LUNA PLINA IN TAUR SI ZODIILE -27 OCTOMBRIE 2015, ORA 14:05 –ORA ROMANIEI

curcubeu

Luna Plina din 27 octombrie 2015 are loc cu Luna pe gradul 3:45 Taur opozitie cu Soarele pe gradul  3: 45 Scorpion cu un maxim in jurul orei 14 :05, ora Romaniei. Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Taur din 18 mai 2015.

Influenta cea mai mare a acestei energii destul de benefice  o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 27 ( plus, minus trei zile ), in semnele fixe: Taur, Scorpion, Leu, Varsator dar  o vor simti si  cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 4 din orice semn zodiacal.

Simbolul Sabian al gradului 4 Taur energizat de Luna Plina este:”Cupa de aur a curcubeului straluceste in mijlocul ploii scanteietoare”. In geneza, curcubeul este legamantul lui Dumnezeu cu pamantenii: “Pun curcubeul Meu in nori, ca sa fie semn al legamantului dintre Mine si pamant. Cand voi aduce nori deasupra pamantului, se va arata curcubeul Meu in nori, Si-Mi voi aduce aminte de legamantul Meu, pe care l-am incheiat cu voi si cu tot sufletul viu si cu tot trupul, si nu va mai fi apa potop, spre pierzarea a toata faptura.”

Aceasta Luna Plina este o promisiune fara margini, un legamant incheiat inainte de incarnare se poate realiza acuma, cupa de aur este oferita tuturor celor care au trecut peste incercarile alese de suflet. Un Curcubeu nu apare in fiecare zi  dar acuma, curcubeul apare energetic prin aceasta Luna Plina in Taur, dupa multe greutati(ploaie), apare speranta, linistea, cupa plina de bogatii promisa de divinitate.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Totusi, aceasta lunatie este destul de favorabila si poate aduce lucruri bune legate de bani, o promovare, o marire de salariu, noi mijloace de a face bani.Venus de mana cu Jupiter poate aduce beneficii la locul de munca, imbunatatirea starii de sanatate.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii. Acuma, astrele va sustin si ofera oportunitati pentru tot ceea ce va ajuta in dezvoltarea personala, o imagine noua. Venus, guvernatorul semnului vostru este de mana cu Jupiter in Fecioara ceea ce aduce o recunoastere a creativitatii voastre, a valorii voastre, schimbari benefice la locul de munca, avansari, oportunitati in munca, vindecari. Neptun sustine aceasta Luna Plina ceea ce arata protectie, integrarea intr-un grup nou, o speranta de-a voastra se poate in sfarsit indeplini. Aveti de partea voastra o energie ce va ajuta  sa uitati de obiectivele egoiste, sa va angajati in activitati umanitariste, ideile devin clare si pline de intelepciune, poate aparea sansa unor castiguri financiare neasteptate, relatiile familiale se pot imbunatati, puteti indeparta obstacolele care va impiedicau sa fiti fericiti, situatiile critice se pot rezolva aproape de la sine, exista cu siguranta ceva magic in aceste zile. Acuma, va puteti vindeca, puteti pune punct unor griji legate de propria sanatate sau fel de fel de probleme personale.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Neptun sustine aceasta Luna Plina ceea ce arata noi oportunitati legate de cariera, avansari profesionale.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi o surpriza neasteptata pentru voi. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. Neptun sustine aceasta Luna Plina ceea ce arata oportunitati pentru calatorii, studii superioare, strainatate, un loc de munca obtinut printr-un prieten din strainatate.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Neptun sustine aceasta Luna Plina ceea ce arata o promovare mare, o oferta pentru afaceri, oportunitati prin partener, publicitate pentru munca ta.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi.. Neptun sustine aceasta Luna Plina ceea ce arata oportunitati de casatorie, prin partenerul de viata, actiunile in justitie pot fi finalizate intr-un mod benefic. Tot ce tine de strainatate, proiecte cu strainatatea, locuri de munca in strainatate, aduc vesti bune, sansa este de partea voastra.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Neptun sustine aceasta Luna Plina ceea ce arata oportunitati in legatura cu tot ce inseamna loc de munca, activitate zilnica, relatia cu colegii, cu sefii, sanatatea voastra. Venus de mana cu Jupiter  va ajuta sa profitati de un proiect personal, aproape tot ce veti face acuma , poate lucra in favoarea voastra. Acesta este un timp in care puteti da viata unui un vis personal sau profesional .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Neptun sustine aceasta Luna Plina ceea ce arata ca deveniti  mai creativi, imaginativi,  inspirati .Viata romantica, iubirile pot implica multa fantezie,  perceptiile voastre romantice nu pot fi prea clare, puteti atrage persoane neobisnuite , secretoase , misterioase in viata voastra de iubire, puteti fi atrasi de iubiti, iubite pe care cumva vreti sa-i salvati, deci mare atentie in ce intrati si cum vedeti iubirea.Cu Venus in fuziune cu Jupiter, visele voastre pot fi mari, puteti deveni o persoana cheie intr-un grup.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate , gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca. Neptun sustine aceasta Luna Plina ceea ce arata oportunitati prin familie, parinti, puteti cumpara o casa.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii,  hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Neptun sustine aceasta Luna Plina ceea ce arata ca puteti descoperi  mijloace mai imaginative de a va exprima, este stimulata intuitia voastra, relatia cu rudele voastre.Saturn, ghidul vostru astral face un aspect de inconjunctie cu aceasta lunatie ceea ce arata ca trebuie sa faceti o “ curatenie de toamna” in psihicul vostru, in temerile care va bantuie si submineaza fericirea si bunastarea voastra. Pentru a va putea bucura de noile oportunitati trebuie sa scapati de atasamentele depasite, sa pastrati doar acele lucruri de care aveti nevoie cu adevarat pentru dezvoltarea viitoare. S-ar putea sa va simtiti izolati de ceilalti, problemele de sanatate pot veni in primplan.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Neptun  sustine in mod benefic aceasta lunatie ceea ce arata oportunitati legata de chestiunile financiare.Neptun stimuleaza imaginatia si intuitia voastra, puteti descoperi alt fel de mijloace creative prin care sa faceti bani .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi  aceste finaluri tin de transport, calculatoare, telefoane, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat, fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Neptun, ghidul vostru astral, sustine in mod benefic aceasta lunatie ceea ce arata oportuniti pentru voi prin calatorii, rude, studii, comert, comunicare.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Da,de când te citesc sunt încântata de ce postezi.Pasiunea pentru astrologie se vede imediat.Î?i. Mul?umesc ?i Felicit?ri.Dac? se poate sa-mi scrie?i despre fenomenul extraordinar astrologic din 10august 1952.To?i sau multi astrologi au vorbit despre el,dar f?r? sa-l explice.M? intereseaz? f.mult .Cu mul?umiri,pe curând.Î?i doresc lumin?,iubire ?i protec?ie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.