LUNA NOUA IN SCORPION SI ZODIILE – 7 NOIEMBRIE 2018

Luna Noua pe gradul 15:11 Scorpion vorbeste despre transformare,regenerare, schimbare, pasiuni, emotii profunde, dorinte obsesive. Aceasta Luna Noua ne indeamna sa descoperim propria noastra putere anuntandu-ne ca este  un moment excelent pentru a  scapa de temeri si obiceiuri vechi care limiteaza intr-un fel dezvoltarea noastra. 

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe: Scorpion, Taur, Leu, Varsator, mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 7 plus minus trei zile dar si pentru cei care au planete personale, ascendentul, casa carierei, casa partenerului pe gradul 16 ( plus, minus 3 grade ).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin afaceri, finante, partener de viata, asocieri secrete. Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut. Neptun retrograd in Pesti sprijina aceasta lunatie si promite o protectie a voastra prin increderea in divinitate, prin rugaciune, prin compasiune, printr-o slujba in folosul celor multi. Un alt sustinator al acestei lunatii este Pluto in Capricorn ce arata oportunitati in cariera. Aceasta Luna Noua merge de mana cu asteroidul 18 Melpomene, muza tragediei. Numele ei mai inseamna si “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma in special in afaceri, bani multi, contracte semnate, jocuri ascunse pentru putere, familie, iubire. “ Dumnezeu este bucuria mea”, repetati din tot sufletul, ajuta foarte mult.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin sot, amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier, lucru in echipa .Puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Este o perioada benefica semnarii sau negocierii unor contracte. Neptun retrograd in Pesti sprijina aceasta lunatie si promite beneficii prin prieteni, grupuri, conexiuni sociale, cariera, idei originale. Un alt sustinator al acestei lunatii este Pluto in Capricorn ce arata oportunitati prin studiile superioare, strainatate, calatorii, credinta. Aceasta Luna Noua merge de mana cu asteroidul 18 Melpomene, muza tragediei. Numele ei mai inseamna si “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma in relatiile voastre, rude, familie. “ Dumnezeu este bucuria mea”, repetati din tot sufletul, ajuta foarte mult.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin munca, proiecte de munca, crize existentiale, colegi, sefi. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime.Va puteti concentra mai mult si pe sanatatea voastra, puteti sa faceti mai mult sport , puteti sa va schimbati dieta. Neptun retrograd in Pesti sprijina aceasta lunatie si promite beneficii prin cariera, proiecte profesionale, imagine publica. Visele neraliste legate de cariera se pot destrama. Un alt sustinator al acestei lunatii este Pluto in Capricorn ce va ajuta sa intelegeti ca nu puteti controla oamenii, faptele celuilalt, relatiile ci doar comportamentul vostru, gandirea voastra. Este cel mai bun moment pentru o analiza atenta a planurilor voastre secrete. Aceasta Luna Noua merge de mana cu asteroidul 18 Melpomene, muza tragediei. Numele ei mai inseamna si “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma la locul de munca, in proiectele voastre de munca, bani, rude, documente. “ Dumnezeu este bucuria mea”, repetati din tot sufletul, ajuta foarte mult.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin iubire, proiecte creative, copii. Acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Neptun retrograd in Pesti sprijina aceasta lunatie si promite beneficii prin straini, credinta, studii superioare, comert pe internet. Pluto (transformarea) se conecteaza cu Luna Noua si da putere intentiilor, actiunilor si relatiilor voastre. Daca sunteti singuri, puteti intalni un partener de suflet. Aceasta Luna Noua merge de mana cu asteroidul 18 Melpomene, muza tragediei. Numele ei mai inseamna si “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma in iubire, un proiect creative, copii, bani.” Dumnezeu este bucuria mea”, repetati din tot sufletul, ajuta foarte mult.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Neptun retrograd in Pesti sprijina aceasta lunatie si promite beneficii prin contracte semnate pentru bani, banii partenerului de viata, relatii intime, afaceri. Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si da putere proiectelor noi legate de munca, casa, familie. Aceasta Luna Noua merge de mana cu asteroidul 18 Melpomene, muza tragediei. Numele ei mai inseamna si “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma in familie, camin, un proiect personal. “ Dumnezeu este bucuria mea”, repetati din tot sufletul, ajuta foarte mult.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin  abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina ,un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati.
Neptun retrograd in Pesti sprijina aceasta lunatie si promite beneficii prin partenerul de viata, diplomatie, acceptarea celorlalti asa cum sunt.
Un alt sustinator al acestei lunatii este Pluto in Capricorn ce va ajuta sa intelegeti ca iubirea neconditionata poate vindeca orice. Puteti intalni marea iubire, puteti primi o veste importanta despre un copil.  Aceasta Luna Noua merge de mana cu asteroidul 18 Melpomene, muza tragediei. Numele ei mai inseamna si “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma in tot ce tine de rude, o calatorie, cumparaturi, prieteni, o relatie ciudata. “ Dumnezeu este bucuria mea”, repetati din tot sufletul, ajuta foarte mult.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin intelegerea profunda a valorilor materiale si spirituale, a rolului acestora in viata voastra. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Neptun retrograd in Pesti sprijina aceasta lunatie si promite beneficii prin munca, proiecte la locul de munca, sefi, colegi. Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si da putere eliminarii problemelor si relatiilor toxice. Curatarea karmei voastre( datorii) devine un proces eliberator. Aceasta Luna Noua merge de mana cu asteroidul 18 Melpomene, muza tragediei. Numele ei mai inseamna si “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma in tot ce tine de bani, valorificarea unui talent de-al vostru, cariera, prieteni.
“ Dumnezeu este bucuria mea”, repetati din tot sufletul, ajuta foarte mult.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in semnul vostru anunta oportunitati de transformare si regenerare a voastra prin intelegerea profunda a vietii voastre, prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Acuma, puteti fi cel mai bun detectiv pentru voi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in proiectele voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Poate fi un pas catre un viitor nou. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire pentru voi.
Neptun retrograd in Pesti sprijina aceasta lunatie si promite beneficii prin iubire, copii, proiecte creative, vacanta. Incercati sa nu va lasati amagiti de anumite promisiuni. Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si da putere ideilor voastre. O veste poate aduce o opotunitate pentru imbunatatirea vietii voastre, pentru dezvoltarea voastra spirituala. Aceasta Luna Noua merge de mana cu asteroidul 18 Melpomene, muza tragediei. Numele ei mai inseamna si “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma in proiectele personale, cariera, strainatate, calatorii, straini. “ Dumnezeu este bucuria mea”, repetati din tot sufletul, ajuta foarte mult.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna noua in Scorpion anunta transformarea si regenerareaa voastra printr-o slujba in folosul celor multi, prin compasiune, credinta.
Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete, dusmani secreti, puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.
Neptun retrograd in Pesti sprijina aceasta lunatie si promite beneficii prin familie, parinti, afaceri de familie. Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si arata ca este cel mai bun timp pentru a avea grija de valorile voastre interioare, puteti descoperi ce este cu adevarat valoros in viata voastra. Aceasta Luna Noua merge de mana cu asteroidul 18 Melpomene, muza tragediei. Numele ei mai inseamna si “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma intr-un proiect social, afaceri, o relatie secreta, straini.
“ Dumnezeu este bucuria mea”, repetati din tot sufletul, ajuta foarte mult.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin  prieteni, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, comportament imprevizibil. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale, , a amicitiilor influente.
Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati.
Neptun retrograd in Pesti sprijina aceasta lunatie si promite beneficii prin rude, comunicare, calatorii, o afacere in comunitatea in care traiti.
Un alt sustinator al acestei lunatii este Pluto in Capricorn ce va ajuta sa intelegeti ca trebuie sa priviti in interiorul vostru pentru raspunsuri. Aveti posibilitatea de a va remodela personalitatea si de a va controla obiceiurile personale. Aceasta Luna Noua merge de mana cu asteroidul 18 Melpomene, muza tragediei. Numele ei mai inseamna si “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma in tot ce tine de prieteni, o munca in echipa, partener, asociat. “ Dumnezeu este bucuria mea”, repetati din tot sufletul, ajuta foarte mult.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment.
Neptun retrograd in Pesti sprijina aceasta lunatie si promite beneficii prin intuitie, prin talentele native, prin eforturi creative. Veti reflecta mai atenti asupra valorii banului si a rolului acestuia in viata voastra.
Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si da putere proiectelor profesionale, dezvoltarii spirituale. Aceasta Luna Noua merge de mana cu asteroidul 18 Melpomene, muza tragediei. Numele ei mai inseamna si “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma in cariera, ambitii profesionale, munca, partener de viata.
“ Dumnezeu este bucuria mea”, repetati din tot sufletul,ajuta foarte mult.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Scorpion anunta transformarea si regenerarea voastra prin
studii, strainatate, calatorii mari, credinta, Dumnezeu. Puteti avea oportunitati noi legate de un curs in strainatate, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti calatori mai mult. Neptun retrograd in Pesti sprijina aceasta lunatie si promite beneficii prin dezvoltarea unor proiecte personale.
Pluto (transformarea) se conecteaza benefic cu Luna Noua si da putere proiectelor sociale. Sunteti ajutati sa dati o definitie profunda sperantelor si idealurilor voastre. Aceasta Luna Noua merge de mana cu asteroidul 18 Melpomene, muza tragediei. Numele ei mai inseamna si “pentru a sarbatori viata cu dans si cantec”. Melpomene apare de obicei ca o masca care plange, in consecinta, fiti foarte atenti la deciziile pe care le luati acuma in legatura cu un proiect in strainatate, straini, iubire, munca. “ Dumnezeu este bucuria mea”, repetati din tot sufletul, ajuta foarte mult.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.