HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN RAC DIN 19 IANUARIE 2011

Luna Plina  din 19 Ianuarie 2011 are loc cu Luna pe gradul 29:27 Rac si Soarele pe gradul 29:27 Capricorn   cu un maxim in jurul orei 23:21 ora Romaniei . Este o LUNA PLINA ce face parte dintr-un dreptunghi mistic generator de mari tensiuni dar si de posibilitati de a utiliza idei novatoare , faciliteaza relatiile ce sunt traite in mod obiectiv, induce intuitie, intelegere, permite cresterea personala , evolutia spirituala.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Rac din iulie 2010.

Cu Luna Plina in pesti gradul 29:27 , cei nascuti in jurul datei de 19 ( plus,minus trei zile )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 29.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala ,poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia .  Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Aceasta Luna Plina sustinuta benefic de expansivul Jupiter dar si de Uranus –surpriza poate arata o mutare neasteptata ,o rezolvare neasteptata a unei probleme cu o femeie care dureaza de cateva luni .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin. . Aceasta Luna Plina sustinuta benefic de expansivul Jupiter dar si de Uranus –surpriza poate arata beneficii  prin comunicare , scris ,proiecte noi ,excursii , puteti cunoate pe cineva deosebit in drumurile voastre ,un prieten va poate sprijini in rezolvarea unei probleme ,dorintele voastre ,visele voastre pot prinde viata .

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Aceasta Luna Plina in unghi armonios cu Jupiter –Marele benefic dar si cu Uranus –surpriza,neasteptatul care va tranziteaza casa carierei poate arata stiri neasteptate legate de un loc de munca ,o promovare ,o miscare indrazneata in sectorul carierei ,castigarea unui concurs,elevare sociala . Deoarece Luna Plina este pe gradul 29 ,un grad karmic ,puteti sa va schimbati locul de munca ,primiti o avansare ,mai multi bani si mai multe oportunitati pot aparea .Daca sunteti in cautarea unui loc de munca ,astrele va sustin in aceasta perioada .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii , parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili , schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti.  Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu expansivul Jupiter dar si cu Uranus-surpriza ,neasteptatul  poate arata un drum nou pentru voi, calatoriile si educatia promit recompense mari ,puteti avea success prin scris,publicatii,relatii cu strainatatea ,afaceri cu strainatatea ,puteti castiga un premiu datorita cunostintelor voastre.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre.. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu expansivul Jupiter dar si cu Uranus-surpriza ,neasteptatul  poate sa va aduca diverse recompense,bonusuri ,castigurile care pot veni acuma pot fi financiare , emotionale ,psihologice ,este cel mai bun timp in  care puteti scapa de ceea ce nu aveti nevoie in viata voastra . Nu merita sa va agatati de trecut ,unele lucruri ascunse din trecut  pot veni in lumina ,acestea va pot fi de un real ajutor pentru a pune stop unei situatii din viata voastra care va macina prea mult . Fiti deschisi noului ,universul va sprijina in acest moment .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup ,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala..Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu expansivul Jupiter dar si cu Uranus-surpriza ,neasteptatul  poate aduce noi prieteni in viata voastra ,va puteti intalni partenerul,un prieten se poate transforma in partener,Este o zi mare pentru voi ,aceasta energie miraculoasa va poate deschide o usa catre o relatie importanta fie ea sentimentala ,  de afaceri, de prietenie.Succes.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , poate energiza si actualize problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare.Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera . Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu expansivul Jupiter dar si cu Uranus-surpriza ,neasteptatul  poate aduce oportunitati prin prieteni, sunteti sprijiniti sa gasiti un loc de munca , un coleg va poate ajuta in mod neasteptat intr-o problema de la locul de munca,un sef va poate propune pentru o marire de salariu, un proiect bine facut poate aduce oportunitati neasteptate pentru voi .

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii ,poate energiza  anumite probleme in  comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu cu strainatatea . Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in stranatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp sa doriti sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orozonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu expansivul Jupiter dar si cu Uranus-surpriza ,neasteptatul  poate sa va aduca o iubire ,un copil,o  transformare a unui hobby intr-o afacere profitabila .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII  destul de slabita , poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute , probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu expansivul Jupiter dar si cu Uranus-surpriza ,neasteptatul  poate aduce sanse in domeniul imobiliar,puteti sa va cumparati o casa, ajutor financiar din partea parintilor, posibile  mosteniri.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate , prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. . Prezenta Lunii pline  in casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri, in Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizaia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine . . Poate fi si un moment in care sa primiti noi propuneri, reinnodarea unui juramant intr-o relatie pe un nivel mai profund. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu expansivul Jupiter dar si cu Uranus-surpriza ,neasteptatul  poate transforma un prieten intr-un iubit sau amant ,puteti construi o relatie de lunga durata care sa va aduca in acelasi timp si un confort financiar.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI, o Luna destul de tensionata poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. . Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu expansivul Jupiter dar si cu Uranus-surpriza ,neasteptatul  poate aduce extinderea si cresterea veniturilor banesti, capacitate de a atrage mai multi bani , alte resurse care produc bani, fiti atenti la oportunitatile care apar, poate un nou loc de munca mai bine platit, poate un castig din transformarea anumitor talente personale in surse de bani.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  o Luna destul de stresata poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu expansivul Jupiter dar si cu Uranus-surpriza ,neasteptatul  poate aduce avansari ,premii ,protectie din partea prietenilor ,noi prieteni deosebiti.

Adriana Tudosa

You may also like

15 Comments

 1. Adriana,te rog spune-mi daca este posibil ca in urmatoarea perioada sa-mi gasesc un loc de munca…cum am zis si in alt post am fost la un interviu pe 7 ian insa nu am fost selectata pentru acel post…am ceva promisiuni si as vrea sa stiu daca se vor concretiza…Datele mele sunt:16 iunie 1981,ora 09.15′,Bucuresti…multumesc…

 2. F.F.interesanta analiza.Ma inclin cu respect.Pt.un taur cu ascendent in LEU,soarele in capricorn cade pe casa 6[capricorn gr.28,36]iar Luna in rac cade in casa 12[guvernata de rac,gr.28,36] ,f. aproape de gr.anaretic.Te rog mult Adriana ,spune-mi IUNON activeaza casa 2 care pica in fecioara?,sau gresesc?ce aspecte face cu soarele si luna?Multumesc mult.Vicky.

 3. vicky
  Juno retrograd in Fecioara pe grad anaretic -gradul 29 poate perturba mult relatiile care nu ofera echitate,fidelitate ;in cazul fetei tale ,juno retrograd activeaza planeta Marte din casa II – casa banilor ,valorilor ei personale ,de fapt activeaza careul in T DIN HARTA NATALA : Marte in opozitie cu Venus,marte in careu cu Neptun ,venus in careu cu Neptun ; daca tinem seama ca Neptun este in casa iubirii si este focarul aceste configuratii dar si conducatorul casei VIII – banii partenerului ,atunci putem spune ca frustrarile ei in aceasta perioada sunt legate de iubire ,bani ,poate da “ceata “deoparte si gaseste alceva decat si-a inchipuit. Este un timp in care Juno retrograd in conjunctie cu Marte natal al ei poate produce scanteia ce aprinde focul intre parteneri dar in acest foc se pot arde si iluziile ei ,si ce ramane ? Aspectele stresante intre Juno,,Marte ,Neptun si Venus e ca si cum se apeleaza numarul de urgenta in relatia ei ,poate constientiza tot ce este gresit in relatia ei ,tot ce a idealizat in partener .
  Ea are juno natal retrograd in Capricorn ,asta inseamna ca posibilii parteneri de casatorie au legatura cu vietile ei trecute si ca orice planeta retrograda ce arata ca suntem restanti la anumite lectii de viata ,ea vine cu lectii neinvatate temeinic in domeniul parteneriatelor . Juno retrograd in harta natala poate afecta destul de mult capacitatea de a alege partenerul de care are nevoie ,aici as face o comparatie cu un examen ,ca sa promovezi examenul trebuie sa te pregatesti ,posibil sa faci si meditatii ,cu juno retrograd , meditatiile le faci cu partenerii din vietile trecute unde a ramas ceva neinvatat . Odata invatate aceste lectii ,este posibil sa fie mai atenta cand intra intr-o relatie . Cu Juno retrograd, egoismul este un pic accentuat , de cele mai multe ori aceasta energie ne indeamna sa intram in relatii care nu cer un angajament puternic ci doar implicari emotionale de suprafata ,sunt relatii care in mod firesc nu pot conduce la casatorie ,e ca si cum am ales de la florarie un boboc de floare care niciodata nu se va transforma intr-o floare . Juno natal in conjunctie cu Nodul Sud in Capricorn in casa V – casa copiilor,iubitilor,creativitatii arata deziluzii in acest domeniu din cauza ca isi poate percepe viata prin prea multe vise,a avut unele probleme cu copii in vietile anterioare ,a trait numeroase istorii de dragoste pentru a-si satisface propriul egou . Acuma trebuie sa invete valorile prieteniei ,sa daruiasca celorlati cunostintele acumulate ,sa se dedice activitatilor de binefacere ,ajutor si protectie pentru cei slabi .
  Adriana

 4. whisper
  Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca , de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, ai nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa XII indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizezi cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care poti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii tale . Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu expansivul Jupiter dar si cu Uranus-surpriza ,neasteptatul poate sa iti duca diverse recompense,bonusuri ,castigurile care pot veni acuma pot fi financiare , emotionale ,psihologice ,este cel mai bun timp in care puteti scapa de ceea ce nu ai nevoie in viata ta . Nu merita sa te agati de trecut ,unele lucruri ascunse din trecut pot veni in lumina ,acestea iti pot fi de un real ajutor pentru a pune stop unei situatii din viata ta care va macina prea mult .
  Ceea ce este interesant in harta ta este aceea ca aceasta eclipsa de Luna face un aspect de conjunctie cu Nodul Nord lunar in Leu gradul 2, se formeaza o eclipsa de luna personala ce face un aspect benefic cu Jupiter in conjunctie cu saturn natale din casa III ,asta inseamna ca pot aparea solutii pe termen lung la problemele blocate , secretele si visele tale . Ajutorul tau poate veni in aceasta perioada de la o persoana din mediul tau apropiat , de la o ruda,un frate,o sora ,o stire ,un cuvant pot debloca problemele tale . Este posibil sa faci mai multe drumuri scurte ,sa cunosti pe cineva important la aceste drumuri care te poate ajuta .Efectele acestei energii dureaza cam sase luni ,deci curaj.
  Noroc,ai de partea ta energii imense care te pot ajuta sa iti gasesti drumul in viata .

 5. Sarut,mana, Adriana! Sunt nascut la Sibiu pe 13.07.1954, ora 05.00. Ce schimbari majore imi aduce luna plina din 19 ianuarie ? Multumesc pentru deranj !

 6. F.F.multumita de raspuns.Tot ce-ai scris e in derulare.Multumesc din suflet.Eu nu sunt decat un spectator al vietii ei care sta cuminte in sala si asteapta un hapy end,adica momentul in care sa-si dea singura ochelarii roz de la ochi si sa vada realitatea.Viata trebuie traita in 2 dar,cu responsabilitate pt ca viata e o constructie,o investitie comuna si de sentimente si de bani.Vine un timp cand nu trebuie sa mai alergi dupa himere,cand trebuie sa-ti gasesti CALEA…D-zeu sa te binecuvanteze Adriana draga.

 7. Adriana,visele premonitorii au inceput acum doua nopti si au doi numitori comuni:angajatorul(unul e barbat strain cu o afacere aici,cea de a doua este o femeie f cunoscuta in lumea mondena la compania careia am aplicat pentru un post)si cel de al doilea numitor comun ar fi limbile straine folosite in vis(engleza si italiana)…inca nu am reusit sa extrag informatia din ac vise dar pina la urma am sa reusesc…In momentul de fata ma lupt cu o raceala venita la inceputul anului si de care se pare nu mai scap…
  Nu-mi place sa ma agat de trecut insa recunosc ca sunt momente pe care le mai retraiesc,stiu ca trecutul nu se va intoarce…ar trebui sa renunt la ceea ce simt pentru o persoana dar nu prea reusesc pentru ca ocazional drumurile ni se mai intersecteaza…
  Cind a fost eclipsa de luna in Gemeni in luna decembrie anul trecut m-am apropiat mai mult de un prieten care vrea sa ma ajute cu un job printr-o cunostiinta de a lui…se pare ca astrele stiu ele ce stiu :)….O seara frumoasa!

 8. Buna seara Adriana,
  previziunile sunt fantastice! Sunt nascuta pe 7 iulie 1967, prematur la 7 luni, in jurul orei 7 dimineata in Bucuresti.
  Poti sa-mi spui in cateva cuvinte la ce ma pot astepta in acest an? profesional si sentimental.
  Iti multumeste anticipat un Racusor cu ascendentul in leu.

 9. dan
  rac cu ascendentul in rac dar cu Uranus lipit de ascendent , se poate spune ca esti destul de original ,independent ,atras de tehnica si de tot ce este aici nou,idealist si energic crezi in oameni si in actiunile lor benefice. Fiind o conjunctie atat de stransa cu ascendentul-corpul tau fizic,personalitatea ,modul cum te vad ceilalti , uneori poti soca anturajul tau prin ideile tale si prin tendinta de dominare . Este un aspect a carui energie folosita pozitiv te poate duce sus de tot .
  Aceasta Luna Plina activeaza in harta natala casele I-VII o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii , parteneriate cu influente deosebite asupra personalitatii tale ,increderii in propria persoana.. Aceste probleme in relatii pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in casa I te face destul de vulnerabili , pot aparea schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur iti pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jurul tau rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Aceasta Luna Plina in unghi favorabil cu expansivul Jupiter dar si cu Uranus-surpriza ,neasteptatul poate arata un drum nou pentru tine , calatoriile si educatia promit recompense mari ,poti avea success prin scris,publicatii,relatii cu strainatatea ,afaceri cu strainatatea ,poti i castiga un premiu datorita cunostintelor tale .
  Ceea ce este interesant este aceea ca aceasta luna plina activeaza si casa familiei dar si casa carierei prin aspecte favorabile ,asta poate insemna schimbari favorabile legate de casa ,cariera .Acest lucru este accentuat inca o data atunci cand Jupiter intra in Berbec( 22 ianuarie 2011) si trece in casa carierei ,este un timp in care poti avea acces la un post superior de sef, onoruri,distinctii onorifice . Protectia ta vine din partea unor persoane influente.
  Adriana

 10. mihaela
  scorpion cu ascendentul in fecioara ,o combinatie benefica dintre puterea penetranta a spiritului tau si puterea de munca indusa de energia ascendentului .ascendentul in Fecioara , este un ascendent de pamant , mutabil ce are ca o nota dominanta perfectionarea si rafinamentul, cu alte cuvinte , daca tinem seama ca ascendentul arata ceea ce trebuie sa dezvolti in aceasta viata , ne vorbeste despre personalitatea , individualitatea ta ,este energia care te individualizeaza in lumea Scorpionilor ,ne prezinta adevarata ta fire care sta foarte bine in spatele mastii acestui ascendent dar ne arata si modul cum te exprimi in exterior . Acest ascendent in Fecioara iti da o natura rafinata , diplomata , pui tot timpul foarte multe intrebari , a presupune ceva nu face parte din dictionarul vietii tale , munca inseamna foarte mult pentru tine putand fi masca cea mai eficienta , de multe ori detaliile marunte pot capata pentru tine o semnificatie mult mai mare decat ar trebui. Cu acest ascendent esti inarmata cu o inteligenta muscatoare , inteligenta care de multe ori dezvolta si un simt acut al criticii , poti fi de multe ori negativista chiar si pesimista . Datorita spiritului si obiceiurilor tale pe care nu le abandonezi prea usor poti avea dificultati in comunicarea cu ceilalti , esti foarte atenta la sanatatea ta , la mesajele corpului tau fizic , poti avea predispozitie prntru fel de fel de boli inchipuite . Rapiditatea cu care vezi orice defect in oameni iti poate fi de multe ori un “ dusman “ ,ar trebui sa inveti sa fii mai cu tact , mai diplomata ( de multe ori este mai bine sa inveti tu din aceste defecte ale altora decat sa incerci sa le subliniezi ). Nu-ti prea place sa pierzi timpul cu lucruri inutile , totul pentru tine trebuie sa aiba un gust excellent, gratios dar practic , crezi in munca cea de toate zile simtindu-te foarte bine atunci cand esti implicata in fel de fel de proiecte , aceasta atitudine a ta se va intensifica odata cu inaintarea in varsta .

  Luna plina in rac activeaza axa V-XI ,o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme legate de copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup , sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala.Este un timp in energia lunara poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care poti obtine anumite daruri de la prieteni, poti primi un sfat bun de la un prieten,cineva iti poate arata care sunt limitele dorintelor si sperantelor tale .
  In harta natala ai casa V -casa copiilor in Capricorn ceea ce arata intarzieri in a avea un copil ,cu guvernatorul casei copiilor -Saturn in casa banilor inclin sa cred ca vei avea un copil in urma unor tratamente ( dai bani , saturn cere o plata ).Tinand cont ca Saturn este in Balanta in harta natala deci in exaltare ,o pozitie care ii indulceste un pic caracterul restrictiv al acestei energii, pot spune ca vei avea totusi un copil.
  Adriana

 11. Sunt nascuta pe data de 20 02 1956 in Botosani la
  ora 8.15 dimineata. Am avut perioade bune dar si foarte
  rele. Cum va fi perioda de viata ramasa ? Tot voi suferi ?
  cu respect ,
  Adriana din Botosani
  va rog un raspuns !
  e-mail : [email protected]

 12. Draga Adriana, nici nu ai idee cat de mult ma bucur cand iti citesc aceste articole pretioase, pentru noi toti! Datorita lor incercam sa fim mai intelegatori, sa trecem peste toate greutatile care ne asteapta zi de zi! Multumesc din suflet! Tot suflet o sa-ti adresez si o intrebare. eu sunt capricorn cu asc in gemeni 13.01.1978 ora 14.40, iar sotul taur cu asc in sagetator 24.04.1974 ora 22.30, incercam sa facem un bebe!pe scurt cum vezi rel. noastra in viitor, avem noroc?
  inca o data, multumesc din suflet si multa liniste sufleteasca!

 13. Adriana sunt si eu o leoaica (nu prea ma simt) nascuta matinal in jurul orei 8 in 29 iulie 1966 la Sibiu cu o viata destul de banala pina acum si cu nenumarate esecuri sentimentale . Poti sa-mi spui in cateva cuvinte la ce ma pot astepta in acest an? Multumesc mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.