LUNA NOUA IN GEMENI SI ZODIILE –13 IUNIE 2018

In semnul Gemeni, Luna Noua capata forta prin cuvinte, comunicare, calatorii mici, scris, carti, vesti, puncte de vedere, frati, vecini, tineri, idei si cunostinte practice. Este o energie ce stie atat de bine sa dea putere magica si creativa cuvintelor. A invata sa comunicam, sa gandim, intr-un mod nou, este cerinta acestei lunatii. Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi in Gemeni pentru a invata sa fiti atenti la mintea si cuvintele voastre, cultivati doar binele, legati-va doar de calitatile celor din jur.  Rugaciunea acestei Luni Noi in Gemeni este Rugaciunea oferita de Omraam  Mikhael Aivanhov:

          “Doamne Dumnezeule, iarta-ma ca n-am inteles pana acum posibilitatile pe care Tu le-ai dat gurii mele, ca n-am inteles ca prin rostirea cuvintelor Te pot imita, pot deveni ca Tine si pot fi in fiecare zi o reflectare a Ta. Nu mi-am dat seama si prin Cuvint am facut rau; am spus lucruri absurde, i-am ranit pe oameni, am perturbat fiinte si am darimat totul tocmai prin acest instrument pe care Tu mi l-ai daruit. In loc sa ma servesc de el pentru a face binele, pentru a consola, a alina, a invigora, a reinvia fiintele, pentru a le aduce si orienta catre Tine, Domnul, Creatorul; m-am servit de el pentru a le dobori si a le injosi. Iarta-ma Doamne, invata-ma cum sa-mi folosesc gura si limba, nu numai pentru a minca, pentru a flecari si a nu intelege nimic, ci pentru a face celorlalti bine, pentru a-i incalzi si lumina”.

 Simbolul Sabian al gradului 23 , gradul Lunii Noi in Gemeni:” “Trei pui de pasare intr-un cuib, sus in copac”. Si aici avem trei pui, deci mai multe posibilitati. Puii din cuib se pregatesc sa zboare, de multe ori sub privirea atenta a mamei lor dar aici lipseste mama, lipseste sprijinul cuiva apropiat, esti lasat pe cont propriu, tu decizi, zbori sau ramai in cuib, izolat, tremurand de frica ca nu ai curajul schimbarii conditiei existente. Acest simbol vorbeste despre “ incepatori”, cei ce se pregatesc sa zboare , sa lase un loc care ii da siguranta , care il protejeaza ( cuibul, sus in copac), sa riste, sa exploreze un domeniu necunoscut. Cu atentie, putem zbura fara sa pericole. Exista in acest moment un sentiment de a fi neglijati, de a fi izolati, de a fi lasat singuri. Dar putem descoperi in noi puteri nebanuite care ne inspira , ne dau curajul necesar luarii unei decizii importante.Traditional, pasarile  sunt si un simbol al fortelor spirituale, aspecte mai inalte si mai libere ale mintii. Este un mesaj al unui nou proces ce poate conduce la o intelegere mai profunda si mai naturala a existentei umane. Sa fim curajosi si sa mergem pe calea noua indicata, desenata, de divinitate. Fiti vigilenti, mesajele, semnele, visele, sunt daruri spirituale trimise fiecaruia dintre noi.

Cu Luna Noua in Gemeni pe gradul 23, cei nascuti in jurul datei de 13 iunie, septembrie, decembrie, martie, ( semnele mutabile: Gemeni, Fecioare, Sagetatori, Pesti ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului(descendentul), casa carierei sau orice planeta personala pe gradele 23 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in Gemeni poate aduce “noutati divine” prin evenimente educationale, rude, calatorii scurte, comunitatea in care traiti, profesori,  vecini. Este cel mai bun moment pentru negocieri, pentru a incepe dezvoltare unor noi abilitati, pentru informare corecta, pentru un schimb de idei cu oameni noi si interesanti. Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi pentru o analiza mai atenta a gandurilor si sentimentelor voastre. Puteti primi o veste importanta de la o ruda, puteti avea o perspectiva noua asupra unui studiu, asupra unui sfat primit. Negativ, puteti vorbi prea mult acuma, puteti spune prea multe, puteti usor gresi prin cuvintele voastre. Cum Luna guverneaza familia voastra, poate fi si un proiect nou legat de o casa, intemeierea unei familii, parinti, o decizie importanta care necesita multa comunicare, documente. Pluto retrograd este provocatorul acestui moment care aduce in atentia voastra unele probleme din trecut ce tin de cariera, functii inalte, proiecte profesionale. O planeta retrograda readuce trecutul in atentia voastra, este posibil sa fiti condusi catre acele intrebari, documente, ramase demult in suspans dar care acuma incep sa sune in urechile voastre, cerandu-va un raspuns, o rezolvare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in Gemeni poate aduce “noutati divine”  legate de banii, de ceea ce va place, de ceea ce va ofera stabilitate, securitate.  Este cea mai buna perioada pentru investitii si planificari financiare, pentru oportunitati financiare. Abilitatile in comunicare ar putea deveni o sursa de bani sau un atu important la locul de munca. Utilizati puterea magica a acestei Luni Noi pentru a gasi noi modalitati de a va folosi talentele native sau pentru a descoperi noi talente si puncte forte in voi de care sa va folositi si sa imbunatatiti situatia financiara. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar, echilibrarea vietii voastre relationale, rude, familie.Venus pe grad anaretic in Rac vobeste despre crize in relatii, sfarsituri neasteptate. Poate fi ceva legat de locul de munca. Pluto retrograd este provocatorul acestui moment care aduce in atentia voastra unele probleme din trecut ce tin de crezurile voastre, studii superioare, straini si strainatate, relatii, secrete in relatii, decizii judecatoresti. Puteti descoperi ca sursa nefericirii voastre este frica de a parasi o zona confortabila. Acuma, exista nenumarate adevaruri care ar putea sa va loveasca in fata, acuma puteti intelege mai bine experientele trecutului. Acest moment astral poate fi simtit ca o forta inevitabila a destinului.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna noua in semnul vostru poate aduce “noutati divine” pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Este unul din momentele astrologice importante pentru voi si ar trebui sa fiti atenti si sa va concentrati pe imbunatirea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre.Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Utilizati magia acestui moment astral pentru un nou inceput in modul vostru de afirmare, comunicare, relationare. Poate fi un pas catre un viitor nou. Din punct de vedere emotional, incertitudinea va poate crea destule probleme. Invatati sa va ascultati si intuitia, ea va arata calea cea buna. Este un moment de reinnoire mentala, puteti vedea mai bine detaliile unei probleme. Pluto retrograd este provocatorul acestui moment care reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de partenerul de viata, bunuri in comun, asociat, divort, manipulari, planuri secrete pentru detinerea puterii, munca, proiecte la locul de munca, sunt activate intr-un mod ciudat. Acuma, multe lucruri ascunse sub presul vietii voastre ies in lumina. Marea lectie a lui Pluto retrograd acuma este sa invatati ca lumea nu este controlata de oameni. Puteti intelege mai bine ca nu puteti controla oamenii, faptele celuilalt, relatiile ci singurul lucru pe care il puteti controla sunteti voi, comportamentul vostru, gandirea voastra, modul de a relationa.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna noua in Gemeni poate aduce “noutati divine”  ce va ajuta sa depasiti anumite obstacole, probleme de sanatate, dusmanii ascunse, aveti o protectie divina acuma. Este cel mai bun moment cand puteti avea acces la informatii si ghidari divine, folositi-va creativitatea si imaginatia pentru a incerca o abordare neconventionala a problemelor blocate de mult timp. O parte creativa a voastra este gata sa fie exprimata dar aveti grija sa nu permiteti acestei energii sa se manfeste prin voi ca barfa sau pentru fel de fel de planuri care sa ii afecteze pe ceilalti. Folositi magia acestei luni noi pentru meditatie, relaxare, imbunatatirea sanatatii, incredere in procesul care se intampla in interiorul vostru. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete, dusmani secreti, puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Cum Luna este ghidul vostru astral, puteti defini mai bine obiectivele voastre. Urmeaza o perioada de 28 de zile favorabila vacantelor, cautarilor spirituale, vindecarii sufletului. Pluto retrograd este provocatorul acestui moment care reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de relatii, asociati, partener de viata, avocati, hotarari judecatoresti, iubire, copii, creativitate personala, sunt activate intr-un mod ciudat. Pluto retrograd va cere sa invatati sa fiti sinceri cu voi dar si cu partenerii vostri, sa recunoasteti greselile comise, sa intelegeti obsesiile nesanatoase dezvoltate. Intr-un fel, aceste probleme va tin cu fata spre trecut si nu vedeti noutatea divina.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Gemeni vine cu  “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, munca in echipa. Este un moment minunat ce va poate ajuta sa dati viata unor proiecte noi printr-o continua dezvoltare a contactelor sociale, a relatiilor in permanenta reinnoire, a amicitiilor influente. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Datorita mutabilitatii acestei energii, poate fi greu sa clarificati prioritatile voatre, sa decideti ce este cu adevarat important pentru voi. Prieteniile feminine pot juca un rol important in viata voastra sociala. Cum Luna este stapana casei XII, ar fi bine sa incetiniti ritmul vietii de zi cu zi, sa va odihniti mai mult, sa fiti mai atenti si la nevoile sufletului vostru. Pluto retrograd este provocatorul acestui moment care reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de munca, proiecte profesionale, sanatate, familie, parinti, sunt activate intr-un mod ciudat. Intr-un fel acest moment astral va cere sa faceti curatenie in mintea voastra, sa renuntati la gandirea negativa care va imbolnaveste, sa iertati, sa fiti in slujba oamenilor neconditionat.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in Gemeni vine cu “noutati divine” in cariera voastra, in statutul social, in implicarea in problemele societatii. In urmatoarele 28 de zile veti fi mai preocupati de latura sociala, de o schimbare importanta in cariera voastra sau de reinsufletirea celei vechi. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Cum Luna este stapana casei XI, acesta este un moment magic pentru a cauta pe cei care va pot ajuta sa dati viata unui ideal de-al vostru. Puteti avea succes in cariera prin implicarea voastra in cauze umanitare, organizatii sociale. Pluto retrograd este provocatorul acestui moment care reinvie trecutul, de fapt, unele probleme din trecut ce tin de proiecte creative, iubire, speculatii nefondate, critica excesiva si agresiva, mandrie exagerata, gandire negativa, rude, documente ascunse, sunt activate intr-un mod ciudat. Anumite experiente ale trecutului va bantuie acuma dar este momentul sa iertati, sa renuntati la gandurile negative, la dorinta de razbunare.Pot fi aduse in lumina adevaruri infricosatoare ce pot fi simtite ca o forta inevitabila a destinului. Pluto retrograd va spune ca mandria exagerata merge tot timpul in fata caderii.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna Noua in Gemeni vine cu “noutati divine” ce tin de studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii internationale. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati legate de studii, examene, mass-media, puteti publica o carte pe internet. Utilizatia magia acestei luni noi pentru dezvoltarea voastra intelectuala, pentru a intelege noile informatii, pentru a creste in exprimare si comunicare. Studiati ceva care va fascineaza, cumparati un bilet si plecati intr-o calatorie in jurul lumii, spargeti rutinele si modelele vechi. Cum Luna stapaneste casa X, pot aparea oportunitati si negocieri pentru o cariera in strainatate, pentru un curs de perfectionare in strainatate. Pluto retrograd este provocatorul acestui moment care reinvie trecutul, de fapt, unele probleme spinoase din trecut ce tin de familie, camin, afaceri imobiliare, radacinile voastre, neam, bani, valoare personala, sunt activate intr-un mod ciudat. Pluto guverneaza lumea interlopa, sarcina lui astrala este de a expune tot ce este ascuns sub presul vietii voastre, lucrurile intunecate, astfel incat acestea sa poata fi vindecate si transformate. Iubiti-va neconditionat rudele, familia, tara, trecutul vostru.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in Gemeni vine cu “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, acorduri semnate, afaceri. Este posibil sa fiti mai ingrijorati acuma, sa comunicati mai mult pentru o schimbare importanta legata de un contract, un acord sau banii care vi-i datoreaza ceilalti. Nu fortati lucrurile, urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. In urmatoarele 28 de zile, veti dori sa va transformati viata in orice mod, forma, crescand de la zero. Cum Luna este stapana casei IX, schimbarile, oportunitatile tin si de strainatate, calatorii, credinta. O problema juridica poate fi in centrul atentiei acuma. Pluto retrograd este provocatorul acestui moment care reinvie trecutul, de fapt, unele probleme spinoase din trecut ce tin de rude, comunicare, gandire negativa, comunitatea in care traiti, vecini, corpul vostru fizic, personalitatea si modul vostru de actiune, sunt activate intr-un mod ciudat. Pluto retrograd va indeamna sa invatati ca sunteti ceea ce ganditi, nici mai mult, nici mai putin. Cultivati gandirea pozitiva, iertati-va trecutul, renuntati la gandurile negative care va pot imbolnavi, renuntati la critica excesiva si la dorinta de razbunare.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in Gemeni vine cu “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Este cel mai bun moment pentru intarirea relatiilor voastre prin comunicare, idei noi, intelegerea celorlate puncte de vedere. Folositi puterea acestei lunatii pentru a stabili obiective legate de exprimarea clara a nevoilor voastre si de a asculta si parerile, nevoile oamenilor importanti din viata voastra.Cei singuri isi pot intalni perechea , poate fi cineva care va impresioneaza prin abilitatile si curiozitatea intelectuala. Cum Luna este stapana casei VIII, oportunitatile tin si de afaceri, de descoperierea unui secret, a unui plan ascuns impotriva voastra. Pluto retrograd este provocatorul acestui moment care reinvie trecutul, de fapt, unele probleme spinoase din trecut ce tin de bani, valoare personala, securitate financiara, bunuri materiale, probleme psihologice, dusmanii, secrete ale sufletului, sunt activate intr-un mod ciudat. Pluto va cere sa aveti mai multa incredere in voi, in ceea ce puteti face prin voi. Pluto este un cadou deosebit in viata voastra si nu un blestem. Orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si transformare intr-un sistem de valori cat mai corect.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in Gemeni vine cu “noutati divine” ce va sprijina la locul de munca, in activitatile zilnice, sanatate. Utilizatia puterea acestei lunatii pentru a va schimba locul de munca sau pentru a aduce ceva nou in activitatile voastre profesionale, pentru o noua abordare a relatiile la locul de munca. Acuma, capacitatea voastra mentala este suficient de puternica si puteti depasi provocarile cu usurinta, puteti avea idei stralucitoare la locul de munca. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Puteti intelege mai bine ca sanatatea voastra depinde de sanatatea gandurilor voastre si puteti decide sa faceti o curatenie in mintea voastra. Aveti grija sa nu deveniti prea critici si exigenti in munca voastra. Pluto retrograd este provocatorul acestui moment care reinvie trecutul, de fapt, unele probleme spinoase din trecut ce tin de personalitatea voastra, actiunile voastre, mediul personal, constiinta voastra, prieteni, munca in echipe, sunt activate intr-un mod ciudat. Cand Pluto este retrograd, sunteti obligati sa va concentrati pe partile neplacute ale personalitatii voastre, pe care incercati sa le ascundeti de multe ori. Nenumarate adevaruri ar putea sa va loveasca in fata, orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si o transformare intr-un sistem de valori cat mai corect.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in Gemeni vine cu “noutati divine”  ce va sprijina sa va dezvoltati potentialul creator. Puteti sa va asumati anumite riscuri pentru a va exprima pe voi insiva si pentru a obtine recunoastere, iubire si placere. Poate fi cel mai bun moment pentru a da viata unui proiect creativ, sa atrageti iubirea, sa aveti un copil, sa sprijiniti un copil. Cum Luna este stapana casei VI, acest moment astral va poate ajuta sa incepeti un nou proiect la locul de munca sau o munca bazata pe vindecari netraditionale. Este posibil sa faceti unele schimbari in spatiul in care va desfasurati munca sau poate fi ceva nou legat de munca voastra. Pluto retrograd este provocatorul acestui moment care reinvie trecutul, de fapt, unele probleme spinoase din trecut ce tin de probleme psihologice, dusmanii, secrete ale sufletului, iluzii, cariera, ambitii profesionale, sunt activate intr-un mod ciudat. Pluto retrograd va cere sa fiti sinceri cu voi, sa recunoasteti greselile comise, orice comportament gresit din trecut cere din partea voastra acuma o redefinire si o transformare intr-un sistem de valori cat mai corect.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in Gemeni vine cu “noutati divine”  ce va sprijina in viata de familie, in afaceri imobiliare. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Casa a patra guveneaza mama si femeile, in consecinta, o femeie ar putea juca un rol cheie in evenimentele actuale, poate veni cu o veste importanta sau va poate deschide o usa importanta. Puteti achizitiona un mobilier nou, puteti sa dati o alta valoare estetica locului in care traiti. Puteti obtine anumite daruri de la parinti, puteti cunoaste o persoana speciala prin intermediul familiei voastre, puteti sa cumparati o  casa. Casa IV este o casa cardinala  adica un loc in care se termina un proces si incepe alt proces iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare, parinti, casa. Pluto retrograd este provocatorul acestui moment care reinvie trecutul, de fapt, unele probleme spinoase din trecut ce tin de prieteni, veniturile carierei, strainatate, straini, studii superioare, diplome universitate, probleme juridice, sunt activate intr-un mod ciudat. Pluto este o planeta destul de misterioasa si guverneaza secretele, tabuurile, subconstientul, moartea si regenerarea, transformarea majora. Este posibil sa fiti condusi catre acele afaceri neterminate care au nevoie de atentia voastra, cerandu-va acuma un raspuns, o rezolvare.

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.