LUNA NOUA IN SCORPION SI ZODIILE – 18 NOIEMBRIE 2017

Luna Noua in Scorpion pe gradul  26:19  vorbeste despre transformare, schimbare, pasiuni, emotii profunde, dorinte obsesive. Aceasta Luna Noua ne indeamna sa descoperim propria noastra putere interioara anuntndu-ne ca este un moment excelent pentru a scapa de temeri si obiceiuri vechi care limiteaza intr-un fel dezvoltarea noastra. Evitati tacticile de manipulare, evitati suspiciunile. Tot ce tine de taxe, contabilitate, probleme de intimitate, afaceri, examinari psihologice, cercetare, auto-examinare, lupte pentru putere, sunt energizate in urmatoarea perioada.Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe: Scorpion, Taur , Leu, Varsator, mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 18 plus minus trei zile dar si pentru cei care au planete personale, ascendentul, casa carierei, casa partenerului  pe gradul 26 ( plus, minus 3 grade ).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Oportunitatile voastre sunt legate de celalti, de ajutorul venit de la altii, nu ezitati sa cereti ajutorul cuiva daca aveti nevoie. Uranus retrograd in Berbec provoaca aceasta Luna Noua si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat, frustrari legate de putere, lupta pentru putere, secrete dezvaluite, relatii, actiuni personale, imagine personala. Iar aspectul provocator Pluto in Capricorn si Marte in Balanta( nu uitati, Marte este ghidul vostru astral) poate genera multe conflicte, obsesii, transforma sexualitatea in arma de distrugere, obstacole ascunse, dusmani secreti. Adesea, realizarile sunt oprite de fatalitate. Pentru voi, provocarile acestui aspect tin de cariera, autoritati, ambitii profesionale, relatii, casnicie, hotarari judecatoresti. Cultivati pacea in aceasta perioada, nu cedati tentatiilor, nu aruncati greselile in spatele colaboratorilor. Examinati mai intai propriile actiuni, experientele dezagreabile sunt profesori ce va predau in direct despre modul vostru de actiune. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra. Vestile bune vin de la aspectul benefic dintre Uranus in Berbec si Saturn in Sagetator ce va ajuta sa dati deoparte anumite bariere ce va leaga de trecut. Datorita acestui unghi de sustinere dintre cele doua planete, chiar daca ele nu sunt prea prietenoase( Uranus a fost detronat de Saturn , asa spune mitologia) , apare o acazie rara de a lupta pentru progress, de a va schimba modul de actiune, ideile voastre pot fi revolutionare, puteti incepe un proiect grandiose ce are radacini in trecut.Venus de mana cu Jupiter si Karma in Scorpion este un aspect ce va spune “ culegeti ce ati semanat”  in relatii, afaceri, bani multi, functii ce va da o anumita putere, jocuri secrete, dar intr-un mod sortit. Este un aspect puternic provocator in care soarta planifica ceva mai bun pentru voi sau va poate pedepsi. Controlul emotiilor este un aliat pentru voi, iertarea este un avantaj, serviciile in favoarea celorlati scad datoriile karmice.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Este o perioada benefica semnarii sau negocierii unor contracte. Uranus retrograd in Berbec provoaca aceasta Luna Noua si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat in relatiile voastre, apar  fel de fel de ciudatenii legate de o relatie din trecut, un partener reapare cand nici nu va astteptati. Iar aspectul provocator Pluto in Capricorn si Marte in Balanta poate genera multe conflicte, obsesii, transforma sexualitatea in arma de distrugere, obstacole ascunse, dusmani secreti. Adesea, realizarile sunt oprite de fatalitate. Pentru voi, provocarile acestui aspect tin de locul de munca, proiecte la locul de munca, colegi, sanatate, studii inalte, straini, calatorii., credinta. Cultivati pacea  si linistea in aceasta perioada, nu cedati tentatiilor, nu aruncati greselile in spatele colaboratorilor. Fiti atenti in trafic, evitati daca puteti calatoriile, nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra. Odihniti-va mai mult.  Vestile bune vin de la aspectul benefic dintre Uranus in Berbec si Saturn in Sagetator ce va ajuta sa dati deoparte anumite bariere ce va leaga de trecut. Datorita acestui unghi de sustinere dintre cele doua planete, chiar daca ele nu sunt prea prietenoase( Uranus a fost detronat de Saturn, asa spune mitologia), apare o ocazie rara de a lupta pentru progres, ideile voastre pot fi revolutionare, o relatie poate progresa rapid intr-o forma tangibila, puteti primi o mostenire sau un alt castig major.
Venus de mana cu Jupiter si Karma in Scorpion este un aspect ce va spune “ culegeti ce ati semanat”  in relatii, casnicie, partener, asociat, acorduri semnate. Este un aspect puternic provocator in care soarta planifica ceva mai bun pentru voi sau va poate pedepsi.Controlul emotiilor este un aliat pentru voi, iertarea este un avantaj, serviciile in favoarea celorlati scad datoriile karmice. Feriti-va de invinuiri care va pot face mult rau, cel mai bine ar fi sa nu judecati sau sa etichetati pe nimeni, renuntati sa mai judecati oamenii.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Uranus retrograd in Berbec provoaca aceasta Luna Noua si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat la locul de munca, colegi, sefi, proiecte profesionale, sanatate, prieteni, grupuri de care apartineti, politica.
Iar aspectul provocator Pluto in Capricorn si Marte in Balanta poate genera multe conflicte, obsesii, transforma sexualitatea in arma de distrugere, obstacole ascunse, dusmani secreti. Adesea, realizarile sunt oprite de fatalitate. Pentru voi, provocarile acestui aspect tin de iubire, copiii, creativitate personala, lupta pentru putere, manipulari din umbra, bani multi, afaceri, viata intima. Fiti atenti cui incredintati un secret, nu dezvaluiti anumite secrete ca se pot intoarce impotriva voastra. Acest aspect poate testa destul de dur loialitaea voastra, nu aruncati acuzatii fara dovezi. Cultivati pacea  si linistea in aceasta perioada, nu cedati tentatiilor, nu aruncati greselile in spatele colaboratorilor. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra.
Vestile bune vin de la aspectul benefic dintre Uranus in Berbec si Saturn in Sagetator ce va ajuta sa dati deoparte anumite bariere ce va leaga de trecut. Datorita acestui unghi de sustinere dintre cele doua planete, chiar daca ele nu sunt prea prietenoase( Uranus a fost detronat de Saturn, asa spune mitologia) , apare o ocazie rara de a lupta pentru progres, ideile voastre pot fi revolutionare, cele mai apropiate relatii ar putea trece prin schimbari interesante, poate aparea un ajutor intr-un moment disperat.
Venus de mana cu Jupiter si Karma in Scorpion este un aspect ce va spune “ culegeti ce ati semanat”  in relatii, suflet, munca, proiecte la locul de munca, sanatate. Este un aspect puternic provocator in care soarta planifica ceva mai bun pentru voi sau va poate pedepsi.Controlul emotiilor este un aliat pentru voi, iertarea este un avantaj, serviciile in favoarea celorlati scad datoriile karmice. Ati criticat orice, ati adus suferinta celor cu care lucrati? Ati fost intelegatori cu ceilalti, “a fi in slujba oamenilor” a fost o povara pentru voi? In functie de binele sau raul trecutului, acuma culegeti roadele.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala . Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.
Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat.
Uranus retrograd in Berbec provoaca aceasta Luna Noua si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat cu fel de fel de ciudatenii legate de un iubit, iubita, copil, proiect creativ, secrete dezvaluite, strainate, afaceri cu strainii, calatorii.
Iar aspectul provocator Pluto in Capricorn si Marte in Balanta poate genera multe conflicte, obsesii, transforma sexualitatea in arma de distrugere, obstacole ascunse, dusmani secreti. Adesea, realizarile sunt oprite de fatalitate. Pentru voi, provocarile acestui aspect tin de familie, parinti, camin, afaceri imobiliare, partener de viata, hotarari judecatoresti, avocat, dusmani stiuti. Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada, lasati mania deoparte, nu cedati tentatiilor, nu aruncati greselile in spatele colaboratorilor.Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra.
Vestile bune vin de la aspectul benefic dintre Uranus in Berbec si Saturn in Sagetator ce va ajuta sa dati deoparte anumite bariere ce va leaga de trecut. Datorita acestui unghi de sustinere dintre cele doua planete, chiar daca ele nu sunt prea prietenoase( Uranus a fost detronat de Saturn, asa spune mitologia) , apare o ocazie rara de a lupta pentru progres, schimbari benefice in cariera, proiecte profesionale, sanatate.
Venus de mana cu Jupiter si Karma in Scorpion este un aspect ce va spune “ culegeti ce ati semanat”  in relatii, suflet, iubire, copii, creativitate personala, mandrie.Este un aspect puternic provocator in care soarta planifica ceva mai bun pentru voi sau va poate pedepsi.Controlul emotiilor este un aliat pentru voi, iertarea este un avantaj, serviciile in favoarea celorlati scad datoriile karmice.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra,  va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua  poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Uranus retrograd in Berbec provoaca aceasta Luna Noua si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat cu fel de fel de ciudatenii legate de un parinte, familie, casa, secrete dezvaluite, straini, afaceri cu strainii, calatorii, credinta.
Iar aspectul provocator Pluto in Capricorn si Marte in Balanta poate genera multe conflicte, obsesii, transforma sexualitatea in arma de distrugere, obstacole ascunse, dusmani secreti. Adesea, realizarile sunt oprite de fatalitate. Pentru voi, provocarile acestui aspect tin de comunicare, tineri,rude, calatorii scurte,  munca, proiecte la locul de munca, colegi, sanatate. Luptele pentru putere sunt pe val, fiti foarte atenti la cuvintele propagate, pot face mult rau daca nu va controlati. Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada, lasati mania deoparte, nu cedati tentatiilor, nu aruncati greselile in spatele colaboratorilor. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra.
Vestile bune vin de la aspectul benefic dintre Uranus in Berbec si Saturn in Sagetator ce va ajuta sa dati deoparte anumite bariere ce va leaga de trecut. Datorita acestui unghi de sustinere dintre cele doua planete, chiar daca ele nu sunt prea prietenoase ( Uranus a fost detronat de Saturn, asa spune mitologia) , apare o ocazie rara de a lupta pentru progres, puteti avea beneficii importante dintr-o relatie cu strainatatea, puteti pleca cu un contract in strainatate.
Venus de mana cu Jupiter si Karma in Scorpion este un aspect ce va spune “ culegeti ce ati semanat”  in relatii, suflet, familie, camin, parinti, afaceri imobiliare.
Este un aspect puternic provocator in care soarta planifica ceva mai bun pentru voi sau va poate pedepsi. Controlul emotiilor este un aliat pentru voi, iertarea este un avantaj, serviciile in favoarea celorlati scad datoriile karmice.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte.Puteti  incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina ,un telefon , un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati.
Uranus retrograd in Berbec provoaca aceasta Luna Noua si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat si ciudatenii legate de o ruda, un vecin, un frate, un parinte, comert, comunicare, secrete dezvaluite, afaceri, banii unei afaceri, putere. Acest aspect poate aduce in lumina afacerile ilegale, poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute, discutii destul de violente, probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.
Iar aspectul provocator Pluto in Capricorn si Marte in Balanta poate genera multe conflicte, obsesii, transforma sexualitatea in arma de distrugere, obstacole ascunse, dusmani secreti. Adesea, realizarile sunt oprite de fatalitate. Pentru voi, provocarile acestui aspect tin de bani, valoare personala, talente native, stabilitate emotionala si financiara, iubire, copii, mandrie exagerata, creativitate personala, speculatii diverse. Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada, lasati mandria deoparte, nu cedati tentatiilor, nu aruncati greselile in spatele colaboratorilor, nu faceti acuzatii fara temei ca va ardeti. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra.
Vestile bune vin de la aspectul benefic dintre Uranus in Berbec si Saturn in Sagetator ce va ajuta sa dati deoparte anumite bariere ce va leaga de trecut. Datorita acestui unghi de sustinere dintre cele doua planete, chiar daca ele nu sunt prea prietenoase ( Uranus a fost detronat de Saturn, asa spune mitologia) , apare o ocazie rara de a lupta pentru progres, poate fi o oferta financiara interesanta, poate fi o oportunitate total diferita de planurile voastre actuale, cineva din familie va poate sprijini financiar pentru a pune in practica un proiect.
Venus de mana cu Jupiter si Karma in Scorpion este un aspect ce va spune “ culegeti ce ati semanat”  in relatii, suflet, comunicare, relatia cu rudele voastre, propagarea unor vesti. Este un aspect puternic provocator in care soarta planifica ceva mai bun pentru voi sau va poate pedepsi.Controlul emotiilor este un aliat pentru voi, iertarea este un avantaj, serviciile in favoarea celorlati scad datoriile karmice. Cuvintele va pot incorona sau va pot trage in jos intr-un mod destul de ciudat.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Uranus retrograd in Berbec provoaca aceasta Luna Noua si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat cu fel de fel de ciudatenii legate de un bani, avere, bunuri personale, partener, asociat, dusmani stiuti.
Iar aspectul provocator Pluto in Capricorn si Marte in Balanta poate genera multe conflicte, obsesii, transforma sexualitatea in arma de distrugere, obstacole ascunse, dusmani secreti. Adesea, realizarile sunt oprite de fatalitate. Pentru voi, provocarile acestui aspect tin de modul cum actionati, nerabdare, familie, casa, parinti, afaceri imobiliare. Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada, nu cedati tentatiilor, nu aruncati greselile in spatele colaboratorilor. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra.
Vestile bune vin de la aspectul benefic dintre Uranus in Berbec si Saturn in Sagetator ce va ajuta sa dati deoparte anumite bariere ce va leaga de trecut. Datorita acestui unghi de sustinere dintre cele doua planete, chiar daca ele nu sunt prea prietenoase ( Uranus a fost detronat de Saturn, asa spune mitologia) , apare o ocazie rara de a lupta pentru progres, poate fi un sprijin din partea unei rude, poate fi un mariaj, un divort, va puteti impaca cu un dusman.
Venus de mana cu Jupiter si Karma in Scorpion este un aspect ce va spune “ culegeti ce ati semanat”  in relatii, suflet, valorificarea unui talent, acumulare de posesiuni, lacomie. Este un aspect puternic provocator in care soarta planifica ceva mai bun pentru voi sau va poate pedepsi.Controlul emotiilor este un aliat pentru voi, iertarea este un avantaj, serviciile in favoarea celorlati scad datoriile karmice.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Daca in acest moment, cineva nou vine in viata voastra, fiti convinsi ca are un scop bine determinat. Uranus retrograd in Berbec provoaca aceasta Luna Noua si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat cu fel de fel de ciudatenii legate de locul de munca, colegi, familie, radacinile voastre, sanatate, relatii de suflet.
Iar aspectul provocator Pluto in Capricorn si Marte in Balanta poate genera multe conflicte, obsesii, transforma sexualitatea in arma de distrugere, obstacole ascunse, dusmani secreti. Adesea, realizarile sunt oprite de fatalitate. Pentru voi, provocarile acestui aspect tin de iluziile intretinute , secrete, planuri secrete, rude, comunicare, calatorii.
Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada, nu cedati tentatiilor, nu aruncati greselile in spatele celorlalti. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra.
Vestile bune vin de la aspectul benefic dintre Uranus in Berbec si Saturn in Sagetator ce va ajuta sa dati deoparte anumite bariere ce va leaga de trecut. Datorita acestui unghi de sustinere dintre cele doua planete, chiar daca ele nu sunt prea prietenoase ( Uranus a fost detronat de Saturn , asa spune mitologia), apare o ocazie rara de a lupta pentru progres, poate fi o schimbare indrazneata legata de locul de munca, in obiceiurile voastre, un alt stil de viata,  dieta, va puteti lasa de fumat. Folositi aceasta oportunitate pentru a schimba ceea ce nu mai lucreaza pentru voi dar in anumite limite, nu trebuie sa va dati viata cu susul in jos pentru un moft.
Venus de mana cu Jupiter si Karma in Scorpion este un aspect ce va spune “ culegeti ce ati semanat”  in relatii, suflet, valoare personala, impulsuri creative, egoism, agresivitate. Este un aspect puternic provocator in care soarta planifica ceva mai bun pentru voi sau va poate pedepsi.Controlul emotiilor este un aliat pentru voi, iertarea este un avantaj, serviciile in favoarea celorlati scad datoriile karmice.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil, dusmani ascunsi, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut in bine sau in rau, asta in functie de faptele bune sau rele din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Uranus retrograd in Berbec provoaca aceasta Luna Noua si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat cu fel de fel de ciudatenii legate de iubire, copii, specculatii diverse, mandrie exagerata, faptele trecutului, lucruri ascunse, secrete dezvaluite.
Iar aspectul provocator Pluto in Capricorn si Marte in Balanta poate genera multe conflicte, obsesii, transforma sexualitatea in arma de distrugere, obstacole ascunse, dusmani secreti. Adesea, realizarile sunt oprite de fatalitate. Pentru voi, provocarile acestui aspect tin de bani, acumulare de posesiuni, lacomie, prieteni.
Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada, nu cedati tentatiilor, nu aruncati greselile in spatele celorlalti. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra.
Vestile bune vin de la aspectul benefic dintre Uranus in Berbec si Saturn in Sagetator ce va ajuta sa dati deoparte anumite bariere ce va leaga de trecut. Datorita acestui unghi de sustinere dintre cele doua planete, chiar daca ele nu sunt prea prietenoase ( Uranus a fost detronat de Saturn, asa spune mitologia) , apare o ocazie rara de a lupta pentru progres, visele mari si indraznete ar putea fi sprijinite de oameni influenti, cultivati auto-promovarea, fiti indrazneti. Modificarile pot fi rapide, va puteti bucura de succesul imprevizibi al unui copil.
Venus de mana cu Jupiter si Karma in Scorpion este un aspect ce va spune “ culegeti ce ati semanat”  in relatii, suflet, abuzuri de orice fel, dusmanii, afaceri secrete, lipsa compasiunii.Este un aspect puternic provocator in care soarta planifica ceva mai bun pentru voi sau va poate pedepsi.Controlul emotiilor este un aliat pentru voi, iertarea este un avantaj, serviciile in favoarea celorlati scad datoriile karmice. Cultivati onestitatea, obiectivitatea si auto-stapanirea .

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei se afla in mesajul acestei lunatii. Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Uranus retrograd in Berbec provoaca aceasta Luna Noua si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat cu fel de fel de ciudatenii legate de prieteni, sperante iluzorii, familie, parinti, camin, radacinile voastre.
Iar aspectul provocator Pluto in Capricorn si Marte in Balanta poate genera multe conflicte, obsesii, transforma sexualitatea in arma de distrugere, obstacole ascunse, dusmani secreti. Adesea, realizarile sunt oprite de fatalitate. Pentru voi, provocarile acestui aspect tin de cariera, ambitii profesionale, viata sociala, functii inalte, modul vostru de actiuni, puterea voastra interioara.
Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada, nu cedati tentatiilor, nu aruncati greselile in spatele celorlalti. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra.
Vestile bune vin de la aspectul benefic dintre Uranus in Berbec si Saturn in Sagetator ce va ajuta sa dati deoparte anumite bariere ce va leaga de trecut. Datorita acestui unghi de sustinere dintre cele doua planete, chiar daca ele nu sunt prea prietenoase ( Uranus a fost detronat de Saturn, asa spune mitologia) , apare o ocazie rara de a lupta pentru progres, un proiect in folosul celor multi va poate pune in lumina.
Venus de mana cu Jupiter si Karma in Scorpion este un aspect ce va spune “ culegeti ce ati semanat”  in relatii, suflet, prieteni, cauze umanitare, reforme sociale. Este un aspect puternic provocator in care soarta planifica ceva mai bun pentru voi sau va poate pedepsi. Controlul emotiilor este un aliat pentru voi, iertarea este un avantaj, serviciile in favoarea celorlati scad datoriile karmice.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima,statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Uranus retrograd in Berbec provoaca aceasta Luna Noua si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat cu fel de fel de ciudatenii legate cariera, proiecte profesionale, secrete dezvaluite, rude, calatorii scurte, comert, comunicare.
Iar aspectul provocator Pluto in Capricorn si Marte in Balanta poate genera multe conflicte, obsesii, transforma sexualitatea in arma de distrugere, obstacole ascunse, dusmani secreti. Adesea, realizarile sunt oprite de fatalitate. Pentru voi, provocarile acestui aspect tin de trecut, nesiguranta,  iluzii, temeri, convingeri limitate, planuri facute in spatele scenei, straini, studii, calatorii, credinta. Se poate ca intelegerea adevaratului motiv pentru care va opuneti schimbarii, sa va ajute acuma. Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada, nu cedati tentatiilor, nu aruncati greselile in spatele celorlalti. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra.
Vestile bune vin de la aspectul benefic dintre Uranus in Berbec si Saturn in Sagetator ce va ajuta sa dati deoparte anumite bariere ce va leaga de trecut. Datorita acestui unghi de sustinere dintre cele doua planete, chiar daca ele nu sunt prea prietenoase ( Uranus a fost detronat de Saturn, asa spune mitologia) , apare o ocazie rara de a lupta pentru progres, suna telefonul si va aduce o veste deosebita, un prieten va poate propune o afacere.
Venus de mana cu Jupiter si Karma in Scorpion este un aspect ce va spune “ culegeti ce ati semanat”  in relatii, suflet, cariera, ambitii profesionale, functii inalte. Este un aspect puternic provocator in care soarta planifica ceva mai bun pentru voi sau va poate pedepsi. Controlul emotiilor este un aliat pentru voi, iertarea este un avantaj, serviciile in favoarea celorlati scad datoriile karmice.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu.Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii international , imigrare. Daca sunteti intr-un process pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divor?, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un accord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de un cursa in strainatate, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti calatori mai mult. Uranus retrograd in Berbec provoaca aceasta Luna Noua si poate avea un efect de imprevizibil, neasteptat cu fel de fel de ciudatenii legate de strainatate, straini, lege divina, secrete dezvaluite, bani, bunuri accumulate, valoare personala.
Iar aspectul provocator Pluto in Capricorn si Marte in Balanta poate genera multe conflicte, obsesii, transforma sexualitatea in arma de distrugere, obstacole ascunse, dusmani secreti. Adesea, realizarile sunt oprite de fatalitate. Pentru voi, provocarile acestui aspect tin de prieteni,  partener de viata, banii unei afaceri, banii partenerului, viata intima, gelozie, manipularea partenerului, secrete relationale. Nu acuzati fara dovezi clare. Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada, nu cedati tentatiilor, nu aruncati greselile in spatele celorlalti. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra.
Vestile bune vin de la aspectul benefic dintre Uranus in Berbec si Saturn in Sagetator ce va ajuta sa dati deoparte anumite bariere ce va leaga de trecut. Datorita acestui unghi de sustinere dintre cele doua planete, chiar daca ele nu sunt prea prietenoase ( Uranus a fost detronat de Saturn, asa spune mitologia) , apare o ocazie rara de a lupta pentru progres, poate fi o  oportunitate in cariera.
Venus de mana cu Jupiter si Karma in Scorpion este un aspect ce va spune “ culegeti ce ati semanat”  in relatii, suflet, credinta, moralitate, justitie, comunicare. Este un aspect puternic provocator in care soarta planifica ceva mai bun pentru voi sau va poate pedepsi. Controlul emotiilor este un aliat pentru voi, iertarea este un avantaj, serviciile in favoarea celorlati scad datoriile karmice.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.