LUNA NOUA IN SCORPION – 26 OCTOMBRIE 2011, ORA 22:53, ORA ROMANIEI- “ O PASARE PHOENIX IN RELATII “

Luna Noua este un moment  al renasterii, este un moment benefic noilor inceputuri, de a reinoi si revizui obiectivele noastre, dorintele noastre, este un moment in care energia masculina a Soarelui este anihilata de energia feminina a Lunii , este un moment de echilibru a celor doua energii contrare  dar si un moment in care energia necesara schimbarii este din nou la noi.

Ascendentul momentului de Luna Noua  este in Rac gradul  20:40, este un ascendent cardinal de apa a carui energie poate naste  conditii noi de viata , o schimbare importanta , noi initiative, relatia cu familia poate cunoaste anumite schimbari . Urmeaza o perioada in care  izbucnirile  emotionale devin ceva  obisnuit, vom simti din plin influenta energiei lunare , asa cum luna trece destul de repede printr-un semn zodiacal, asa si noi vom trece de la o stare emotionala la alta destul de repede , este extrem de important sa cultivam stapanirea de sine  , sa ne controlam  gandurile deoarece ne vom simti exact cum vom gandi , vom gandi pozitiv  atunci vom radia , vom gandi negativ , atunci vom deveni posomorati si incurcati in propriile trairi .

Ascendentul  in Rac ne va face sa ne comportam exact  ca si racul care cauta piatra pe care sa stea in mijlocul schimbarilor, in cazul nostru, piatra aceasta o vom gasi in mijlocul familiei, in dorinta de a-i proteja pe cei dragi dar si  pe noi. Guvernatorul ascendentului este Luna in Scorpion  gradul 3:01 in conjunctie cu Soarele in Scorpion gradul3:01  ce reprezinta momentul maxim al fazei de Luna Nouain Scorpion.
Luna Noua in Scorpion  este energiea  cosmica  ce va guverna urmatoarele 28 de zile, va nuanta ansamblul vietii noastre atat la nivel de experinte cat si la nivelul interactiunii cu cei din jurul nostru.

Luna in Scorpion nu este intr-un semn prea favorabil, de fapt acest semn al Scorpionului face din energia lunara o energie cu doua taisuri , poate sa aduca destule retineri , rupturi dar si destula impulsivitate si  lupta pentru putere . Cu Luna in Scorpion putem usor deveni violenti, nedrepti, cu un comportament ce nu tine cont de nici o lege sau , la un nivel superior , putem deveni mistici, capabili de a patrunde secretele naturii , de a  stapani dorintele inimii.  Luna in Scorpion stie atat de bine sa eticheteze ura, iubirea , pasiunea, puterea , manipularea , misterul, secretul.
Semnatura Lunii in Scorpion este o combinatie dintre profunzimea si adancimea oceanului cu energia unui torente de munte, este forta in reinoirea vietii din tot ce este ascuns si reprimat. Este bine sa stim ca Luna in Scorpion ofera forta prin intuitii si presimtiri, atitudinea si gesturile agresive nefiind altceva decat o reactie a imensei emotivitati pe care vom incerca sa o ascundem . Cu Luna in Scoprion , totul se simte cu “ o viteza mare , profunda “ , interiorul poate” fierbe “ dar exteriorul poate fi ca de gheata iar aceasta combinatie da tonul unei aure de mister , fericirea , furia , tristetea , extazul , angoasa merg mana in mana in aceasta perioada . Soarele in Scorpion aduce pasiune in orice fel de activitate, fie ca vorbim de munca, de relatii, de placeri, de politica, putem spune ca este un timp in care se pune accentul pe fondul problemelor deoarece spiritul analtic si intuitia excelenta sunt armele noastre in aceasta perioada, si este cel mai bine sa ne folosim  aceste “arme ‘ in a aduce lumina si adevar in orice fel de problema din viata noastra. Este o energie ce ne face sa reactionam emotional la tot ce ofera viata , asta nu inseamna ca vom lasa sa se vada acest lucru , rar aceasta energie ne va ajuta sa fim deschisi , sa purtam “ emotiile “ la vedere , chiar si atunci cand vom dori sa facem acest lucru , exista in interior ceva care ne va tine pe loc , nu ca am dori sa fim misteriosi in mod intentionat, dar multi dintre noi vor reusi  sa para o enigma .

Conjunctia dintre Luna in Scorpion si Soarele in Scorpion, deci momentul de Luna Noua realizeaza o legatura intre masculinul constient si femininul instinctiv, este un aspect ce arata ca nici una dintre planete nu o poate domina in mod natural pe cealalta. Aceasta energie a Lunii Noi in Scorpion gradul 13:40  este sustinuta de Juno in Scorpion gradul  0:37 , este un aspect ce arata nevoia unor parteneriate ( Juno) puternice , transformatoare . Luna Noua fiind asociata cu noi inceputuri , se poate spune ca acest nou inceput poate avea legatura cu o relatie , un partener de suflet (Juno) .

Junona este un asteroid cu o influenta deosebita asupra relatiilor , ne vorbeste despre sufletul pereche , sotul, sotia, casatoria , angajamentul. Este o  energie ce ne vorbeste despre partener , cum ne dorim sa fie partenerul, acest asteroid nu ne vorbeste despre relatii pasagere ( aici,Venus are prea multe de spus si nu mai are loc si alta energie !!!!!!), influenta lui Juno o vom simti in relatiile de lunga durata ,in relatiile cu sufletul pereche , in relatiile inscrise sus in cer.  Juno in Scorpion indica nevoia unui partener misterios , vulcanic,  dorintele fizice sunt accentuate iar partenerii pasageri nu sunt pentru aceasta perioada .Un  partener nu poate fi acceptat doar din  dorinta de a fi cu cineva, ci , acest partener trebuie sa ofere o viata vulcanica plina de pasiune . Tot in conjunctie cu Luna Noua in Scorpion este asteroidul 1198 Atlantis  care se refera la tehnologie avansata , abuz de tehnolohie si cunostinte , pedeapsa meritata , karma negativa , abuz de resurse , talente sau informatii , catastrofa legata de apa . In mitologie , sunt multe povesti legate de Atlantida , atunci cand umanitatea a ajuns la o anumita dezvoltare , cand a devenit produsul tehnologiei , cand a uitat de Dumnezeu folosindu-se doar de stiinta , aceasta lume a fost pierduta , a fost distrusa de propria tehnologie avansata . Acest  moment de Luna Noua in conjunctie cu Juno dar si cu Atlantis poate fi o pierdere in relatii mai ales acolo unde “ abuzul” este predominant , mai ales acolo unde se face din partener un “ zeu “  , cu siguranta in aceste relatii pot aparea probleme . Luna Noua energizeaza casa IV , vorbim de o casa cardinala , de un teritoriu natural al lunii, in consecinta , aceasta energie lunara poate fi de doua ori scorpionica ( casa IV este casa naturala a Racului ce este guvernata de Luna , nu trebuie uitat ca Racul este tot un fel de Scorpion dar in halat de baie ) , poate aduce un nou inceput in legatura cu familia , o  noua resedinta ,o familie noua , tot ce tine de familie, parinti , camin , putere interioara sunt evidentiate in aceasta perioada .

Jupiter retrograd in Taur face un aspect de opozitie cu Luna Noua in Scorpion. Un aspect de opozitie este un aspect provocator , dinamic , de multe ori  provocarile vin din partea celorlati , trebuind sa invatam sa le facem fata . Acest aspect provocator ne poate ajuta sa devenim constienti de energiile si dorintele noastre , tensiunea implicata in acest aspect ne forteaza sa actionam pentru a schimba conditiile care nu ne satisfac. Jupiter retrograd in Taur in opozitie cu Luna Noua in Scoprion amplifica emotiile , dezacordurile familiale  , mai ales daca la mijoc sunt interese financiare , pot aparea neplaceri juridice sau administrative , erorile si neglijentele pot fi sanctionate . Acest aspect provocator activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei , in aceste domenii de viata pot aparea in aceasta perioada destule provocari . Toti cei care s-au abatut de la drumul drept fie din orbire , fie din proprie vointa  ,  pot cunoaste sanctionari de tot felul , asta de fapt poate fi ca o atentionare pentru toti cei care cred ca pot sa se abata de la regulile si legile superioare ale vietii . Pluto in Capricorn din casa muncii ,  rutinei ,sanatatii , face un aspect bun atat cu Jupiter in Taur cat si cu Luna Noua in Scorpion , asta arata ca Universul nu ne taie de tot “ craca de sub picioare “ , avem de partea noastra o energie profunda , puternica care ne va ajuta sa facem fata cu bine provocarilor, este un impuls de putere pozitiva ce ne poate ajuta sa ajungem acolo unde ne dorim . Aspectul dintre Pluto si Luna Noua poate face sa simtim o legatura misterioasa intre noi si universul necunoscut , ne poate ghida catre oamenii, drumurile , experientele ce pot transforma intr-un mod benefic vietile noastre .

Tot Luna Noua in Scorpion face un aspect benefic cu Chiron retrograd in Pesti , este o energie ce poate aduce  vindecarea  sufletului ranit intr-o relatie , de o iluzie , de un partener de viata sau afaceri . Uranus retrograd in Berbec este intr-un aspect de inconjunctie cu Luna Noua in Scorpion , acest aspect poate provoca emotii fara nici o  logica , instabilitate , un comportament rebel  dar si o tendinta de a actiona nechibzuit  supraestimand orice problema , ignorand orice sfat ,  deci atentie la problemele imprevizibile ce pot aparea in  cariera , viata sociala dar si in familie , relatiile de suflet.

Mercur si Venus sunt de “mana “ in acest moment de Luna Noua , daca Mercur in Scorpion  stie sa detecteze  adevarul din spatele cuvintelor iar Venus in Scorpion  este o pasiune mistuitoare , intensa , putem spune ca acest aspect ne poate ajuta sa descoperim orice minciuna , tot ce este ascuns intr-o relatie , adevarul este adus la suprafata . Asteroidul 19 Fortuna este in aspect de conjunctie cu Venus si Marte in Scorpion in casa iubirii, copiilor , creativitatii personale , distractiilor , speculatiilor . In mitologie , Fortuna este zeita romana a norocului predestinat , este asociata cu un corn al abundentei ,  carma unui vas , mingea si roata . Este subliniata deasemenea  dualitatea si instabilitatea ei  reprezentata de obicei printr-o parte a fetei zambitoare iar alta incruntata , jumatate din fata alba , jumatate neagra , legata la ochi  pentru a arata ca ea este complet aleatoare si impartiala . Ar putea fi aducatoare de noroc sau ghinion, asta in functie de aspecte , oricum, ea ramane o personificare a norocului predestinat ( bun sau rau ) , simbolismul ei fiind Roata Norocului. Fortuna in Rac arata ca abordarea norocului  si experientelor sortite este una emotionala , transformatoare . Putem tine seama foarte mult de intuitiile noastre in luarea deciziilor , indifferent de cat de logici si practici suntem, acuma norocul bun vine prin ascultarea vocii interioare . Fortuna in conjunctie cu Venus si Mercur in Scorpion in casa iubirii , copiilor poate arata  o intalnire norocoasa cu iubirea , noroc  prin sau pentru copii ,  putem conta pe noroc  in comunicare. Acest loc special in harta Lunii Noi in Scorpion poate indica un loc al  abundentei si norocului , al succesului si prosperitatii , important este sa va folositi intuitia , este un pas important in intalnirea cu Fortuna .

Este o Luna Noua in Scorpion ce vrea sa intelegem ca schimbarile si sfarsiturile sunt necesare pentru evolutia noastra,  aceasta energie ofera puterea de a transforma tot ce este intunecat si murdar ajutandu-ne sa ne vindecam sufletul. Verbul caracteristic Scorpionului este “ eu doresc “ , aceasta Luna Noua in Scorpion ne poate ajuta ca prin putere, vointa , intuitie sa obtinem ceea ce dorim . Pluto ca si guvernator al semnului Scorpionului  este  in aspect benefic cu  energia acestei Luni Noi, asta inseamna ca suntem ajutati sa ne transformam emotiile negative , sa cutreieram in in locurile ascunse , sa gasim lumina in intuneric , este o calatorie in care vom putea descoperi ca “celebrul ac “ din coada Scorpionului nu este intotdeauna otravitor . Deoarece aceasta Luna Noua este in conjunctie cu asteroidul Juno, cred ca este timpul sa ne intrebam daca nu avem nevoie de a schimba fundamental abordarea unei relatii, a unui partener , a nevoilor noastre sufletesti . Inclin sa cred ca de data asta , pasarea  Phoenix  “ canta dureros dar transformator “  in domeniul iubirii , relatiilor ,  creativitatii personale , copiilor . Acest lucru este evidentiat si de aspectul provocator dintre Venus in Scorpion si Marte in Leu , relatiile sunt destul de tulburi, exista o contradictie intre dorinte si valoarea acestor dorinte .
Deoarece aceasta Luna Noua este pe gradul 3 Scorpion , daca aveti planete sau axe principale in jurul acestui grad din Scorpion sau din celelalte semne fixe : Taur , Leu ,Varsator , putem spune ca impactul acestei energii este mult mai  intens .

Adriana Tudosa

 

You may also like

15 Comments

 1. Buna seara, foarte frumos articol! Ar fi interesant de stiut daca pasarea Phoenix “va canta dureros” sau “va renaste din propria cenusa” – in cazul meu, in ceea ce priveste sanatatea si cariera, parca asa se prefigureaza. Puteti sa-mi spuneti, va rog mult, daca asa va fi si cum vor sta lucrurile si in relatia in care sunt si care nu prea mai merge: eu 21/03/66, ora 14:30 Oltenita, el septembrie 1960 St. Joseph, Martinique. Multumesc!

 2. Va rog frumos, daca vreti, sa-mi spuneti si mie cum ma va influenta aceasta luna noua in scorpion(as vrea sa fac o refintare la o banca). Sunt nascuta in Focsani,- 17.aug.1967, ora aprox 08.20 dimineata.
  Va multumesc mult!

 3. Buna Adriana.Am citit fara sa respir.Asa cum sti,in ultimul timp astept ca planetele sa-mi ghideze calea,nu inteleg inca mare lucru,dar de cind te-am descoperit,am citit toate arhivele de pe blog,m-am intors in timp cam pina in 2008,si am constatat amintindu-mi episoade ca tot ce spuneai la vremea respectiva si pina in ziua de azi,asa s-a intimplat in cazul meu.Indraznesc sa-ti cer un sfat,si astept bunavointa ta in a-mi raspunde,desi,poate te supara insistenza mea,nu te supara pe mine,chiar am nevoie sa inteleg.Ma gasesc intr-un proces de introspectie interioara de mult timp,dar nu prea inteleg care cale sa apuc.
  Eu i-ti las din nou datele,si te rog,nu ma abandona.Din inima te rog.Vad ca ai descris toate aspectele,cu atita claritate de parca le si vad plutind in jurul meu.Am mai citit in unele site-uri,ca sint predestinata “sa ramin singura”.M-am speriat,pt ca e durerea mea cea mai mare!!!!In orice caz,ma linisteste ca toti spun”astrele predispun,dar omul alege”.Te rog Adriana,spune-mi astrele ce predispun de data asta pt mine?”De ar sti omul ce ar pati,dinainte s-ar pazi”….de ce ar trebui sa ma pazesc,Adriana?
  Nu ma lasa.
  Daniela 11/02/1971-tg ocna-8.15
  Giacomo 08/11/1967-bari
  El e Scorpion.E inchis,misterios,nu spune o vorba,cind zici ca-i bine….atunci parca-i mai rau…nu mai inteleg nimic.Te rog,nu te supara pe insistenta mea.Asa cum ti-am spus,eu nu sint pasionata de “horoscoape” sau macinata de curiozitate,eu chiar lucrez pe mine,la transformarea mea,de un an,numai ca nu inteleg in ce si cum sa ma transform.
  Numai bine si Domnul sa-ti dea sanatate sa ne poti ajuta.
  O zi buna.

 4. Va rog sa-mi spuneti, daca puteti si timpul va permite daca Luna Noua in Scorpion va fi o pasare Phoenix in viata mea. Sunt leu, 28 iulie, 1977.nascuta la Zalau ora 6,30. Multumesc frumos de tot.

 5. Buna Adriana,
  Te rog mult sa-mi spui cum ma va influenta aceasta luna noua pt. ca eu am multe planete in natala in scorpion: uranus la 6 grade, venus la 18 si NN la 21 si in casa a 7-a.Astept in perioada urmatoare sa fiu chemata la un interviu si daca iau ar fi o schimbare foarte mare pt. mine dar nu stiu daca in bine sau invers. Astept un sfat si mutumesc. 22.12.1975, ora 13:30, Suceava.

 6. Multumesc pt informatii :). Daca timpul iti permite poate reusesti sa imi spui care este influenta acestei luni noi in scorpion. Sunt nascuta in 5 Apr. 1979, ora 23:37 Focsani.

  Sa ai parte de o zi frumoasa si plina cu spor!

 7. Buna ziua doamna Adriana. Sa va dea bunul Dumnezeu sanatate si putere de a duce mai departe harul acesta minunat , cu care sunteti inzestrata.Dumnezeu chiar va iubeste! Acum, daca nu va cer prea mult, va rog din suflet sa-mi spuneti si mie , ce-mi va aduce aceasta luna noua(schimbari) domiciliu, servici .tooootttttt . Am mare nevoie de aceste schimbari .Cu mii de multumiri.

 8. Foarte tare!

  Asta inseamna ca in noaptea fara luna am mari sanse sa fac sex.

  Fetelor! sunt misterios! :)))

 9. Buna ziua doamna Adriana,
  Am citit toate postarile si am observat ca tot ce ne spui, ne avertizeaza ca sunt timpuri transformatoare (macro si micro), ca ceva urmeaza sa se intample cu noi, ceva cu totul si cu totul nemavazut si nemaiintalnit. Asta simt si eu, si nu de acum, ci de cativa ani, si incerc sa inteleg ce se intampla si cum sa fac sa aleg drumul drept. As dori daca, ai timp si pentru mine, ce ar fi definitoriu pentru mine si relatia mea: eu: 20.09.1963, Tarnaveni, 14:50 si el 17.03.1960, Bucuresti, 16:20. Sa-ti dea Dumnezeu putere si curaj sa mergi inainte pe druml tau! Multumesc din inima.

 10. Draga Adria…. de doua zile simt exact ce ai scris tu. Si vad ca ai din ce in ce mai multi admiratori 🙂

 11. Voi fi o pasare phoenix ? Aceasta e intrebarea…
  Sunt Rac “in halat de baie”, 29.06.1967, ora 1-2 a.m., Cluj-Napoca 🙂

 12. Buna Adriana. Ce e scris in articolul tau eu simt ca mi se intampla cam de vreo 2 luni. A pornit treptat si acum am ajuns si la final si anume la despartirea de iubit, insa va urma si o impacare dupa o pauza poate bine meritata pentru amandoi. As vrea sa-mi spui daca se poate cum ne va influenta pe amandoi aceasta Luna Noua in Scorpion. Datele noastre sunt: eu – 27.20.1987, 11:15, Suceava si el – 01.05.1989, 18:30, Suceava. Multumesc mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.