LUNA NOUA IN BERBEC SI ZODIILE-5 APRILIE 2019, ORA 11 :50, ORA ROMANIEI

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri. Este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra

Cu Luna Noua pe gradul 16 Berbec, cei nascuti in jurul datei de 5 din zodiile cardinale Berbec, Balanta, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei (MC ), casa familiei sau orice planeta personala in jurul gradului 16  din aceste semne zodiacale.

Simbolul sabial al gradului 16 Berbec, gradul Lunii Noi este:”Spiridusi in vesminte stralucitoare, dansand in lumina calda a apusului”. Este fabulos acest simbol si in acord cu ceea ce am scris in articolul Lunii Noi:” La masa cosmica a mirilor sta Vibilia (asteroidul 144) ce actioneaza ca un indrumator in noile cai, calatorii, explorari. Ea actioneaza ca un indrumator si tuture pentre calatoriile noastre. Daca ne-am ratacit de la adevaratul curs al vietii noaste, acuma, intrebarea Quo vadis Domine-Incotro Doamne?  primeste raspuns, fel de fel de indrumari, gasim calea corecta, calatoria necesara cresterii noastre spirituale. Spiritele luminoase sunt tot timpul langa noi, important este sa cerem ajutorul care poate veni la noi in diferite forme, prin oameni, prin intuitie, prin rezolvari la care adesea nici nu ne-am gandit. Este ceea ce ne spune si Maleahi 3:10:”
“Puneti-Ma astfel la incercare, zice Domnul ostirilor, si veti vedea daca nu va voi deschide zagazurile cerurilor si daca nu voi turna peste voi belsug de binecuvantare.”

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai precis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna noua in semnul vostru poate aduce oportunitati pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Sunteti gata sa puneti trecutul in spatele vostru si sa faceti ceva cu totul nou, de pionerat. Problemele existente in viata voastra pot fi depasite acuma prin curaj si o abordare directa a vietii voastre. Nu este nimic in neregula cu un pic de egoism in aceasta perioada dar aveti grija sa nu exagerati. Cum Luna guverneaza familia voastra, poate fi si un proiect nou legat de o casa, intemeierea unei familii, parinti, o decizie importanta care necesita mult curaj si incredere. Saturn in Capricorn este provocatorul acestui moment care aduce in atentia voastra unele probleme ce tin de cariera, functii inalte, proiecte profesionale.Vibilia de mana cu Luna Noua in Berbec poate indica calatorii benefice pentru dezvoltarea voastra personala, pentru familia voastra, pentru un parinte, pentru un proiect creativ.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Pentru voi, Luna Noua in Berbec poate fi o “ lampa a lui Aladin” , cineva acolo sus are grija de voi. Dar poate fi si o energie care lumineaza toate activitatile voastre din spatele scenei, plati karmice ale sufletului(datorii). Aceasta energie proaspata va inunda mintea subconstienta, intuitia si ar trebui sa va ghidati dupa instinctele voastre in aceasta perioada, va protejeaza. Nivelul energiei voastre poate fi mai scazut, nu fortati nota acuma, corpul vostru va cere sa faceti o pauza. Aceasta lunatie este buna pentru retragere, regenerare, dezvoltare spirituala, reincarcati-va bateriile sufletului. Este cel mai bun moment pentru a renunta sau a scapa de tot ceea ce este nesanatos in viata voastra, poate fi un obicei, un om, o slujba, o relatie. Aveti de partea voastra in aceasta perioada ghizi, ingeri pazitori, mentori utili care va pot ajuta sa treceti prin ceata care va invaluie. Saturn in Capricorn este provocatorul acestui moment care aduce in atentia voastra unele probleme ce tin de crezurile voastre, studii superioare, straini si strainatate, relatii, decizii judecatoresti. Doar credinta va protejeaza.Puteti descoperi ca sursa nefericirii voastre este frica de a parasi o zona confortabila. Vibilia de mana cu Luna Noua in Berbec poate indica calatorii pentru dezvoltarea voastra spirituala, pentru familie, parinti, rude.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai  -20 iunie )

Luna Noua vorbeste tot timpul despre ceva nou iar pentru voi, noutatile tin de prieteni, viata sociala, grupuri, idealuri, asociatii profesionale. Puteti participa la evenimente sociale, puteti construi conexiuni importante pentru cariera voastra, puteti cunoaste oameni noi ce va pot sprijini in dezvoltarea unui ideal de-al vostru. Aceasta lunatie de foc chiar este prietena cu semnul vostru de aer si sunteti sprijiniti in activitatile voastre umanitare. Activitatile cu copiii( in special copii altora) pot creste. Sunteti destul de neconventionali acuma, puteti lua decizii care surprind oamenii, puteti fi oarecum originali si progresisti. Saturn in Capricorn este provocatorul acestui moment si care va pune multe  piedici in asocierile voastre, bunuri in comun, asociati, divort, manipulari, planuri secrete pentru detinerea puterii. Puteti intelege mai bine ca nu puteti controla oamenii, faptele celuilalt, relatiile ci singurul lucru pe care il puteti controla sunteti voi, comportamentul vostru, gandirea voastra, modul de a relationa. Vibilia de mana cu Luna Noua in Berbec poate indica calatorii neasteptate si destul de excentrice, pot fi legate de rude, de comunitatea in care traiti, de dezvoltarea si valorificarea unui talent personal.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie   -22 iulie )

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in cariera voastra, in proiectele profesionale, promovari, avansari, oferte noi de lucru.Se pare ca este un moment bun pentru negocieri, contracte noi. Este un timp benefic pentru luarea unor decizii in domeniul carierei. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Saturn in Capricorn este provocatorul acestui moment si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole in relatiile voastre, despartiri sau o remodelare a vietii voastre de cuplu. Vibilia de mana cu Luna Noua in Berbec poate indica calatorii legate de cariera profesionala, un proiect personal, un eveniment social.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in Berbec vine cu scantei divine in relatia cu strainatatea, studii superioare, calatorii mari, un job in strainatate. Este cel mai bun moment sa va extindeti orizonturile, oportunitatile tin de intelegerea taramurilor superioare ce apar prin invatamantul superior, psihologie, spiritualitatea, alte culturi.  Aceasta Luna Noua de foc vrea sa va aduca aminte ca viata este o calatorie continua de descoperiri si va ajuta in aceasta directie printr-un curs nou, printr-o relatie noua, printr-un job nou departe de casa. Saturn in Capricorn este provocatorul acestui moment si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole legate de locul de munca, proiecte de la locul de munca, colegi, rutine zilnice, sanatate. Vibilia de mana cu Luna Noua in Berbec poate indica calatorii benefice in strainatate sau legate de dezvoltarea unui proiect personal.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile “  legate de bani, afaceri, asociat, partener, viata initima, jocuri secrete, bani pentru a finanta o idee mare, experiente spirituale si psihice. Este cea mai buna perioada pentru a intelege ca puterea personala nu trebuie folosita in scopuri egoiste, evitand astfel consecintele impovaratoare. Este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere, prin intelegerea conceptului de putere asupra celorlalti, prin transformari majore. Aspectele, obligatiile si taxele financiare vin in centrul atentiei. Saturn in Capricorn este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari in relatiile romantice, prietenii, grupuri, un ideal de-al vostru, planuri secrete, proiecte creative. Vibilia de mana cu Luna Noua in Berbec poate indica calatorii benefice legate de o afacere, de partenerul de viata si veniturile contractuale ale acestuia.Poate fi o calatorie neasteptata si plina de surprize, ceva legat de prieteni.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile divine” in  relatiile voastre, parteneriatele voastre personale si profesionale. Este posibil sa fie ceva nou in legatura cu o persoana cu care colaborati la un proiect de promovare a carierei. Va puteti logodi, casatori . Este cea mai buna perioada sa rezolvati problemele unei asocieri. Experientele cele mai semnificative se vor concentra asupra dinamicii relatiilor, asupra partenerului de viata, asupra unei probleme juridice. Saturn in Capricorn este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole,  atentionari, plati karmice in familie, camin, cariera, prieteni. Vibilia de mana cu Luna Noua in Berbec poate indica calatorii benefice legate de un partener, un asociat, cariera, prieteni, poate fi o calatorie neasteptata si plina de surprize.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile divine” la locul de munca, sanatate, atitudini cu privire la sanatatea fizica, obiceiuri personale. Ar putea fi un moment oportun pentru un nou loc de munca care sa va aduca mai multi bani si mai multa pace in mintea voastra. Este, de asemenea, timpul sa va concentrati pe sanatatea voastra. Aceasta energie proaspata va pune fata in fata cu fel de fel de crize personale ce va indeamna sa schimbati conditiile care le genereaza. “Esti ceea ce mananci” iar  aceasta Luna Noua de foc va invata ca hrana nu se rezuma doar la alimente ci si la sentimente, idei, emotii, credinta. Saturn in Capricorn este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari, plati karmice ce tin de rude, modul de comunicare, strainatate, cariera, ambitii profesionale. Fiti atenti la toate informatiile care vin spre voi acuma. Cultivati gandirea pozitiva, iertati-va trecutul, renuntati la gandurile negative care va pot imbolnavi, renuntati la critica excesiva si la dorinta de razbunare. Vibilia de mana cu Luna Noua in Berbec poate indica calatorii benefice legate de un loc de munca nou, un proiect profesional, un parinte, un eveniment social.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR (22 noiembrie—21 decembrie )

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile divine” in iubire, creativitate personala, copii, relatii romatice, maretie, abilitati, talente, hobby-uri. Pentru voi este timpul iubirii, vindecarii prin iubire, “ ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile’ este cea mai buna mantra. De asemenea, este timpul sa va axati mai mult pe copii, pe un hobby, pe proiectele creative. Este posibil sa va indragostiti, sa primiti vesti bune despre copiii vostri sau sa auziti ca vine “ barza”. Saturn in Capricorn este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, atentionari, plati karmice in chestiunile financiare, in tot ce tine de venituri si cheltuieli, valoare personala, o mostenire, straini si strainatate. Vibilia de mana cu Luna Noua in Berbec poate indica calatorii benefice legate de un proiect creativ, copii, strainatate si straini, o mostenire, bani care vin de la ceilalti.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile divine” legate de casa, familie, parinti, afaceri imobiliare. Este timpul modificarilor in casa, sa vindeti o casa sau sa cumparati o locuinta noua. Este un moment bun pentru orice fel de reorganizare sau chiar remodelare a vietii de familie, a mediului de acasa, a activitatilor legate de familie. Unii dintre voi isi pot asuma acuma responsabilitatea intemeierii unei familiii.
Saturn in Capricorn este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, plati karmice prin relatiile voastre, asocieri, bani multi, afaceri. Vibilia de mana cu Luna Noua in Berbec poate indica calatorii benefice legate de casa, familie, parinti, partener, asociat, afaceri.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile divine” in relatia voastra cu rudele, comunicare, activitati sociale in comunitatea locala, calatorii. Puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, prin activitati ce va vand ideile. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. In urmatoarea perioada, puteti comunica mai usor cu cei din preajma voastra. Saturn in Capricorn este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, plati karmice generate de unele fapte din trecut, secrete si planuri secrete, dusmanii ascunse, munca, proiecte de munca, partener de viata. Cultivati pacea si linistea in aceasta perioada. Nu ignorati semnele de avertizare, intuitia voastra. Vibilia de mana cu Luna Noua in Berbec poate indica calatorii benefice legate de rude, un proiect in comunitatea in care traiti, un proiect de munca, partener si asociat.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Aceasta Luna Noua in Berbec va pune un accent deosebit pe  “ inceputurile divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre emotionale si financiare. Saturn in Capricorn este provocatorul acestui moment astral si ar putea sa creeze destule tensiuni, obstacole, plati karmice legate de prieteni, proiecte de grup, comportament excentric, munca, colegi, sanatate. Vibilia de mana cu Luna Noua in Berbec poate indica calatorii benefice legate de copii, iubire, munca, un proiect creativ, o vacanta, o petrecere, un hobby.

Adriana Tudosa

You may also like

4 Comments

  1. Fii binecuvantata!

    De fiecare data cand ma framanta o intrebare,gasesc un raspuns in mesajele tale.
    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.