoriti corpul fizic ca un templu al sufletului si va bucurati de fel de fel de ritualuri de frumusete. Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti analiza mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de cariera pot deveni mai clare, cuvintele si ideile voastre pot influenta autoritatile. Urmeaza o perioada excelenta pentru noi strategii profesionale.

Capricorn/Ascendentul in Capricorn

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur va poate ajuta sa intelegeti ca trebuie sa va concentrati mai mult pe propria creativitate, sa actionati acuma si in felul vostru propriu, sa nu va mai bazati pe altiii pentru ghidare, orientare.Trebuie sa dati deoparte idealurile, fanteziile personale si sa va angajati intr-un proces de concretizare a creativitatii voastre. Cum Mercur este si planeta muncii voastre, este posibil sa existe mai multa activitate, miscare, comunicare cu colegii vostri si care sunt legate de strategii de munca, putere impartita.

Varsator/Ascendentul in Varsator

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur va elibereaza de anumite presiuni ce tin de problemele personale, de familie, camin, siguranta emotionala, tara, patriotism.Trebui sa invatati sa fiti responsabili de familia voastra, parinti, casa, tara, sa faceti tot ce este  nevoie pentru binele lor. A venit timpul sa va dezvoltati  un sentiment interior de incredere in voi, de fapt provocarea este de a obtine un sentiment reinnoit de stabilitate si securitate interioara bazat pe o mai buna intelegere a propriilor voastre motivatii ascunse. Cum Mercur este si planeta iubirii, creativitatii personale, se poate sa deveniti mai clari in comunicarea cu persoana iubita, cu copiii vostri, cu ceea ce va place cu adevarat.

Pesti/Ascendentul in Pesti

Dupa trei saptamani agitate si care au intarziat orice activitate, Mercur in mers direct in Taur va ofera o curiozitate naturala, facilitate in conversatii, succes prin tot ce tine de comunicarea cu vecinii si fra?ii, vizitarea prietenilor si rudelor. Interesele voastre sunt variate acuma si probabil si imprastiate.  Este un moment ideal pentru a gasi informatiile de care aveti nevoie chiar in mediul si oamenii din jurul vostru. Puteti comunica mai clar, puteti sa fiti mai atenti la mesajele pe care le dati si pe care le primiti.Cum Mercur este si planeta relatiilor voastre, puteti cantari mai bine acuma argumentele pro si contra fiecarei probleme, luand in considerare si nevoile celorlalti. Cooperarea si comunicarea cu ceilalti pot fi imbunatatite acuma. Si proiectele legate de familie, casa, pot deveni mai clare. Pot aparea unele noutati sau schimbari in familie.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.