HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN FECIOARA -11 MARTIE 2009

luna-plina1

In astrologie ,  faza de LUNA PLINA este o faza in care culegem roadele muncii depuse de la Luna Noua incoace ,in cazul nostru vorbim de Luna Noua in Pesti din data de 25 februarie 2009, este un moment in care se vad rezultatele tuturor eforturilor.

Asa cum Luna in acest moment este luminata de Soare in toata maretia ei  fiind o luna putenica si stralucitoare tot asa sunt luminate si aratate lumii si rezultatele muncii noastre sau esecurile noastre, este o perioada de mari realizari sau de mari deziluzii, se pot intampla fel de fel de lucruri nebunesti din cauza imensei energii acmulate pe durata fazelor anterioare. Este o perioada asociata cu recompense sau dezamagiri, influenta majora fiind pentru cei nascuti in jurul datei de 11 ( plus , minus trei zile) pentru fiecare luna in parte .

BERBEC –ASCENDENT IN BERBEC
Luna Plina activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii ,plasarea ei in casa VI in conjunctie cu un Saturn retrograde poate aduce destule probleme la locul de munca ce va pot afecta in acelasi timp si sanatatea. .In aceasta casa , Luna Plina in conjunctie cu Saturn retrograd reexamineaza tot ceea ce tine de locul de munca, program de munca, colegi , felul in care va indepliniti sarcinile de munca, Atentie la sanatate.si la posibile certuri cu colegii la locul de munca.

TAUR – ASCENDENT IN TAUR
Luna Plina activeaza axa V-XI o axa a afectivitatii , o Luna Plina in conjunctie cu un Saturn retrograd poate aduce teste destul de dure in relatiile de iubire, in modul in care va folositi capacitatile creatoare dar si in relatiile cu copiii.Sunt posibile certuri cu copii, cu o iubita , iubit, deasemenea puteti rupe o relatie de iubire, plecati pur si simplu.

GEMENI –ASCENDENT IN GEMENI
Luna Plina activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei .O Luna Plina in conjunctie cu un Saturn retrograde in casa IV poate genera destul pessimism si tristeti datorate unor teste destul de grele legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta fortate, atmosfera apasatoare in mediul familial , pierderi in afacerile imobiliare .

RAC –ASCENDENT IN RAC
Luna Plina activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor .O Luna Plina in conjunctie cu un Saturn retrograd in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare poate genera teste dure legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra,. Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de  mediul in care traiti sa genereze suparari . Atentie la drumuri , la cum conduceti. .

LEU / ASCENDENT IN LEU
Luna Plina activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor , a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti, O Luna Plina in conjunctie cu un Saturn retrograd in casa II ,o casa a valorilor de orice natura , poate genera teste destul de dure legate de bani, de tot ce are legatura cu bani , cu valoarea, pot aparea suparari legate de finante si resurse le materiale. .

FECIOARA –ASCENDENT IN FECIOARA
Luna Plina activeaza axa I-VII , axa eu-tu , o axa a relatiilor cu propria persoana si cu celalalt. O Luna Plina in conjunctie cu Saturn retrograd in casa I, o casa a personalitatii poate genera suparari legate de actiunile celor din jur , pot aparea schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. ..

BALANTA –ASCENDENT IN BALANTA
Luna Plina activeaxa axa XII-VI,o axa a limitarilor si sanatatii . O Luna Plina in conjunctie cu un Saturn retrograd in casa XII poate genera griji si suparari legate obsesiv de anumite reguli, detalii.Este o perioada cu destule temeri , anxietati , probleme de sanatate , puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna, reinoire spirituala .Mare atentie la sanatate.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION
Luna Plina activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii , a placeriii si a idealului. O Luna Plina in conjunctie cu un Saturn retrograd in casa XI , casa a prietenilor si a activitatilor de grup poate fi ca un generator de suparari legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii.Va puteti certa cu prietenii si acest lucru poate sa va supere foarte mult.

SAGETATOR –ASCENDENT IN SAGETATOR
Luna Plina activeaza axa X-IV , o axa a carierei si a familieii.O Luna Plina in conjunctie cu un Saturn retrograde in casa X , casa carierei poate energiza fel de fel de probleme si suparari in cariera , in viata sociala dar si in viata de familie.Pot aparea schimbari in statutul personal si o lipsa a capacitatii de stapanire de sine  in procesul luarii unor decizii importante legate de cariera, ascensiune in cariera.

CAPRICORN –ASCENDENT IN CAPRICORN
Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor.O Luna Plina in conjunctie cu un Saturn retrograd in casa IX poate genera suparari legate de convingerile personale ,de relatiile cu strainii si strainatatea, de un iubit aflat departe de voi, de studiile voastre. Pot aparea tristeti si suparari in calatorii sau legate de  planificarea acestora ,  de aceea va recomand prudenta.

VARSATOR –ASCENDENT IN VARSATOR
Luna Plina activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale .O Luna Plina in conjunctie cu un Saturn retrograd in casa VIII poate genera tensiuni , suparari, anxietati legate de mosteniri , banii celuilalt, credite . In aceasta perioada o parte din contractile incheiate de voi pot sa genereze suparari, ma refer aici la orice contract care are la baza un act semnat de voi.

PESTI –ASCENDENT IN PESTI
Luna Plina activeaza axa VII-I, axa eu –tu . O Luna Plina in conjunctie cu un Saturn retrograd in casa VII , casa parteneriatelor poate aduce teste destul de dure in acest domeniu , este un timp in care se pot rupe relatii, se pot pierde afaceri, se poate pierde un proces.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.