LUNA NOUA IN VARSATOR SI ZODIILE -10 FEBRUARIE 2013

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra.

Cu Luna Noua in Varsator pe gradul 21:43 , cei nascuti in jurul datei de 10  din zodiile Varsator, Leu , Taur, Scorpion vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 22,

Simbolul Sabian pentru gradul 21 Varsator, gradul asteroidului 5435 Damocles  :” O femeie este dezamagita intrucat barbatul ii paraseste budoarul “. Acest simbol al gradului 21 Varsator este o conditie karmica a Lunii Noi in Varsator , este un simbol destul de trist mai ales  pentru cei care au ales gresit o relatie , o cariera , o experienta de viata.  Aici , acest grad este in acord deplin cu energia lui Damocles care este renumit pentru dorinta lui de a-si asuma un rol care nu-i vine prea bine , nu i se potriveste . Provocarile si deziluziile  acestui  grad pot fi totusi bune deoarece ne pot ajuta sa ne concentram pe ceea ce este posibil , pe ceea ce este util si merita sa luptam pentru ele . Deziluzia , supararea pot fi pozitive deoarece ne pot trezi si ne pot ajuta sa ne gasim adevarata menire .O perspectiva pozitiva a acestui grad ne ajuta sa trecem peste pierderea partenerului , iubitului , sa credem in miracolul vietii  si in ceea ce viata ne ofera in locul gol .

Simbolul Sabian pentru gradul 22 Varsator :” Copii se joaca pe o carpeta noua , moale , in odaia lor “, este un grad ce pune in evidenta un drum nou dar protejat de astre . Dorinta de cunoastere, de a invata din experientele vietii sunt rasplatite iar aceasta luna noua ofera protectie pentru cei dornici sa imbratiseze experiente noi . Caldura si bogatia vietii sunt date celor care cauta cu nerabdare sa creasca emotional si spiritual  .Carpeta intinsa pentru copii ofera caldura , siguranta , este  un spatiu confortabil pentru copii, nu prea departe dar nici prea aproape de parinti , un spatiu ce ofera posibilitati creative . Totusi , carpeta poate fi privita si ca ceva limitat , te poti misca doar atat , deci aceasta Luna Noua ofera noutati conditionate , nu avem nici un control noi , trebuie sa ne miscam in interiorul “ carpetei astrale “, pasii sunt mici dar acestia ofera succes . Este un timp in care putem fi de ajutor celorlati , ii putem aseza pe “ covorul destinului “ , ii putem ghida cu cladura , intelegere pe “ o  carpeta noua “ a vietii lor .
Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in  casa XI  aduce destule provocari in relatiile interumane, in colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice.Este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil ,  in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Luna Noua in conjunctie cu asteroidul Damocles poate sa va faca sa va asumati un rol intr-un grup dar care ofera probleme , deci mare atentie . Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de  10 aprilie ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni.importanti

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa X aduce provocari  la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada.  Cu aceasta Luna Noua in conjunctie cu Damocles  puteti sa va asumati proiecte  peste puterile voastre , puteti accepta oferta unui loc de munca dar care nu este chiar ceea ce asteptati .Pentru cei nascuti intre in apropierea zilei de 10 mai  ,  aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce aduce provocari in relatia cu strainatatea , cu scoala , profesorii ,calatorii,  credinta . Puteti decide sa mergeti la scoala , sa invatati o limba straina , sa va inscrieti la unele cursuri , sa incepeti o afacere cu cineva din strainatate .  Puteti avea oportunitati legate de o calatorie , strainatate , straini ,invatamant ,religie ,  credinta . Totusi , cu Luna Noua in conjunctie cu asteroidul Damocles , trebuie sa fiti mai atenti si sa nu credeti ca puteti sa va asumati roluri peste puterile voastre .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 iunie , aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua  in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Este o perioada ce amplifica problemele legate de resurse comune , bunuri comune ,impozite , credite ,bonusuri,comisioane ,cadouri,  recompense ,mosteniri,pensii intretinere copii .Urmatoarele saptamani poate aduce destule provocari in domeniul financiar  prin intermediul altora .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 iulie  , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie testeaza relatiile voastre , fie ca vorbim de sot ,  amant, prieten , partener de afaceri , coleg ,consilier  . As spune ca provocarile vin prin parteneriate , prin lucru in echipa . Luna Noua in  casa VII indica o perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare fiind  posibile crize in viata voastra relationala . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 august ,  opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri,avere, bunuri, activarea dusmanilor,  exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa VI  poate fi un timp plin de provocari  la locul de munca , in relatia cu sefii, colegii , sanatatea voastra .  Aceasta energie lunara de mana cu asteroidul Damocles va poate pune sa va asumati roluri peste puterile voastre  la locul de munca , puteti lucra din greu pentru bani , pot creste obligatiile la locul de munca.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 septembrie  , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa V amplifica provocarile in  viata sentimentala , iubire , romantism, relatia cu copiii .  O iubire noua va bate la “usa’  dar cu Luna Noua in fuziune cu Damocles , trebuie sa fiti atenti deoarece pe parcurs , puteti ajunge la concluzia ca nu este ceea ce parea .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 octombrie ,  aspectul de trigon dintre Luna Noua  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa IV amplifica provocarile  legate de familie, camin, parinti , puteti rezolva in mod inedit  anumite probleme de familie .
Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 noiembrie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze,  

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa III aduce o perioada de provocari in  comunicare , in relatia cu fratii, rudele , vecinii, calatorii . Puteti sa aveti probleme cu masina , cu calculatorul , totul se invarte in jurul comunicarii .
Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 10 decembrie  , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa II indica o perioada ce aduce provocari in domeniul financiar , in relatia cu valorile create prin talentele voastre native . Este un timp ce va indeamna sa cautati un loc de munca mai bine  platit  dar va recomand atentie .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 10 ianuarie  , aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna noua in  semnul vostru  in casa I aduce destule provocari in proiectele voastre personale , cum sunteti vazuti de cei din jur . Tot ce va atinge valoarea personala va provoaca ,  vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi , aspectul fizic , un nou look ,  relatii de prietenie ,iubit ,partener.
Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 10 februrie  ,  conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila..

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna noua in casa XII , o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 8 martie , apectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

Adriana Tudosa

 

You may also like

1 Comment

  1. Nu pot sa cred “” O femeie este dezamagita intrucat barbatul ii paraseste budoarul “. Aceasta luna noua are loc in casa I a mea si…tocmai am fost…parasita!! Inca sunt in stare de soc, insa eu nu oblig pe nimeni sa stea langa mine, desi il ADOR. Este o MINUNE DE BARBAT. Dar ca nu mai este minunea mea. Oricum, incredibila aceasta stiinta numita Astrologia! MUltumesc doamna Adriana, din tot sufletul meu!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.