LUNA PLINA IN CAPRICORN si ZODIILE -12 IULIE 2014, ORA 14:25 –ORA ROMANIEI

imagine

Luna Plina din 12 iulie 2014 are loc cu Luna pe gradul 21:03 Capricorn in opozitie cu Soarele pe gradul 21: 03 Rac cu un maxim in jurul orei 14 :25, ora Romaniei.
Influenta cea mai mare a acestei energii destul de tensionate o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 12 ( plus, minus trei zile ),  in semnele cardinale: Capricorn, Rac, Berbec, Balanta dar  o vor simti si  cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 21 din orice semn zodiacal.
Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Capricorn din 1ianuarie 2014.

Simbolul Sabian al  gradului 21 Capricorn: “ O intrecere de stafeta. Fiecare alergator sare cu nerabdare spre locul sau”. Este uimitor acest simbol sabian si in deplin accord cu ceea ce am scris in articolul precedent: “Asa cum Capra poate urca pe munte, aceasta Luna Plina ne arata daca muntele pe care am urcat este cel in acord cu destinul nostru dar tot acuma, putem vedea varful cautat.”. Aceasta Luna Plina intr-un semn cardinal ne grabeste sa ne gasim locul care ne inalta sufletul dar nu fara ajutor divin. O stafeta este un  curier special care aduce scrisori sau mesaje urgente iar aceasta Luna Plina este pentru noi un mesager divin cu mesaje clare, urgente. In acelasi timp, “o intrecere de stafeta” arata  ca cineva are obligatia sa ne transmita un mesaj clar care ne conduce catre locul nostru.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

LunaPlina activeaza axa IV-X, o axa a familiei si carierei si poate energiza si actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera, puteti primi o oferta de munca in acord cu destinul vostru. In timp ce Uranus in Berbec va indeamna la razvratire, Marte in Balanta in casa partenerului poate crea un mic razboi in aceasta perioada, deci mare atentie. Saturn sprijina aceasta Luna Plina in Capricorn, asta arata ca va puteti intalni cu  experiente spirituale esentiale pe care le-ati ignorat sau neglijat. Afacerile care nu ofera protectie si securitate sufletului vor suferi remodelari sau chiar vor fi rupte.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

LunaPlina activeaza axa III-IX, o axa a gandirii si poate energiza  anumite probleme in  comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre cunostintele practice si cele spirituale. Prezenta Lunii Pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire, unele probleme in calatorii, in relatiile cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile cu strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate, puteti culege roadele unei colaborari cu o firma straina.  Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. In timp ce Marte va face adevarati razboinici la locul de munca, Uranus in Berbec va indeamna sa clarificati emotiile vechi sau mai bine zis afacerile neterminate ale trecutului . Sunt posibile suparari si surprize intr-un mod neasteptat,puteti descoperi ca cineva lucreaza impotriva voastra. Saturn sprijina aceasta Luna Plina in Capricorn, asta arata ca puteti constientiza de ce s-a rupt o relatie importanta pentru sufletul vostru.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor si poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele, probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei. In timp ce Marte va transforma in flacari erotice, Uranus in Berbec va pune intr-un mod unic sa va sortati prietenii. Saturn sprijina aceasta Luna Plina in Capricorn, asta arata  ca sunteti ajutati in domeniul muncii, puteti gasi un loc de munca, va puteti vindeca o anumita problema de sanatate.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

LunaPlina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor si poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt . Prezenta Lunii pline  in casa VII, o casa a parteneriatelor, arata destul de clar o sensibilitate excesiva, relatii afective instabile, probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. In timp ce Marte va face destuli de autoritari, furiosi in familie, Uranus in Berbec aduce schimbari neprevazute in viata profesionala si cariera, modul in care va prezentati in societate ar putea fi contestat sau puteti fi pusi in situatii iesite din comun. Saturn sprijina aceasta Luna Plina in Capricorn, asta arata  ca sunteti ajutati refaceti o relatie de iubire.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

LunaPlina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatati si poate  indica probleme legate de munca,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. In timp ce Marte va ridica in picioare pentru ideile voastre, va provoaca in comunicare, deveniti nerabdatori sau impulsivi in timp de conduceti, Uranus in Berbec  aduce schimbari neprevazute in calatorii, examene, relatia cu strainatatea, cu legea. Saturn sprijina aceasta Luna Plina in Capricorn, asta arata  ca sunteti ajutati in tot ce tine de familie, afaceri imobiliare, parinti.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

LunaPlina activeaza axa XI-V, o axa afectiva si poate indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup. Prezenta Lunii Pline in casa V poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. In timp ce Marte aduce conflicte legate de bani, proprietati,  Uranus in Berbec  aduce schimbari neprevazute in afaceri, banii partenerului, viata intima.. Saturn sprijina aceasta Luna Plina in Capricorn, asta arata  ca sunteti ajutati in tot ce tine de relatia voastra cu rudele, comert, examene, studii, calatorii scurte.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

LunaPlina activeaza axa X-IV, o axa a familiei si caierei si poate aduce in lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatia cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie, schimbari  in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. In timp ce Marte  va poate transforma intr-un buldozer ce poate trece peste tot si toate doar pentru a va indeplini dorintele, Uranus in Berbec  aduce schimbari neprevazute in casnicie, asocieri, afaceri, iubire. Saturn sprijina aceasta Luna Plina in Capricorn,  asta arata  ca sunteti ajutati in tot ce tine de bani, munca voastra care produce bani.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

LunaPlina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii si poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre cunostintele practice si cele spirituale. Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare, in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele, este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta, socanta legata de un frate, o ruda de-a voastra. In timp ce Marte face ca actiunile   din trecut sa va prinda din urma, sa fiti mai retrasi, Uranus in Berbec aduce noutati , neasteptat, imprevizibil in domeniul muncii, sanatatii. Saturn sprijina aceasta Luna Plina in Capricorn, asta arata  ca sunteti ajutati sa constientizati si reparati un comportament gresit, impulsiv, puteti plati destul de dur pentru acesta. Pozitiv , aceasta energie a lui Saturn va poate ajuta si obliga spiritul sa dezvolte profunzimea, corectitudinea, tenacitatea de care are nevoie. Atentie la problemele de sanatate.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

LunaPlina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor  si poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual.
Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare, fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale, bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale . Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere. In timp ce Marte  va face adevarati razboinici in relatiile voastre de prietenie, Uranus in Berbec aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in domeniul iubirii, copiilor. Saturn sprijina aceasta Luna Plina in Capricorn, asta  accentueaza destul de mult valoarea legaturilor cu afacerile neterminate ale trecutului, daca ati facut rau celor din jur intr-un mod voit sau nu, puteti contientiza acest lucru si puteti repara aceste greseli. Pozitiv, aceasta perioada este ideala pentru studiul subiectelor spirituale , mistice si oculte.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

LunaPlina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor si poate indica probleme in relatii, parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa gasiti un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri. In timp ce Marte  va face adevarati razboinici in cariera, va stimuleaza ambitia, dorinta de recunoastere pentru realizarile voastre, aduce conflicte cu autoritatile,  Uranus in Berbec aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in familie, camin, relatia cu parintii.Saturn sprijina aceasta Luna Plina in Capricorn  si va ajuta sa dati o forma realista  sperantelor voastre.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

LunaPlina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii si poate indica probleme legate de munca,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. In timp ce Marte aduce lupte intense in activitatile legate de studii superioare, calatorii, noi subiecte, decizii juridice, Uranus in Berbec aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in legatura cu  un frate, sora, o ruda apropiata. Saturn sprijina aceasta Luna Plina in Capricorn, si va ajuta sa dati o forma realista  carierei voastre, sa va reanalizati ambitiile profesionale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

LunaPlina activeaza axa V-XI, o axa afectiv si poate indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii.Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe, apartenenta la un grup.Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale. In timp ce Marte aduce lupte intense, conflicte legate de proprietatile si banii unei afaceri, banii  in comun cu partenerul de viata, Uranus in Berbec aduce noutati, neasteptat, imprevizibil in legatura cu banii, valorificarea unui talent personal, acuma, banii devin stiri iesite din comun. Saturn sprijina aceasta Luna Plina in Capricorn  si va ajuta sareparati si reanalizati orice concept gresit la nivelul spiritualitatii, legaturii voastre cu Dumnezeu.Puteti culege anumite roade dintr-o afacere cu strainatatea, in studii superioare.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Multumim Adriana! Am o intrebare:aceasta Luna plina in Capricorn se afla pe acelasi grad cu cuspida casei a 9a si in conjunctie (orb de 3 grade) cu Venus natal.Cum sa interpretez influenta acestei Luni pline in viata mea? Multumes anticipat si Dumnezeu sa te rasplateasca insutit pentru munca ta.

  2. felicitari,deosebita ca intotdeauna interpretarea,multumesc!
    poate o sugestie,un sfat pt.mine legat de serviciu,de bussines .12.07.1968,12,07,Ludus.Multumesc,multumesc,multuymesc!

  3. Alexandra
    Venus tine de valori,placeri, relatii iar in casa IX aceasta capata un ton mai filozofic. Aceasta Luna Plina poaate sa fie asociata cu schimbarea convingerilor tale legate de relatiile tale intime.Destul de ciudat, Venus in casa IX este asociata totusi cu unele probleme intr-o relatie .Vei lua in considerare atractia initiala, durerile si bucuriile aduse de o relatie dar si sentimentul de implinire , furie sau tristete la care ai ajuns . Ceea ce vei descoperi in urma acestei analize te poate conduce la ideea ( venus in casa IX face filosofie din relatii ) ca nu este relatia pe care o vrei pentru toata viata sau poate fi si asta in functie de cum este aspectata Venus in harta ta natala. Poti fi atrasa, interesata de altcineva iar acest lucru poate fi ca o constientizare a revizuirii modului de a privi o relatie, valoarea unei relatii, acuma , universul te indeamna sa stabilesti relatii realiste si morale. Beneficiile obtinute prin studiile ,cunostintele tale pot fi materiale , intelectuale , emotionale sau spirituale . Trebuie sa te uiti ce casa este guvernata de Venus.
    adriana astro

  4. Multumesc Adriana! Venus natal este bine aspectata,este in trigon cu Saturn in taur,casa a12 si in trigon cu Pluton in fecioara,casa a 5a. Iar in harta natala Venus guverneaza casa a 12a (taur) si casa a6a (balanta)Multumesc din suflet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.