MARTE RETROGRAD IN VARSATOR / CAPRICORN SI ZODIILE: 27 IUNIE -27 AUGUST 2018

“Eu sunt Vita, voi sunteti mladitele. Cine ramane in Mine si in cine raman Eu aduce mult rod; caci despartiti de Mine nu puteti face nimic. Daca nu ramane cineva in Mine, este aruncat afara, ca mladita neroditoare, si se usuca; apoi mladitele uscate sunt stranse, aruncate in foc, si ard.
Daca ramaneti in Mine si daca raman in voi cuvintele Mele, cereti orice veti vrea, si vi se va da.” Ioan 15:6-7

Marte este legat de curaj, logica, initiative, conducere, putere personala, spirit de pionerat, agresiune, conflict, chestiuni economice si militare, razboi. De obicei, Marte parcurge un semn zodiacal in doar doua luni dar la fiecare doi ani, Marte are un tranzit extins din cauza perioadei de retrogradare. Perioada 27 iunie-27 august 2018 este sub influenta lui Marte retrograde in Varsator/Capricorn, sugerand un timp de “intoarcere in trecut”.

O planeta retrograda ne obliga adesea sa ne intoarcem si sa rezolvam o problema solutionata gresit sau o problema nerezolvata inca. Marte retrograd poate fi o perioada in care trebuie sa abordam situatiile problematice ale trecutului si sa actionam intr-un mod nou pentru a le rezolva. Marte  retrograd se combina cu Nodul Sud in Varsator dar si cu asteroidul Pandora ceea ce arata ca vor fi “ varsate” toate relele trecutului pentru a fi purificate, tratate, rezolvate sau eliminate. Ajustarile, eliberarea unor modele ciudate din trecut, vindecarea noastra, renuntarea la victimizare, au loc timp de doua luni. Aceasta combinatie ne invata sa avem mai multa incredere in puterea noastra, in logica noastra, sa fim mai curajosi, sa ne asumam responsabilitatea pentru actiunile noastre si sa renuntam la a mai cauta tot timpul un vinovat. Fiti rabdatori si analizati mai bine faptele inainte de a actiona. Puneti stop actiunilor imprevizibile, iritarii si supararilor nejustificate si confuze. Este o mare oportunitate de a practica atentia si responsabilitatea actiunilor personale, nu luati lucrurile prea personal, apelati la omenie, la a intelege ca toti suntem oameni, suntem creatia lui Dumnezeu, toti avem aceeasi origine divina.” Eu sunt Vita, voi sunteti mladitele ” ne spune Isus dar trebuie sa invatam sa devenim mladite roditoare, sa respectam poruncile lui Dumnezeu, sa fim in slujba lui Dumnezeu aici pe pamant si nu in slujba placerilor, ciudateniilor si pacatelor care ne stapanesc.

Cand Marte este retrograd, trebuie sa practicam pacea, neutralitatea. Actiunile si obiectivele noastre pot fi intarziate sau inversate dar trebuie sa acceptam acest lucru, sa nu opunem rezistenta acestui model cosmic care in cele din urma ne vrea binele. Daca Nodul Nord (Rahu) este  amplificator si in acord cu karma viitoare, Nodul Sud (Ketu) este atenuator si cere ca datoriile, modele trecutului, karma din trecut, sa fie rezolvate.

Nodul Sud in Varsator tine de grupuri, ciudatenii in conducerea unui grup, activitati in beneficiul societatii, imprevizibil, socant, bigotism, ingustime in idei si acceptarea oarba a unor idei induse de un grup.
Problemele nerezolvate din trecut tin usa viitorului inchisa, blocata, ne incurca sau ne atrag in experiente ciudate legate de un grup, societatea in care traim, identitatea de grup, responsabilitatea sociala sau preocupare pentru viitor. Marea lectie a acestei perioade este sa invatam despre respectul si acceptarea celuilalt chiar daca apartine altui grup, chiar daca are alte idei, alte teluri, idealuri de viata. Unii pot simti ca nici un grup nu indeplineste nevoile lor. Pozitiv, aceasta conjunctie Marte –Nodul Sud in Varsator induce o mare incredere, unitate si o oportunitate de reorganizare importanta, reforme sociale, inovatii. Expresia nearmonioasa a acestui aspect conduce la lupte intense in societate, intre oameni, conflicte personale, politice, la nivel de grup, violenta, crize de sanatate, comportament antisocial aberant, nerabdare, haos, intemperii ale vremii. Cultivati armonia in gand si fapta, fiti foarte atenti pentru a evita accidentele, nu riscati, odihniti-va mai mult, faceti mai mult sport.

De ce sa va grabiti?

Simbolul sabian pentru gradul 10 Varsator, gradul energizat de Marte retrograd  :’Un om care pentru un timp a intruchipat un ideal popular este facut sa realizeze ca nu este acel ideal ca persoana”.  Este fabulos acest simbol in acord deplin cu Marte retrograd in Varsator a carui definitie cheie este “re-evaluarea trecutului”. Prin acest grad devenim constienti de natura efemera a a tuturor realizarilor si obiceiurilor noastre iar Marte retrograde ne arata care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat, restul este doar praf in vant. Trebuie sa invatam ca totul este tranzitoriu in aceasta lume, chiar si noi suntem aici pentru o perioada scurta de timp. Totul este trecator in aceasta lume pamanteasca doar valorile adevarate sadite in suflet raman eterne.

Este o perioada in care trebuie sa ne inarmam cu multa, mult prea multa rabdare, acuma proverbul “ graba strica treaba “ devine un limbaj astral puternic.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Marte retrograd este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Marte retrograd in Varsator poate “varsa” multe incurcaturi, furii, obsesii dar si solutii in activitatile de grup, in prietenii, protectii, in sperantele voastre. Ambiguitatea instalata in aceasta perioada poate duce la reevaluarea prieteniilor, eforturilor si obiectivelor mai mari. Disputele amicale sau ambalarile irationale pot conduce la pierderea unor prieteni, de aceea, acest timp este benefic revizurii, reorganizarii energiei voastre in legatura cu prieteniile voastre, sperantele voastre, idealurile voaste, munca in echipa. Perioada 13-27 august 2018 poate aduce incetiniri si inversari in proiectele profesionale, activitati publice. Fiti foarte atenti, agresivitatea poate conduce la rivalitati profesionale, la deteriorarea reputatiei profesionale, probleme cu sefii. Acuma puteti intelege mai bine invatatura biblica “ cine ridica sabia, de sabie va fi taiat “. Deasemenea, energia martiana poate sa va afecteze dar sa si rezolve anumite probleme din trecut ce tin de afaceri, viata intima, secrete in relatii, bani, credite, bunuri comune, mosteniri. Pot aparea probleme, lupte in relatia voastra cu un grup, o alianta, un prieten. Datorita faptului ca Marte este guvernatorul semnului vostru se poate vorbi de o influenta deosebita a acestei energii asupra voastra . Fiti vigilenti, nu incepeti un razboi acuma ca nu sunteti ajutati. Totul este trecator doar ceea ce ati facut din suflet si pentru suflet ramane.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Marte retrograd in Varsator poate “varsa” multe incurcaturi, furii, obsesii dar si solutii in cariera, ambitiile profesionale, relatia cu sefii, statutul social, imagine publica, vocatia sufletului. Nu trebuie sa va mire unele intarzieri in proiectele profesionale, pot aparea destule probleme, obstacole, in tot ceea ce ati dezvoltat in cariera voastra. Agresivitatea poate conduce la rivalitati profesionale, la reputatie discutabila. Aceasta energie destul de puternica poate scoate in lumina multe ciudatenii legate de cariera voastra, retea sociala, asociatii profesionale. Rabdarea este o virtute a Taurului dar trebuie sa va feriti de sindromul “ daca nu gandesti ca mine, esti impotriva mea”. Pozitia sociala construita prin lupte brutale, egoism cinic si situatii critice vor fi subminate din aceleasi motive ( “ cine ridica sabia , de sabie va fi taiat “). Reorientarea, revizuirea modului de folosire a energiei si puterii personale devin necesare in aceasta perioada, nu trebuie uitat ca Marte retrograd in aceasta casa poate cauza caderi din functii, secretele carierei ies in lumina, legaturile ciudate din punct de vedere profesional sunt dezvaluite cu sau fara voia voastra. De asemenea, poate aparea o schimbare a locului de munca, o inversare a imaginii publice sau a statutului social. Marte retrograd de mana cu Nodul Sud in Varsator este sinonim cu implicatii si plati karmice in ceea ce ati construit si dezvoltat in cariera voastra in ultimii 9-18 ani. Poate fi o perioada deosebit de frustranta. Utilizati aceasta perioada instructiva pentr a gasi in interiorul vostru ceea ce nu va place despre circumstantele actuale, apoi planificati o schimbare incepand din septembrie 2018 sau din ianuarie 2019 cand constrangerile astrale sunt ridicate si exista mai multa libertate de miscare in a va schimba  cariera, in a face ceva in acord cu vocatia sufletului vostru. Perioada 13-27 august 2018 poate aduce incetiniri si inversari in crezurile voastre, in studiile voastre superioare, in calatorii, in relatia cu strainii, lege si adevarul unor legi, lege divina. Entuziasmul vostru poate fi la cote minime, unele proiecte ar putea fi abandonate din cauza lipsei de incredere. Este un timp in care se cere revizuirea modului de folosire a energiei in acest domeniu din viata voastra, trebuie sa fiti foarte atenti in calatorii deoarece sunt posibile fel de fel de accidente. Trecutul vine peste voi acuma, binele dezvoltat in trecut aduce bine, pacatele aduc plati karmice. Ar trebui sa va odihniti mai mult, sa faceti un pas catre credinta, sa refaceti legatura cu divinitatea, sa va lasati ghidati de intuitie. Fiti atenti si in relatiile voastre, nu luati hotarari decisive legate de un partener, sot.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Marte retrograd in Varsator poate “varsa” multe incurcaturi, furii, obsesii dar si solutii in crezurile voastre, studii, invatamant superior, religie, legatura cu strainii, adevar, lege divina. Renovarea unor scopuri mai inalte poate fi o prima cerinta a acestei perioade, dar rezolvarea si realizarea lor poate fi mai grea decat prima data. Cheia este sa incercati sa tineti cont de toate detaliile dar fara a va impotmoli in ele. Ori de cate ori, Marte este retrograd in Varsator dar in casa IX, se pot intampla multe lucruri ciudate, imprevizibile legate de educatie, strainatate, justitie, simtiti ca legea nu este de partea voastra, studiile de lunga durata si oportunitile profesionale stagneaza, calatoriile si vacantele pot suferi modificari. Trebuie sa incetinitii si sa intelegeti incotro va indreptati cu adevarat si asta inainte de a pleca la drum, de a lua o decizie, de a da de stire celorlalti. Cu Marte retrograd in Varsator trebuie sa invatati sa faceti unele ajustari in viziunea voastra asupra lumii, asupra divinitatii, asupra problemelor legale sau educationale din trecut ce revin acuma. Marte retrograd de mana cu Nodul Sud in Varsator este sinonim cu implicatii si plati karmice in ceea ce ati construit si dezvoltat in ultimii 9-18 ani si care tin de cunoastere si cautarea sensului vietii si adevarului, moralitate si intelegerea, respectarea legilor superioare ale vietii. Poate fi o perioada aducatoare de frustrari, culegeti ce ati semanat. Perioada 13-27 august 2018 aduce in prim plan problemele spinoase ale trecutului in afaceri, proiecte comune, resurse comune, credite, planuri secrete pentru putere. Este un moment bun sa reflectati la partea nevazuta a vietii care inregistreaza totul chiar si ceea ce credeti ca nu este vazut, inregistrat de cineva. Chiar daca credeti ca sunteti singuri, ca secretele sunt doar ale voastre, acuma, puteti intelege ca “ochii cerului” iregistreaza totul chiar daca nu-i vedeti. Energia martiana poate aduce in acelasi timp probleme in prieteniile voastre, in sperantele voastre, in idealurile voastre, in dirijarea eforturilor voastre in aceasta directie, fiind cea mai buna perioada de a revizui modul in care va folositi energia personala in acest domeniu din viata voastra. Deasemenea, energia martiana poate sa va afecteze si  activitatile zilnice de la locul de munca, relatia cu sefii, cu colegii dar si cu sanatatea. Odihniti-va mai mult.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Marte retrograd in Varsator poate “varsa” multe incurcaturi, furii, obsesii dar si solutii in afaceri, proiecte si resurse comune, relatii secrete, lupte si manipulari in afaceri, viata intima. Nu este cel mai bun timp pentru a face un credit, pentru a va baza pe resursele celorlalti, fiti mai atenti in afaceri, la banii unei afaceri, la colaboratori si asociati. Acuma, puteti descoperi ca un asociat lucreaza in defavoarea voastra, fiti mai atenti si vei descoperi multe secrete, multe lucruri aparent nevazute de nimeni. Odihniti-va mai mult, incercati sa deveniti constienti de puterile voastre interioare, acolo este partenerul de care aveti nevoie pentru success in afaceri, in dezvoltarea voastra. Marte retrograd de mana cu Nodul Sud in Varsator este sinonim cu implicatii si plati karmice in ceea ce ati construit si dezvoltat in ultimii 9-18 ani in afaceri, relatii secrete, bunuri comune cu partenerul de viata. Poate fi o perioada aducatoare de frustrari, culegeti ce ati semanat. Perioada 13-27 august 2018 poate sa va ceara sa rezolvati anumiti pasi gresiti in relatiile voastre, casnicie, partener de viata, rival, concurent. O hotarare judecatoreasca, o mostenire, un credit, pot cunoaste schimbari, redefiniri. Sunt posibile si provocari in cariera, viata sociala, ambitii, reputatie, toate aceste provocari sunt atentionari pentru voi. Energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul creativitatii, copiilor, divertismentului, iubirii,  pot aparea probleme cu copii, cu iubitul /iubita, cu un proiect de creatie.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU 

Marte retrograd in Varsator poate “varsa” multe incurcaturi, furii, obsesii dar si solutii in parteneriatele voastre, in negocierile voastre, in casnicia voastra. Sunt posibile rupturi de contracte, de asocieri, divorturi, scene in casnicii, certuri si deceptii. Toate proiectele si initiativele legate de un parteneriat se cer revizuite, este cel mai bun timp pentru a va da seama daca ati ales bine un partener, un asociat, daca v-ati folosit energia in mod benefic in aceasta directie. Nu incepeti o lupta acuma, nu actionati sub impulsul maniei sau a resentimentelor din relatiile voastre. Se poate ca radacina problemei sa nu fie doar in celalat, ci si in voi. Marte retrograd de mana cu Nodul Sud in Varsator este sinonim cu implicatii si plati karmice in ceea ce ati construit si dezvoltat in ultimii 9-18 ani in casnicie, relatii, asociati, concurenti si rivali, respect pentru celalalt, pentru lege. Poate fi o perioada aducatoare de frustrari, culegeti ce ati semanat. Va pot bantui unele povesti karmice din trecut. Perioada 13-27 august 2018 poate sa va ceara sa rezolvati anumiti pasi gresiti din trecut in domeniul muncii, in relatia cu colegii, cu sefii dar si cu propria sanatate. Poate aparea in aceasta perioada o scadere a vitalitatii datorita eforturilor imense de la locul de munca dar poate aparea si o scadere a interesului fata de munca, fata de proiectele in care nu mai aveti incredere. Este o accentuare a activitatilor practice si a problemelor de munca care cer revizuire, reorientare. Energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul familiei, caminului, securitatii personale, proiectele casnice pot cunoaste anumite intarzieri. Relatia cu strainatatea, cu strainii, poate fi destul de tensionata in urmatoarea perioada.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Marte retrograd in Varsator poate “varsa” multe incurcaturi, furii, obsesii dar si solutii in domeniul muncii, rutina zilnica, relatia cu colegii, cu sefii dar si cu propria sanatate. Poate aparea in aceasta perioada o scadere a vitalitatii datorita eforturilor imense de la locul de munca dar poate aparea si o scadere a interesului fata de munca, fata de proiectele in care nu mai aveti incredere. Este o accentuare a activitatilor practice si a problemelor de munca care cer revizuire, reorientare. Ce vreti sa faceti diferit la locul de munca? In slujba cui vreti sa fiti? Marte retrograd de mana cu Nodul Sud in Varsator este sinonim cu implicatii si plati karmice in ceea ce ati construit si dezvoltat in ultimii 9-18 ani la locul de munca, proiecte de munca, rivalitati in munca, judecarea extrema a celorlalti. Poate fi o perioada aducatoare de frustrari, culegeti ce ati semanat. Perioada 13-27 august 2018 poate sa va ceara sa rezolvati anumiti pasi gresiti din trecut in domeniul legaturilor romantice, a relatiilor cu copii,  proiecte creative. Ce va place sa faceti? Ce este distractia pentru voi? Va iubiti cu adevarat pe voi insiva? Este un timp in care puteti descoperi falsul dintr-un  document, atentie mare in calatoriile scurte, in relatia cu cei apropiati voua. Sunt posibile si provocari in tot ce tine de banii unei afaceri, un credit, o afacere, viata intima, o relatie triunghiulara, o relatie intima secreta poate fi descoperita, un plan secret poate fi dezvaluit.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Marte retrograd in Varsator poate “varsa” multe incurcaturi, furii, obsesii dar si solutii in relatia cu iubitul, iubita, cu copii, cu propria maretie si stralucire. Puteti fi nemultumiti de modul in care v-ati investit energia intr-un anumit proiect creativ, puteti deveni nemultumiti de modul cum v-ati investit energia in educarea copiilor vostri. Este o perioada de revizuire a legaturilor romantice, a relatiilor cu copii, a proiectelor creative, a modului de folosire a energiei mentale. Atentie la speculatii, la distractii. Va iubiti cu adevarat pe voi insiva? Cred ca a sosit timpul sa invatati sa va iubiti pe voi insiva. Marte retrograd de mana cu Nodul Sud in Varsator este sinonim cu implicatii si plati karmice in ceea ce ati construit si dezvoltat in iltimii 9-18 ani in folosirea energiei creative, in iubire si relatia cu copii vostri, speculatii si mandrie excesiva. Poate fi o perioada aducatoare de frustrari, culegeti ce ati semanat. Perioada 13-27 august 2018 poate sa va ceara sa rezolvati anumiti pasi gresiti din trecut in domeniul familiei, sa rezolvati neintelegerile cu membrii familiei. Pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara, un parinte, asa ca, trebuie sa fiti mai atenti, sa cultivati pacea chiar daca ceilalti pot incepe o lupta cu voi. Este cel mai bun timp pentru a  face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea casei dar dupa terminarea perioadei de retrogradare. Sunt posibile fel de fel de accidente casnice, asadar, mare atentie. Este si un timp de revizuire, reconsiderare, reorganizare a eforturilor voastre de a face bani, a modului in care va folositi talentele naturale in a face bani, a propriei valori. Sunt posibile si provocari in relatiile voastre, partener de viata, asociat.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Marte retrograd in Varsator poate “varsa” multe incurcaturi, obsesii dar si solutii pentru problemele legate de familie, casa, parinti, radacinile voastre, tara, neam. Pot fi amplificate neintelegerile cu membrii familiei, pot interveni neintelegeri legate de o casa, de o afacere imobiliara, un parinte. Problemele legate de familie nerezolvate in trecut pot reveni in aceasta perioada fiind cel mai bun timp pentru a gasi o solutie, o cale de impacare. Este cel mai bun timp pentru a  face un plan pentru redecorarea casei, pentru schimbarea locuintei, pentru re-intoarcerea acasa dar dupa terminarea perioadei de retrogradare. Sunt posibile fel de fel de accidente casnice, asadar, mare atentie. Marte retrograd de mana cu Nodul Sud in Varsator este sinonim cu implicatii si plati karmice in ceea ce ati construit si dezvoltat in ultimii 9-18 ani in familie, in relatia cu membrii familiei, neam, tara, parinti, patriotism, securitata emotionala. Poate fi o perioada aducatoare de frustrari, culegeti ce ati semanat. Perioada 13-27 august 2018 poate sa va ceara sa rezolvati anumiti pasi gresiti din trecut in relatia cu rudele voastre. Este cel mai bun timp sa rezolvati  disputele  cu un frate, cu o sora, cu un vecin. Lipsa de rabdare dar si necesitatea de a va impune in fata celor apropiati pot da nastere la discutii severe. Este o perioada in care trebuie sa invatati sa va controlati energia si dorinta de a domina, de a fi primul, este necesar sa fiti foarte atenti “ pe unde calcati” si cum conduceti masina, sa fiti atenti la cumparaturi. Este un timp in care puteti descoperi falsul dintr-un  document. “Prudenta dar si mersul incet “ sunt armele voastre in aceasta perioada . Aspectul fizic poate deveni destul de important in aceasta perioada, va puteti imbunatati imaginea personala. Este un timp de revizuire, reorganizare a planurilor voastre personale. Deasemenea, energia martiana poate sa va afecteze activitatile zilnice de la locul de munca, relatia cu sefii, cu colegii dar si cu sanatatea, este o energie ce va forteaza sa revizuiti si acest domeniu al vietii voastre.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Marte retrograd in Varsator poate “varsa” multe incurcaturi, obsesii dar si solutii pentru problemele legate de rude, sora, frate, vecini. A venit timpul sa intelegeti ca reactiile incapatanate, neatentia in comunicare, pot dezvolta ostilitati in raporturile cu anturajul. Lipsa de rabdare dar si necesitatea de a va impune in fata celor apropiati pot da nastere la discutii severe. Este o perioada in care trebuie sa invatati sa va controlati cuvintele, cum comunicati, ce comunicati, este necesar sa fiti foarte atenti “ pe unde calcati” si cum conduceti masina, sa fiti atenti la cumparaturi.  Este un timp in care puteti descoperi falsul dintr-un  document, atentie mare in calatoriile scurte, in relatia cu cei apropiati voua, ce vorbe aruncati. Marte retrograd de mana cu Nodul Sud in Varsator este sinonim cu implicatii si plati karmice in ceea ce ati construit si dezvoltat in ultimii 9-18 ani in relatia cu rudele voastre, comunicare, studii diverse, comert. Poate fi o perioada aducatoare de frustrari, culegeti ce ati semanat. Perioada 13-27 august 2018 poate sa va ceara sa faceti corecturi sau reparatii in situatia voastra financiara. Ar trebui sa fie un timp pentru plata datoriilor, pentru a intelege mai bine ce pretuiti cu adevarat, cum si cat castigati si cheltuiti. Energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul creativitatii, copiilor, divertismentului, iubirii, pot aparea probleme cu copii, cu iubitul /iubita, cu un proiect de creatie, aceasta energie va forteaza sa revizuiti si acest domeniu din viata voastra. Ingrijorarile legate de ceva facut in trecut va pot afecta foarte mult, aceasta perioada va poate ajuta sa faceti pace cu trecutul cu tot ce are adunat acolo. Iertati si iertati-va, este cel mai bun remediu acuma.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Marte retrograd in Varsator poate “varsa” multe incurcaturi, obsesii dar si solutii in construirea unei stabilitati financiare, pot aparea fel de fel de amanari in plata eforturilor voastre. Pot aparea cheltuieli neprevazute in aceasta perioada, lipsa de ordine financiara dar si reactiile financiare impulsive pot cauza pierderi si grave neplaceri in viata voastra. Este o perioada in care trebuie sa va perfectionati conduita morala si sa renuntati la “ mirajul banilor”, sa discerneti atenti actiunile pozitive si justificate moral, de actiunile distructive. Banii si problemele de securitate financiara sunt foarte importante pentru voi dar acestea nu se pot rezolva atat de simplu in aceasta perioada, este un timp de revizuire, reconsiderare, reorganizare a eforturilor voastre de a face bani, a modului in care va folositi talentele naturale in a face bani. Marte retrograd de mana cu Nodul Sud in Varsator este sinonim cu implicatii si plati karmice in ceea ce ati construit si dezvoltat in ultimii 9-18 ani in modul de a va valorifica talentele native, valoare personala, bunuri materiale. Poate fi o perioada aducatoare de frustrari, culegeti ce ati semanat. Perioada 13-27 august 2018 poate sa va ceara sa rezolvati anumiti pasi gresiti din trecut in relatiile voastre, cum va folositi energia. Revizuirea modului de folosire a energiei si puterii personale devin necesare in aceasta perioada. Deasemenea, energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul familiei, caminului, securitatii personale, proiectele casnice pot fi incetinite in urmatoarea perioada. Pot aparea probleme, lupte in relatia voastra cu un grup, o alianta, un prieten.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Marte retrograd in Varsator poate “varsa” multe incurcaturi, obsesii dar si solutii in modul in care va afirmati, imagine personala, actiuni personale, locul in care va aflati, cu cine vreti sa va confruntati. Acuma, tot ce tine de construirea unei stabilitati, de actiunile personale, pot cunoaste destule frustrari. Oportunitatile viitoare sunt impiedicate de activitatile incepute in trecut ce necesita o noua abordare. Pot aparea necazuri legate de modul in care va folositi energia, deveniti irascibili, nerabdatori ceea ce poate sa va puna in fel de fel de situatii dificile. Actiunile neasteptate si imprevizibile sunt de evitat in aceasta perioada, va pot consuma energia fara a obtine rezultatele dorite, de aceea, cel mai bine ar fi sa invatati ca actiunile minutios planificate, ofera siguranta. Nerabdarea, activitatile ce necesita multa forta in aceasta perioada pot sa va destabilizeze sanatatea, sunt posibile fel de fel de accidente, de aceea, “prudenta dar si  mersul incet “ sunt armele voastre in aceasta perioada. Aspectul fizic poate deveni destul de important in aceasta perioada, va puteti imbunatati imaginea personala. Marte retrograd de mana cu Nodul Sud in Varsator este sinonim cu implicatii si plati karmice in ceea ce ati construit si dezvoltat in ultimii 9-18 ani in modul de a dezvolta anumite proiecte personale, mandrie excesiva, hranirea excesiva a propriilor dorinte. Poate fi o perioada aducatoare de frustrari, culegeti ce ati semanat. Perioada 13-27 august 2018 poate sa va ceara sa rezolvati anumiti pasi gresiti din trecut ce tin de proiectele in folosul celor multi, fantezii, iluzii, actiuni in defavoarea celorlalti, dusmanii inchipuite. Multe secrete pot iesi in lumina, acuma, puteti clarifica fanteziile voastre, puteti fi condusi un pas mai aproape de un vis de-al vostru abandonand ceea ce nu este favorabil evolutiei voastre. Energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul comunicarii cu fratii, cu rudele, cu cei apropiati voua, calatoriile scurte pot cunoaste destule obstacole, cumparaturile pot provoca pagube. Aceasta energie martiana va indeamna  sa revizuiti si modul de folosire a energiei personale in acest domeniu din viata voastra.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Marte retrograd in Varsator poate “varsa” multe incurcaturi, obsesii dar si solutii in modul in care alegeti sa dati viata fanteziilor voastre, planuri secrete, ingrijorari, victimizari. Este un timp al reactivarii dusmanilor. Se poate sa va confruntati cu fel de fel de blocaje care au radacini puternice in superstitiile voastre sau care provin din surse misterioase greu de depistat. Este timpul sa cunoasteti adevarul, sa aveti mai multa incredere in intuitia voastra ca un glas neauzit al subconstientului vostru care detine intelepciunea eterna si divina. In perioada retrogradarii, aceasta energie martiana poate fi folosita cu suces in proiectele care necesita o concentrare profunda si lucru in singuratate, puteti descoperi  anumite secrete legate de cei din jur, sunteti ajutati sa renuntati la anumite vicii, dusmanii. Este o perioada in care puteti lucra la recapatarea increderii in propria persoana intelegand valoarea energiei dar si necesitatea ajutorarii celorlalti printr-o implicare directa. Iertarea si iubirea neconditionata sunt cele mai bune tratamente pentru voi acuma. Marte retrograd de mana cu Nodul Sud in Varsator este sinonim cu implicatii si plati karmice in ceea ce ati construit si dezvoltat in ultimii 9-18 ani prin activitati idealiste, prin urmarirea a fel de fel de scopuri care nu fac decat sa va tina departe de lumea reala, dusmanii inchipuite, introvertire. Poate fi o perioada aducatoare de frustrari, culegeti ce ati semanat. Perioada 13-27 august 2018 poate sa va ceara sa rezolvati anumiti pasi gresiti din trecut in proiectele de grup, prietenii, idealuri. Disputele amicale sau ambalarile irationale pot conduce la pierederea unor prieteni, de aceea, acest timp este benefic revizurii, reorganizarii energiei voastre in legatura cu prieteniile voastre, sperantele voastre. Deasemenea, energia martiana poate sa va afecteze si in domeniul finantelor personale, venituri, posesiuni, confort, valori. Pot aparea motive de ingrijorare in acest domeniu din viata voastra cu rolul de a incerca sa va revizuiti modul in care va investiti energia personala.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.