HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA -19 MARTIE 2011

Luna Plina  din 19 MARTIE 2011 are loc cu Luna pe gradul 28:47 Fecioara   si Soarele pe gradul 28:47 Pesti cu un maxim in jurul orei 20:10 ,ora Romaniei . Aceasta Luna Plina in Fecioara formeaza cu axa destinului ( Nodul Nord in Sagetator in opozitie cu Nodul  Sud in Gemeni ) o Cruce cosmica mutabila , este o configuratie astrala ce ofera putere interioara ,vointa de a atinge un scop ,capacitate de a integra toate dimensiunile unei experiente ( este un ajutor in cerinta gradului 29) dar poate aduce si stagnare, inertie , resemnare , risipire . Aceasta Cruce cosmica in semne mobile ne indeamna sa alegem o cale concreta care sa ne ofere echilibru interior si un nivel de constiinta mai creativ si spiritual, acest lucru il putem face daca vom incerca sa eliminam  instabilitatea si confuzia din viata noastra care nu sunt decat  rezultatele directe ale dependentei prea mari de cei din preajma noastra.

Este o Luna Plina in semnul Fecioarei ce accentueaza simtul organizarii , creste interesul pentru orice fel de detaliu, sanatate,  vindecare dar accentueaza si spiritul critic ce poate naste destule probleme.

Fecioara este diagnosticianul desavarsit , este stapana detaliului , zodia pestilor este stapana privirii de ansamblu ,  in timp ce fecioara ne arata ce este gresit , energia pestilor  ne poate spune cum se poate rezolva greseala. Energia acestei Luni Pline in Fecioara ne ajuta sa “ calatorim “ de la atom la cosmos si inapoi dar cu o tendinta accentuata de a ne impotmoli in amanunte , putem usor gasi imperfectiunile unei imagini , dar provocarea acestei energii consta in a retine ansamblul. Axa Fecioara –Pesti ne indeamna sa cultivam compasiunea si discernamantul.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Fecioara din 8 septembrie  2010.

Cu Luna Plina in Fecioara  gradul 29 , cei nascuti in jurul datei de 19  in semnele mutabile : Fecioara, Pesti, Sagetator, Gemeni  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 29 Pesti, Fecioara, Sagetator , Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala ,poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.Atentie la sanatate si la nervii vostri.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate energiza si actualize problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii ,poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII   poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei .

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund.

Adriana Tudosa

You may also like

7 Comments

 1. te salut cu mult drag si-ti multumesc in numele tuturor celor care te urmaresc! citesc si recitesc totul. mi-ai raspuns la o mare intrebare; te rog mai raspunde-mi si la urmatoarea: cand ma sfatuiesti sa merg in tara pt a-mi rezolva niste documente care privesc studiile si care-mi vor folosi pt a lucra aici? cat mai curand posibil, dar sa fie si o perioada favorabila! TE ROG DIN INIMA! SI-TI MULTUMESC. promit sa infrunt cu curaj luna asta plina !!! datele mele: 10 iunie 1972 h:13.30 tulcea. si cu datoria karmica in iubire… cum stiu cand am terminat de platit? sau mi-o duc in spate toata viata, si …tot platesc?! inca o data multumiri si numai bine!

 2. Cu Soarele in Capricorn la nastere si ascendent
  Balanta, tocmai mi-ai raspuns
  la o intrebare ce ma framanta.Multumesc pentru
  horoscopul acestei perioade!
  Voi astepta sa imi limpezesc judecata si probabil voi
  intelege in curand,de ce am primit lovituri datorita
  rautatii femeilor-la locul de munca.

 3. Buna,Adriana!
  …. la mine capitolul cariera “plange” de anul trecut din iulie…..(21-12-1976 cu ascendent in leu) …

 4. KARMA VIETII PREZENTE –Anca
  Ai Nodul Nord (NN) al Lunii –destinul, soarta in Capricorn gradul 26 : 29 si Nodul Sud (NS) al lunii –trecutul in Rac tot gradul 26:29 .
  Guvernatorul ( stapanul) NN in Capricorn este Saturn in Gemeni gradul 11:16 si reprezinta regentul karmic de nord sau regentul de distributie a karmei -RKN ( te ajuta sa-ti faci destinul ).
  Guvernatorul NS in Rac este Luna in Gemeni gradul 5:41 si reprezinta regentul karmic de sud sau regentul de intrare a karmei -RKS( te ajuta sa-ti depasesti karma trecutului tau )

  Semnul si casa RKS indica modul in care karma este elimintata iar cu Luna drept regent karmic de sud vei elimina karma prin incercari in familie, incercari legate de mama, familia , radacinile familiei tale reprezinta locul in care ai de platit si de indurat anumite restrictii generate din actiunile vietii trecute .Cu Luna in Casa IX ai de eliminat o karma legata de strainatate,poti pierde prin nehotararea ta .
  Semnul si casa RKN indica locul in care expresia transformata si pozitiva a karmei poate fi intalnita fi distribuita , cu Saturn in Gemeni in casa IX se poate vorbi de intalniri profitabile cu persoane din strainatate ,sfera filosofica , spirituala , calatoriile aduc evolutie .Poti fi prea materialista trebuind sa te deschizi conceptiilor spirituale si esoterice

  NN IN CAPRICORN gradul 26:29
  NS IN RAC gradul 26 :29
  Saturn in Gemeni gradul 11: 16
  LUNA in Gemeni gradul 5:41
  Masurand distanta dintre Saturn in Gemeni si cel mai apropiat Nod lunar obtinem 45:13 ( in cazul tau se masoara distanta dintre Saturn in Gemeni gradul 11:16 si NS IN RAC GRADUL 26:29) , masuram apoi distanta dintre Luna si Nodul cel mai apropiat obtinem 50:48 grade ( in cazul tau se masoara distanta dintre Luna in Gemeni gradul 5:41 si Nodul Sud in Rac gradul 26:29)
  Pentru aceste aspecte se cauta ce fel de Karma corespunde :
  Aspectul 45:13 grade corespunde unei Karme de Capricorn ceea ce arata un destin dificil si frustrant , este o karma ce cere de la tine stapanirea agresivitatii, atat timp cat nu realizezi acest lucru risti sa esuezi in tot ceea ce faci . Detesti rutina, dar trebuie sa stii ca nu vei reusi decat prin munca grea, cu rabdare si perseverenta . Exista adesea o latura secreta in relatiile tale avand tendinta de a disimula problemele .
  Aspectul 50 :48 grade corespunde unei Karme de Leu si este o karma legata de copii ,creativitate ,iubire ,iubiti ,povesti de dragoste,speculatii .Dispui de un liber arbitru redus in povestile de iubire ,vei intalni doar iubiri din alte vieti , acesta este domeniul in care cresterea va fi cea mai importanta la fel ca si folosirea calitatilor tale creatoare mostenite dintr-o viata anterioara .
  Adriana

 5. indrumari precise si ,tocmai de aceea, pretioase. nu stiu cum sa-ti multumesc! asteptam urmatorii asteroizi. numai bine!

 6. buna seara adriana! as vrea sa te intreb daca luna noua de pe 4 a adus sfarsitul a ceva si poate inceputul a altceva care sa se concretizeze la luna plina din 19? te intreb ptr ca ti-am mai spus ca luna noua din 4 mi-a adus sfarsitul locului de munca actual (incerc sa-l pastrez judecandu-ma cu institutia respectiva) si o veste primita astazi de un alt loc de munca (care este in alt domeniu si nici nu stiu daca o sa se concretizeze). te rog sa-mi dai un sfat daca sa ma lupt ptr actualul loc de munca sau este un mesaj ca ar fi timpul sa fac altceva. o parte din mine spune sa ma lupt pana la capat dar alta parte nu este chiar atat de sigura ca este bine sa consum energie si bani ptr asta. ce sanse am sa merg pe celalt domeniu de activitate?
  stiu ca m-am exprimat poate cam incoerent dar la fel si in capul este un mare haos. iti multumesc mult ptr rabdarea cu care o sa citesti tot ce am scris.

 7. Buna ziua, Adriana! Imi cer iertare ca te deranjez, dar simt ca esti persoana care m-ar putea ajuta sa inteleg ce se intampla cu mine. Sunt intr-o stare de confuzie totala, nu-mi regasesc reperele morale, nu-mi pot intemeia o familie…si multe altele. Bucuriile mele vin de la copil si parinti. Ce ar trebui sa schimb? Data de nastere este 20.03.1967, ora aproximativa 0,30-1,00, Ploiesti. ITI MULTUMESC !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.