LUNA PLINA IN GEMENI SI ZODIILE -14 DECEMBRIE 2016

pasari

Luna Plina din 14 decembrie 2016 are loc cu Luna pe gradul 22:26 Gemeni in opozitie ( aspect astrologic de 180 grade ) cu Soarele in Sagetator gradul 22:26. Orice faza de Luna Plina cantareste faptele trecute si rasplateste binele si pedepseste raul.

Simbolul Sabian al Soarelui pe gradul 23 Sagetator  este :“ Un grup de imigranti ce indeplinesc cerintele de intrare intr-o tara noua”. Este un mesaj de acceptare constienta a pregatirii unei noi experiente, este un prag pe care trebuie sa il trecem si sa ne adaptam la noi moduri de viata-in actiune, comunicare, gandire, sentimente, relatii, putere, valori. Aceste experiente pot fi nefamiliare, chiar socante. Folosit pozitiv, acest grad arata curaj in trecerea unor noi frontiere, implica imaginatie, adevar, originalitate, receptivitate sociala.

Luna pe gradul 23 Gemeni  are Simbolul Sabian: “Trei pui de pasare intr-un cuib, sus in copac”. Traditional, pasarile  sunt un simbol al fortelor spirituale, aspecte mai inalte si mai libere ale mintii. Este un mesaj al unui nou proces ce poate conduce la o intelegere mai profunda si mai naturala a existentei umane. Sa fim curajosi si mergem pe calea noua indicata, desenata, de divinitate.

Influenta cea mai mare a acestei energii o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 14 in semnele mutabile: Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti dar o vor simti si cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 23 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de transport, calculatoare, telefoane, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in iunie 2016.  Fiti atenti la conversatiile actuale , ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe rudele voastre, frati, surori, calatorii scurte, comunicare, comert si are legatura cu semintele plantate in iunie 2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul comunicarii, comert, rude, minte practica, dar puteti avea realizari importante prin tot ce tine de comunicare, deveniti maestri in manuirea cuvintelor, deci daca vreti sa propuneti cuiva un proiect, daca vreti sa sustineti o cauza, atunci, urmatoarele doua saptamani va ajuta foarte mult.  

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Acuma, banii vorbesc. Aceasta Luna Plina poate fi un spot luminos asupra imaginii voastre financiare, a buzunarului vostru, a portofelului voastru  si are legatura cu semintele plantate in iunie 2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Poate fi un triumf profesional, puteti obtine bani prin valorificarea unui talent nativ, un imprumut bancar, o mostenire, o rasplata cosmica pentru valoarea sufletului vostru, un nou mod de a vedea siguranta si securitatea financiara, comunicarea este o marfa valoroasa.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra, aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi, pe relatiile voastre, parteneri de afaceri,dusmani, hotarari judecatoresti, si are legatura cu semintele plantate in iunie 2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele muncii voastre dar puteti fi mandri si plini de satisfactie  sau destul de suparati, dezamagiti, distantandu-va de ceilalti in aceasta perioada.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut, activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit, in munca voastra  si are legatura cu semintele plantate in iunie 2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca un secret de-al vostru poate fi luminat dar in acelasi timp puteti descoperi un lucru ascuns, un secret legat de o problema veche ce va macina sufletul.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi interzis, socant pentru voi. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale.  Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre  si are legatura cu semintele plantate in iunie 2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in relatia cu un prieten, un grup de oameni dar puteti culege roade amare sau succes prin efortul, munca in echipa la un proiect important.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social, va vede lumea acuma. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera, viata voastra sociala, familie si are legatura cu semintele plantate in iunie 2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in cariera dar puteti avea success, faima prin activitatile voastre profesionale, recunoastere publica, va vede lumea in aceasta perioada.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru. Tot ce tine de strainatate, proiecte cu strainatatea, locuri de munca in strainatate, credinta, increderea in Divinitate, aduc vesti bune, sansa este de partea voastra. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre, pe moralitatea voastra si are legatura cu semintele plantate in iunie  2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea voastra, in raport cu strainatatea, strainii, munca in strainatate dar puteti avea valuri de inspiratie, viziuni.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, putere, lupta penru putere, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  banii si resursele in comun cu un partener de viata, cu un asociat, banci, o mostenire, viata intima, putere, o transformare profunda in tot ceea ce tine de putere, folosirea puterii si are legatura cu semintele plantate in iunie 2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea unei afaceri in comun, a unei tranzactii imobiliare dar puteti primi aprobarea unor noi angajamente financiare, o etapa noua in folosirea puterii intr-un grup important. Nu uitati, casa VIII este o casa a riscului iar Luna Plina aici arata ca daca nu riscati, nu castigati.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, pe partenerul vostru de suflet, parteneriate de afaceri, adeversari, concurenti, probleme legale si are legatura cu semintele plantate in iunie 2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea unei relatii, a unei afaceri, a unui angajament dar puteti constientiza necesitatea acestora in viata voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, culegeti ce ati semanat dar intr-un mod sortit. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri si are legatura cu semintele plantate in iunie 2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul muncii dar puteti primi anumite bonusuri financiare .

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii,  hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii vostri, creativitatea voastra, grupuri de interese, lucruri imprevizibile si are legatura cu semintele plantate in iunie 2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul iubirii, a relatiei voastre cu copii, prieteni, protectori dar puteti avea realizari importante prin fel de fel de speculatii si prin ghizi spirituali.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate in iunie 2016 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul familiei dar puteti avea realizari importante prin parinti, afaceri imobiliare, cariera, afaceri imobiliare.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.