LUNA NOUA IN TAUR SI ZODIILE – 6 MAI 2016

 

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. Casa naturala a Taurului este casa II ce este legata de valoarea personala, de valoarea materiala, resurse, bunuri, talente. Taurul este calm, senzual, metodic, productiv dar poate fi si “ turbat “ atunci cand este provocat peste anumite limite. Este o Luna Noua a carei energie ne poate ajuta in re-formularea ideilor legate de abundenta, resurse personale, talente, ne poate ajuta sa vedem clar si realist tot ceea ce ne poate face fericiti intr-o relatie (familie, servici, copii, iubire,etc.). Aceasta energie divina sprijinita de Pluto retrograd in Capricorn, Jupiter retrograd in Fecioara, Mercur retrograd in Taur, conjuga verbul caracteristic Taurului “ a avea “ la trecut dar intr-un mod benefic, magic. Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe Taur, Scorpion, Leu, Varsator .

Simbolul Sabian al gradului 17 Taur, gradul Lunii Noi este : O batalie simbolica intre ‘sabii’ si “torte”.

Sabia este un simbol al vitejiei si al puterii, al luptei, distrugerii si protectiei, evoca dreptatea, desparte binele de rau, loveste vinovatul. In filozofia oculta, sabia este un simbol al intelepciunii si ratiunii, este un simbol al elementului de aer si al intelectului. In traditiile crestine, sabia este o arma nobila, a cavalerilor si a eroilor crestini. Cuvantul, elocinta sunt uneori desemnate prin sabie, caci limba are, ca si sabia, doua taisuri. Noi folosim adesea expresia “ o sabie cu doua taisuri” ca o metafora pentru a sublinia recompensele si riscurile unui cuvant, a unei actiuni, a unei decizii. Sabia este un simbol al mintii inalte, intelepte dar trebuie sa invatam sa fim asemeni Regelui Arthur care a fost capabil sa traga sabia din piatra, mintea lui luminata era mult deasupra certurilor meschine, a egoismului si ignorantei lumii materiale. Torta indica elementul foc, scanteia creatoare, inspiratia, soarele care ofera lumina pentru toti fara a astepta ceva in schimb. Prin educatie, fiecare dintre noi putem deveni o lumina calauzitoare si pentru altii.
Acuma lupta este intre aceste doua forte dar poate a venit timpul sa unim aceste doua forte, sa intelegem ca intelectul fara intuitie( sprijin divin) nu ofera toate raspunsurile.

Simbolul Sabian al gradului 9 Taur, gradul energizat de Venus in Taur, seful astral al acestui concert magic de primavera este:” Un pom de Craciun incarcat cu daruri si lumanari aprinse”. Este fabulos acest simbol care accentueaza protectia divina, ne spune clar ca vom primi un cadou benefic destinului nostru. Pomul de Craciun este un simbol al Sfintei Treimi, este Pomul lui Dumnezeu, este pomul vietii, arborele fertilizator. Pomul de Craciun simbolizeaza nasterea si nemurirea, este pomul vietii ca un simbol al lui Christos iar lumanarile aprinse il reprezinta pe Christos insusi ca fiind Lumina Lumii. In prezenta acestei lumini sfinte, fiecare cadou  agatat in pomul vietii are pe el un nume iar acuma vedem acest lucru. Este un simbol sabian ce promite un dar iar lumina divina ne conduce catre acest dar

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Taur in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Puteti primi o oferta de lucru, puteti face mai multi bani, puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar . Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a avea “ in legatura cu banii. Este o Luna Noua norocoasa sprijinita de Pluto retrograd in Capricorn, Jupiter retrograd in Fecioara, Mercur retrograd in Taur,in consecinta, daca sunteti in cautarea unui loc de munca care sa va aduca mai muti  bani, atunci profitati de aceasta energie miraculoasa.Puteti avea oportunitatea unei avansari in cariera, puteti merge la interviuri legate de un loc de munca deoarece in aceste domenii energia Lunii Noi va sustine . Fiti deschisi noilor oportunitati, este important sa va concentrati pe finante, cariera, loc de munca .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna noua in Taur  in semnul vostru, in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale, conjugand verbul” a avea “ intr-un mod extreme de personal.Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine, vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look , relatii de prietenie, iubire. Jupiter, Pluto si Mercur sprijina benefic aceasta Luna Noua in semnul vostru fiind un mare timp pentru a avansa in cariera, puteti obtine rezutate benefice la un examen, restante, un curs, in relatia cu strainatatea, in iubire. Pluto retrograd din casa studiilor mari, examene, credinte, in aspect benefic cu Luna Noua in Taur deschide pentru voi o cale pentru a va termina unele studii, pentru a va redefini crezurile, credinta in Dumnezeu.Profitati de magia urmatoarelor saptamani, ganditi-va si cereti universului sa va dea ceea ce credeti ca aveti nevoie pentru a va echilibra viata. Evenimentele sociale sunt evidentiate, copii vostri sunt protejati si va puteti bucura alaturi de ei de realizarile lor.Jupiter retrograd din casa iubirii, copii, creativitate personala in acord benefic cu aceasta lunatie va ajuta sa reparati, redefiniti, refaceti o relatie de iubire, o relatie cu un copil sau cum puteti dezvolta mai bine un hobby.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna noua in Taur  in casa XII, o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului.Este un timp in care veti cauta singuratatea concentrandu-va mai mult pe ceea ce conteaza cel mai mult pentru voi. Este un timp in care puteti renunta la anumite obiceiuri nesanatoase dar si la oamenii care va fac rau, puteti deveni mai atenti fata de sanatatea voastra prin schimbarea dietei, prin diverse exercitii fizice. Este cel mai bines sa “ va luati o vacanta “ sau puteti fi fortati sa faceti acest lucru dar pe cont propriu astfel incat sa va ganditi mai bine la ceea ce vreti pentru voi. Jupiter, Pluto si Mercur sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna ca puteti avea oportunitati legate de familie, parinti, credite , bani veniti prin diverse contracte.  Este un timp in care astrele va ajuta sa va extindeti orizonturile, sa  descoperiti anumite secrete care sa va deblocheze viata .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in Taur  in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal pentru a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar, caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Este un timp in care puteti sa va faceti noi prieteni, sa petreceti mai mult timp cu prietenii vechi, totul duce catre socializare, conectare cu alte persoane, grupuri de persoane. Pluto retrograd in Capricorn din casa partenerului sprijina aceasta Luna Noua, asta arata ca puteti re-construi o relatie personala, profesionala puternica, puteti re-face o relatie de suflet, o uniune, un parteneriat.
Este un timp in care astrele va ajuta sa gasiti acei prieteni care sa va ajute sa va puneti in evidenta mai bine propriile calitati native , puteti descoperi partenerul de suflet in cercul vostru de prieteni. Jupiter retrograd in aspect benefic cu Luna Noua poate aduce o veste  mult asteptata.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Taur in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social.
Cu aceasta Luna Noua benefica puteti primi  o promovare, puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompensari substantiale. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala. Pluto retrograd din casa muncii, sanatatii, sprijina benefic aveasta Luna Noua, asta inseamna ca sunteti ajutati sa reparati anumite greseli in munca voastra, in cariera voastra. Jupiter retrograd in Fecioara in casa banilor , valorilor personale, sprijina aceasta Luna Noua, asta arata ca sunteti ajutati sa rezolvati unele probleme din trecut legate de bani, valoare personala, bunuri personale, sa invatati ca banii sunt energii care apar si dispar, important este un echilibru intre aspectele materiale si spirituale, intre a lua si a da.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Taur  in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte “inalte, superioare”. Sunt favorizate  calatoriile lungi, “visele mari”, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, sprijin divin. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Pluto din casa iubirii, copiilor  sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta arata ca puteti sa va intaniti iubirea intr-o  calatorie, puteti calatori pentru a va vedea un copil, puteti  sa va bucurati de realizarile copiilor voastri. Universul va indeamna sa calatoriti, sa va extindeti  cunoasterea , sa va intelegeti rolul vostru in aceasta lume. Jupiter retrograd in semnul vostru Fecioara sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta arata ca sunteti ajutati sa reparati anumiti pasi gresiti din trecut legati de modul vostru de a va manifesta, de a intelege o relatie sau de cum luati decizii.  Acuma, sunteti extrem de energici si orientati catre indeplinirea dorintelor personale. Oportunitatile pot veni prin internet, prin intermediul unei conexiuni cu straintatea, prin sprijin divin, intr-un mod neasteptat.
Sunt favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, speculatii fructuoase.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Taur in casa VIII favorizeaza toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii , testament, viata intima. Casa VIII are o legatura directa cu afacerile ce au la baza un contract sau un acord implicat, asadar, casatoriile, ratele, contractele de credit, toate formele de parteneriat indiferent daca implica bani, relatii interpersonale sau sociale, incredere, sunt pe valul acestei energii magice. Este un timp in care se pot reformula anumite acorduri, vorbim de schimbari profunde si vitale ce va pot afecta nu numai pe voi dar si pe cei din jur.
Urmatoarele saptamani poate aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Pluto retrograd din casa IV sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna ca repara anumiti pasi gresiti din trecut legati de familie, camin, casa, parinti.
Jupiter retrograd in Fecioara sprijina benefic aceasta lunatie si arata ca puteti descoperi anumite secrete ce deblocheaza o situatie de viata, o relatie, o boala.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot , amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada . As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate, prin lucru in echipa. In aceasta perioada puteti fi ajutati sa rezolvati problemele intr-un mod pozitiv intr-o relatie , sa faceti compromisuri de dragul partenerului. Pluto sustine benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna oportunitati prin frati, rude ,vecini,calatorii mici, comunicare. Jupiter retrograd in Fecioara sprijina benefic aceasta lunatie si arata ca sunteti ajutati sa reparati anumite greseli  din trecut legate de un prieten, un protector, un ghid, cata incredere aveti in ghizii spirituali, in astrologie, cat de umanitari sunteti.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Taur  in casa VI poate fi un timp  benefic la locul de munca ,in relatia cu sefii,colegii, imbunatatirea sanatatii. Aceasta energie benefica va ajuta sa va concentrati pe proiectele de la locul de munca,puteti lucra din greu pentru bani, pot creste obligatiile la locul de munca dar puteti obtine realizari pe masura eforturilor. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime. Pluto sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna ca rodul muncii depuse va poate ajuta la obtinerea stabilitatii financiare, puteti gasi un loc de munca mai bine platit, puteti intelege ce greseli faceti in gestionarea banilor dar si in valorificarea talentelor voastre. Jupiter retrograd in Fecioara sprijina benefic aceasta lunatie si arata ca sunteti ajutati sa reparati anumite greseli din trecut ce tin de cariera voastra, viata profesionala, ascensiunea pe un post. Problemele din cariera, viata sociala, reputatia, cum sunteti vazuti de ceilalti nu sunt decat rezultatul unor judecati prea egoiste si a lipsei de respect fata de orice autoritate, acuma sunteti ajutati sa vedeti aceste lucruri si sa rezolvati multe lucruri in viata voastra.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Taur  in casa V amplifica potentialul creator, viata sentimentala, iubirea, romantismul. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, cu copii, puteti concepe un copil. Pluto sprijina benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna ca puteti face o schimbare importanta in viata voastra, puteti sa va concentrati mai mult asupra dorintelor voastre profunde. Vreti altceva in viata voastra, ar putea fi un angajament mai profund cu un partener, intr-o relatie de dragoste. Aceasta Luna Noua va ajuta sa decideti “ce si cine “ va face fericiti. Jupiter retrograd in Fecioara sprijina benefic aceasta Luna Noua si arata ca sunteti ajutati sa reparati anumite greseli din trecut legate de studiile voastre, relatia cu strainii, respectarea legilor, calatorii indepartate.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Taur  in casa amplifica oportunitatile legate de familie, camin,parinti ,puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie.
Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Oportunitatile, norocul au legatura cu casa voastra , cu familia voastra fiind ajutati sa va imbunatatiti locul in care traiti. Puteti cumpara o casa, puteti primi  o casa de la parinti, totul  se leaga de locul in care traiti. Pluto sustine benefic aceasta Luna Noua, asta inseamna ca sunteti ajutati sa scapati de tot ce nu mai aveti nevoie in viata voastra, in spatiul  in care locuiti. Jupiter retrograd sprijina benefic aceasta Luna Noua si arata ca sunteti ajutati sa reparati anumite greseli ce tin de bani, partener, credite, cheltuieli, intimitate.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Taur in casa III energizeaza toate formele de comunicare, repara schimbul de informatii intre voi si rude, cu tinerii din preajma voastra, activitatile legate de transport, cumparaturi. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, apar oportunitati pentru continuarea unor cursuri, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Atentie la masini si la cum conduceti masina.  Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Aceasta Luna Noua benefica aduce oportunitati prin comunicare , frati, rude , calatorii . Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Pluto retrograd din casa XI sprijina benefic aceasta Luna Noua si va arata prietenii pe care va puteti baza, care sperante, dorinte pot fi realizate. Jupiter retrograd sprijina benefic aceasta Luna Noua si arata ca sunteti ajutati sa reparati anumite greseli ce tin de partener de viata, casnicie, avocat, activitati juridice. Erorile, neglijentele din trecut in domeniul parteneriatelor pot fi intelese acuma, cei  blocati in casatorii proaste pot avea sansa constientizarii acestei legaturi negative. O flacara veche se poate reaprinde in aceasta perioada.

Adriana Tudosa

You may also like

5 Comments

  1. Ce interesant! Numai ca eu nu prea stiu unde sa citesc. Desi am ascendent Pesti, luna noua cade in casa a II-a. Citesc la Berbec sau Pesti? Multumim!

  2. Iti multumim ca ti-ai facut timp sa ne scrii si pentru fiecare zodie in parte ! Uneori am sentimentul ca scrii cu mesaj pentru mine, desi stiu ca nu se poate, pentru ca sunt un graunte de nisip in desert, dar se potriveste atat de bine incat nu imi pot opri acest gand. Sa ai o seara frumoasa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.