JUPITER IN TAUR SI “VALOAREA INVATAMANTULUI “

Din iunie 2011 pana in iunie 2012 , Jupiter tranziteaza semnul Taurului ,in consecinta ,aceasta energie va pune un accent deosebit pe valoarea fiecaruia dintre  noi dar si pe valoarea societatii in care traim inclusiv pe valoarea unui sistem de invatamant , a unui elev . Chiar nu ma mira nimic din ceea ce se intampla in aceasta perioada in sistemul nostru de invatamant. Jupiter este energia norocului neasteptat dar si al esecului spectaculos atunci cand “valoarea “ nu se bazeaza pe nimic palpabil.
Jupiter in semnul Taurului ne cere sa devenim realisti si practici in toate proiectele noastre , sa renuntam la riscuri , sa ne bazam doar pe valorile  proprii , doar asa putem fi ajutati in urmatoarea perioada . In astrologie , Jupiter este asociat si cu educatia, moralitatea ,sansa ,vocatia,legea ,justitia , aspectele spirituale ale vietii, simbolizeaza posibilitatile de expansiune atat la nivel inferior cat si superior .

De multe ori Jupiter este inteles gresit , el este privit adesea ca un fel de “ Mos Craciun “ cosmic care iti pune in “ traista “ numai bucurii , realizari , in semnul de pamant al Taurului , sacul se umple doar pentru cei care au lucrat la dezvoltarea valorilor proprii . Dezavantajul acestei energii jupiteriene este exagerarea dar si excesul atat in bine cat si in rau , depinde de fiecare dintre noi ce alegem sa dezvoltam in urmatoarea perioada .

Despre Jupiter in Taur puteti citi aici

Adriana Tudosa

 

You may also like

8 Comments

 1. Am fost si eu mirat de unii care venisera sa dea Bac-ul fara sa fie pregatiti si se bazau pe copiat.
  Baiatul tau cat a luat la bac?
  Eu sunt cel cu Saturnu in Varsator pe casa aXa care te intrebase de cariera.

 2. cosmin,
  te felicit pentru rezultatul obtinut la Bac ,sper sa mergi mai departe si sa faci ceea ce doresti cel mai mult.
  baiatul meu a luat 8,1o la Bac.
  Succes in continuare.
  Adriana

 3. Si eu tot 8.10 am luat:))
  Ma asteptam la mai mult la istorie da am vazut ca majoritatea au avut note ceva mai mici la istorie.
  Ii urez si eu mult succes baiatului tau si sa reuseasca ceea ce si-a propus.

 4. Adriana, revin cu rugamintea de a mai da inca o data modalitatea de a ne face talismanul lui Jupiter. Spuneai ca trebuie facut in zilele de marti si joi, intr-un anumit interval orar. Vrei sa mai calculezi intervalul orar bun pentru perioada asta? Vrei?

 5. te felicit si eu ptr reusita fiului tau care este si a ta ptr ca asta inseamna ca ai stiut sa ii oferi terenul solid pe care sa-si cladeasca viitorul. eu sunt profesoara la un liceu slabut dar nu asta este motivul ptr care nu au luat nici unul bacul, ci nepasarea si dezinteresul parintilor. am intalnit parinti care veneau dupa un an, doi la scoala si nici macar nu stiau in ce clasa sunt copii lor.
  nu stiu daca iti mai aduci aminte ca imi spuneai ca incepand cu luna mai o sa fie ceva mai bine ptr mine in ceea ce priveste viata personala. fostul sot sa zicem ca isi doreste sa revina in viata mea, dar in acelasi timp nici nu are curajul sa renunte la relatia pe care o are in prezent de ceva timp cu alta femeie desi spune ca nu ii mai ofera ceea ce doreste el. as vrea din suflet sa te rog sa-mi zici si mie daca voi gresi lasandu-l sa revina in viata mea. el este nascut pe 9.03.1969, ora 7 dimineata, Rosiori de Vede, Teleorman. eu nu stiu daca mai datele mele dar le repet: 29.08.1971, ora 19, Caracal, Olt.

 6. Merg mai departe,am intrat la medicina dentara,a fost destul de mult de munca dar si rezultatu a fost pe masura.

 7. cosmin
  felicitari ,ma bucur pentru tine .
  si baiatul meu a intrat la automatica-calculatoare ,
  Adriana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.