HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN RAC DIN 16 IANUARIE 2014

ceres in balanta

Luna Plina  din 16 ianuarie 2014  are loc cu Luna pe gradul 25:57  Rac si Soarele pe gradul 25:57 Capricorn   cu un maxim in jurul orei 06:50, ora Romaniei .
Cu Luna Plina in Rac gradul 25: 57, cei nascuti in jurul datei de 16 din  semnele cardinale Rac, Capricorn, Berbec , Balanta ( plus, minus trei zile )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 26 Rac, Capricorn, Balanta, Berbec.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa IV –X, o axa a familiei si carierei. Luna Plina  in casa IV poate aduce teste legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii, schimbari de locuinta, atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa.Posibile probleme cu mama sau va trebui sa aveti grija de mama voastra. Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces  iar luna este guvernatorul natural al acestei case , deci, in aceasta casa astrologica ,luna plina  capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare , experiente din trecut tind sa iasa la lumina , toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi. Cu Ceres in aspect provocator cu Luna Plina, problemele dureroase pot include pierderea unui partener , divort, probleme cu divortul, lipsa armoniei in parteneriatele voastre .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor . Luna Plina este  in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare putand aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra.  Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate. Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, puteti sa va gasiti dragostea in timp ce calatoriti, puteti sa cumparati un calculator, un nou telefon, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi.  Cu Ceres in aspect provocator cu Luna Plina, durerea si pierderea sunt legate de locul de munca, colegi, sefi, sanatate, animale de companie, singuratate.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor, a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti. Luna Plina este in casa II o casa a finantelor personale si poate aduce teste legate de bani, de tot ce are legatura cu banii , apar probleme, fluctuatii in zona financiara si a resurselor materiale. Este lumina care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, noi oportunitati de castig personal. Este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere. Cu Ceres in aspect provocator cu Luna Plina, durerea si pierderea tin de investitii, jocuri de noroc, copii, iubire. Pot aparea probleme legate de o aventura amoroasa, o lupta pentru custodia unui copil  sau sprijinul unui copil.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa I-VII , axa eu-tu. Luna Plina este in casa I, o casa a personalitatii si poate aduce teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra . Atentie la sanatate. Cu Ceres in aspect provocator cu Luna Plina, durerea si pierderea tin de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, tulburari de dispozitie.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii. Luna Plina este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Aceasta luna plina  poate  face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor vostri, in intelegerea greselilor trecutului. Cu Ceres in aspect provocator cu Luna Plina, durerea si pierderea tin de frati, surori, rude, comunicare dureroasa, probleme de transport, masini, calatorii scurte.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii si placerilor .  Luna plina este in casa XI, o casa a prietenilor si a activitatilor de grup fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni , o organizatie si nevoile individuale de creatie, poate fi lumina care face lumina in visele voastre, in aspiratiile voastre, poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Cu Ceres in aspect provocator cu Luna Plina, durerea si pierderea tin de posesiuni, valori, pierderea unor surse de castiguri financiare, dependenta de alimente, tulburari de alimentatie.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa a carierei si a familiei. Luna Plina  in casa X, casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera, in viata sociala, pot fi scoase in lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile ( in cariera si familie ) pot actiona ca lectii destul de dure , cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta energie poate  sa-l ajute, sa-l ghideze sau sa-l sensibilieze extrem de mult. Mesajul acestei energii a Lunii  Pline are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei , promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada. Cu Ceres in aspect provocator cu Luna Plina, durerea si pierderea tin de aspectul vostru, de corpul vostru, de relatiile voastre, de modul cum va comportati in relatiile voastre.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor.  Luna plina in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale, posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii.  Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul , uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma , pot aparea  oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, pot aparea rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media .Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. Cu Ceres in aspect provocator cu Luna Plina, durerea si pierderea tin de  trecutul vostru, de ceea ce ati creat in trecut si ati putut afecta pe ceilalti, de lipsa de iubire , de alegerea gresita a unui partener, de sanatatea voastra.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale .  Luna plina  in casa VIII poate energiza teste legate de mosteniri, banii celuilalt,imprumuturi bancare, impozite, viata intima, banii partenerului de viata, banii unei afaceri. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele , asigurarile , taxele , afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi. Cu Ceres in aspect provocator cu Luna Plina, durerea si pierderea tin de prieteni, grupuri, protectori, sperante, viitor.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa VII-I, axa eu –tu. Luna Plina  in casa VII, casa parteneriatelor poate aduce unele teste in acest domeniu, teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate, anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe, altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor. Mesajul acestei energii  este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Cu Ceres in aspect provocator cu Luna Plina, durerea si pierderea tin de cariera, sefi, sanatate parinti, guvern, alegerea unei cariere.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza  axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii. Luna Plina in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate.  Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca , al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate, deci atentie. In aceasta casa, Luna plina energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Cu Ceres in aspect provocator cu Luna Plina, durerea si pierderea tin de studii inalte, examene , tari straine, traditii, religie, credinta in Dumnezeu, calatorii mari.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa V-XI o axa a afectivitatii.Luna plina  in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala, iubire, copii. Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere. Poate aduce o noua iubire, poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ, puteti sa va bucurati de realizarea unui rezultat de exceptie a unui copil. Dragostea este pusa in lumina in aceasta perioada , va puteti indragosti, puteti petrece mai mult timp cu copii, puteti beneficia de pe urma unui proiect important pe care il finalizati. . Cu Ceres in aspect provocator cu Luna Plina, durerea si pierderea tin de bani, mosteniri, plata unor credite, pensie alimentara , divort, probleme sexuale, lupta pentru putere, comportament obsesiv.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.