LUNA NOUA IN BERBEC SI ZODIILE -26 MARTIE ORA 18:05


Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, lalelegif1este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. 

O Luna Noua in Berbec ofera din plin energie necesara pentru a aborda noi experiente , prin accentuarea semnului Berbecului ( patru planete in Berbc) si prin faptul ca momentul de Luna Noua are drept planeta conducatoare pe Venus in mers aparent retrograd tot in Berbec atunci putem vorbi de un timp (de fapt intrega saptamana 23-28 va fi sub influenta acesteu luni noi) in care confuzia, dezorientarea, emotiile puternice, tensiunea, dorinta de a actiona, de a face ceva sunt predominante..Energile lui Venus retrograd (planeta dorintelor si valorilor) din acest mement de luna noua ne incurajeaza sa actionam in redescoperirea adevaratelor valori personale cat si la nivel de partener , este cel mai bun timp de a face ordine in “ ramasitele din trecut “ a unei relatii de dragoste ,in relatiile financiare , cum ne folosim energia creativa , cum ne folosim propriile valori , cum avem grija de propria persoana. Datorita faptului ca aceasta Luna Noua in Berbec este destul de tensionata datorita aspectului de careu cu Pluto, putem vorbi de agitatie , impulsivitate , atitudini despotice si egoiste , este o saptamana destul de agitata in care ar trebui sa cautam calmul cu orice pret, sa ne odihnim si dormim mai mult, sa alegem bucuria si speranta ca atitudine de viata .

Suntem ajutati in acest moment de Destin –Nodul Nord lunar al Lunii in Varsator in conjunctie cu Eros in Varsator ce ne vorbeste de relatii ciudate, neobisnuite, este o energie ce aduce credinta in dragostea ce are la baza o minte deschisa spre neobisnuit, de fapt neobisnuitul face parte din acest ajutor primit  dar si vointa, determinare , indrazneala , dorinta de transformare brusca si bizara , oameni noi care intra in viata noastra ce pot oferi noi provocari, noi directii, ajutor.  Este o energie care prin aspectul de sextil cu momentul de Luna Noua dar si cu Venus in mers aparent retrograd ne deschide “usa “catre oportunitati , noutate,  noi oameni, noi idei , noi atitudini, este o energie ce amplifica nivelul de intelegere , nivelul de obiectivitate.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna noua in Berbec in semnul vostru in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti intre 23 martie si 1 aprilie , conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna noua in Berbec in casa XII o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.. Pentru cei nascuti intre 24 aprilie si 1 mai , aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Berbec in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.Pentru persoanele nascute intre 26 mai si 3 iunie , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni.importanti .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in Berbec in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti intre 24 iunie si 2 iulie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in Berbec in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste pot face din aceasta perioada o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri superioare, afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti intre 26 iulie si 3 august aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in Berbec in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei care vor fi mai mult atrasi de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale pentru a le atrage atentia asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Pentru cei nascuti intre 26 august si 4 septembrie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in Berbec in casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Cei cu activitati individuale , egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti intre 26 septembrie si 4 octombrie , opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in Berbec in casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite.Pentru cei nascuti intre 26 octombrie si 4 noiembrie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in Berbec in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala , o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesesiti in intampinarea ei. Relatii foarte bune cu copii. Pentru cei nascuti intre 26 noiembrie si 3 decembrie aspectul de trigon dintre Luna Noua in Pesti si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in Berbec in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Pentru cei nascuti intre 25 decembrie si 1 ianuarie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in Berbec in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine.Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Pentru cei nascuti intre 22 ianuarie si 1 februarie , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in Berbec in casa II indica o perioada ce favorizeaza recoltarea roadelor muncii , este un moment bun in care sunteti recompensati pentru eforturile facute , obtinerea de noi mijloace materiale. .Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense.Pentru cei nascuti intre 22 februarie si 1 martie , aspectul de semisextil dintre Luna Noua in Berbec si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa., iar cu Venus retrograd in apropierea Soarelui natal dar si al Lunii Noi inseamna ca provocarile au o legatura directa cu banii, cum obtineti banii, cum va folositi valorile personale in a face bani .

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.