HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN PESTI-14 SEPTEMBRIE 2019

Luna Plina din 14 septembrie 2019 are loc cu Luna pe gradul 21:05 Pesti si Soarele pe gradul 21:05 Fecioara cu un maxim in jurul orei 7:33, ora Romaniei.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Pesti din martie 2019. Semnul Pesti este legat de povesti pline de iluzii, sa fii in slujba celor multi, compasiune, intuitie, credinta, legatura cu divinitatea. Aceasta Luna Plina va face lumina in povestile de viata amagitoare si asta prin viziuni, semne, intuitie puternica, aducerea in lumina a unor secrete.

Simbolul sabian al gradului 22 Pesti, gradul energizat de Luna Plina este:” Jos, un munte simbolic al industriei ajunge un nou Moise “.

Muntele este un simbol universal al maretiei, al robustetei, al ritualurilor sacre dar si al pericolului. “Jos “ inseseamna integrarea in viata de zi cu zi, relatiile sociale, este viata cu tot ceea ce ofera ea prin interactiune cu oamenii, cu industria, cu natura. Muntele este singur, solitar oferind adesea o perspectiva divina asupra vietii care acuma este integrata intre oameni. Este un simbol al unor informatii noi, adevaruri care se descopera, ganduri noi, relatii noi, orientari noi, cai noi de a trai si de a gandi. Timp de patruzeci de zile, Moise a stat pe muntele Sinai, a postit, dupa care a primit cele zece porunci scrise de degetul lui Dumnezeu pe o piatra. Aceste legi exprima vointa divina iar Moise a facut tot posibilul ca aceste legi sa fie cunoscute. Aceasta Luna Plina poate sa ne  pune fata in fata cu o perspectiva noua asupra legaturii cu Dumnezeu, este o atentionare ca Dumnezeu este ghidul calatoriei noastre aici pe pamant. Este o Luna Plina ce ajuta sa auzim vocea divina a sufletului nostru care ne va arata adevarata cale de urmat.

Iar sfatul lui Aivanhov este imens:” Iata de ce, cand va simtiti tulburati sau tensionati, incalziti cu grija apa, scufundati-va picioarele si incepeti sa le spalati cu atentie: in acest fel, veti actiona asupra plexului solar, dandu-i puteri, iar starea voastra de spirit se va modifica numaidecat. Daca intr-o zi, acasa, nu izbutiti sa meditati, faceti o baie la picioare si va veti concentra mult mai lesne.”

Cu Luna Plina pe gradul 22 Pesti, cei nascuti in jurul datei de 14 septembrie , decembrie, martie, iunie ( plus, minus 3 zile)  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilaltil; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradelor 22 Pesti, Fecioara, Sagetator , Gemeni.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Aceasta Luna Plina va poate ajuta sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta este dezvaluita. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru . Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri pentru sufletul vostru.
Este momentul cand trebuie sa va concentrati pe nevoile celorlati, pe iertare, credinta. Platile karmice va bat la usa. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, acesta este un moment foarte greu pentru negocieri, anumite secrete pot iesi in lumina afectandu-va foarte mult. De asemenea, este un moment bun pentru a da deoparte oamenii care va fac rau sau pur si simplu sa nu mai permiteti celorlalti sa va faca sa va simtiti rau. Pluto sustine aceasta Luna Plina, in consecinta, este un moment favorabil sa va concentrati pe obiectivele si aspiratiile profesionale. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, acesta este un moment excelent pentru a va programa la un interviu, pentru a cere o marire de salariu.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de prieteni, echipe, asociatii profesionale, activitati de grup, banii castigati prin cariera voastra. Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat.
Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, puteti risca in domeniul relatiilor sociale, prieteni, protectori, asociatii profesionale. Aceasta energie mareste idealismul vostru fata de ceea ce inseamna o prietenie cautand acei oameni care vad lumea din acelasi punct de vedere, care impartasesc idealuri comune cu voi. Puteti sa va alaturati unor organizatii cu scopuri idealiste, mistice, secrete, spirituale sau vizionare deoarece deveniti extrem de sensibili la nevoile oamenilor. Ar fi bine sa va asigurati ca intentiile voastre sunt realiste iar prietenii sunt prieteni si nu profitori. Pluto sustine aceasta Luna Plina, in consecinta, este mai usor pentru voi sa calatoriti, sa explorati alte culturi, sa treceti cu bine peste anumite examene, sa mergeti la scoala din nou, sa aveti beneficii din strainatate, internet, publicatii pe internet. Rugaciunea poate face minuni.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina face lumina in cariera voastra, in fanteziile legate de cariera, prezenta publica, obiective si aspiratii profesionale, familie.Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru eliminarea unor relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate aduce riscuri in domeniul carierei, activitati si proiecte profesionale, relatia cu sefii. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi o perioada buna in afaceri, in tot ce tine de taxe, proprietati, credite, investitii.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de straini, turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, convingeri spirituale.
Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, toate formele de calatorii, de comunicare, activitati juridice, mediul academic, sunt supuse la intarzieri cetoase si deceptii. Fiti mai atenti deoarece este destul de dificil sa faceti o distinctie intre realitate si fantezie, puteti intra in fel de fel de incurcaturi fara a intelege prea bine motivatiile celorlalti. Situatiile confuze au legatura cu legea, aplicarea legii, politica, educatie, turism, religie, rude, vecini. Este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat.
Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent in relatiile voadtre, in negocierea unui contract,  o casatorie in strainatate, o calatorie ce va transforma profund.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, puteti risca in domeniul afacerilor, planuri secrete de afaceri, bani multi, functii inalte, manipulari din umbra. Ancora acestui moment astral este Pluto in Capricorn ce sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru un proiect profesional, sanatate, familie.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Soarele prezent in semnul vostru si care lumineaza Luna Plina in Pesti, acest moment da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a vietii voatre personale si relationale. O luna Plina aduce un final, ceva se termina, nu este neaparat ceva negativ doar ca puteti incheia o relatie disfunctionala, puteti finaliza cu succes un proiect sau culegeti roadele amare ale unei dusmanii pe fata. Nimic nu este simplu acuma, puteti culege roadele unor actiuni din trecut, va puteti intalni cu consecintele si rezultate karmice in relatiile voastre. Casa a saptea este deasemenea casa dusmanilor stiuti, deci ar putea veni ceva si din aceasta directie. Cel mai bun lucru pe care il puteti face in legatura cu acestia este iertarea si acceptarea lor, asa puteti rupe anumite lanturi karmice. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor. Deoarece Luna Plina este de mana cu Neptun in Pesti, puteti avea asteptari nerealiste in relatiile voastre, deci mare atentie, nu credeti orice.Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatia cu copiii vostri, proiecte creative, iubire. Mandria, lupta pentru putere, aduc situatii complicate.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de munca, activitati si obiceiuri zilnice, proiecte profesionale, relatia cu colegii, sanatate.  Cum Luna Plina este apogeul unor activitati incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice, hotarari importante la locul de munca. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. In acelasi timp, ar trebui sa cultivati credinta in Dumnezeu ce poate fi pentru voi un ajutor imens in stoparea actiunilor unor dusmani din umbra. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, puteti crede orice iar stresul va afecteaza mai usor sanatatea. Poate fi si o anumita confuzie legata de un loc de munca, activitatile zilnice. Se poate sa fie mai dificil pentru voi sa respectati anumite programe sau rutine. Ancora acestui moment astral este Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru familie, relatia cu cei din familia voastra, rezolvarea unor probleme de familie, a unor acte legate de o casa, o mostenire. Puteti sa va asumati responabilitatea intemeierii unei familii, puteti cumpara o casa, puteti sa va sprijiniti parintii.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de iubire, de ceea ce iubiti. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste, o relatie tensionata cu un copil. Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Fiti mai atenti la prietenii vostri, incercati sa va axati mai mult pe prietenia cu ghizii spirituali, acestia nu va tradeaza. Puteti invata acuma mult mai usor ca ” mandria merge tot timpul inaintea caderii”. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, perceptiile voastre romantice nu sunt prea clare, puteti atrage persoane neobisnuite, secretoase, misterioase, in viata voastra de iubire. Sunteti oarecum predispusi la auto-inselaciune, vazand doar ceea ce doriti sa vedeti in persoana iubita si nu ceea ce este cu adevarat. Aveti grija, nu credeti orice promisiune. Ancora acestui moment astral este Pluto in Capricorn ce arata o transformarea profunda a modului in care comunicati. Este posibil ca modul de comunicare sa fie, de asemenea, diferit, devenind mai agresivi, directi sau profunzi. Acest lucru poate provoca furie sau reactii nefavorabile din partea oamenilor din jurul vostru. Relatia cu rudele poate cunoaste transformari majore, unele relatii se pot reface altele se pot deteriora si mai mult.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre legate de familie, parinti, bunuri imobiliare, iubirea de tara, patriotism, locuinta, problemele din copilarie, siguranta si securitate emotionala. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Fiti corecti, nu trisati in domeniul carierei deoarece se poate intoarce totul impotriva voastra. Credeti doar in binele in favoarea celor multi si veti culege roade frumoase, fiti cei care ii inspira pe oameni. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, poate aparea o anumita confuzie cu privire la viata de familie, parinti, casa. Suntei mai idealisti atunci cand vine vorba de relatia cu cei apropiati, in special de familie, ceea ce poate cauza cateva probleme daca nu sunteti atenti. Este posibil ca mama sa aiba nevoie de ajutorul vostru, de sustinerea voastra. Se poate ca in aceasta perioada sa aveti nevoie de mai mult somn. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru averea personala, salarii. Sunteti incurajati sa lucrati la obiectivele voastre financiare si profesionale, puteti da un interviu pentru un loc de munca mai bine platit, puteti sa va valorificati un talent, puteti sa culegeti roadele unui proiect profesional de succes.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Aceasta Luna Plina face lumina in fanteziile voastre mentale, in relatiile voastre apropiate, in idei, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire sau care era plina de intoxicari, erori. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate sa va faca sa va simtiti neajutorati, puteti crede orice cuvant, orice idee, orice mesaj, mare atentie.”Nu tot ce zboara se mananca “ este un proverb bun pentru voi acuma, fiti mai atenti, in special la modul cum va exprimati opiniile, la transportul local, autoturisme, semnarea unor acorduri scrise, obiective sau proiecte pentru comunitatea in care locuiti. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru transformarea si dezvoltarea voastra personala, pentru renuntarea la anumite relatii care nu va fac prea mult bine.

VARSATOR /  ASCENDENTUL IN VARSATOR

Aceasta Luna plina face lumina in fanteziile voastre legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, securitate finaciara, aspectele emotionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unei afaceri personale. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Ingrijorarile legate de bani, salariu, credite, va pot destabiliza sanatatea si a venit timpul sa intelegeti ca viata este mai mult decat bani, mai mult decat hrana si imbracaminte. Aveti mai multa incredere in voi si in divinitate. Deoarece Luna Plina merge de mana cu  Neptun in Pesti, aceasta energie poate conduce destul de bine la neatentie fata de aspectele practice, bani, valori in general. Atitudinea pasiva si neglijenta in problemele financiare poate conduce haos, inselaciuni, deci, mare atentie. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru intelegerea unor secrete, mistere, actiuni din trecut, activitati financiare legate de corporatii, afaceri, institutii guvernamentale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Plina aprinde lumina ei mareata chiar pe voi, este timpul sa  lasati deoparte fanteziile voastre si sa va axati pe ceea ce poate da un sens real scopului vostru divin. Este cel mai bun timp in care intuitia puternica va ajuta sa va dati seama ce trebuie sa ramana in picioare cu voi si ce trebuie sa dati deoparte. O Luna Plina este tot timpul mai plina de emotii, energii imense astfel incat acuma, puteti fi extrem de emotionali, irascibili, nu va convine nimic, nu va intra nimeni in voie. Reactiile voastre puternic emotionale pot declansa resentimente si emotii ingropate in ceilalti, deci fii mai atenti. Din moment ce Luna Plina se refera la sfarsituri, aceasta luna plina vine cu acele informatii, concluzii de care aveti nevoie pentru a finaliza anumite lucruri in viata voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Deoarece Luna Plina merge de mana cu Neptun in Pesti, aceasta energie poate determina confuzie, dorinta de a scapa sau fugi de probleme, frica si anxietate interioara, situatiii incurcate, haotice. Incearcati sa fiti cat mai realisti, folositi-va  imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ, acestea va pot ajuta sa va traiti viata in conformitate cu idealurile voastre asigurand in acelasi timp si un dram de magie in tot ceea ce faceti.
Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatii romantice, asociatii profesionale, pentru a socializa cu prietenii, pentru a lucra la proiecte comunitare. Puteti cunoaste oameni interesanti, astrologia poate sa va fie un bun prieten.

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.