ZODIACUL CHINEZESC -TIGRUL

tigru

TIGRU

Tigru este al treilea semn , este Yang,element fix de lemn

13 feb 1926 – 1 feb 1927 – FOC
31 ian 1938 – 18 feb 1939 – PAMANT
17 feb 1950 – 5 feb 1951 – METAL
5 feb 1962 – 24 ian 1963 – APA
23 ian 1974 – 10 feb 1975 – LEMN
9 feb 1986 – 28 ian 1987 – FOC
28 ian 1998 – 15 feb 1999 – PAMANT
14 feb 2010 – 2 feb 2011 – METAL

Echivalent: zodia Varsatorului

Piatra norocoasa:Safir  , Diamant

Cele mai bune ore :3-5 am

Sezon :Iarna si primavara

Culori norocoase : verde, albastru,galben, rosu

Motto:eu castig

Directia norocoasa :Est/Nord-Est

Compatibilitate maxima : Cal,Caine

Tigrul este o personalitate impetuoasa ,  energica, are o fire bataioasa  si impulsiva . Este un luptator prin excelenta ,un mare norocos,are o imaginatie bogata , o inteligenta deosebita  care il scoate in evidenta . Marele defect al tigrului este lipsa rabdarii ,din graba , poate sa-si distruga munca de o viata . Curajos fara limite , excentric, nu se da in laturi de la nimic daca interesul lui a fost starnit . Instinctele si propriile dorinte sunt lege pentru el , este agitat si risipitor de energie .   Nu stie sa fie econom sau calculat , actioneaza din mers , stie sa se faca iubit , dar te poti astepta la  orice din partea lui. Este foarte sincer si direct iar aceste lucruri atrag stima si aprecierea celor din jur ,  chiar si a dusmanilor , care ii vor intelege firea si capriciile . Este modern,liberal,cochet,rasfatat.. In relatii, este nevoie de daruire fara margini,orice sentiment inselat este taxat fara nici o mila , nu  va tine cont de nici o regula , gelozia si posesivitatea fac parte din el. Va accepta orice fel de provocare daca va trebui sa-si apare iubita , cinstea , onoarea.

Nascut pentru a conduce,Tigrul poate fi incapatanat cand nu este el cel care conduce,   , are tendinta de a fi usor egoist , dar in general este foarte generos . Are  tendinta de a se napusti asupra muncii lor pana la epuizare ceea ce le poate crea probleme de sanatate , trebuie sa invete ca totul are nevoie de echilibru astfel incat sa-si poata utiliza eficient imensa energie . Inteligent, capabil de a stapani imediat noile subiecte , cele mai bune locuri de munca sunt cele in care Tigrul este cel care conduce . Unele cariere potrivite pentru tigru : manager, actor, scriitor,  pilot,insotitor de bord , muzician, comediant, sofer. In relatii este creativ,pasional,partenerul lui nu se va plictisi niciodata , are tendinta de a domina relatiile ,supravegheaza totul indeaproape .Un tigru gaseste placere in imprevizibil,in timp ce altii prefera sa ramana pe loc, el nu se teme sa exploreze neobisnuitul.   Impetuos si pasional,  in cazul in care dragostea nu le este returnata cu pasiune , are tendinta de a cauta pasiune in alta parte . Este capabil de o iubire mare , intensa ,devine foarte posesiv , trebuie sa invete  sensul adevarat al cuvantului “temperat “.
Anul 2010-anul Tigrului este un an ce va pune in centrul atentiei, este o energie ce stiti sa o folositi in interesul vostru atat la nivel personal cat si profesional. Este important sa lasati in urma trecutul si sa va concentrati asupra oportunitatilor ce va ies in cale in acest an , trebuie sa stiti ca aceste opotunitati sunt ca “ baloanele de incercare “ care va ies  in cale,  le prindeti sau nu , ele pot trece foarte repede . Ritmul rapid al anului 2010 va poate face sa actionati destul de nechibzuit, este indicat sa nu va aruncati “ ca o piatra “ in nici un proiect , relatie ,  fiti atenti . Financiar, acest an poate sa va aduca imbunatatiri spectaculoase , norocul va poate tine de mana . Dragostea va cauta in acest an, calatoriile sunt benefice . Experientele acestui an va pot aduce recunoasterea calitatilor voastre,norocul este cu voi , profitati de acest lucru.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.