LUNA NOUA IN BALANTA SI ZODIILE–28 SEPTEMBRIE 2019

Luna Noua pe gradul 6 Balanta este un moment bun pentru noi inceputuri,  pentru a incepe un proiect noi, pentru a face o schimbare radicala, pentru a ne elibera de ce nu ne mai serveste. Uranus retrograd in Taur in aspect provocator cu Luna Noua in Balanta, ne indeamna sa analizam schimbarile imprevizibile din trecut. Acest conflict astral poate fi resimtit ca o nemultumire imensa fata de alegerile trecute. Nimic nu este mai deranjant decat un puzzle cu o piesa lipsa iar Luna Noua in Balanta de mana cu asteroidul 42 Isis in Balanta, ne pot ajuta sa gasim acea piesa pretioasa lipsa. Aceasta luna noua in balanta vorbeste de relatiile si legaturile noastre dar si de relatia cu noi insine si poate fi un moment beneficc reechilibrarii noastre.

Simbolul sabian al gradului 6 Balanta, gradul Lunii Noi este:”Prin viziune launtrica, un om isi vede idealurile devenite concrete”.  Cum Balanta este un semn de aer, acest simbol sabian pune un accent deosebit pe puterea mintii, sa fim foarte atenti la ceea ce ne dorim cu adevarat.” Ai grija ce iti doresti “este cerinta majora a acestei lunatii.

In cazul inmultiri painii si pestilor, Isus avea o dorinta, aceea de a hrani oamenii veniti sa il asculte. In Evanghelia lui Matei, se spune : “ A luat cele sapte paini si pestisorii si, dupa ce a multumit lui Dumnezeu, a frant si a dat ucenicilor, iar ucenicii au impartit norodului.” Isus multumea lui Dumnezeu pentru ceea ce dorea sa  obtina si se gandea la ele ca si cum le-ar fi avut deja. Sa participam din tot sufletul nostru la aceasta noua nunta cosmica cu “ Mulumesc Doamne pentru tot ceea ce ai in plan pentru mine, Multumesc, Multumesc, Multumesc……

Simbolul Sabian pentru gradul 18 Balanta, gradul activat de Venus, seful acestei lunatii este:”Doi oameni arestati sunt adusi in fata curtii de judecata“. Problema acestui grad implica un lacat, o cheie iar Luna Noua in Balanta in conjunctie cu asteroidul Isis ne poate oferi aceasta cheie ( piesa lipsa ).

Cu Luna Noua in Balanta pe gradul 6, cei nascuti in jurul datei de 28 din semnele cardinale Balanta, Berbec, Rac, Capricorn, vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei-MC sau orice planeta personala in jurul gradului 6 din orice semn zodiacal.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Luna Noua este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata. Aceasta energie favorizeaza realizarile prin sot, amant, prieten, avocat, partener de afaceri, coleg, consilier  sau orice partener de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Dar Luna Noua in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd in Taur, un aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Aceste exagerari tin de castigurile financiare personale, valoare personala, partenerul de viata, asociat, de cei cu care aveti un acord semnat, de lupta pentru putere. Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra in modul de a va valorifica talentele, in modul de a construi valori prin valoarea voastra. Isis in conjunctie cu Luna Noua in Balanta indica nevoia de a intregi anumite situatii de viata ce tin de relatiile voastre, partener, asociat, justitie, dusman, concurent. Puteti descoperi “acea piesa pretioasa lipsa” necesara echilibrarii vietii voastre relationale.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca, recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Dar Luna Noua in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd in Taur, un aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Aceste exagerari tin de comportamentul vostru, de teama de schimbare, de  comportamentul si modul de a relationa cu ceilalti, de locul de munca, sanatate.  Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata noastra, in imaginea voastra. Isis in conjunctie cu Luna Noua in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara muncii voastre, relatiei voastre cu colegii si  cu sefii, modului de gandire, obiceiurilor legate de sanatate.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii, pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Speranta de a avea un copil poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma. Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru , in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat. Dar Luna Noua in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd in Taur, un aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Asta poate sa indica un sentiment de revolta fata de ceva din trecut, pot iesi anumite secrete in lumina, puteti avea abordari neobisnuite pentru a ajuta oamenii sau pentru a gasi o informatie care sa faca lumina intr-o experienta neobisnuita, socanta din trecut. Dar Uranus retrograd in casa XII va cere sa depasiti tiparele de a fi victime, martiri, de a juca in povesti tesute de altii numai de voi nu.  Jocul final al lui Uranus este sa va arate care este diferenta dintre banalitatea, conventiile pamantesti ale vietii noastre si valorile inestimabile ale cerului. Isis in conjunctie cu Luna Noua in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din domeniul casei V: iubire, copii, romantism, creativitate, risc, aventura, initiative artistice sau financiare.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra, va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Dar Luna Noua in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd in Taur, un aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Cu Uranus retrograd in casa XI, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de aliante, functii inalte, prieteni, protectii, sperante nefondate.Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de prieteni, relatii sociale, un grup mai mare de oameni, interese umanitare, credinta, moralitate, straini, justitie inalta, esoterism. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra, sa depasiti anumite limite traditionale, sa propagati  umanitarismul. Isis in conjunctie cu Luna Noua in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din domeniul casei IV: familie, parinti, casa, putere emotionala, incredere in propria persoana, imbogatire interioara.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre, prin calatorii scurte. Puteti  incepe un nou curs, cel mai mare noroc al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina, un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Dar Luna Noua in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd in Taur, un aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Cu Uranus retrograd in Taur, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de cariera, functii inalte, viata sociala, familie. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de cariera, ce va doriti cu adevarat in cariera voatra. Isis in conjunctie cu Luna Noua in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din domeniul casei III: modul cum comunicati, frate, sora, vecini, rude, comunitatea in care traiti, calatorii scurte.

FECIOARA / ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a creste veniturile financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar si de echilibrare a vietii voastre relationale. Dar Luna Noua in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd in Taur, un aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Cu Uranus retrograd in casa IX, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de credinta, studii superioare, diplome universitare, straini, afaceri cu strainii, justitie inalta. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de credinta, straini, loc de munca, colegi, obiceiuri zilnice, sanatate. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in credintele voastre, in modul de a intelege influenta divinitatii in viata voastra. Isis in conjunctie cu Luna Noua in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din domeniul casei II : bani, valori, talente native, modul de a relationa.

BALANTA/ ASCENDENTUL  IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Dar Luna Noua in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd in Taur, un aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Cu Uranus retrograd in casa VIII, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de modul de a intelege puterea, afacerile, jocurile secrete, viata intima, mostenirile, resursele comune. Trebuie sa invatati ca nimic nu e gratis in afara de milostenia lui Dumnezeu. Acuma, Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra,  in modul de a vedea o afacere, un acord semnat, o colaborare cu un partener, asociat. Isis in conjunctie cu Luna Noua in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa din acest domeniu de viata: valoare individuala, personalitate, cum sunteti vazuti de cei din jur , aspect fizic, relatii personale.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Aceasta Luna Noua poate aduce complicatii, intarzieri, frustrari legate de faptele trecutului, lucruri ascunse, secrete dezvaluite, cineva se poate folosi de voi sau invers, puteti sa folositi pe cineva, ceva( un secret, o fapta din trecut, o poveste de viata impartasita voua) pentru a depasi o problema. Poate fi si un moment deosebit pentru depasirea unor probleme grele din trecut si asta prin reexaminarea lor, prin credinta, prin fel de fel de avertismente divine. Mare atentie la sanatate, intr-un fel, imbolnavirea voastra poate fi privita ca o protectie a voastra, va tine departe de fel de fel de situatii care va pot face mai mult rau. Dar Luna Noua in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd in Taur, un aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate in unele chestiuni parteneriale, in procese, in asociatii, familie, parinti, mosteniri imobiliare. Cu Uranus retrograd in casa VII, problemele actuale au radacini in trecut, problemele gresite tin de modul de a intelege o relatie, o casnicie, partenerul de viata, un asociat, o lege si rolul ei. Este o sansa de a re-face sau de a re-considera tot ce tine de relatiile voastre. Isis in conjunctie cu Luna Noua in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intelegerii unei experiente din trecut, pentru depasirea unor iluzii si fantezii, pentru descifrarea unor secrete, planuri ascunse, datoriile voastre karmice. Cum Luna conduce casa strainatatii, credintei, poate aparea si aici o rezolvare sau la polul opus, o razbunare, o aplicare a legii divine.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie)

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor dintr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, sunt in mesajul acestei lunatii. Dar Luna Noua in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd in Taur, un aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de locul de munca, sanatate,  colegi, sefi, proiecte profesionale, documente, rude, calatorii scurte. Cu Uranus retrograd in casa VI, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de locul de munca, un contract de munca, un coleg, obiceiuri zilnice, sanatate. Isis in conjunctie cu Luna Noua in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara indeplinirii unor sperante. Cum Luna conduce casa VIII, poate fi vorba si de rezolvarea unor dificultati financiare, a unor mosteniri.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Dar Luna Noua in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd in Taur, un aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de cariera, statut social, copii, iubire, creatii personale. Cu Uranus retrograd in casa V, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de modul de a vedea o iubire, de copii, de mandrie exagerata( mandria merge tot timpul in fata caderii), de speculatii diverse, de creativitatea personala, de bani, valoare personala. Isis in conjunctie cu Luna Noua in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intelegerii adevaratului scop al vietii voastre, ambitii profesionale, rol jucat in societate, responsabilitati.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii internationale, munca in strainatate. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Dar Luna Noua in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd in Taur, un aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate de familie , parinti, cariera, casa, credinta, strainatate. Cu Uranus retrograd in casa IV, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de familie, radacinile voastre, parinti, camin, casa, comportament, proiecte personale. Isis in conjunctie cu Luna Noua in Balanta poate fi un timp in care sunteti ajutati sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intelegerii rolului vostru in lume, in univers. Cum Luna conduce casa muncii, poate fi si piesa necesara dezvoltarii unui proiect profesional.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri, dormitorul unei relatii. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe probleme de intimitate, pe partenerul de viata. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut, puteti primi o mostenire, puteti descoperi un secret al partenerului de viata. Acuma pasiunile personale sunt stimulate iar egocentrismul accentuat poate cauza fel de fel de crize, experiente profunde in relatii iar “ o inima rupta”  poate fi un limbaj transformator. Dar Luna Noua in Balanta este in aspect de inconjunctie (150 grade ) cu Uranus retrograd in Taur, un aspect ce va spune ca aveti nevoie de unele ajustari in exagerarile, deciziile, actiunile imprevizibile din trecut ce au dezechilibrat si mai mult viata noastra. Acest aspect poate aduce evenimente bruste si neasteptate legate afaceri, banii partenerului, comunicarea cu rudele, cu vecinii, in calatorii. Cu Uranus retrograd in casa III, problemele actuale au radacini in trecut, problemele ce trebuiesc re-gandite tin de rude, gandire invechita, comunicare, comert, tineri, studii. Uranus retrograd este o oportunitate de a da deoparte tot ceea ce este inutil, invechit in viata voastra, in gandirea voastra. Isis in conjunctie cu Luna Noua in Balanta va poate ajuta sa descoperiti sau sa primiti acea piesa lipsa necesara intelegerii adevaratei voastre puteri. Poate fi vorba si de bunuri in comun sau primite din alta parte, fidelitate, finante comune cu sotul, veniturile partenerului, comisioane, credite, incredere in partener.

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.