ECLIPSA DE LUNA IN GEMENI SI ZODIILE – 10 DECEMBRIE 2011

Eclipsa totala de Luna in Gemeni pe gradul 18 :11 este asociata cu Nodul Sud Lunar in Gemeni  ceea ce arata o intoarcere spre trecut , o acentuare a trecutului nostru , fiind asociata ce mai adesea cu sfarsituri emotionale, pierderi de tot felul, poate lucra ca un “cutremur” emotional atat in bine cat si in  rau, poate aduce evenimente dramatice sau poate aduce o oportunitate, o noua iubire, o noua “ relatie”, tot ce hraneste sufletul nostru este energizat in aceasta perioada. In semnul Gemenilor, energia capata forta prin cuvinte, comunicare , calatorii mici,  scris , puncte de vedere, frati, vecini, tineri, idei si cunostinte practice. Este o energie ce stie atat de bine sa dea putere magica si creativa cuvintelor . Sagetatorul este o energie ce amplifica diversitatea , da forta istoriei, culturii, legilor si sistemelor , fie facute de om , fie cosmice , da sens informatiilor , transformandu-le in intelepciune, filosofii.  Aceasta eclipsa de Luna ( o luna plina puternica formata de opozitia dintre Luna in Gemeni si Soarele in Sagetator in apropierea axei destinului ) induce necesitatea echilibrarii acestor doua energii in viata noastra , in destinul nostru. In timpul unei Eclipse suntem in “ intuneric”” simtindu-ne confuzi , dar frumusetea acestei energii consta in aceea ca putem primi acele informatii privind situatiile din viata noastra pe care le-am tinut ascunse ,  nu le-am dat importanta ( si trebuia) , nu le-am vazut prea clar . Este o oportunitate karmica de a privi aceste situatii de viata dintr-o perspectiva noua , este important sa ramanem deschisi pentru informatiile noi care vin . O eclipsa poate fi privita ca un  “ medic astral “ care stie atat de bine sa scrie reteta cu medicamentul necesar pentru ca viata noastra sa devina mai buna .

Simbolul Sabian pentru gradul 19 Gemeni :

“ O carte veche voluminoasa , expusa in arhivele unui muzeu “ , este un simbol in deplin acord cu mesajul acestei eclipse totale de luna , trebuie sa cautam in trecut , sa reconsideram, reanalizam trecutul  , exista ceva acolo care poate face lumina in viata noastra, care ne poate oferi ideea buna , gandul bun, persoana necesara destinului nostru.

Guvernatorul acestei Eclipse este Mercur retrograd in Sagetator in conjunctie cu Okyrhoe , asta accentueaza viziunea , profetia acestui moment . Okyrhoe a fost pedepsita dar ea a spus adevarul. Cu Mercur retrograd in conjunctie cu Okyrhoe ni se ofera o a doua sansa de a descoperi un adevar mai profund si sa reinviem o  situatie pierduta pe drum.

Emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator  in special pentru cei care au gradul 18 Gemeni, Sagetator, Fecioara , Pesti activat in harta natala .

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Eclipsa totala de Luna este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului , cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor , Luna eclipsata este in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare putand aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra.  Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate . Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, puteti sa va gasiti dragostea in timp ce calatoriti, puteti sa cumparati un calculator, un nou telefon, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi, se deschid destule usi pentru voi in urmatoarele  luni. Urmatoarele sase luni ofera oportunitati pentru imbunatatirea comunicarii cu oamenii din jurul voastru , puteti calatori mai des , este un timp de a va extinde orizonturile si de a invata ceva nou . Mercur in conjunctie cu Okyrhoe va poate ajuta sa descoperiti un adevar legat de scoala , strainatate ,iubirea din strainatate , credinta ,o calatorie .

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor , a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti, Luna eclipsata este in casa II o casa a finantelor personale si poate aduce teste legate de bani, de tot ce are legatura cu banii , apar probleme , fluctuatii in zona financiara si a resurselor materiale. Este lumina care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, noi oportunitati de castig personal . Mercur in conjunctie cu Okyrhoe va poate ajuta sa descoperiti un adevar legat de banii unei afaceri, unui partener , unei mosteniri, fidelitatea partenerului .

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII , axa eu-tu , Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii poate aduce teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acuma,  puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra . Atentie la sanatate . Mercur in conjunctie cu Okyrhoe va poate ajuta sa descoperiti un adevar legat de viata voastra de cuplu, de casnicia voastra , de partenerul vostru , asociatul vostru.

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor voastri, in intelegerea greselilor trecutului. Mercur in conjunctie cu Okyrhoe va poate ajuta sa descoperiti un adevar legat de munca voastra , locul de munca, colegi,  sanatate , sefi.

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii , a placeriii si a idealurilor .  Luna eclipsata este in casa XI  o casa a prietenilor si a activitatilor de grup fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni , o organizatie si nevoile individuale de creatie, poate fi lumina care face lumina in visele voastre, in aspiratiile voastre, poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi.  Mercur in conjunctie cu Okyrhoe va poate ajuta sa descoperiti un adevar legat de o iubire, o relatie de iubire, un iubit,  un copil ,o aventura .

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaza axa X-IV , o axa a carierei si a familiei, Luna eclipsata in casa X , casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera , in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure , cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi ca aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor.Mesajul acestei eclipse de luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei , promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada. Mercur in conjunctie cu Okyrhoe va poate ajuta sa descoperiti un adevar legat de familia voastra , casa voastra , o afacere imobiliara , de parintii vostri.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor, Luna eclipsata in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale , posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii.  Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul , uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma , oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media .Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea.  Mercur in conjunctie cu Okyrhoe va poate ajuta sa descoperiti un adevar legat de  rudele voastre , persoanele mai tinere din familia voastra , de o calatorie , de scoala , studii , comert.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale , Luna eclipsata in casa VIII poate energiza teste legate de mosteniri , banii celuilalt,imprumuturi bancare. . Aceasta eclipsa poate ajuta la rafinarea propriei fiinte prin cautatea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele , asigurarile , taxele , afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi. Mercur in conjunctie cu Okyrhoe va poate ajuta sa descoperiti un adevar legat de  banii facuti prin cultivarea talentelor native , de  tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente.

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa VII-I , axa eu –tu , Luna eclipsata in casa VII , casa parteneriatelor poate aduce unele teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate , anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor . Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Mercur in conjunctie cu Okyrhoe va poate ajuta sa descoperiti un adevar legat de imaginea voastra personala , de proiectele importante .

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii .  Luna eclipsata in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate.  Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca , al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate , deci atentie .In aceasta casa , Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Mercur in conjunctie cu Okyrhoe va poate ajuta sa descoperiti un adevar legat de anumite secrete , dusmani , trecut .

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI o axa a afectivitatii , Luna eclipsata in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala , iubire , copii . Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere.Poate aduce o noua iubire, poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ. Dragostea este pusa in lumina in aceasta perioada , va puteti indragosti , puteti petrece mai mult timp cu copii, puteti beneficia de pe urma unui proiect important pe care il finalizati.  Mercur in conjunctie cu Okyrhoe va poate ajuta sa descoperiti un adevar legat de prieteni, de activitatea unui grup, a unei organizatii , de sperantele si dorintele voastre .

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei , Luna eclipsata este in casa IV putand aduce teste legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta , atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera.Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa.Posibile probleme cu mama sau va trebui sa aveti grija de mama voastra.  Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces  iar luna este guvernatorul natural al acestei case , deci, in aceasta casa, luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare , experiente din trecut tind sa iasa la lumina , toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi.  Mercur in conjunctie cu Okyrhoe va poate ajuta sa descoperiti un adevar legat de cariera , viata sociala , ceva la care ati lucrat din greu in ultima perioada .

Adriana Tudosa

 

You may also like

9 Comments

 1. VA MULTUMESC PENTRU TOATA MUNCA PE CARE O DEPUNETI. FACETI LUCRURI EXTRAORDINARE PT NOI TOTI…CU ACEST ARTICOL,AM REUSIT SA INTELEG IN MARE, CUM MA VA AFECTA ECLIPSA…SPER CA TOTUL VA FI BINE…VA DORESC MULTA SANATATE SI SARBATORI CU BINE!

 2. Buna ziua draga Adriana. Si eu ca si toti ceilalti care citesc articolele tale , i-ti multumesc enorm pentru toata munca depusa pentru iluminarea noastra.E adevarat tot ce ai scris. Eu sunt deja incercata de aceasta Eclipsa.Deja simt din plin energia Ei. Sunt Fecioara cu Soarele la 18 gr. casa V, Ascendentul in Gemeni la 16 gr..Acum mi se intorc evenimente si oameni pe care i-am lasat catva timp in urma.Cel mai interesant e ca, este exact acelasi scenariu, poate doar “decorul” e putin schimbat. Am lasat in urma o poveste de iubire din cauza copilului, as spune m-am sacrificat pentru copil. Si acum imi este frica sa nu gresesc iarasi, pentru ca in timp am inteles ca am gresit, trebuia sa ascult de inima mea,pentru ca copilul (21ani) nu era sa fie abandonat nici el…oricum aveam sa am grija de el. I-mi cer scuze daca am scris prea multe, dar poate ajuta pe cineva sa nu greseasca si sa asculte de inima cand e cazul.I-ti multumesc din suflet pentru tot si sa fii Binecuvanta de Dumnezeu. cu respect Antonia

 3. draga mea draga,

  de fiecare data, pe mine una, ma lasi fara cuvinte… cu fiecare articol imbracat intr-o poveste…
  si, de fiecare data, imi ‘povestesti’ exact ceea ce am nevoie sa ‘aud’…
  ai un har deosebit!
  cu drag 🙂

 4. Buna ziua Adriana! Imi cer scuze ca poate iti rapesc din timpul tau, dar am o rugaminte foarte foarte mare la tine. Am o matusa la care eu tin mult mult de tot, pot spune chiar mai mult decat la mama mea (ptr ca a fost tot timpul alaturi de mine cand mi-a fost mai greu) si care a depistat o problema de sanatate (posibil cancer ovarian) si uitandu-ma pe harta ei natala sa vad unde se formeaza eclipsa am observat ca pozitiile planetelor din momentul de fata sunt identice cu cele de la nastere. Si intrebarea este daca are legatura problema ei de sanatate pe care a depistat-o acum 2 zile si faptul ca aspectele planetare de acum sunt aceleasi ca la nasterea ei. Cat de repede trebuie sa actioneze avand in vedere ca eclipsa de acum are loc in casa a X-a? 3.09.1945, ora 7, caracal
  Te rog din suflet sa imi dai cateva detalii si iti multumesc inca o data ptr timpul pe care il sacrifici ptr mine.

 5. iti multumesc oricum! ai avut dreptate cand spuneai ca aceasta eclipsa arata o intoarcere in trecut. ceva din trecutul nostru revine.

 6. Buna Adriana,

  Eclipsa imi “cade” in casa 12, si are aspectele urmatoare:
  Luna cuadratura axa si I.Coel-M.Coel, Jupiter
  Luna conjunctie Soare si Luna
  Luna sextil Chiron
  Luna opozitie Neptun
  Te rog sa imi spui care ar putea fi impactul.
  Multumesc si numai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.