HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA-18 MARTIE 2022

Luna Plina din 18 martie 2022 are loc cu Luna pe gradul 27:40 Fecioara  si Soarele pe gradul 27:40 Pesti, cu un maxim in jurul orei 9:17, ora Romaniei. Fecioara, semnul care imbraca aceasta luna plina, accentueaza simtul organizarii, creste interesul pentru orice fel de detaliu, sanatate,  vindecare. Axa Fecioara –Pesti ne indeamna sa cultivam compasiunea si discernamantul. Asa cum Fecioara gaseste tot timpul solutii la orice problema, aceasta Luna Plina in Fecioara ne ajuta sa gasim solutia necesara vindecarii mintii, corpului si spiritului nostru. Nu exista un „reparator” mai bun decat semnul Fecioarei. Iar Luna Plina in Fecioara lumineaza solutia perfecta pentru lucrurile care pur si simplu nu functioneaza, pentru “ curatarea haosului”, pentru remedierea unor probleme pe termen lung, pentru aducerea calmului in orice situatie.
Fecioara este in mod traditional asociata cu munca, cu toate lucrurile care sunt bune pentru noi, dar nu neaparat placute sau usoare.Daca am incercat sa sarim unii pasi sau daca am ramas blocati in etapele anterioare de dezvoltare, atunci aceasta Luna Plina poate fi destul de confuza si deranjanta. Dar, oricat de deranjant ne-am simti, aceasta lunatie ne ofera o a doua sansa. Inca mai avem ocazia sa facem totul corect, daca suntem suficient de curajosi sa inotam prin haos, sa ne deschidem inima si sa ne lasam indrumati de intelepciunea eterna si divina din noi, sa acceptam slabiciunile noastre asa cum spune Isus:” Si mi-a zis: Iti este de ajuns harul Meu, caci puterea Mea se desavarseste in slabiciune. Deci, foarte bucuros, ma voi lauda mai ales intru slabiciunile mele, ca sa locuiasca in mine puterea lui Hristos. “2 Corinteni 12-9

Cu Luna Plina in Fecioara pe gradul 28, cei nascuti in jurul datei de 18 din semnele mutabile Fecioara, Pesti, Gemeni, Sagetator ( plus, minus trei zile ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , casa partenerului-descendentul , casa carierei-MC, casa familiei-casa IV sau orice planeta personala in jurul gradului 28 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina este mai pentru precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina in Fecioara da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a problemelor legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. O Luna Plina in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate. Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca, al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate, deci atentie. In aceasta casa, Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Daca aveti o problema latenta de sanatate care necesita atentie din partea voastra,  aceasta Luna Plina poate evidentia acest lucru, este cel mai bun timp pentru a rezolva orice problema de sanatate. Cu Luna Plina provocata de Neptun in Pesti, pot aparea unele tensiuni legate de unele decizii din trecut. Visele pot deveni foarte vii si realiste. Este cu siguranta un moment in care trecutul revine. Temerile, grijile si lucrurile ascunse se ridica si ies la iveala. Pluto in Capricorn este o ancora importanta acuma si poate arata un apogeu in cariera voastra. Este un moment favorabil pentru a va concentra pe obiectivele si aspiratiile profesionale. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, acesta este un moment excelent pentru a va programa la un interviu, pentru a cere o marire de salariu.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina in Fecioara da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a problemelor legate iubire, de ceea ce iubiti, placerile voastre, relatia cu copii vostri. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste, o relatie tensionata cu un copil, prieteni, proiecte de grup. Pozitiv, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, a unei munci in folosul celor multi, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei III, pot aparea unele tensiuni legate de rude, frati si surori, documente, calatorii, vecini. Fiti foarte atenti la cuvintele voastre, un cuvant poate crea destule surprize acuma. Cu Luna Plina provocata de  Neptun in Pesti, idealismul vostru este greu de ingradit. Pot aparea inselaciuni si tradari din partea unor oameni pe care ii considerati prieteni, din partea unor colaboratori. Este posibil sa fiti mai creduli in acest moment, deci este mult mai usor sa fiti inselati. Trebuie sa distingeti promisiunile goale de lucrurile reale, deoarece acesta este unul dintre testele acestui moment astral. Pluto sustine aceasta Luna Plina, in consecinta, credinta este ancora voastra puternica. .”Mana intinsa” a acestui moment astral vine din cunoastere inalta, credinta, strainatate, moralitate, respectarea legilor.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina in Fecioara da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a problemelor legate de familie, parinti, bunuri imobiliare, iubirea de tara, patriotism, locuinta, problemele din copilarie, siguranta si securitate emotionala. Aceasta lumineaza lucrurile pe care nu le-ati vazut inainte; completeaza ceva ce are de-a face cu casa sau cu familia voastra. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, cariera, obiective profesionale, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri.  Deoarece Luna este planeta guvernatoare a casei II, pot aparea unele tensiuni legate de bani, proprietati, valoare personala. Cu Luna Plina provocata de Neptun in Pesti, situatiile pot fi confuze si complicate in cariera voastra, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si in relatiile voastre. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru cresterea securitatii financiare, va puteti elibera de inhibitii vechi, de prejudecati si de influenta mediului. Poate fi o perioada buna in afaceri, in tot ce tine de taxe, proprietati, credite, investitii, ajutor de la parinti, prime la servici.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina in Fecioara da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a problemelor legate de relatiile voastre apropiate, rude, comunitatea in care traiti, idei, studii, calatorii scurte, activitati comerciale.Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire sau care era plina de intoxicari, erori. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate, de la un vecin. Cu Luna Plina provocata de Neptun in Pesti, situatiile confuze au legatura cu legea, aplicarea legii, politica, educatie, turism, religie. Nu credeti orice promisiune in domeniul muncii, fiti mai atenti la cei cu care munciti, nu le spuneti toate secretele voastre. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru vanzari, negocieri de contracte, un bonus din strainatate, o calatorie ce va transforma profund.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina in Fecioara da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a problemelor legate de bani, bunuri personale, auto-valoare, salariu, securitate finaciara, aspectele emotionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de economii, a valorificarii unui talent nativ, a unei afaceri personale. Poate fi o victorie sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Ingrijorarile legate de bani, salariu, credite, va pot destabiliza sanatatea si a venit timpul sa intelegeti ca viata este mai mult decat bani, mai mult decat hrana si imbracaminte. Aveti mai multa incredere in voi si in divinitate. Cu Luna Plina provocata de Neptun in Pesti, puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri sau ceilalti. Problemele care implica bani, putere sunt in lumina acuma. Trebuie sa fiti destul de atenti in ce contracte va bagati, sa nu va bazati prea mult pe ceilalti. Acest aspect ameninta interesele voastre financiare, adesea prin greselile partenerului, asociatului, lupta ascunsa pentru putere.  Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru vanzari, negocieri de contracte, proiecte profesionale, sanatate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Luna Plina in Fecioara da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a problemelor legate de imaginea voastra, relatii, planuri personale. Cum Luna Plina aprinde lumina ei mareata chiar pe voi, este timpul sa  lasati deoparte fanteziile voastre si sa va axati pe ceea ce poate da un sens real vietii voastre. Este cel mai bun timp in care intuitia puternica va ajuta sa va dati seama ce trebuie sa ramana in picioare cu voi si ce trebuie sa dati deoparte. Puteti sa vedeti totul intr-o lumina complet noua, dar mai mult decat atat, va poate oferi o perspectiva asupra drumului sau directiei vietii. Puteti vedea ceea ce functioneaza si ce nu, astfel incat sa puteti curata ceea ce nu este necesar. Din moment ce Luna Plina se refera la sfarsituri, aceasta luna plina vine cu acele informatii, concluzii, de care aveti nevoie pentru a finaliza anumite lucruri in viata voastra. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Cu Luna Plina provocata de Neptun in Pesti, este extrem de important sa evitati asocierile care par suspecte si fiti atenti la ceilalti, pot sa va induca in eroare in mod intentionat. Casatoria sau traiul cu cineva, alte parteneriate (inclusiv afacerile, relatiile juridice, medicale, politice) aduc fel de fel de conflicte, tradari, exista pericolul unor comunicari proaste, neintelegeri si denaturari. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatia cu copii, proiecte creative, iubire. Mandria, lupta pentru putere, aduc situatii complicate.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Aceasta Luna Plina va poate ajuta sa eliminati tot ce este toxic in viata voatra, in mintea voastra, in sufletul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau. Este cel mai bun moment pentru terapia sufletului vostru, pentru iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Evitati sentimentele de vinovatie, incercati sa nu va legati prea mult de lucrurile rele si ciudate, acestea pot deveni adevarate otravuri pentru sufletul vostru. Este momentul cand trebuie sa va concentrati pe nevoile celorlati, pe iertare, credinta. Platile karmice va bat la usa. Cu Luna Plina provocata de Neptun in Pesti, puteti culege roadele iluziilor voastre ce tin de munca, colegi, sefi, sanatate fizica, treburi si sarcini zilnice, munca si iar munca. Odihniti-va mai mult, fiti atenti la locul de munca, la documente si la cei cu care munciti.Nu va asumati proiecte pe care nu le puteti rezolva. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru familie, relatia cu cei din familia voastra, puteti sa va asumati responabilitatea intemeierii unei familii, puteti cumpara o casa, puteti sa va sprijiniti parintii.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina in Fecioara da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a problemelor legate de prieteni, echipe, asociatii profesionale, proiecte de grup, banii castigati prin cariera voastra, iubire.  Puteti obtine anumite daruri de la prieteni, pot aparea unele bonusuri prin eforturile depuse in cariera. Sperantele si visele voastre au potentialul de a fi luminate aratandu-va ce puteti realiza cu adevarat.Aceasta luna plina este ca o recolta ce poate aduce castiguri si oportunitati in calea voastra. Emotiile se intensifica in aceasta perioada si pot exista dezacorduri cu prietenii, cu colaboratorii vostri. Amintit-va ca o luna plina lumineaza tot ceea ce este ascuns, necunoscut pentru voi sau reflecta o situatie din trecut. Cu Luna Plina provocata de Neptun in Pesti, relatiile romantic pot fi destul de ispitoare dar inselatoare. Puteti incheia, de asemenea, o poveste de dragoste nesanatoasa. Nu luati decizii importante in aceste zile, nu credeti orice. Fiti foarte precauti in legatura cu unele promisiuni mari, cercetati cu atentie toate detaliile. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatia cu rudele voastre, puteti comunica mai bine, puteti repara o relatie fisurata cu o sora, un frate.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina in Fecioara da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a problemelor legate de cariera, prezenta publica, obiective si aspiratii profesionale, familie. Situatiile pot fi confuze, complicate, deci mare atentie, aceasta energie poate face apele destul de tulburi in cariera si viata voastra sociala iar “pescuitul” in ape tulburi nu prea este recomandat. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru eliminarea unor relatiile disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Este o luna plina care poate ilumina ceea ce ar trebui sa faceti cu viata voastra si pot aparea noi oportunitati de lucru. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Cu Luna Plina provocata de Neptun in Pesti, viata de familie poate oferi nesiguranta, confuzie sau magie. Lucrurile nu sunt de obicei ceea ce par a fi in acest moment, asa ca relatiile voastre de familie, cariera voastra,  ar trebui tratate cu mare precautie. Evitati deciziile importante acuma deoarece va puteti amagi. Fiti atenti in legatura cu detaliile unor acorduri, nu va legati prea mult de sentimentul atat de frecvent intalnit sub acest aspect ca totul poate fi bine. Ati putea sa va inselati, sa fiti inselati, dezamagiti. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru averea personala. Sunteti incurajati sa lucrati la obiectivele voastre financiare si profesionale, puteti da un interviu pentru un loc de munca mai bine platit, puteti sa va valorificati un talent, puteti sa culegeti roadele unui proiect profesional de succes.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina in Fecioara da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a problemelor legate de straini,  turism, cultura, politica, legi, religie, mass-media, universitatati. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roade frumoase sau la polul opus, sunteti dezamagiti de proiectele voastre cu strainii, mass-media, internet, alte culturi, o calatorie, o problema juridica, convingeri spirituale. Luna Plina lumineaza tot ce nu puteati vedea inainte. Acuma, acea cale catre ceea ce va doriti devine putin mai clara, apare o schimbare de perspectiva, visele voastre pot deveni mai concentrate. Este o luna plina ce va indeamna sa aveti incredere in Divinitate, sa reflectati asupra obiectivelor reale, asupra viitorului vostru.  Cu Luna Plina provocata de Neptun in Pesti, puteti invata in urmatoarea perioada ca ”nu tot ce zboara se mananca “,  un proverb bun pentru voi acuma. Aceasta energie poate spori sensibilitatea voastra fata de rude, frati, surori, anturaj,  puteti fi atrasi de  spiritualitate, misticism. Nu credeti orice. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru dezvoltarea voastra personala, pentru studii, licente, strainatate, calatorii mari. Acesta este un moment bun pentru a explora si invata lucruri noi, sa va implicati in fel de fel de activitati academice, culturale, politice, religioase.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina in Fecioara da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a problemelor legate de banii unei afaceri, banii partenerului de viata, resurse comune, intimitate, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Puteti deveni mai constienti de aspectele ascunse ale vietii voastre, puteti observa mai usor unde va sabotati singuri, problemele care implica bani, putere, sunt in lumina acuma. Este o plasare destul de transformatoare si surprinzatoare, asa ca de obicei lucrurile pe care le intalniti pot fi din senin. Poate fi si un moment al unor cheltuieli neasteptate sau pentru a elimina lucrurile de care nu mai aveti nevoie, care ocupa inutil un spatiu in viata voastra.Cum Luna este planeta guvernatoare a casei muncii si sanatatii, pot aparea unele tensiuni legate de un proiect professional, un collaborator, un sef, un coleg. Cu Luna Plina provocata de Neptun in Pesti, atitudinea pasiva si neglijenta fata de problemele financiare, pot conduce la haos, inselaciuni, deci, mare atentie. Mirajul imbogatirii rapide are o alta fata acuma.Nu credeti orice.  Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru intelegerea unor secrete, mistere, actiuni din trecut, activitati financiare legate de corporatii, afaceri, institutii guvernamentale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Cu Soarele prezent in semnul vostru si care lumineaza Luna Plina in Fecioara, acest moment da startul unei perioade de doua saptamani benefice unui program de detoxifiere a vietii voatre personale si relationale. O Luna Plina aduce un final, ceva se termina, nu este neaparat ceva negativ doar ca puteti incheia o relatie disfunctionala, puteti finaliza cu succes un proiect sau culegeti roadele amare ale unei dusmanii pe fata. Acesta este un moment in care puteti duce o relatie la nivelul urmator sau sa semnati un contract, sa va asumati o responsabilitate comuna. Este, in general, un moment intens din punct de vedere emotional, deoarece tot ceea ce simtiti despre relatii, angajamente si contracte tind sa fie luminate. Eliminati toate emotiile negative, cultivati iertarea, acceptarea celorlalti chiar daca acest lucru presupune si acceptarea defectelor lor. Cum Luna este planeta guvernatoare a casei V, pot aparea unele tensiuni legate de persoana iubita, un copil, o vacanta, un proiect creativ. Cu Luna Plina provocata de Neptun in Pesti, incercati sa fiti cat mai realisti, folositi-va imaginatia si intuitia sporita intr-un mod creativ. Puteti fi indusi in eroare cu usurinta de ceilalti sau de propriile voastre asteptari nerealiste sau umflate. Pot aparea dificultati si conflicte datorate unor imprudente in cariera voastra, in realizarea unor ambitii profesionale. Pluto sustine aceasta Luna Plina si poate fi un moment excelent pentru relatii romantice, asociatii profesionale, pentru a socializa cu prietenii, pentru a lucra la proiecte comunitare. Puteti cunoaste oameni interesanti, astrologia poate sa va fie un bun prieten.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.