LUNA PLINA IN FECIOARA -19 MARTIE 2011 ORA 20:10- “O RECOLTA KARMICA “

Luna Plina este un moment in care Soarele se afla in opozitie cu Luna, este o Luna stralucitoare, este un moment incarcat de energii imense ce poate  inlatura lucrurile gresite intr-un mod destul de dur , poate aduce recompense ,ne poate umple “sacul “ . In faza de Luna Plina , Luna este luminata in totalitatea ei de catre energia Soarelui ,am putea metaforic sa spunem ca sufletul care nu se vede dar se simte este in acest moment in lumina , de aceea emotiile sunt extrem de vizibile ,pot iesi in lumina stari emotionale incredibile , viata capata in aceste zile un ton mai nervos ,oamenii sunt mai nervosi in special cei care nu stiu in ce directie sa-si foloseasca imensa energie .

Luna Plina poate aduce lumina, adevar, intelegere in viata noastra, emotiile par mai aproape de suprafata, inhibitiile sociale dispar, toate gandurile acumulate pana acum ies la lumina , este un moment bun pentru intarirea relatiilor si reafirmarea legaturilor. Este bine  sa stim ca Luna Plina intensifica orice activitate.

Momentul de Luna Plina in Fecioara pune in miscare energii imense declansate de opozitia dintre Luna in Fecioara  gradul 28:47 si Soarele in Pesti  gradul 28:47 . Din octombrie 2010 se pune un accent deosebit pe gradul 29 , suntem la a sasea  Luna Plina pe grad anaretic 29. Gradul  Eclipsei  de Luna in Gemeni din decembrie 2010 ( gradul29) este reactivat in acest moment  de  Nodurilor Lunare , Nodul Sud in Gemeni pe Gradul 28  este chiar pe gradul eclipsei , asta poate accentua inca o data o pierdere , durerea este si mai mare , daca in decembrie a fost o joaca , acuma se poate constientiza ca joaca este o realitate . Nodul Sud nu ne vorbeste doar de pierderi , poate de multe ori repara ceva din trecut , poate veni cu anumite bonusuri .Tot gradul eclipsei este reactivat si in aspect provocator cu  Luna Plina in Fecioara pe gradul  29, acest grad 29 Gemeni al Eclipsei de Luna din decembrie 2010  “ fierbe “ iarasi . Despre Eclipsa de Luna din decembrie 2010 puteti citi aici:

Gradul 29 este un grad Karmic , un grad de urgenta ce poate aduce  schimbari majore  dar si pierderi majore. In astrologie ,gradul anaretic este vazut de multe ori ca un grad de criza ,de urgenta ,de destin ,cu mult stres care forteaza intr-un anumit fel nevoia luarii unei decizii .

Luna in  Fecioara accentueaza puritatea , perfectiunea, analiza fiecarui detaliu, ordinea , este o energie ce ne face atenti, intreprinzatori, hipercritici, practici, atenti fata de sanatatea noastra ,slujba noastra . Luna Plina in Fecioara  pe grad anaretic nu stie cand sa fie atenta la detalii  si cand nu , incurca de multe ori situatiile , poate examina detaliile neinsemnate intr-un mod riguros si poate da deoparte esentialul, daca in mod normal energia lunara in Fecioara poate raspunde intr-un mod analitic si critic la intrebarile sufletului, acuma raspunsurile au un ton de urgenta fara nici un fel de clasificare,logica . Luna in Fecioara induce nevoia de ordine mentala dar si in mediul inconjurator ,in acest moment provocator de Luna plina ,ordinea si siguranta sunt  greu de gasit .

Luna Plina in Fecioara   este apogeul actiunilor incepute in trecut , daca la Luna Noua in Fecioara  ( 8 septembrie   2010) am plantat” semintele “ , acuma culegem roadele , depinde cum am  “udat si ingrijit gradina  “.

Luna Plina, opozitia dintre Luna in Fecioara gradul 28: 47 si Soarele in Pesti gradul 28:47 activeaza  axa XII-VI, o axa o axa a sanatatii dar si a limitarilor, vorbim de o energie imensa ce  poate aduce in  prim plan confruntarea cu suferintele create de anumite renuntari dar si greseli  in dragoste, munca, cariera, karma , renuntari ce au generat insatisfactie si agresivitate reprimata. Activarea acestei axe poate indica in acelasi timp si probleme legate de munca ,  de serviciu , rutine, trecut dar si de sanatate. Mesajul acestei energii  imense cere reorganizarea  vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, este un timp ce cere de la noi obiectivitate , claritate , planuri clare care sa elimine limitarile. In astrologie, opozitia este un aspect major dinamic ce arata o  problema interpersonala ce cere un compromis intre fiecare dintre noi si partenerul nostru sau un grup de persoane. Este un aspect ce aduce instabilitate, tensiuni interioare care daca sunt controlate si directionate in mod creativ, atunci putem canaliza impulsul coplesitor de a invata ceva nou, de a dezvolta o serie de talente . Axa Pesti-Fecioara activata de aceasta Luna Plina ne cheama sa fim vindecatori unul pentru celalalt , compasiunea si discernamantul sunt valori ce trebuiesc cultivate si invatate ca o “rugaciune “. Semnele Fecioara si Pesti sunt semne karmice si se refera in mod evident la anumite perioade de criza cu implicatii karmice foarte clare . Cu Luna si Soarele in aceste semne, prin accentuarea gradului 29 dar si prin activarea gradului Eclipsei de Luna din decembrie 2010, putem spune ca suntem chemati  sa ne confruntam cu fructele propriilor actiuni si atitudini . Fecioara este simbolul recoltei iar prin Luna Plina in Fecioara este accentuat acest simbol al recoltei dar al unei recolte karmice, de soarta. Pestii , a douasprezecea zodie marcheaza finalul unui ciclu de viata ,cu Soarele in pesti trebuie sa ne purificam emotional si mental  iar Luna in Fecioara ne indeamna sa ne purificam egoul si motivatiile personale care se ascund in spatele unui comportament vizibil.

Luna Plina pe axa Fecioara –Pesti activeaza casele VI-XII casele naturale ale semnului  Fecioarei ( casa VI ) si semnului Pesti ( casa XII), este o activare prin schimbarea “ actorilor “ ,Fecioara este in casa XII ( pamant in apa ) iar Pestii in casa VI ( apa pe  pamant ). Prezenta Lunii Pline in casa XII ma duce cu gandul la blocaje de tot felul, sensibilitate extrema , reactii intarziate la experiente emotionale , singuratate , izolare fortata sau de nevoie , este o emotie inchisa, izolata chiar bolnava ce are nevoie de vindecare . Luna in Fecioara (pamant ) in semnul  natural de apa al casei XII nu poate face decat sa ne inunde emotiile greu de definit , propriile sentimente dar si emotii devin “enigme “ greu de descifrat si de indrumat ,prea multa apa strica si izoleaza . Luna in Fecioara ne indeamna sa invatam ca arta diagosticarii si vindecarii  exista in fiecare dintre noi , bunastarea noastra dar si a celor din jurul nostru depinde de cat de bine ne punem in “ slujba “scopurilor noastre dar si a celorlalti.

Aceasta Luna Plina in Fecioara formeaza cu axa destinului ( Nodul Nord in Sagetator in opozitie cu Nodul  Sud in Gemeni ) o Cruce cosmica mutabila , este o configuratie astrala ce ofera putere interioara ,vointa de a atinge un scop ,capacitate de a integra toate dimensiunile unei experiente ( este un ajutor in cerinta gradului 29) dar poate aduce si stagnare, inertie , resemnare , risipire . Aceasta Cruce cosmica in semne mobile ne indeamna sa alegem o cale concreta care sa ne ofere echilibru interior si un nivel de constiinta mai creativ si spiritual, acest lucru il putem face daca vom incerca sa eliminam  instabilitatea si confuzia din viata noastra care nu sunt decat  rezultatele directe ale dependentei prea mari de cei din preajma noastra . Neptun in Varsator pe gradul 29:29 joaca rolul unei energii ce ne poate arata calea de iesire  din acesta intersectie astrala ,asta datorita aspectelor pozitive facute de aceasta planeta cu axa Nodurilor lunare .

Neptun ca octava superioara a lui Venus  reprezinta iubirea superioara , spirituala , o iubire neconditionata , iubindu-l pe celalalt fara a astepta ceva in schimb ne iubim pe noi in cel mai profund mod cu putinta . Neptun ne spune ca daca visam in mod profund la ceva putem  pune in miscare puterea si toate mijloacele necesare pentru a-l indeplini , este o energie ce face ca imaginatia sa guverneze puterea , tot ceea ce protejam ajunge sa ne ghideze, tot ceea ce oferim in dar  ajunge sa ne elibereze . Daca avem vise putem sa le indeplinim, Neptun ne spune ca daca nu ne place visul pe care il avem ar fi bine sa il schimbam . Neptun pe gradul 29 Varsator ne indeamna sa invatam sa ne confruntam cu toate problemele noastre intr-un mod direct si nu pretinzand ca nu exista sau incercand sa le ascundem crezand ca asa am rezolvat orice, este o energie ce incearca sa dea deoparte iluziile din viata noastra , sa aduca secretele in lumina , sa indeparteze ceata din viata noastra .   Uranus in Berbec ( revolutionarul,neprevazutul, ineditul, socul) in conjunctie cu Soarele in Pesti ( visatorul, misticul) si in opozitie cu Luna in Fecioara ( emotie critica, rationala ,aspra ) poate da destul de mult  neastampar, nerabdare . schimbari in familie, mutari, indepartari sau independenta in raport cu familia, plecari, intorsaturi si o nevoie acuta de a ne pune in prim plan creativitatea si originalitatea, este o nevoie de transformare pentru a scapa de dependentele care genereaza constrangeri. Pentru barbati, acest aspect conduce la crize relationale ,pentru femei acest aspect poate antrena un dezechilibru psihologic trecator ,probleme in familie . Schimbarile neasteptate de existenta, personalitate, de destin sunt destul de accentuate, este un timp al rupturilor de orice fel si cu cat ne vom crampona mai mult de trecut, de obiceiurile noastre , cu atat perturbarile vor fi mai puternice.

Intre Soarele in Pesti si Uranus in Berbec se afla Lilith in conjunctie cu Scheat ,despre acest aspect puteti citi aici :

Luna Plina in Fecioara gradul 28:47 este in conjunctie cu asteroidul Nemesis aflat pe gradul 28 :13 Fecioara .  Nemesis este zeita dreptatii finale dar si a echilibrului , ea pedepseste oamenii pentru pacatele lor dar si pentru fericirea nemeritata ,  pentru lipsa de moderatie,ea este justitia divina ,  regizeaza afacerile umane in asa fel incat sa fie mentinut un echilibru.  Egoismul, arogonta si alte lucruri urate facute de oameni sunt pedepsite sever si extrem de dureros de aceasta zeita . Numele Nemesis este legat de “ a da ceea ce datorezi “ in asa fel incat sa fie mentinut echilibrul  ,fericirea si nefericirea sunt masurate de aceasta zeita avand grija ca acestea sa fie meritate si limitate de faptele personale  . In mit, Nemesis este preocupata foarte mult de relatii , in special se ocupa cu problemele de dragoste pedepsind aroganta  dar si suferinta cauzata de un partener . Justitia divina este exprimata  destul de dur “ochi pentru ochi si dinte pentru dinte”  dar atitudinea  pe care o avem  fata de experientele traite reprezinta un factor crucial,  este cea care determina daca, atunci cand suntem confruntati cu experiente dificile noi alegem sa suferim  blestemandu-ne soarta sau alegem sa ne schimbam , transformandu-ne  si invatand din lectiile oferite de viata generate de propriile alegeri , fapte, ganduri.

“Culegem ce am semanat “, acesta este  mesajul astrelor in acest moment de Luna Plina .

Adriana Tudosa

You may also like

24 Comments

 1. Of, cat de frumos sunt spuse. Ma regasesc in toate aceste transformari, dar am si neovie sa se aseze un pic lucrurile. Ma simt alergata si sunt un pic obosita de udat seminte. De ex, stiu ca sunt pe calea mea, ca fac studiile pe care nu mi le-as fi imaginat vreodata, sunt atat de pasionata de ceea ce voi face dar in acelasi timp nu pot avea inca jobul pt care ma pregatesc. Am mare nevoie de bani pentru a-mi plati studiile, si asa cum imi spuneai tu intr-un raspuns anterior castigurile mele nu vor fi continue. Dar trebuie sa am un loc de munca si nu stiu pe ce cale sa o iau si nu stiu in cat timp imi voi gasi un loc permanent de munca. Adriana, as vrea sa-ti trimti un mail pt o citire a hartii. Si stiu, ‘time is money’. Astept o adresa pe care iti pot scrie sau scrie-mi pe adresa mea unde te pot contacta. Cred ca datele mele le mai ai, Ploiesti, 7.45. 24 iulie 67.

  Multumesc si astept un raspuns.

 2. pemien ma inspaimanta anul acesta…si cu toate lunile si eclipsele care se intampla p eultimele grade…
  mai ales ca ma implica pe mine: Soare gemeni( gr 29) AscSagetator…

  am mai trecut un hop cu Lilith cj cu Uranus pe gr 29 Pesti…in careu cu Soarele meu( nu mai spun pe care case)…
  acum e Luna Plina asta……

  VREAU O PAUZA!

 3. Ce pot sa spun?!! si eu sunt inspaimantata…pentru ca am vrut schimbare pe 8 sept 2010, iar acum ‘plang’ ca am provocat acea schimbare…ce am semanat, asta culeg…
  Frumoasa transpunere, Adriana…si adevarata, din pacate pentru mine…

 4. Exceptionala analiza!Ce vibratii a produs in sufletul meu draga Adriana”O recolta karmica”le redau: Mi-a mai ramas putin/Din propriul meu destin/Tu ,Doamne,l-ai ales/Si eu doar l-am cules?/Sau,eu sunt autorul,/Tot eu culegatorul?Acestor suferinte/Cand le-am pus eu seminte?! De ce nu-mi amintesc/Ce fapte patimesc?Cand toat’a mea simtire/E plina de iubire? Da-mi valul la o parte/Sa vad si mai departe/De linia sosirii/Si punctul mantuirii. Ce-a fost si,ce va fi/Macar voi implini/Ce singur’am ales/Si-acum…doar am cules. Prin urmare,trebuie sa vizualizam rodul inainte de-a pune samanta.Mi-ai produs draga Adriana,un moment de extensie a constiintei.Multumesc ca existi.D-zeu sa te ocroteasca.Vicky

 5. Adriana savurez fiecare articol ce il postezi, astept cu nerabdare ceea ce ne cumunica astrele prin tine.
  Ai un dar frumos de la Dumezeu , sa fii binecuvantata.
  Te rog mult ajuta-ma sa inteleg ceea ce simt de ceva vreme e chiar destinul pe care trebuie sa il urmez ..detasarea de planul material ceea ce este f greu pentru o fiinta umana…….intrebarea mea e daca decizia de a pleca de la slujba ce o am si din localitatea unde locuiesc este o fuga sau este destinul?

  09.05. 1958 , 15,53 , Fetesti

  Multumesc mult

 6. Draga Adriana, citesc de multa vreme, cu un real interes articolele tale si tin sa te Felicit pentru rigorizatea si harul cu care sunt scrise.
  Sincer vorbind, eu am casa 3-a pe gradul 29 Leu, iar casa 4-a pe 26 Fecioara (17-09-1977, ora 00.30 Baia Mare). (Nu stiu in ce masura ma afecteaza gradele pe care sunt asezate casele astrologice.)
  De multa vreme astept sa apara acel flesh de lumina care sa-mi arate calea pe care trebuie s-o urmez in aceasta viata. De ceva vreme am simtit directia spre care trebuie sa ma indrept, dar mai astept indicii.
  Am trecut prin multe transformari (exact in momentele in care am avut nevoie de ele – planetele ne vorbesc, daca le intelegem limbajul) si nu mai imi e frica de cele ce vor urma. Sunt foarte detasata si am invatat sa primesc lectiile de viata cu multa senitate.
  Chiar sunt curioasa ce imi va mai aduce aceasta luna plina si in ce mod ma va mai afecta. Ce subtile transformari imi mai sunt rezervate pana sa simt cu adevarat acea fericire inaltatoare.
  Sa avem parte de o luna plina cu intamplari fericite!

 7. Nu pot decat sa-ti multumesc!mai clar de-atat nici ca se poate !esti geniala,super talentata!
  la mine s-a facut deja trezirea din anul trecut…acum sper sa raman focusata consitent la pozitivul din mine ca sa pot rezista emotiilor care sigur imi vor da tarcoale….dar am asa o doerinta acuta de izabanda in toate cele incat sincer chiar cred ca am sa reusesc si am sa ma indrept in sfarsit spre drumul cel bun!

 8. Draga Adria,Chiron natal 00 grade berbec,peste care vine acum Scheat si Luna neagra,si mai cine?Uranus,si soarele la 29 pesti de cand cu luna plina in fecioara….toate pe casa a 1 a,astea toate, inseamna ca, e momentul cuiva pentru trecerea in alte sfere?As dori sa nu ocolesti aceasta intrebare,e o curiozitate,nu o panica…cu mult drag

 9. iulia
  taur cu ascendentulin balanta si cu Lectia de viata -destinul in Scorpion ,poti citi aici despre lectia de viata :http://adriana-astro.com/lectia-ta-de-viata-nodurile-lunare-%E2%80%93o-necunoscuta-ce-aduce-evolutie-nn-in-scorpion-si-ns-in-taur/
  Destinul tau in Scorpion este plasat chiar in casa I – casa personalitatii,individualitatii,corpului fizic , asta inseamna ca trebuie sa pui un accent deosebit pe dezvoltarea individualitatii ,sa-ti gasesti identitatea fara a incerca sa te ascunzi in spatele altuia ,este un destin ce iti cere sa-ti descoperi sensul actiunii personale ,a deciziilor ,a directiei.
  In aceasta perioada ,Saturn in balanta este in tranzit prin casa I natala, asta inseamna ca Saturn te pune sa-ti analizezi rezultatele si comportamentul din trecut si sa-ti asumi responsabilitatea pentru acestea chiar daca au fost bune sau rele. Daca ai neglijat ceva in trecut in mod deosebit daca ai neglijat sa faci ceva pentru tine , Saturn in casa I este cel mai bun moment sa devii realista in legatura cu tine, cu propria persoana , sa incerci sa-ti definesti cat mai bine ce vrei sa dezvolti la tine, sa incerci sa-ti definesti o imagine cat mai clara. Aceasta cunoastere de sine putand incepe de multe ori prin diverse crize, toata perioada poate fi caracterizata de dorinta ta de a te cunoaste mai bine ,de a incerca sa afli cat mai multe despre capacitatile tale, de fapt de a incerca sa-ti gasesti acea calitate, capacitate de care sa te folosesti pentru a face ceva in urmatorii ani, de a realiza ceva, doar prin calitatile tale. Foarte important in aceasta perioada este sa intelegi imensa putere a lui Saturn prin casa I, PUTERE CARE ITI VA DA POSIBILITATEA SA TE MODELEZI SINGURA SI SA INTELEGI CE FEL DE PERSOANA ITI IMPUNE KARMA SA FII .
  Esential este sa fii atenta la ceea ce dezvolti si in ce activitati te bagi deoarece urmatorii 29 ani din ciclul lui Saturn depind direct de caracterul pe care-l construiesti acum , de angajamentele pe care ti le asumi . Saturn in casa noilor inceputuri aduce mesajul destul de clar ca este timpul ca atentia ta sa fie indreptata spre tine, sa-ti dezvolti o noua personalitate, pe care sa o folosesti pentru ambitii si scopuri noi. Esti tentata sa opui rezistenta in fata schimbarilor dar este bine de stiut ca tot ce alegi si dezvolti in aceasta perioada va juca un rol important in viata ta. Acum Saturn cel care carmuieste destinul intervine direct in viata ta si te ajuta sa-ti definesti destul de bine orientarile viitoare. Parerea mea este sa fii mai atenta la tine pentru a simti acest mesaj al lui Saturn, ajutorul vine de la Saturn tu doar trebuie sa fii deschisa la ceea ce ti se ofera, la schimbarile care apar .
  Este perioada in care noul vrea sa intre in viata tu doar trebuie sa deschizi “usa” si sa-l primesti, iar aici noul inseamna ca este esential sa o rupi cu trecutul mai ales daca in trecut este ceva care te tine pe loc.
  Luna Plina in Fecioara iti energizeaza casa XII,aceasta energie lunara poate face lumina in tot ce-ai adunat de-a lungul vietii,poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singura, de a te odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea poti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii tale. Casa XII este de multe ori privita ca o casa plina de mistere, secrete,cu aceasta lumina karmica a Lunii Pline ,inclin sa cred ca poti constientiza care este karma ta in aceasta viata ,cum poti depasi restrictiile astrale impuse de propria karma .
  Dumnezeu sa iti lumineze viata.

  Adriana

 10. Frumos articol, ca de obicei, Adria 🙂 Ne atingi sufletele cu vibratia speciala de se degaja din articolele tale. Multumesc! 🙂

 11. annalia
  Luna Plina in Fecioara energizeaza casa IV -casa familiei,, radacinilor tale dar face un aspect de conjunctie cu inceputul ( cuspida) acestei case,asta inseamna ca poate actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe IV -X arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in casa IV poate arata schimbari probabile in viata de familie, tensiuni cu parintii, este o energie provocatoare ce iti poate cere o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faci ordine in relatiile tale cu familia si membrii acesteia .In casa IV se “construieste ” incet,incet puterea personala ,securitatea si pacea interioara,aceasta luna plina te poate intreba daca ai reusit sa faci aceste lucruri si te poate rasplati .
  Esential mi se pare tranzitul lui Saturn in Balanta peste Nodul Nord natal in Balanta tot in casa IV ,este un tranzit ce iti aduce perioade de test ,lectii majore de viata care le vei realiza mai mult sau mai putin usor ,depinde de cat de responsabila esti ,de rabdarea si organizarea ta .Aceasta perioada din viata ta are nevoie de moderatie , a incerca sa dai vina pe altii pentru unele probleme iti poate cauza mai mult rau decat bine , furia si melancolia nu sunt cele mai bune directii pentru tine acuma , ai nevoie de temporizare in tot ceea ce faci doar asa vei invata despre propriile limite ale caracterului tau precum si despre puterea ta interioara . Saturn este descris ca o planeta ale carei energii limiteaza , restrictioneaza ,te aduce acolo unde iti este locul si asta nu prin alegerile tale ci mai degraba prin rezultatele karmice proprii . Este un adevarat profesor care va sti sa te invete rabdarea ,rezistenta ,necesitatea oricarui efort , disciplina,umilinta , concentrarea ,harnicia , toate acestea invatate ti-aduc sigur o coronita din partea lui saturn. In tranzit prin casa IV ,Saturn iti testeaza increderea in propria ta persoana ,rabdarea ,poate crea destule probleme interne ,relatia cu parintii ,cu persoanele autoritare pot fi afectate . Este cea mai buna perioada in care poti pune fundamente pentru ambitiile pe termen lung si poti stabili toate operatiile necesare progresului tau pe drumul construirii unei cariere . Saturn in tranzit prin casa IV marcheaza un moment considerabil de “ imbogatire interioara “, este o energie ce pune un accent deosebit pe cresterea puterii tale personale , este o etapa importanta in viata ta in care vei lucra sa iti solidifici identitatea , sa iti explorezi radacinile , sa scapi de anumite atasamente din trecut care iti produc destule frustrari.Poti simti anumite limitari din partea familiei ,poti deveni constienta in aceasta perioada de cat de bune sau rele sunt aceste limitari impuse , reorganizarea sufletului tau intruchipeaza adevarata natura a energiei saturniene . Nodul Nord ( destinul ) natal in casa IV este o energie foarte puternica datorita intensei incarcaturi emotionale pe care o contine, solutionarea problemelor familiare nu este asa de usor de facut pentru tine ceea ce da nastere la tensiuni interioare si insatisfactie personala . Realizarea acestui scop trece prin diverse experiente legate de familia de origine, de raportul cu membrii ei. Ai nevoie sa te regasesti pe tine in mijlocul unui camin dar care sa se sprijine pe o structura familiala ,odata ce vei putea realiza acest lucru vei simti din plin acea pace interioara pe care o cauti ,vei simti un puternic sentiment de renastere interioara pe langa cel de fericita participare la grupul de care apartii. Blocajul in realizarea scopului tau apare datorita lipsei tale de maturitate,piedici puse de parinti, neintelegerea sensibilitatilor tale de catre unul din parinti.
  Adriana

 12. Asteptam cu sufletul la gura previziunile tale pentru aceasta eclipsa . In masura in care ai timp, te rog sa-mi spui eu la ce sa ma astept ….. 8 septembrie 2010 nu imi aduce amintiri placute ….. berbec ascendent sagetator bistrita, jud bistrita nasaud.

  multumim pentru tot 🙂

 13. am o mare rugaminte la dumneavoastra ami da putine sfaturi datle mele sunt 6 martie 1981 ora 17 arges in viata mea am avut o ruptura o despartire care o traiesc si in prezent ,varog ami spune ce se va intampla in viitor pot trece peste ori mai sper sa-mi refac din nou acea relatie care este in sagetator ……..va multumesc

 14. buna adriana! oare ce imi va mai aduce de data aceasta luna? caci data trecuta am vazut ce mi-a adus (am fost anuntata ca voi fi data afara). te rog sa-mi spui si mie oare voi mai avea serviciu sau nu? multumesc mult.

 15. multumesc mult pentru raspunsul dat la “uranus in berbec” si iti transmit consideratia mea referitor la respectul si disponibilitatea pe care o ai fata de cei care iti urmaresc siteul si iti cer ajutorul. roxana

 16. Frumos articol! Am o dilema..eu in tema natala am luna chiar in fecioara ,in casa a 8-a .Aceasta luna plina din 19- 20 martie ma va influenta mai mult negativ decat pozitiv?

 17. Buna ziua Adriana,
  Referitor la cele 6 luni pline consecutive pe grade anaretice, momente de criza, turnura, as dori sa stiu la ce sa ma astept avind in vedere ca la eclipsa de luna din 21.12.2010 sorele era conjunct cu soarele meu natal.Am inteles ca efectele eclipselor se pot resimti si la intervale mai mari de timp (citeva luni?).Fiecare luna plina de pina acum a activat gradul 29 al eclipsei din decembrie, iar eclipsele de luna inseamna sfirsituri si noi inceputuri dar mai ales pe plan afectiv. Datele mele sunt: 22.12.1975, 13:30, Suceava. Mutumesc.

 18. DRAGA ADRIANA,TE ROG FRUMOS SA MI SPUI SI MIE CUM IMI VA INFLUENTA VIATA ACEASTA LUNA .SUNT NASCUTA PE 03.09.1971,TG CARBUNESTI,ORA 10.45

 19. in ce fel sunt influentata de luna,draga Adriana? am 32 de ni si sunt berbec cu ascendent in balanta.nascuta pe 7.04.1979.la ora 19.45

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.