LUNA NOUA IN GEMENI SI ZODIILE -28 MAI 2014

 

gemeni

“Priveste in sufletul tau
Forta luminii,
Simte in al tau trup
Puterea greutatii.

In forta luminii
Radiaza Eul-Sprit,
In puterea greutatii
Prinde putere Spiritul lui Dumnezeu.

Dar nu e voie
Ca forta luminii
Sa puna stapanire
Pe puterea greutatii,

Nici ca
Puterea greutatii
Sa patrunda
Forta luminii;

Caci daca forta luminii pune stapanire
Pe puterea greutatii
Si daca puterea greutatii
Patrunde forta luminii,
Atunci se unesc, in ratacire cosmica,
Suflet si trup
In stricaciune. .” Rudolf Steiner

Simbolul Sabian pentru gradul 8 Gemeni,  gradul Lunii Noi este :” In jurul unei fabrici inchise, grevistii merg in cerc, provocator”.

Este un simbol in acord deplin cu Luna Noua in Gemeni in casa VI, asa cum am scris in articolul precedent :“ Casa VI ne pune fata in fata cu fel de fel de crize personale, aici sufletul striga “ de ce tocmai mie …”, toate acestea ne indeamna sa schimbam conditiile care au generat aceste situatii dar fara o atitudine corespunzatoare , fara a intelege radacinile crizei, este ca si cum am merge la doctor  si ne-ar da un tratament inadecvat bolii. Luna Noua in casa VI este “ un pas al lui Dumnezeu” in crizele noastre personale  cu rolul de a ne ajuta sa evitam repetarea unei greseli, sa intelegem ca greselile sunt de fapt experiente personale care ne invata sa crestem, chiar daca vorbim de obicei de stress , durere, suferinta”.

Acest simbol sabian ne spune clar ca protestul este inutil, trebuie sa invatam din experientele noastre personale si sa mergem mai departe. Aici, nu trebuie sa ne bazam pe altii, cu toate ca poate aparea aceasta tendinta. Cu cat ne vom baza mai mult pe ceilalti cu atat vom repeta aceste crize  iar viata noastra poate pierde multe. Cum Luna Noua este legata de “ nou” , o cale noua se deschide prin comunicare, scris, calatorii, relatii, munca, invatamant, calatorii.  Trebuie sa invatam sa abordam intr-un stil nou tot ce tine de comunicare, loc de munca, relatia noastra cu sanatatea, cu colegii, cu credinta, cu cei din jurul nostru,  rutina. Aici, devenim ” un sarpe ” ce isi schimba haina veche prin cunoastere.

Cu Luna Noua in Gemeni pe gradul 8, cei nascuti in jurul datei de 28 mai, august, noiembrie, februarie ( semnele mutabile : Gemeni,  Fecioare, Sagetatori, Pesti ) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala pe gradele 8 Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua  este mai precis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC
Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala, mari disponibilitati in comunicare; sunt favorizate activitatile de studiu, abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Aceasta Luna Noua aduce oportunitati prin comunicare, frati, rude, calatorii. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina, un telefon, un calculator . Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 28 aprilie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes. Hygeia va vindeca prin cuvinte, mantre , calatorii scurte, rude iar energia lui Altjira aduce in vis raspunsul la problemele legate de o ruda, un examen, o afacere.Fiti atenti la dorintele voastre cele mai profunde si cereti ajutorul lui Altjira. El va va raspunde prin mesaje de indrumare, El va fi aproape de voi atata timp cat ii cereti ajutorul.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Noua in  casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin prin  utilizarea unor talente personale, este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale. Puteti primi o oferta de lucru , puteti face mai multi bani, puteti gasi noi modalitati de  a va echilibra financiar. Este cel mai bun timp pentru a conjunga verbul  “ a gandi “ in legatura cu banii.
Pentru cei nascuti in jurul datei de  28 aprilie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Hygeia in Gemeni va vindeca prin cuvinte, mantre , calatorii scurte, muzica, arta  iar energia lui Altjira aduce in vis raspunsul la problemele ce tin de adevarata voastra valoare, bani, posesiuni, un loc de munca mai bine platit.. Fiti atenti la dorintele voastre cele mai profunde si cereti ajutorul lui Altjira. El va va raspunde prin mesaje de indrumare, El va fi aproape de voi atata timp cat ii cereti ajutorul.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI
Luna noua in Gemeni, in semnul vostru si in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi, puteti demara proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Va puteti concentra in urmatoarea perioada pe dorintele si nevoile personale, conjugand verbul” a gandi “ intr-un mod extrem de personal. Tot ce va atinge valoarea personala este energizat in bine,  vorbesc aici de ceea ce vreti pentru voi, aspectul fizic, un nou look, relatii de prietenie, iubit ,partener.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 28 mai, conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal  poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii, stare generala febrila. Hygeia in Gemeni va vindeca corpul fizic si sufletul prin cuvinte, mantre , calatorii scurte  iar energia lui Altjira aduce in vis raspunsul la problemele legate de modul vostru de manIfestare, un proiect important, o relatie importanta.Fiti atenti la dorintele voastre cele mai profunde si cereti ajutorul lui Altjira. El va va raspunde prin mesaje de indrumare, El va fi aproape de voi atata timp cat ii cereti ajutorul.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC
Luna noua in casa XII aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la rezultate bune cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului. Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita. Puteti fi vizionarii acestui moment astral, puteti avea acces la unele secrete ce fac lumina in viata voastra, puteti face pace cu trecutul. Pentru cei nascuti in jurul datei de  28 iunie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa.
Hygeia in Gemeni va vindeca corpul fizic si sufletul prin cuvinte, mantre , calatorii scurte, rugaciune, tratamente naturiste  iar energia lui Altjira aduce in vis raspunsul pentru unele probleme din trecut care nu va dau pace.
Fiti atenti la dorintele voastre cele mai profunde si cereti ajutorul lui Altjira. El va va raspunde prin mesaje de indrumare, El va fi aproape de voi atata timp cat ii cereti ajutorul.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU
Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar, caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Prietenii, astrologia, tot ce este in afara normelor traditionale, pot deschide usi noi pentru voi in aceasta perioada.Pentru persoanele nascute in jurul datei de 28 iulie, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin  prieteni importanti care detin o anumita putere. Hygeia in Gemeni va vindeca corpul fizic si sufletul prin cuvinte, mantre , calatorii scurte, astrologie, prieteni iar energia lui Altjira aduce in vis raspunsul pentru unele probleme legate de un  prieten, un grup din care faceti parte, un ideal de-al vostru. Fiti atenti la dorintele voastre cele mai profunde si cereti ajutorul lui Altjira. El va va raspunde prin mesaje de indrumare, El va fi aproape de voi atata timp cat ii cereti ajutorul.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA
Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii in cariera. Cu aceasta Luna Noua puteti primi  o promovare, puteti finaliza un proiect important ce aduce laude si recompensari substantiale. Este un timp in care puteti straluci la locul de munca, puteti primi oferte pentru un nou loc de munca, puteti avea destule oportunitati in cariera si viata voastra sociala .
Pentru cei nascuti in jurul datei de 28 august, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Hygeia in Gemeni va vindeca corpul fizic si sufletul prin cuvinte, mantre , calatorii scurte, proiecte importante in cariera, un nou drum in cariera voastra, o functie importanta  iar energia lui Altjira aduce in vis raspunsul pentru unele probleme legate de cariera, sefi, adevarata voastra vocative. Fiti atenti la dorintele voastre cele mai profunde si cereti ajutorul lui Altjira. El va va raspunde prin mesaje de indrumare, El va fi aproape de voi atata timp cat ii cereti ajutorul.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA
Luna Noua in in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Este o perioada ce favorizeaza  relatiile cu strainii, sa incepeti un curs, sa incepeti o afacere cu strainatatea, cu un strain, sa descoperiti un adevar care va transforma in bine viata. Puteti avea oportunitati legate de o calatorie, strainatate, straini, invatamant, religie, credinta.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 28 septembrie, aspectul de trigon  dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. . Hygeia in Gemeni va vindeca corpul fizic si sufletul prin cuvinte, mantre , calatorii scurte, calatorii in strainatate, straini, credinta iar energia lui Altjira aduce in vis raspunsul pentru unele probleme legate  de un examen, un studiu, un curs, un proiect legat de strainatate. Fiti atenti la dorintele voastre cele mai profunde si cereti ajutor lui Altjira. El va va raspunde prin mesaje de indrumare. El va fi aproape de voi atata timp cat ii cereti ajutorul.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION
Luna Noua  in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Este o perioada ce amplifica problemele legate de resurse comune, bunuri comune, impozite, credite, bonusuri, comisioane, cadouri, recompense , mosteniri, pensii intretinere copii. Urmatoarele saptamani pot aduce castiguri financiare prin intermediul altora, puteti obtine un imprumut mai usor, puteti primi anumite bonusuri financiare, puteti incepe o afacere, o relatie noua. Pentru cei nascuti in jurul datei de 28 octombrie , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Hygeia in Gemeni va vindeca corpul fizic si sufletul prin cuvinte, mantre, calatorii scurte, occultism, intelegerea misterelor vietii iar energia lui Altjira aduce in vis raspunsul pentru unele probleme legate  de o afacere, un partener de viata, un credit, o problema de sanatate. Fiti atenti la dorintele voastre cele mai profunde si cereti ajutor lui Altjira. El va va raspunde prin mesaje de indrumare. El va fi aproape de voi atata timp cat ii cereti ajutorul.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR
Luna Noua in casa VII poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri. Aceasta energie favorizeaza realizarile  prin sot , amant, prieten, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea  perioada. As spune ca oportunitatile vin prin parteneriate, prin lucru in echipa. In aceasta perioada puteti fi ajutati sa va casatoriti, sa  rezolvati problemele intr-un mod pozitiv intr-o relatie, sa faceti compromisuri de dragul partenerului.
Cei cu activitati individuale, egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti in jurul datei de 28 noiembrie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele  natal  pe axa I –VII, axa eu-tu, poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Hygeia in Gemeni va vindeca corpul fizic si sufletul prin cuvinte, mantre, calatorii scurte, partener de viata, casnicie iar energia lui Altjira aduce in vis raspunsul pentru unele probleme legate de o relatie importanta, sot, asociat. Fiti atenti la dorintele voastre cele mai profunde si cereti ajutor lui Altjira. El va va raspunde prin mesaje de indrumare. El va fi aproape de voi atata timp cat ii cereti ajutorul.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN
Luna Noua in casa VI  poate fi un timp  benefic la locul de munca, in relatia cu sefii, colegii, imbunatatirea sanatatii. Aceasta energie benefica va ajuta sa va concentrati pe proiectele de la locul de munca, puteti lucra din greu pentru bani, pot creste obligatiile la locul de munca dar puteti obtine realizari pe masura eforturilor. Puteti primi o  oferta de munca, puteti primi o promovare la locul de munca, puteti primi anumite prime.
Pentru cei nascuti in jurul datei de 28 decembrie, aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Hygeia in Gemeni va vindeca corpul fizic si sufletul prin cuvinte, mantre, calatorii scurte, loc de munca, diete, miscare, credinta iar energia lui Altjira aduce in vis raspunsul pentru unele probleme legate de o  problema de sanatate, un loc de munca, un coleg, un sef.  Fiti atenti la dorintele voastre cele mai profunde si cereti ajutor lui Altjira. El va va raspunde prin mesaje de indrumare. El va fi aproape de voi atata timp cat ii cereti ajutorul.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR
Luna Noua in casa V amplifica potentialul creator, viata sentimentala, iubirea, romantismul. O iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei, relatiile cu copii se pot imbunatati. Puteti petrece mai mult timp cu persoana iubita, cu copii, puteti concepe un copil. Pentru cei nascuti in jurul datei de 26 ianuarie, aspectul de trigon dintre Luna Noua in  si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Hygeia in Gemeni va vindeca corpul fizic si sufletul prin cuvinte, mantre, calatorii scurte, loc de munca, iubire, copii, distractii iar energia lui Altjira aduce in vis raspunsul pentru unele probleme legate de un iubit, un copil, creativitate personala. Fiti atenti la dorintele voastre cele mai profunde si cereti ajutor lui Altjira. El va va raspunde prin mesaje de indrumare. El va fi aproape de voi atata timp cat ii cereti ajutorul.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI
Luna Noua in casa IV amplifica oportunitatile legate de familie, camin, parinti, puteti rezolva in mod pozitiv anumite probleme de familie.
Pot aparea schimbari legate de resedinta, de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Oportunitatile , norocul au legatura cu casa voastra, cu familia voastra fiind ajutati sa va imbunatatiti locul in care traiti . Puteti cumpara o casa, puteti primi  o casa de la parinti, totul  se leaga de locul in care locuiti. Pentru cei nascuti injurul datei de 28 februarie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. Hygeia in Gemeni va vindeca corpul fizic si sufletul prin cuvinte, mantre, calatorii scurte, familie, parinti, bunici iar energia lui Altjira aduce in vis raspunsul pentru unele probleme legate de o casa, un parinte.Fiti atenti la dorintele voastre cele mai profunde si cereti ajutor lui Altjira. El va va raspunde prin mesaje de indrumare. El va fi aproape de voi atata timp cat ii cereti ajutorul.

Adriana Tudosa

You may also like

11 Comments

  1. desi sunt balanta cu ascendent in varsator cu casele 4 si 5 in gemeni, pe 28 luna noua tranziteaza casa 4. Crezi ca e mai potrivit sa citesc prima data ascendentul in pesti?, el vizeaza casa 4.
    Multumesc!

  2. Stimata si draga Adria,spune-ne,te rugam,despre conjunctia acestei Luni Noi in Gemeni cu Lilith natal in casa a 3 a.Multumesc cu drag si respect!Urmeaza sa fac donatie si eu ,pentru a te sprijini,sa nu ne lasi!TE IUBIM!

  3. Adriana ,baiatul meu isi incepe cariera de inginer IT,exact pe luna noua,nascut pe luna noua,sper ca cerul sa-l ocroteasca,inaltarea lui hristos sa fie si in casa ta,doamne ajuta,maria

  4. Adriana,baiatul meu isi incepe cariera de gradinar exact pe luna noua.sper ca dumnezeu sa aibe grija de el sa nu se intepe cu trandafirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.