LUNA NOUA IN FECIOARA SI ZODIILE – 16 SEPTEMBRIE 2012

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, dar in functie de ce s-a intamplat in in trecut, noile inceputuri vor fi axate pe rezolvarea afacerilor neterminate oricare ar fie ele, este experienta castigata anterior utilizata in realizarea unor schimbari in viata noastra. Indiferent de ce s-a petrecut in ciclul lunar anterior, fie problemele vietii au creat dezorientari , fie au adus un castig , inceputurile unui ciclu lunar sunt cel mai adesea putin neclare exact ca si imaginea Lunii Noi.

In acest moment de Luna Noua , vorbesc si cei doi asteroizi , asteroidul 26 Proserpina este in legatura cu ascendentul in Fecioara iar asteroidul 399 este un asistent de baza al energiei  lunare . Cu alte cuvine , cantecul nou astral contine atractii dificile , relatii  dificile , posesivitate , izolare sociala , deconectare de rolul matern , ceva se intampla brusc fara nici o stire si poate sa nu placa dar nu avem ce face . In spatele acestei schimbari bruste se pot afla motive ce conditioneza sa faci ceva obligat .

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor MUTABILE :Pesti,  Fecioara, Gemeni, Sagetatori , mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 16, plus ,minus trei zile  dar si pentru cei care au  planete personale,  ascendentul,   MC pe gradul 24 ( plus minus 3 grade ) in orice semn .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului , cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VI  poate indica un moment bun de a  imunatati relatiile la locul de munca, de a aborda noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca . Este cel mai bun moment de a analiza tot ceea ce va nemultumeste in relatiile cu colegii, cu sefii, cu locul de munca , cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra . Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  si anumite recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii. Cu asteroidul  399 Persephone  in conjunctie cu Luna Noua , acest domeniu al muncii de zi cu zi poate fi presarat cu evenimente , situatii  de viata  la care nu v-ati  fi asteptat niciodata care cer negocieri, reconcilieri, un armistitiu. . In cele din urma , situatiile induse de aceasta energie isi gasesc totusi o rezolvare . Nodul Nord in Scorpion in tranzut prin casa VII  va cere sa va vindecati de dorinta de a acumula avere , putere . Pentru aceasta , puteti  trece prin diferite dificultati financiare , trebuie sa renuntati  la teama ca veti pierde  averea si sa invatati  sa daruiti din tot sufletul. In cazul in care nu veti invata sa va detasati  de  valorile materiale , puteti  pierde anumite lucruri, bani prin diverse intamplari ciudate . Daca veti invata sa daruiti , pot aparea castiguri inseminate prin jocul intamplarii ,ceea ce dati se intoarce la voi altfel . Puteti  aborda cu succes  studiul ocultismului , al fenomenelor inexplicabile si al tuturor activitatilor care au tangenta cu misterul . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 16 aprilie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale, posibila o noua relatie sentimentala , o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Activitatile legate de copii si de folosirea creativiatii personale dar si povestile de dragoste sunt energizate de acest moment de Luna Noua  . Cu asteroidul  399 Persephone  in conjunctie cu Luna Noua , acest domeniu al iubirii , creativitatii personale poate fi presarat cu evenimente , situatii  de viata  la care nu v-ati  fi asteptat niciodata care cer negocieri, reconcilieri, un armistitiu. In cele din urma , situatiile induse de aceasta energie isi gasesc totusi o rezolvare. Nodul Nord in Scorpion  in tranzit prin casa VII va indeamna sa invatati despre cooperare ,sa  va  detasati  de ideile egocentrice dupa care v-ati condus pana acuma . Urmeaza o perioada in care relatiile sunt in centrul atentiei , experientele cele mai semnificative ,profunde chiar dureroase vor fi traite ca un schimb cu ceilalti  , sunteti ajutati sa formati relatii semnificative , sa cunoasteti  altfel de oameni care  sa va   ajute sa va  transformati  profund ,sa riscati , sa traiti  altfel viata in comun cu un partener . Toate crizele , evenimentele dure prin care puteti trece in timpulacestui tranzit va forteaza sa va sachimbati  comportamentul  si manifestarile  in legatura cu un partener , o casnicie . Veti obtine beneficii doar prin prin asociere cu altii . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 16 mai , aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoase.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Casa IV este o casa cardinala  adica un loc in care se termina un process si incepe alt process iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare , parinti , casa . Cu asteroidul  399 Persephone  in conjunctie cu Luna Noua , acest domeniu al familiei,parintilor ,caminului vostru  poate fi presarat cu evenimente , situatii  de viata  la care nu v-ati  fi asteptat niciodata care cer negocieri, reconcilieri, un armistitiu. In cele din urma , situatiile induse de aceasta energie isi gasesc totusi o rezolvare .Nodul Nord in Scorpion  in tranzit prin casa VI  aduce o perioada de sacrificii si servicii fata de altii ,trebuie sa invatati ce inseamna responsabilitatea , increderea si sa dezvoltati increderea in Univers .Atentie la sanatate . Este un timp in care trebuie sa abordati cu pasiune si profumzime munca voastra , obiceiurile  voastre , relatia cu oamenii de la locul de munca , sanatatea voastra .Daca nu sunteti multumiti de actualul loc de munca veti fi fortati sa va gasiti altul care sa va satisfaca la un nivel emotional profund , sa renuntati la tendinta de a fi prea posesiv si zgarciti cu timpulvostru liber , sa cultivate stabilitatea ,sa dati deoparte atitudinile spirituale ingamfate , sa deveniti maiprofund implicate emotional cu oamenii din viata voastra care au fel de fel de probleme de sanatate .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 16 iunie  , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu si abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua . Cu asteroidul  399 Persephone  in conjunctie cu Luna Noua , acest domeniu al comunicarii, fratilor ,rudelor, drumurilor mici,  comertului ,mintii practice  poate fi presarat cu evenimente , situatii  de viata  la care nu v-ati  fi asteptat niciodata care cer negocieri, reconcilieri, un armistitiu. In cele din urma , situatiile induse de aceasta energie isi gasesc totusi o rezolvare . Nodul Nord in Scorpion  in tranzit prin casa V  aduce o perioada de 18 luni  care va cere sa va indepartati  de prieteniile, grupurile de oameni care va  impiedica sa va puneti  in evidenta creativitatea personala , implicarea intr-o relatie romantica profunda .Trebuie sa incepeti sa vedeti vacanta , activitatile creative ca niste activitati de reinnnoire , ca o forma de transformare . Sa incepeti sa vedeti  iubirea ,iubitul, o relatie in profunzime si  nu doar ceea ce ofera la prima vedere . Trebuie sa dati deoparte comportamentul zgarcit cu persoanele care va  impartasesc interesele , sa renuntati la obiectivele materialiste pe termen lung , sa va  indepartati  de oamenii care vad totul doar prin bani. Aici totul tine de creativitatea voastra  , de exprimarea glasului iubirii iar Nodul Nord in Scorpion va cere sa invatati  despre  acestea  intr-un mod profund . Puteti trece prin diverse crize , riscuri atat in iubire cat si  in modul in care va folositi  energia creativa , puteti   vibra intens , profund , pasional . Indiferent de metode , asta este domeniul de viata care va  solicita chiar obliga sa va angajati deplin  si puteti  fi transformati intr-un oarecare fel din cauza lucrurilor pe care le veti descoperi . Deoarece scorpionul vrea pasiune , iubire patimasa , profunzime ,puteti explora propriile adancimi creative in compania unui partener curajos si patimas.  Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 16 iulie  , aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de success.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale , este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale.Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Cu asteroidul  399 Persephone  in conjunctie cu Luna Noua , acest domeniu al banilor ,valorilor materiale , spirituale  poate fi presarat cu evenimente , situatii  de viata  la care nu v-ati  fi asteptat niciodata care cer negocieri, reconcilieri, un armistitiu. In cele din urma , situatiile induse de aceasta energie isi gasesc totusi o rezolvare . Nodul Nord in Scorpion  in tranzit prin casa IV  va cereti sa va descoperiti   adevarata temelie a vietii voastre , puteti primi recompensele propriilor fapte ,puteti pierde anumite pozitii autoritare daca v-ati folosit negativ puterea personala . Trebuie acordata o atentie deosebita familiei,caminului . Trebuie sa deveniti responsabili intr-un mod profund pentru familia voastra , sa faceti tot ce este  nevoie pentru a va  asigura ca familia voastra are fiecare lucru de care are nevoie , sa va indepartati de ambitiile materialiste profesionale , sa invatati sa va impartasiti emotiile profunde cu persoanele din familia voastra. Refuzul de a va ocupa de problemele de familie poate zgudui barca din viata profesionala . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de  16 august , aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna noua in semnul vostru in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste , demararea de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Schimbarile semnificative se produc la un nivel extrem de personal, personalizarea exagerata a tot ceea ce se petrece in jurul vostru poate conduce la confruntari cu ceilalti. Cu asteroidul  399 Persephone  in conjunctie cu Luna Noua , acest domeniu al personalitatii,individualitatii voastre  poate fi presarat cu evenimente , situatii  de viata  la care nu v-ati  fi asteptat niciodata care cer negocieri, reconcilieri, un armistitiu. In cele din urma , situatiile induse de aceasta energie isi gasesc totusi o rezolvare .Nodul Nord in Scorpion in tranzut prin casa III  va cere o transformare profunda , radicala a intelegerilor voastre , a relatiei voastre cu fratii , rudele voastre .Trebuie sa invatati sa impartasiti ceea ce stiti si cu ceilalti, sa nu va ascundeti cunostintele , sa fiti profunzi in comunicare , sa imbratisati comunicarea intima . Trebuie sa invatati sa comunicati profund , sa dezvoltati relatii cat mai bune cu ceilalti, sa va folositi mintea practica ,sa rezistati impulsului de a rupe anumite relatii ori de cate ori se inrautatesc lucrurile. lasand problemele nerezolvate . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 16 septembrie, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila..

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in casa XII o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil,  aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat  cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru . Cu asteroidul  399 Persephone  in conjunctie cu Luna Noua , acest domeniu al secretelor , karmei voastre   poate fi presarat cu evenimente , situatii  de viata  la care nu v-ati  fi asteptat niciodata care cer negocieri, reconcilieri, un armistitiu. In cele din urma , situatiile induse de aceasta energie isi gasesc totusi o rezolvare . Nodul Nord in Scorpion in tranzut prin casa II va spune  intr-un mod destul de dur ca trebuie sa descoperiti si sa stabiliti clar ce este important pentru voi si sa intelegeti ca nu puteti pastra ceea ce nu ati obtinut pe cale cinstita , importante sunt propriile valori si ceea ce puteti castiga  prin ele .  Este posibil sa aveti mari schimbari in modul de manifestare a sentimentelor voastre cele mai  intime , cum le oferiti si cum  le primiti. Lumea voastra materiala , financiara se va transforma si ea profund ,puteti descoperi talente innascute pe care le puteti valorifica .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 16 octombrie , aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Cu asteroidul  399 Persephone  in conjunctie cu Luna Noua , acest domeniu al prietenilor , dorintelor voastre   poate fi presarat cu evenimente , situatii  de viata  la care nu v-ati  fi asteptat niciodata care cer negocieri, reconcilieri, un armistitiu. In cele din urma , situatiile induse de aceasta energie isi gasesc totusi o rezolvare . Nodul Nord in Scorpion in tranzut prin casa I va  cere sa va  puneti   in evidenta pasiunea, magnetismul personal , sa lasati deoparte relatiile care va  tin pe loc . Nu trebuie sa mai cautati stabilitate printr-un partener , acest lucru trebuie sa il descoperi in voi , sa va implicati  profund in tot ceea ce faceti explicati  nimanui fiecare actiune de a voastra , doar asa veti capata incredere in deciziile voastre .Daca cei din jur vor crede ca ati devenit dintr-o data dificili si complicati ,  nu trebuie sa va pese prea mult , trebuie doar sa urmati  indemnurile inimii voastre .Urmati-va  pasiunile chiar daca acest lucru presupune pierderea unei relatii care stagneaza , daca este necesar, alegeti o viata pe cont propriu  dar care va va rasplati din plin . Nu este o  perioada fara crize , emotii puternice , transformari profunde .
Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 16 noiembrie ,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni.importanti

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Cu asteroidul  399 Persephone  in conjunctie cu Luna Noua , acest domeniu al carierei,vietii sociale  poate fi presarat cu evenimente , situatii  de viata  la care nu v-ati  fi asteptat niciodata care cer negocieri, reconcilieri, un armistitiu. In cele din urma , situatiile induse de aceasta energie isi gasesc totusi o rezolvare . Nodul Nord in Scorpion in tranzut prin casa XII  – o casa karmica , nu este un drum prea usor , accentueaza si mai mult plata karmica dar si oportunitatea vindecarii trecutului prin spiritualitate ,credinta , ajutor neconditionat. Puteti  deveni  mai retrasi , interiorizati intelegand astfel ca petrecerea timpului singuri va  revitalizeaza si reinnoieste .Puteti  deveni pasionati de lumea voastra interioara , puteti  transforma temerile voastre ,puteti  fi extrem de interesati de spiritualitate.
Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 16 decembrie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste poate fi o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Cu asteroidul  399 Persephone  in conjunctie cu Luna Noua , acest domeniu al studiilor mati,credintei, strainatatii , legilor  poate fi presarat cu evenimente , situatii  de viata  la care nu v-ati  fi asteptat niciodata care cer negocieri, reconcilieri, un armistitiu. In cele din urma , situatiile induse de aceasta energie isi gasesc totusi o rezolvare . Nodul Nord in Scorpion in tranzut prin casa XI  va cere sa invatati sa aveti incredere in valoarea unei prietenii,  in visurile mai mari . Trebuie lasate la o parte  mandria si egocentrismul si sa deveniti parte a unui grup , scopurile in urmatoarea perioada trebuie sa fie mai mari. Sarcina voastra este de a face alegeri profunde  , in special  in domeniul grupurilor, prietenilor , sa deveniti constienti de obiectivele voastre adevarate . Problemele umanitare , caritabile trebuie tratate cu tot sufletul, sa deveniti dispusi sa impartasiti creativitatea voastra cu ceilalti ,sa gasiti metode noi de a reinnoi si revitaliza eforturile voastre de a face parte dintr-un grup , un cerc de prieteni,o cauza umanitara .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 15 ianuarie ,  aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei atrasi mai mult de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Cu asteroidul  399 Persephone  in conjunctie cu Luna Noua , acest domeniu al banilor veniti prin diferite parteneriate ,al relatiilor intime  poate fi presarat cu evenimente , situatii  de viata  la care nu v-ati  fi asteptat niciodata care cer negocieri, reconcilieri, un armistitiu. In cele din urma , situatiile induse de aceasta energie isi gasesc totusi o rezolvare . Nodul Nord in Scorpion in tranzut prin casa X  poate aduce stari de nesiguranta, crize ,emotii profunde pentru a invata sa va  asumati  responsabilitatea pentru faptele voastre , sa va rupeti  de atasamentele fata de familie ,sa invatati sa traiti  pe picioarele voastre ,  sa create  o cariera puternica bazata pe meritele voastre  personale .Tranzitul Nodului Nord prin casa X este destul de important deoarece tranziteaza o casa unghiulara , o casa de destin, in consecinta , va trebui sa gasiti   un echilibru intre emotiile ,sensibilitatea voastra si asumarea unei cariere care sa va  puna in lumina puterea , forta ,sa va create  un viitor confortabil. Prin definirea unor obiective solide  si prin eliminarea atasamentelor fata de trecut,  copilarie ,veti putea sa va asumati  tot ce este dificil,misterios in cariera voastra  chiar  daca acest lucru este adesea inconfortabil. Aici ,in aceasta casa astrologica , destinul va  cere sa va puneti  in lumina propria forta emotionala  prin dezvoltarea unei cariere puternice .
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 14 februarie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VII indica o perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri.  Cu asteroidul  399 Persephone  in conjunctie cu Luna Noua , acest domeniu al parteneriatelor ,asociatilor  poate fi presarat cu evenimente , situatii  de viata  la care nu v-ati  fi asteptat niciodata care cer negocieri, reconcilieri, un armistitiu. In cele din urma , situatiile induse de aceasta energie isi gasesc totusi o rezolvare . Nodul Nord in Scorpion in tranzut prin casa IX va indeamna sa va dezvoltati credinta , intuitia , sa deschideti ochii catre orizontul mai larg din fata voastra , beneficiile vor veni cand veti intelege ca este necesar sa faceti  tranzitia de la mintea inferioara la cea superioara , sa invatati ca adevarul inseamna mai mult decat problemele cotidiene si decat cunostintele inmagazinate in capul vostru. Universul va incurajeaza sa calatoriti , sa  cunoasteti  alte tari, sa gustati alimente exotice ,sa imbracati fel de fel de haine ce apartin altor culturi, totul tine de imaginea mare a universului. Colegiul, invatamantul superior , strainatatea va  pot pune in legatura cu mintea voastra  mare. Este o  perioada ce aduce imbunatatiri prin  miscare , dezvoltare personala , prin acordarea mintii voastre cu energiile universului ,prin dezvoltarea increderii in intelepciunea universului .Viata voastra are acuma un scop mai mare , trebuie cultivata increderea in intuitia proprie , veti atrage oameni care va vor ajuta sa castigati pacea sufleteasca pe care o cautati.
Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 16 martie  , opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase.

Adriana Tudosa

 

You may also like

3 Comments

  1. Am si eu o rugaminte daca poti sa-mi dai cateva explicatii legate de conjunctia dintre luna noua si pluto din fecioara din casa a VII-a

  2. Buna draga Adriana. sunt nascuta in Pesti 12.03.1972, ora 23,35, Galati. Vreau sa stiu ce imi aduce aceasta luna noua din pct de vedere al serviciului, e f important ptr mine…anul trecut am plecat de la locul meu de munca de 17 ani am fost disponibilizata colectiv asta se intampla dupa acea eclipsa de soare din pesti din luna iulie sau august…in Pesti parca… …iar acum se pune problema reintoarcerii prin concurs, acest lucru va avea loc prin octombrie.Im i doresc mult sa ma intorc si vreau sa stiu ce sanse am. Multumesc din suflet. Toate bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.