LUNA NOUA IN BALANTA SI ZODIILE – 5 OCTOMBRIE 2013

balanta

Luna Noua in Balanta pe gradul 12 este o energie cardinala ,  de actiune  ce va stimula si activa  necesitatea transformarii noastre, a modului cum relationam cu valorile fie ele valori native, materiale, parteneriale.
Indecizia este factorul dominant al urmatoarelor zile, dificultatea de a alege intre 2 idei, solutii, este un timp al compromisurilor si concesiilor, este un timp al implinirii prin schimbare, dar schimbarea este generata de altii. Aceasta Luna Noua in Balanta prin aspectul provocator cu Pluto in Capricorn ( putere, transformare ,regenerare )  ofera din plin energia necesara abordarii tuturor domeniilor tabu din viata noastra , tabuurile trebuiesc intotdeauna infruntate iar acum avem la dispozitie energia necesara infruntarii lor doar asa temerile , atasamentele si traumele interioare pot fi transformate , este ca si cum am auzi “ actioneaza tu, fa ceva tu ca daca nu te voi obliga sa actionezi , sa faci ceva”. Uranus retrograd in Berbec  (nou , soc ,neasteptat,trecut ) in aspect provocator cu Luna Noua in Balanta, ne indeamna sa analizam schimbarile bune sau rele din trecut, acest conflict astral poate fi resimtit ca o nemultumire imensa fata de alegerile trecute , suntem ajutati sa recuperam intr-un mod neasteptat si inedit ceva ce a fost respins in trecut.
Cu Luna Noua in Balanta pe gradul 12, cei  nascuti in jurul datei de 5 octombrie, ianuarie, aprilie, iulie ( plus,minus trei zile )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti.Acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradului 12 din orice semn zodiacal..

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai pentru précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VII indica o perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri.Poate fi un timp de stabilire a unor relatii importante, parteneriate bune de afaceri.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 aprilie, opozitia dintre Luna Noua si Soarele natal pe axa I –VII , axa eu-tu , poate aduce o schimbare legata de parteneriate, afaceri, avere, bunuri, activarea dusmanilor, exista un risc de a pierde controlul, tendinte spre revolta, discutii contradictorii, furie, certuri, gesturi hazardate, calatorii periculoase. Uranus se opune acestei Luni Noi , asta poate sa induca un sentiment de revolta impotriva partenerului, puteti cauta ceva diferit si interesant , deveniti spontani si aventurosi , puteti fi atrasi de cineva diferit, din strainatate , de o alta cultura . Pluto din casa carierei provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea unele dificultati in cariera voastra din cauza partenerului sau dificultatile in relatiile voastre personale va poate tine pe loc in cariera voastra .

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa VI  poate indica un moment bun de a  imunatati relatiile la locul de munca, de a aborda noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca . Este cel mai bun moment de a analiza tot ceea ce va nemultuimeste in relatiile cu colegii, cu sefii, cu locul de munca , cu propria sanatate si sa luati masurile necesare imbunatatirii acestui domeniu din viata voastra . Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca , imbunatatirea relatiilor cu colegii.  Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 mai , aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Uranus se opune acestei Luni Noi , asta poate sa induca un sentiment de revolta fata de ceva din trecut, pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informative care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta din trecut.
Pluto din casa studiilor mari, legi divine, adevar , credinta  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea unele dificultati in modul de a percepe dreptatea, legea, cunoasterea. Calatoriile pot aduce experiente intense ce schimba profund viata, exista posibilitatea sa gasiti raspunsuri la unele dintre cele mai mari intrebari ale voastre in accord cu legile si modelele care guverneaza viata.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale, posibila o noua relatie sentimentala , o iubire noua va bate la “usa’ important este sa iesiti in intampinarea ei. Activitatile legate de copii si de folosirea creativiatii personale dar si povestile de dragoste sunt energizate de acest moment de Luna Noua . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 iunie, aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal poate prevesti o buna intelegere cu partenerul de viata, rudele sau cei apropiati, rezultate fericite, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari. Sansa la jocurile de noroc , speculatii fructuoas. Uranus se opune acestei Luni Noi , asta poate sa induca un sentiment de revolta impotriva prietenilor, puteti fi provocati de prieteni. Pluto din casa banilor care vin din alta parte ,de la partener provoaca aceasta energie lunara, acest aspect poate crea unele dificultati in chestiunile financiare , in relatia cu o banca , in legatura cu un credit , acestea va pot provoca emotii intense .

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal, lucrari de renovare, redecorare casa. Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitate psihica marita. Casa IV este o casa cardinala  adica un loc in care se termina un process si incepe alt process iar aceste procese sunt legate de familie, afaceri imobiliare , parinti, casa . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 iulie, aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile si incordate, castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, nevroze. Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in cariera voastra dar si legate de familie, parinti , deci atentie. Puteti sa va schimbati locul de munca , poate fi o oportunitate in cariera voastra ,asta poate veni intr-un mod neasteptat , deasemenea puteti pierde un loc de munca . Pluto din casa partenerului provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatiile voastre parteneriale, in asocieri.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu si abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni. Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine. Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Toate activitatile legate de transport , cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua . Pentru cei nascuti nascuti in apropierea zilei de 5 august, aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal prevesteste o perioada fericita propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de success. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele batalii juridice  cu un partener, un membru al familiei, un frate dar si in calatorii, studii inalte. Pluto din casa muncii, sanatatii  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatiia cu un sef, un loc de munca, un coleg , de sanatate , deci mare atentie .

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recompensarea eforturilor facute in special in domeniul in care castigurile provin din utilizarea unor talente personale , este un timp bun pentru cautarea unor noi locuri de munca mai bine platite, gasirea unor noi mijloace materilale.Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de  5 septembrie , aspectul de semisextil dintre Luna Noua si Soarele natal poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni financiare, resurse comune , impozite , pensii alimentare , credite . Pluto  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatia cu o iubire, un copil, creativitatea personala, obligatii financiare fata de un copil, deziluzii sentimentale . Atentie la speculatii

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in semnul vostru in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi,  realiste , demararea de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii creatoare . Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Schimbarile semnificative se produc la un nivel extrem de personal, personalizarea exagerata a tot ceea ce se petrece in jurul vostru poate conduce la confruntari cu ceilalti. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 octombrie ( plus, minus trei zile ), conjunctia dintre Luna Noua si Soarele natal poate amplifica neintelegerile, nefericirea conjugala, despartirile, probleme cu sanatatea, pericole in calatorii , stare generala febrila.. Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni parteneriale, in procese, in asociatii. Partenerul de viata isi poate dori libertate, independenta iar aceste dispozitii schimbatoare va poate induce o stare de tensiune ,deci atentie . Pluto  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatia cu familia, parintii, caminul vostru.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in casa XII o casa ce are legatura cu misterele, secretele, tot ce este dificil,  aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la realizari cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat  cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru . Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 noiembrie, aspectul de semisextil poate arata influente benefice dar de o amploare mai restransa. Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de locul de munca ,sanatate, colegi, sefi. Pluto  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatia cu fratii, vecinii, rudele, in calatorii, in comunicare, deci atentie .

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Pentru persoanele nascute in apropierea zilei de 5 decembrie,  aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza demararea unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor, succese sociale, ameliorarea conditiilor de orice fel. Noi oportunitati si sprijin deosebit prin prieteni.importanti . Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de un iubit, un prieten se poate transforma in iubit, necazuri de la copii, pierderi prin speculatii. Pluto  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatia cu prietenii din cauza unor chestiuni financiare , dificultati financiare severe , cautarea unor modalitati discultabile de a face bani ce vor conduce la irosirea mijloacelor, deci atentie.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti  in apropierea zilei de 5 ianuarie , aspectul de careu dintre Luna Noua si Soarele natal accentueaza situatiile instabile, incordate, castigurile si pierderile alternative, tulburarile sistemului nervos, nevrozele. Uranus se opune acestei Luni Noi, acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie , parinti, cariera ,casa, va puteti muta datorita schimbarii locului de munca, puteti avea evenimente neasteptate legate de casa. Pluto  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in modul de a va folosi puterea personala, sunteti fortati sa va schimbati comportamentul personal.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealiste poate fi o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza relatiile cu strainii, invatarea unei limbi straine, inscrierea la unele cursuri , afaceri cu strainii. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 4 februarie  aspectul de trigon dintre Luna Noua si Soarele natal favorizeaza intelegerile cu partenerul, cu rudele, cu cei apropiati, popularitate in anturaj, consideratie din partea superiorilor, favoruri si avansari, sansa la jocurile de noroc, speculatii fructuoase. Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate comunicarea cu rudele, cu vecinii, in calatorii, deci atentie . Pluto  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme daca evitati confruntarea cu actiunile, relatiile sau ceva petrecut in trecut . O abordare sincera si directa va ajuta sa faceti pace cu trecutul, sa va eliberati de niste temeri din trecut.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei atrasi mai mult de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Este cel mai bun timp pentru castiguri financiare prin diverse parteneriate. Pentru cei nascuti in apropierea zilei de 5 martie  aspectul de 150 de grade dintre Luna Noua si Soarele natal poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc si ghinion, succes in functiile subalterne, necazuri cauzate de femei dar si favoruri din partea sefilor. Uranus se opune acestei Luni Noi , acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de castigurile financiare personale . Pluto  provoaca aceasta energie lunara , acest aspect poate crea probleme in relatia cu prietenii din cauza unor chestiuni financiare, deci atentie .

Adriana Tudosa

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.