LUNA PLINA IN FECIOARA -11 MARTIE 2009 ORA 4:37 ORA ROMANIEI-REALITATI CONCRETE ………..

saturn-si-luna2

Momentul de Luna Plina simbolizeaza un moment maxim de energizare si iluminare a tuturor eforturilor depuse , reprezinta un timp al “ culesului”, daca lucrurile nu au mers conform planului , tot ce este gresit devine dintr-o data clar, iar daca lucrurile au mers conform planului , atunci, este cel mai bun moment sa culegem roadele.Luna Plina este un moment in care Soarele se afla in opozitie cu Luna, este o Luna stralucitoare, o Luna ce stie atat de bine sa aduca recompense sau dezamagiri, dar rezultatele cu care ne intalnim in acest moment nu sunt numai de ordin material, ci, pot exprima anumite stari emotionale, putem descoperi un talent uitat sau neutilizat asa cum trebuie.

In preajma momentului de Luna Plina ne putem da seama de valoarea unei actiuni, a unei investitii , a unei iubiri, a unei relatii cu conditia sa fim cat mai atenti , daca simtim ceva “ putred ‘ in orice actiune de-a noastra , atunci , acesta este cel mai bun moment de a-l repara sau indeparta .

Ascendentul momentului de Luna Plina este un ascendent in Varsator gradul 1:15 , este un ascendent fix ,de aer , ce cu siguranta ne va induce dorinte neobisnuite, originalitate, instincte sociale , capacitate de sacrificiu pentru prieteni , pentru o cauza nobila. Urmeaza o perioada plina de contradictii, vom dori sa calatorim dar sa stam si acasa, vom fi prietenosi si expansivi dar si capriciosi si distanti, vom fi atrasi de tot ce este nou , de planuri’inalte”. Vom aborda o atitudine aventuroasa dornica de multe provocari . Guvernatorul ascendentului in Varsator este Uranus in Pesti gradul 22: 30 aflat in casa II dar in conjunctie cu Soarele in Pesti gradul 20:40 . Un Uranus in casa II , o casa ce ne vorbeste de “ valoare “ in toate sensurile acestui cuvant accentueaza instabilitatea, fluctuatiile , pierderile surprinzatoare datorate de cele mai multe ori unei atitudini aventuriste care nu vrea sa stie de nimic si de nimeni. Uranus in conjunctie cu Soarele din casa I o casa a personalitatii, individualitatii este un aspect ce poate sa se manifeste ca o usa deschisa spre progress, iubire neconditionata, evenimente neasteptate care vin din exterior fiind destul de greu de controlat, schimbari de situatie sau ale modului de viata , viraje , intorsaturi de destin , totul depinde de persanalitatea fiecaruia .Acest lucru este subliniat inca o data si de prezenta Nodului Nord lunar in Varsator in casa I ce ne vorbeste despre momentul asumarii a ceea ce suntem , sa ne asumam propria identitate, individualitate.

Soarele in Pesti este in opozitie cu Luna in Fecioara gradul 20:40, este momentul maxim al fazei de Luna Plina in Fecioara , si daca plecam de la definitia aspectului de opozitie , atunci putem vorbi de un camp energetic suprastimulat ce poate sa se manifeste ca provocari in domeniul relatiilor personale , lipsa de obiectivitate , dificultati in intelegerea clara a ceea ce ne apartine noua si ce apartine celorlati. Aceasta energie imensa folosita in scopuri creative poate conduce la rezultate exceptionale, o putem canaliza in a invata ceva nou, o putem canaliza in intelegerea anumitor lucruri din trecut care au fost folosite gresit si care in acest moment ies la lumina atentionandu-ne intr-un fel ca nu este buna calea pe care mergem.

Luna in Fecioara este o energie ce induce nevoia de logica si eficienta in tot ceea ce facem , sunt amplificate inteligenta, practicismul dar si rabdarea in intelegerea a ceea ce simtim , este un limbaj al “ logicii perfecte”. In aceasta perioada intuitia are legatura doar cu domeniul tehnic, cu stiinta si destul de putin in planul sentimental iar de aici se pot naste sentimente de insecuritate sau de inferioritate , traim o perioada de mari nelinisti sentimentale , nu stim cum sa le abordam , nu stim cum sa le rezolvam, lipseste in aceasta perioada acel “ ceva “ care sa ne sopteasca la ureche cum sa ne purtam cu “ dragostea”.

Conjunctia Luna in Fecioara cu Saturn in mers aparent retrograd chiar in casa VII o casa a parteneriatelor nu este un aspect prea favorabil, sunt accentuate trasaturile negative ale acestor doua planete , vorbim de un exces de Rece ce ne sensibilizeaza facandu-ne sa raspundem intr-un mod neconcordant la consecintele unor evenimente . Prezenta acestei conjunctii in casa VII arata ca a venit timpul in care sa vedem realitatea dura a unei relatii , sa o vedem asa cum este ea si nu cum ne inchipuim sau credem noi ca este, putem vorbi de multe intrebari de genul “ Cum este partenerul meu?”, “ ce vreau eu de la o relatie ?”; “ce reprezint eu pentru partener?”. Tot acest proces plin de indoieli si de intrebari necesita o perioada de asteptare , de acceptare a unor amanari , intarzieri , constrangeri care urmaresc de fapt sa structureze mai bine situatia din viata de cuplu, din diverse parteneriate , este un timp al schimbarii, maturizarii dar si deceptiilor. Prezenta lui Saturn retrograd in casa VII poate reprezenta o perioada a incercarilor dificile in diferite relatii , vorbim de teste dure menite sa verfice calitatea unei relatii, este un timp al redefinirii relatiilor si a viziunii personale fata de o relatie . Aspectul de sextil dfintre Venus retrograd in Berbec si Jupiter in Varsator exprima destul de bine o oportunitate, o deschidere fata de nou, oameni noi, idei noi, prieteni noi, ofera obiectivitate , un nou nivel de intelegere , acestea pot conduce in cele din urma la intelegerea intregului potential de care dispunem, nu ofera schimbari miraculoase , ofera in schimb ameliorari in viata sentimentala.

Momentul de Luna Plina in Fecioara activeaza axa I-VII , eu-tu, fiind un timp in care se cere asumarea unei relatii sanatoase si mature , relatie in care sa traiasca in armonie propriile exigente cu cerintele partenerului , este o Luna Plina ce cere de la noi multa toleranta in relatii dar in care sa ne aratam adevarata noastra esenta si nu sa ne ascundem in spatele unei masti .

Fecioara este un semn ce are in semnatura astrala’ sobrietatea , precautia, ratiunea, logica , constrangea , disciplina “dar ne vorbeste si de sanatate, de modalitati de vindecare , de un interes deosebit fata de cunostintele practice si de metodele sacre de vindecare , de mentinerea sanatatii . Este cel mai bun moment de a deveni un partener activ in procesul de vindecare , de a alege tratementul adecvat, de a ne deschide spre metode noi de mentinere a sanatatii si a echilibrului psihic, este cel mai bun moment de a incepe o dieta, de a elimina obiceiurile nesanatoase care ne afecteaza sanatatea fizica dar si psihica.

Este o Luna Plina in Fecioara ce induce o energie ce confera simt de raspundere , seriozitate , timiditate , prudenta , pesimism,  spirit de analiza si nevoia unei vieti sentimentale bine ordonata.

astro_2gw_134_luna_plina_in_martie5813723589

Adriana Tudosa

You may also like

3 Comments

  1. Avem nevoie sa cultivam compasiunea , este o Luna Plina in conjunctie cu Saturn retrograd care aduce lectii dure, este o perioada mai trista , e ca si cum ne plange sufletul in noi , eu asa simpt in aceasta perioada si incerc sa-mi controlez pe cat pot aceasta stare.

  2. Buna Adriana. Este intradevar o perioada grea. Cel putin ptr mine. Parca mi s-au inecat corabiile, nu mai gasesc o rezolvarile la probl mele din casnicie de care ti-am vorbit. El nu mai da pe acasa, e tot timpul cu individa aceea. Nu stiu ce va fi si ce se va intampla cu noi. Cu cat continua relatia aceea, cu atat va fi mai greu sa se desprinda din ea, iar pe mine, sotia lui, sa ma uite. Nu stiu, nu stiu ce sa fac, ce sa cred. Nu vreau sa mai imi fac sperante. E dificil. Am sufletul greu, distrus. Mi-a luat tot: vise, sperante, iubire, tot. Si-a batut joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.