LUNA NOUA IN PESTI SI ZODIILE-2 MARTIE 2022

O luna noua in Pesti vorbeste despre suisuri si coborasuri, despre lucruri adesea bizare, despre expresia „misterioase sunt caile Domnului”, despre planurile lui Dumnezeu, chiar daca uneori ni se pare ca ni le cam incurca pe ale noastre…
Are o influenta nebuloasa si puternic misterioasa asupra vietii noastre, ne incrunta spancenele si mai mult, amplifica vinovatiile, tradarile, dusmaniile, scoate in lumina  planurile secrete dar si cum multi ‘arunca pisica in spatele celorlalti”. Cu Luna noua in Pesti chiar daca suferinta pare a da tonul, este important sa ne legam si de speranta. Pot aparea o serie de probleme, obstacole de rezolvat, dar si asa, trebuie sa ne legam de divinitate in fata oricarei adversitati. Aceasta Luna Noua in Pesti poate crea de asemenea un val emotional in crestere in urmatoarea perioada, asa ca ar fi bine sa evitam aglomerarile, dezacordurile, conflictele. Fara sprijin divin, o luna noua in Pesti ajunge sa fie o sursa de confuzie iar altii pot abuza de noi prin jocuri si planuri secrete, interese obscure, dusmanii ascunse, altcineva ne regizeaza viata.

Simbolul Sabian pentru gradul 13 Pesti, gradul Lunii Noi este :” O sabie folosita in multe batalii sta acuma in muzeu.”

Sabia este un simbol al razboiului, distrugerii, puterii, autoritatii si judecatilor divine. Sabia este, de asemenea, legata de intelepciune si ratiune. La fel cum o sabie fizica poate ucide sau mutila adversarii, gura poate emite cuvinte ascutite care actioneaza ca o sabie pentru a ucide ignoranta, minciunile si intunericul in lume si pentru a aduce lumina. Prin acest simbol, aceasta lunatie cere sa “depunem armele” si sa promovam pacea, blandetea, bunatatea, iertarea, compasiunea. Cand ne aducem aminte de razboaiele din trecut, cand intelegem ca “sabia” a putut face mult rau, trebuie sa cautam solutii pasnice la toate incercarile noastre. Asta nu inseamna ca renuntam la luptele existentiale, ca ne predam, ci doar ca oprim orice fel de razboi. Daca ceva sau cineva aduce “o sabie” in familia noastra, in cariera noastra, in relatiile noastre, trebuie sa ne bizuim pe Isus, fiind fermi convinsi ca ne ajuta sa facem fata situatiilor dificile:” Caci Eu sunt Domnul Dumnezeul tau care te iau de mana dreapta si-ti zic: “Nu te teme de nimic, Eu iti vin in ajutor!” Isaia 41:13.
Daca ramanem ferm ancorati in credinta, avem oportunitatea de a oferi si de a primi ajutor divin. Acest simbol face referire si la “sabia destinului”, amintindu-ne de dreptatea razbunatoare a lui Dumnezeu si de pedeapsa teribila asupra lucratorilor faradelegii.
Acuma, cuvintele lipsite de iubire strapung ca o sabie. Culegem orice semanam. Asa cum le facem altora, asa ni se face noua. Daca semanam ganduri si cuvinte de distrugere, le vom culege.
Arhanghelul Mihail, mesagerul lui Dumnezeu, este adesea descris ca un razboinic cu o sabie de lumina. Sa ne rugam Lui pentru protectie:
“Sfinte Arhanghele Mihaile, te rog reteaza acum cu sabia ta, cu para focului divin, orice legatura malefica de pe mine, de pe casa si de pe familia mea!
Te rog, taie cu sabia ta de Lumina, toate legaturile de magie, de pe mine, si protejeaza-ma! Ma simt in siguranta si multumesc ca faci asta pentru mine.”

Luna Noua in Pesti este importanta pentru cei nascuti in jurul datei de 2 martie, iunie, septembrie, decembrie, dar si pentru cei care au planete sau axele principale in jurul gradului 13 Pesti, Gemeni, Fecioara, Sagetator.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Pentru voi, Luna Noua vine cu viziuni, cu descifrarea unor mistere, secrete din viata voastra, cu intelegerea unei idei vechi pe un alt nivel, cu intelegerea unor dusmanii accentuate. Concentrati-va mai mult pe nevoile celorlati, incercati sa va stapaniti emotiile, cultivati iertarea. Puteti fi vizionarii acestui moment astral. Aceasta lunatie poate determina o perioada de retragere, regenerare, ca si cum ati strabate un tunel si nu vedeti nici o lumina care sa va indrume. Nu fortati lucrurile, odihniti-va mai mult, reflectati la ceea ce vreti cu adevarat sa faceti, reincarcati-va bateriile. Folositi magia acestei luni noi pentru meditatie, relaxare, imbunatatirea sanatatii, incredere in procesul care se intampla in interiorul vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 10 septembrie 2022. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi vorba de bani, valoare personala, valori materiale si spirituale, prieteni, proiecte de grup, veniturile carierei. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod in care poate nici nu ati visat vreodata.
Cu Jupiter in fuziune cu Luna Noua in Pesti, oportunitatile tin spiritualitate, misticism, strainatate, calatori mari. Prosperitatea se va arata in moduri mici, simple – dar cu impact profund – in acest moment.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua vine pentru voi cu oportunitati legate de proiecte de grup,  prieteni, echipe, relatii sociale, politice sau oculte. In timpul acestei lunatii puteti planta seminte pentru viitor, sunteti mai atrasi de ceea ce este progresist sau neconventional, sunteti mai constienti de beneficiile unor relatii sociale si puteti gasi cateva idei minunate prin intermediul altora. Fiti mai constienti de atitudinile voastre si incercati sa nu fiti posesivi sau restrictivi cu ceilalti. Este un timp benefic pentru noi perspective asupra prietenilor, obiectivelor si ambitiilor voastre, pentru formarea unor relatii publice interesante si pentru recoltarea unor beneficii din trecut intr-o forma noua. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 10 septembrie 2022. Uranus in Taur, deci in semnul vostru, trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate aduce evenimente neasteptate care va elibereaza de situatiile, oamenii, care va limiteaza. Cum Uranus este si planeta carierei voastre, se pare ca responsabilitatile, munca, cariera, proiectele in cariera, pot suferi schimbari majore. Multe pot fi rostogolite acuma dar intr-un mod inedit si benefic dezvoltarii voastre
Cu Jupiter in fuziune cu Luna Noua in Pesti, oportunitatile vin prin intermediul prietenilor, afaceri, veniturile carierei, scopuri elevate, politica, astrologie. Veti avea oportunitati de a va extinde – personal, spiritual si profesional – prin prieteni si grupuri, prin explorarea subiectelor avansate ?i a religiilor lumii. Un vis poate deveni realitate acuma. Este important acuma sa aveti obiective marete.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Noua in Pesti influenteaza sectorul carierei voastre.Este un moment bun pentru planuri de afaceri, ambitii profesionale, responsabilitati publice. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Este foarte greu sa va ascundeti acuma asa ca, incercati sa fiti corecti, drepti. Fiti mai atenti in legatura cu obiectivele profesionale realiste, poate fi o perioad? de bun augur pentru o crestere, o promovare sau pentru a incepe o noua cariera. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 10 septembrie 2022. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de compasiune, sa fii in slujba celor multi, iubire, bunatate, credinta, protectie divina, ajutor divin. Cu Jupiter in fuziune cu Luna Noua in Pesti, oportunitatile tin de cariera, reputatie profesionala. Ar putea exista o promovare sau o oportunitate pentru un loc de munca nou si mai bun. Relatiile voastre se pot imbunatati, in special cele cu sefii vostri, cu un parinte.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Cu Luna Noua in Pesti, intr-un semn de apa, prieten cu semnul vostru, oportunitatile tin de cunoastere, credinta, proiecte si activitati care va extind mintea. Poate fi o calatorie importanta, o intalnire cu un profesor spiritual. Acuma intelegeti ca dreptatea divina nu doarme. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica. Este cea mai buna perioada din an cand puteti intelege viata dintr-o perspectiva diferita, puteti deveni mai indrazneti, aventurosi, va puneti multe intrebari. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 10 septembrie 2022. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de cariera, prieteni, afaceri cu prietenii, banii obtinuti prin cariera voastra, planuri de viitor, bunuri comune. Puteti dezvolta interese puternice fata de problemele umanitare, ocultism sau astrologie.
Cu Jupiter in fuziune cu Luna Noua in Pesti, oportunitatile tin de credinta, calatorii, munca, sanatate. Chiar daca nu veti calatori, contactul cu persoane din tari straine ar putea avea loc in aceasta perioada.Indiferent daca sunteti sau nu religiosi, acest aspect amplifica credinta in scopul vostru. De asemenea, creste interesul pentru domenii precum filosofia si studiile religioase, pentru alte culturi, pentru o schimbare profesionala.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua infuzeaza cu energie proaspata relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, putere asupra celorlalti, lupte si planuri secrete, viata intima. Este un moment favorabil pentru planuri financiare, planuri de economii, afaceri. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Aceasta casa guverneaz?, de asemenea, transformarile, astfel incat, nu neaparat veti pierde ceva ci unele lucruri se pot rasturna doar pentru a le aseza asa cum trebuie. Expeientele aduse de aceasta lunatie sunt intense. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 10 septembrie 2022. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de cariera voastra, statutul vostru, adevarata menire, profesie, imagine profesionala, partener de viata, relatii, concurenti, rivali
Cu Jupiter in fuziune cu Luna Noua in Pesti, oportunitatile tin de afaceri, viata privata, partener de afaceri, contracte benefice, iubire, copii, creativitate.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Cu Luna Noua in Pesti, relatiile voastre, afacerile, partenerii de afaceri, rivalii, dusmanii, concurentii, sunt in centru atentiei. Este cel mai bun moment pentru noi relatii sau pentru redefinirea celor existente. Iertarea, compasiunea sunt esentiale in relatiile voastre chiar si in dusmaniile voastre.  Cultivati pacea, este cel mai bun timp sa constientizati ca ura, critica excesiva, mania voastra trebuiesc purificate. Nu actionati impulsivi, invatati sa iertati, sa fiti intelegatori intai cu voi insiva, asa puteti invata si toleranta fata de ceilalti, un partener de viata, de afaceri, de munca. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 10 septembrie 2022. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de studii, diplome universitare, calatorii, straini, munca, colegi, sefi, credinta, sanatate. Multe lucruri pot fi fi rostogolite altfel decat ati gandit.
Cu Jupiter in fuziune cu Luna Noua in Pesti, oportunitatile vin prin partenerul de viata, contracte legale, familie, parinti. Relatiile voastre devin agentii schimbarii in viata voastra. Puteti fi mai receptivi la ceea ce nu ati incercat pana acuma.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Luna Noua poate fi pentru voi aducatoare de oportunitati la locul de munca, beneficii prin proiecte profesionale, cursuri de perfectionare, calatorii legate de munca voastra, o stare de sanatate mai buna. Puteti primi o oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, un nou mod de abordare a unui loc de munca, a relatiei cu colegii, cu sefii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Obiceiurile voastre zilnice pot suferi o schimbare. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 10 septembrie 2022. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de banii unei afaceri, contracte semnate, relatii secrete, o mostenire, iubire, copii, mandrie exagerata. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit
Cu Jupiter in fuziune cu Luna Noua in Pesti, oportunitatile tin de munca, sanatate, rude, calatorii scurte. Cariera, sanatatea si rutinele zilnice vor ajunge in prim-plan. Poate fi un nou loc de munca sau conditiile postului  existent se vor imbunatati. Acest aspect va ajuta sa va ganditi la un stil de viata sanatos, exercitii fizice regulate si obiceiuri alimentare bune. De asemenea, poate fi si un nou animal de companie.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Cu Luna Noua in Pesti intr-un semn de apa prieten cu semnul vostru, deveniti extrem de sensibili, psihici. Aceata perioada amplifica potentialul  creator, viata sentimentala, o  iubire noua va bate la “usa’ . Mare atentie totusi, mirajul iubirii isi face treaba foarte bine acuma. Este cel mai bun moment pentru a va pune in evidenta ideile, proiectele de creatie, in acelasi timp, aceasta energie va induce si nevoia de distractii, placeri, iubire, romantism. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 10 septembrie 2022. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de relatii, asociat, familie, parinti, camin, casa, concurent, dusman stiut, avocati. Tot ce tine de relatiile voastre, acordurile legale semnate, casa voastra, familia voastra, pot fi rostogolite altfel decat ati gandit.
Cu Jupiter in fuziune cu Luna Noua in Pesti, oportunitatile tin de iubire, copii, proiecte creative, vacanta, proprietati. Puteti descoperi un nou hobby sau va puteti extinde afacerea daca o aveti.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare. Aceasta energie proaspata poate  deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, o afacere de familie, cumpararea si inchirierea unei case, pot fi preocupari deosebite in urmatoarele zile. Utilizatii aceasta energie pentru a imbunatati relatiile de familie si mediul de acasa. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 10 septembrie 2022. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de munca, rutine zilnice, sanatate, frati si surori, rude, vecini, calatorii scurte, comunitatea in care traiti. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit. Este timpul surprizelor!
Cu Jupiter in fuziune cu Luna Noua in Pesti, oportunitatile tin de casa, familie, parinti. Este posibil sa va imbunatatiti situatia financiara printr-o mostenire. Problemele de familie de lunga durata pot fi rezolvate. Relatiile cu parintii si alti membri ai familiei se pot imbunatati. Ar putea fi o reuniune de familie. Parintii va pot sustine financiar sau voi ii puteti sustine financiar pe ei.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua poate aduce oportunitati pentru cresterea voastra prin relatiile cu cei din imediata apropiere a voastra, prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte.
Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele, sunt energizate de acest moment de luna noua. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati, puteti dezvolta o afacere cu o ruda sau in mediul local in care traiti. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 10 septembrie 2022. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori socant. Poate fi ceva legat de iubire, copiii, creativitate, bani, valoare personala, bunuri materiale acumulate. Este timpul surprizelor!
Cu Jupiter in fuziune cu Luna Noua in Pesti, oportunitatile vin prin rude, comunitatea in care locuiti, calatorii, studii. Succesul vine prin dezvoltarea abilitatilor de comunicare, printr-o noua afacere, prin intelegerea magiei cuvintelor.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua poate aduce oportunitati financiare, este cel mai bun moment in care puteti sa gasiti o forma de exprimare a unor talente care sa va aduca mai multi bani. Deci, aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Evitati totusi mirajul imbogatirii peste noapte. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 10 septembrie 2022. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator, imprevizibil si uneori si socant. Poate fi ceva legat de familie, casa, radacinile voastre, stabilitatea voastra emotionala, planuri personale, sanatate. Cu Jupiter in fuziune cu Luna Noua in Pesti, oportunitatile sunt legate de finante, stabilitate financiara, un job mai bine platit. Poate fi si un castig prin transformarea anumitor talente personale in surse de bani. Nu trebuie sa va asteptati la sume fabuloase dar cu siguranta, pentru cei cu probleme, Jupiter va poate ajuta sa va rezolvati problemele financiare.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Aceasta Luna Noua in semnul vostru va impartaseste cu o energie proaspata benefica dezvoltarii voastre prin intelegerea profunda a vietii voastre, prin focalizarea pe prioritatile voastre, pe proiectele personale. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in proiectele voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Poate fi un pas catre un viitor nou. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire pentru voi. Este cel mai bun timp pentru a va gandi la ce va doriti cu adevarat si sa va folositi intreaga energie pentru a ajunge acolo. Fiti mai increzatori in voi, in ceea ce va doriti cu adevarat, asa faceti lucrurile sa se intample cu adevarat. Semintele plantate acuma se vor manifesta la Luna Plina in Pesti din 10 septembrie 2022. Uranus in Taur trimite acestei lunatii un zambet aparent binevoitor dar destul de schimbator si imprevizibil si uneori si socant. Poate fi ceva legat de documente, decizii, calatorii scurte, rude, vecini, trecut, fapte din trecut, plati karmice, boli ciudate. Acestea pot fi rostogolite altfel decat ati gandit.
Jupiter in fuziune cu Luna Noua in Pesti, aduce imbunatatiri vizibile in mediul vostru, precum si o mai mare incredere in voi. Acest aspect va sporeste optimismul si va creste generozitatea. Puteti promova mult mai usor ambitiile si interesele voastre personale.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.