HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN LEU DIN 24 IANUARIE 2016

leu

Luna Plina in Leu vorbeste despere iubire, creativitate, generozitate , mandrie, copii, maretie, important este sa intelegem ca acest moment astral ne poate ajuta sa ne vindecam inima, sa descoperim adevaratul limbaj al iubirii care are o singura cale –inima.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Leu din august 2015.

Cu Luna Plina in Leu  gradul 3:29, cei nascuti in semnele fixe Leu,Varsator ,Taur, Scorpion ( in jurul datei de 24 ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei(MC) sau orice planeta personala in jurul gradului 4.

Simbolul Sabian al gradului 4 Leu, gradul Lunii Pline este: “Un om batran , cu privirea pierduta la capul unui cerb de pe peretele clubului” . Este magnific acest simbol care este in acord deplin cu definitia Lunii Pline, culegem ce am semanat, ne pretuim si admiram realizarile. Un cap de cerb pe perete este tot timpul un simbol al unui trofeu iar aceasta Luna Plina ne premiaza pentru stradania noastra, pentru lupta noastra cu viata si cu ceea ce ne ofera ea. Dar cand admiri de unul singur realizarile tale nu esti multumit (privirea pierduta a batranului) si ar trebui sa dam mai multa importanta si celor din jurul nostru.

Simbolul Sabian al gradului 4 Varsator, gradul Soarelui care lumineaza Luna in Leu este:” Un invatat hindus se dazvaluie dintr-o data ca un mare vindecator”.Prin acest simbol, Soarele in Varsator ne spune ca primim trofeul daca am fost de ajutor pentru ceilalti, este o datorie spirituala sa ne folosim energiile, vitalitatea in scopuri altruiste, sa fim de ajutor celor mai putin norocosi, sa fim ghizi spirituali atunci cand putem face asta. Auto-disciplina, puritatea motivului, compasiunea si credinta in ordinea divina sunt necesare acuma.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina aprinde lumina in casa V, un domeniu al iubirii, placeri personale, copii,  hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanta, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul si dorinta de distractie sunt maxime, este posibil sa culegeti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. “Trofeul “ acestei lunatii vine la voi prin iubire, copiii, hobby-uri , distractii, jocuri de noroc, creativitate personala.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina aprinde lumina in casa IV, o casa a bunurilor imobiliare, locuinta, parinti, problemele din copilarie, siguranta si securitate, conditii de pensionare. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casa, un parinte, puteti pune capat unei relatii dificile cu parintii vostri. Poate a venit timpul sa va mutati in alta casa, in alt loc sau puteti incepe unele reparatii la casa in care locuiti. “Trofeul “ acestei lunatii vine la voi prin familie, parinti, casa, amenajari in casa, afaceri imobiliare, va poate ajuta sa va gasiti o sursa profunda de putere, autonomia de care aveti nevoie. Se asteapta de la voi sa dati deoparte oamenii, situatiile si lucrurile care nu mai sunt necesare viitorului vostru.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina aprinde lumina in casa III, o casa a rudelor, frati, surori, cum comunicati, studii, calatorii scurte, activitati comerciale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri tin de studii, veri, frati, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteti primi o veste importanta sau un raspuns mult asteptat deoarece aceasta luna plina este punctul culminant al unor evenimente incepute in august  2015. Fiti atenti la conversatiile actuale, ele pot fi importante si pot debloca o situatie care parea fara iesire. “Trofeul “ acestei lunatii vine la voi prin rude, frati, surori, o masina, poate suna telefonul sa va aduca o stire importanta.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina aprinde lumina in casa II, o casa a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele unui plan de ecnomii, a valorificarii unui talent nativ. Poate fi o victorie  sau poate fi un esec, acuma banii sunt numarati astral si nu puteti sa fiti inselati. Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. “Trofeul “ acestei lunatii vine la voi in portofel, cont, proprietati.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina aprinde lumina chiar pe voi, in casa I, o casa ce scrie despre imaginea voastra, cum sunteti vazuti de ceilalti, identitatea voastra , aspectul vostru. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma,  puteti culege roadele propriilor nevoi si ambitii in bine sau in rau. Acest moment astral va face destul de vulnerabili, apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul vostru. “Trofeul “ acestei lunatii este trimis catre voi intr-un mod destul de personal, sunteti premiati pentru stradaniile voastre, pentru tot ce ati inceput in trecut si acuma roadele pot fi destul de marete.

 FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina aprinde lumina in casa XII, o casa a sanatatii mentale, intuitie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceata, mistere de toate felurile, trecut,  activitati paranormale, secrete, organizatii de caritate, spitale, inchisori, agentii guvernamentale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege roadele propriilor emotii schimbatoare, a iluziilor voastre, a credulitatii voastre. Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. O chestiune secreta poate fi dezvaluita, o problema de sanatate ar putea veni in lumina, un proiect profesional se poate incheia in bine sau in rau, o relatie secreta iese in lumina. “Trofeul “ primit de la aceasta lunatie poate fi un adevarat miracol pentru voi.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina aprinde lumina in casa XI, o casa a prietenilor, echipe, cluburi, asociatii profesionale, activitati de grup, internet, socuri, imprevizibil. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acuma, puteti culege fructe frumoase prin relatiile voastre, de multe ori, fructul poate fi interzis, socant sau inedit pentru voi. Aceasta energie tensionata poate aduce schimbari legate de relatia cu un grup, un prieten, sunt posibile si cunostinte noi. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se invarte in jurul contactelor sociale. “Trofeul “ acestei lunatii vine la voi prin intermediul prietenilor, un grup din care faceti parte, un protector nevazut.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina aprinde lumina in casa X, o casa legata de cariera, prezenta publica, obiectivele si aspiratiile profesionale. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteti lasa o cariera care nu va bucura, puteti spune “ gata” unui sef, unui client, tata, o figura autoritara. Se pot termina relatiile  disfunctionale care au legatura cu cariera voastra. Pozitiv, aceasta energie poate aduce o avansare in cariera, o marire de salariu, o recunoastere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social,va vede lumea acuma. Trofeul “ acestei lunatii vine la voi prin intermediul carierei voastre, un sef, o autoritate.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina aprinde lumina in casa IX, o casa ce vorbeste despre calatorii lungi, straini, relocari, turism, cultura, politica, legi, religii, mass-media, universitatati. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. “Trofeul “ acestei lunatii vine la voi prin intermediul strainatatii, invatamant superior, calatorii mari, un strain, crezuri, aplicarea unei legi, internet.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina aprinde lumina in  casa VIII, o casa ce vorbeste despre incredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investitii, comisioane, mosteniri, imprumuturi, taxe. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relatiile disfunctionale, un angajament financiar, un asociat  cheie, un imprumut bancar, o relatie intima. Casa opta este considerata o casa karmica, o casa in care castigurile si perderile nu sunt contorizate de voi ci de faptele voastre. Pot aparea noi surse de venit, puteti primi o mostenire chiar si o noua dragoste. “Trofeul “ acestei lunatii vine la voi prin fel de fel de contracte, acorduri banesti, cont bancar, viata intima, banii partenerului, spiritualitate.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina aprinde  lumina in casa VII, o casa a casatoriei, sot, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Plina poate marca puncte de cotitura, este posibil ca o relatie sa ajunga la capatul drumului sau sa se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului intr-un parteneriat, intr-o casnicie. Aceasta Luna Plina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, sa refaceti o legatura subreda cu partenerul de viata. “Trofeul “ acestei lunatii vine la voi prin casnicia voastra, partener, asociat, avocat, dusman.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina aprinde lumina in casa VI, o casa a muncii de zi cu zi, colegi, sanatate, gestionarea timpului, dorinta de a fi utili intr-un fel. Cum Luna Plina este apogeul unor actiuni incepute in trecut, ceva se inchide in acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de munca, programe de vindecare, treburi casnice. Puteti renunta la un loc de munca, puteti finaliza un proiect important la locul de munca ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de munca, fiti atenti la sanatate. “Trofeul “ acestei lunatii vine la voi prin munca voastra, un sef, un coleg, o vindecare spectaculoasa.

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

  1. vom avea si horoscop sau influentele astrale pentru venus in capricorn? (25 ian-18 febr 2016)?
    Multumim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.