ECLIPSA PARTIALA DE SOARE IN SCORPION SI ZODIILE–25 OCTOMBRIE 2022

Eclipsa partiala de Soare in  Scorpion vorbeste despre transformare, schimbare, pasiuni, emotii profunde, dorinte obsesive. Scorpionul este o energie ce activeaza atat pericolele, tradarile, nemultumirea, teama dar si eliberarea, transformarea majora, ruperea legaturilor karmice. Aceasta eclipsa in Scorpion este despre curatarea si eliberarea modelelor mentale, emotionale, fizice si spirituale care nu ne mai servesc. Frumusetea acestei Eclipse de Soare in Scorpion vine prin capacitatea noastra de a ne transforma, ne arata o cale a umbrelor noastre si a ceea ce trebuie sa facem pentru a creste, ce trebuie iubit, iertat, schimbat sau pur si simplu acceptat asa cum este. Toate provocarile vietii sunt  puzzle-uri de rezolvat, iar solutia corecta este obtinuta doar prin conexiunea dintre minte-intelectul versatil si subconstient-mintea eterna si divina ascunsa in noi. Asa, mintea devine aliatul nostru capabil sa inteleaga orice si sa gaseasca o noua perspectiva si un raspuns constructiv. Nimic din ceea ce intalnim vreodata nu depaseste capacitatea noastra de a face fata. Pericolul apare prin sentimentul de neputinta, de frica, de cedarea puterii si de a ne lega de ceilalti, de copleseala. Remediul pentru aceasta este sa lasam deoparte temerile si sa avem mai multa incredere in noi, in zeul din noi, in divinitatea din nou, asa ne bucuram de gigantica forta a subcondtientului nostrum. Chiar este foarte bine sa repetam continuu:” Gigantica forta a subconstientului meu ma ajuta sa rezolv orice problema cu calm si cu rabdare”. Asa inventatorul din noi renaste asemeni pasarii Phoenix, devenim originali, ne asumam riscuri, functionam in afara cutiei, evoluam, gasim raspunsuri….

Influenta majora a acestei energii va fi asupra semnelor fixe: Scorpion, Taur, Leu, Varsator, mai ales pentru cei nascuti in apropierea datei de 25 plus minus trei zile dar si pentru cei care au planete personale, ascendentul, casa carierei, casa partenerului, destinul in aceste semne fixe.

Simbolul Sabian al gradului 2 Scorpion, gradul Eclipsei de Soare este : O sticla sparta si parfumul varsat.

Popular, cioburile aduc noroc. Spargerea unui sticle sau a unei farfurii poate elibera unele energii care au fost retinute, uneori pentru mult prea mult timp. “S-a spart ghinionul”, trebuie sa lasam ceva sa plece, sa nu ne mai agatam de oameni si lucruri pana la sfaramare si pierdere. Uneori, lucrurile trebuie sa fie „sparte”, astfel incat continutul lor sa poata fi eliberat si apreciat pe deplin sau dezvaluit.Acest simbol poate arata ca eclipsa de soare vine cu decizii radicale, schimbari majore si evenimente care ne dau viata peste cap. Este asociata cu depasirea dificultatilor si cu incheierea relatiilor toxice, cu parasirea unui mediu daunator si cu luarea unor decizii care duc la progres si la un viitor mai bun.

Simbolul Sabian al gradului 14 Scorpion, gradul Nodului Sud in Scorpion ce formeaza aceasta eclipsa este: “Lucratori instaleaza o linie telefonica de-a lungul unui traseu amenintator”. Este un simbol al legaturilor dincolo de timp si spatiu, mesaje care salveaza. Fiti foarte atenti la vorbe, stiri, idei, emotii, acestea va pot ridica deasupra unei probleme grele, pot  dezlega o enigma. Pot aparea conexiuni cu oameni chiar si din locuri ce va pot surprinde. Toate formele de comunicare sunt accentuate, acest lucru poate rezolva, repara o situatie de viata, o legatura spirituala cu “ cealalta parte” . Este un simbol al unor noi conexiuni pentru viata noastra cu rolul de a depasi o situatie grea. Suna telefonul, fiti atenti la tot ceea ce primiti, poate fi ceva care ne  va  scoate dintr-un necaz, suntem ajutati sa trecem mai usor peste tot ceea ce pare amenintator in viata nostra.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Eclipsa de Soare este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Eclipsa partiala de Soare face inspectie in toate activitatile legate de resursele impartite cu altii, elaborarea bugetelor, imprumuturi, impozite, asigurari, investitii, viata intima, afaceri, lupte ascunse pentru putere. Schimbul de putere, toate lucrurile ascunse, sunt teme importante acuma. Eclipsele ating tot timpul stralucirea soarelui iar in umbrele umbrelor voastre trebuie sa cautati acele lucruri, obiceiuri, dureri, lucrurile murdare, mania voastra, emotiile si relatiile toxice, toate lucrurile ascunse sub covor, sa le eliberati, sa faceti o transformare majora in viata voastra, sa reinventati definitia pasarii Phoenix. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile partenerului de viata si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Scorpion este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Eclipsa de Soare in Scorpion va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe relatia cu voi insiva, cu partenerul de viata, cu asociatul vostru, sa invatati ca “ este nevoie de doi” intr-o relatie. Este un indemn astral catre acele relatii, colaborari valoroase, pentru sufletul vostru. Aceasta eclipsa este de fapt un test major al scopului unui parteneriat fie ca vorbim de casnicie, de afaceri. Sunt posibile destule tensiuni dar si confuzii in acest domeniu din viata voastra. Urmeaza un timp in care energia imensa a acestei eclipse poate lucra in implinirea unei relatii prin casatorie, in unele relatii cu probleme pot aparea rupturi sau o redefinire a ceea ce se asteapta de la aceasta. In plus, Soarele eclipsat arata umbrele partenerului, asociatului vostru, va conecteaza cu dusmanii cunoscuti sau cu concurentii vostri. Chestiunile juridice, hotararile judecatoresti, sunt si ele in atentia acestei eclipse. . Atentie la problemele legate de lege. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile, valoarea unui parteneriat, a unei afaceri, relatiile din interes, manipularea partenerului, puterea personala, respectarea legilor. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati ca “ este nevoie de doi” iar pentru asta puteti primi o propunere de casatorie, o asociere neasteptata ce pare sa vina de nicaieri, fara nici un avertisment. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Scorpion poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul relatiilor, casniciei, asocierilor voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul celorlalti, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Aceasta Eclipsa este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Eclipsele de Soare sunt cunoscute ca energii ce “strica linistea aparenta “ intr-un anumit domeniu de viata. Pentru voi, aceasta Eclipsa in Scorpion  “strica linistea aparenta “ de la locul de munca, proiecte la locul de munca, relatia cu colegii si sefii, sanatatea voastra, obiceiurile voastre zilnice. In urmatoarele sase luni, sunteti ajutati sa faceti schimbarile necesare la locul de munca, poate fi sfarsitul unui contract de munca, poate fi un nou loc de munca sau o problema de sanatate va poate tine departe de munca. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre zilnice, a modului in care va ingrijiti corpul fizic, mintea si spiritual vostru. “O minte sanatoasa intr-un corp sanatos” este una din cerintele acestei eclipse. Combinatia Eclipsei de Soare cu Nodul Sud in Scorpion poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul muncii, rutinei zilnice, sanatatii voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voastre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si taxati  pentru faptele rele.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Evenimentele care au loc in apropiere unei eclipse va pot aferi un indiciu despre problemele de care veti fi preocupati in lunile ce vor urma. Pentru voi, temele inspectate de eclipsa tin de iubire, creativitate, convietuirea cu copii vostri, mandrie excesiva, placerile voastre, ceea ce va face sa fiti asemeni unui copil. Sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti relatiile de iubire, copiii, dragostea, prietenia, creativitatea, placerea, sperantele voastre. Aceasta Eclipsa poate matura o relatie de iubire, un proiect creativ care nu face parte din destinul vostru. In acelasi timp, puteti cunoaste o noua dragoste, poate fi ceva brusc, neprevazut. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Scorpion aduce finalul unei situatii si inceputul unui nou drum in viata. Este un mesaj astral care va cere sa dati o definitie noua iubirii, sa aveti mai multa grija de sanatatea voastra , de inima voastra, chiar ar fi bine sa va analizati inima din punct de vedere medical. Aveniti timpul sa gasiti acele lucruri care va fac inima sa cante, de acolo puteti crea cea mai mare magie in viata voastra. Aceasta Eclipsa este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

O eclipsa solara arata tot timpul un domeniu de viata care necesita schimbari importante iar noile evolutii necesita o atentie deosebita in urmatoarele sase luni. Pentru voi, domeniul de viata care necesita o atentie deosebita include familia, relatia cu parintii, radacinile voastre, casa voastra, traditii, patriotism. Poate fi un timp excelent pentru a curata o rana veche in familie, pentru a repara o lupta domestica. Problemele familiei pot deveni mai complicate si imprevizibile si ar trebui sa investiti mai mult timp pentru a le aborda si rezolva cat mai eficient posibil. O femeie importanta sau mama pot fi implicate in schimbarile aduse de aceasta eclipsa in special pentru cei nascuti in jurul datei de 25 iulie. Sunteti  ghidati sa va reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara voastra. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Scorpion poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul familiei, caminului, tarii voastre sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Scorpion aduce finalul unei situatii si inceputul unui nou drum in viata voastra. Este un mesaj astral care va cere sa dati deoparte tot ceea ce este invechit, obisnuit in modul de comunicare, in relatia cu rudele, fratii si surorile voastre, in ideile si cuvintele propagate de voi. Gata cu vorbaria goala, cu barfa, cu pierderea energiei mentale pe lucruri inutile, a venit timpul sa va imbunatatiti stilul de comunicare, sa intelegeti ca un cuvant este de fapt o energie ce poate face bine sau rau si care se intoarce inapoi la cel care ii da viata. Opiniile voastre trebuie sa detina date reale, sa fiti bine informati. Universul va sustine pe masura ce intelegeti ca abilitatile voastre de comunicare trebuiesc schimbate, imbunatatite. In urmatoarele sase luni, eforturile voastre facute pentru  o comunicare mai sanatoasa vor fi recomepensate indiferent daca lucrati in domeniul relatiilor sociale, mass-media, comert, agentii guvernamentale, invatamant. Aceasta Eclipsa deschide perspective neasteptate prin vestile pe care le puteti primi, o conversatie buna poate duce la o idee mare care schimba cursul evenimentelor in urmatoarea perioada. Sunteti ghidati sa va reformati modul in care priviti comunicarea, evolutia personala si cresterea spirituala. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Scorpion poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul comunicarii, fratilor, rudelor sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

O Eclipsa de Soare pune tot timpul accentul pe un domeniu de viata ce necesita schimbare, transformare, un suflu nou. Intr-un fel, eclipsa tulbura ordinea existenta a lucrurilor aducand oportunitati de crestere si evolutie personala. Pentru voi, experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti valorile, banii. Este posibil sa primiti o oferta neasteptata de munca, poate fi o schimbare radicala a modului in care castigati, cheltuiti banii. Este un accent deosebit asupra castigurilor voastre, asupra propriului sentiment de valoare, cat valoreaza munca voastra, cum va sunt apreciate valorile personale. Pierderile au legatura cu tot ceea ce ati facut in trecut pentru a castiga bani dar prin metode neortodoxe. Ar putea fi si un moment in care puteti sa va ingrijorati in privinta finantelor sau in legatura cu unele planuri financiare, afaceri, acorduri semnate pentru bani. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Scorpion poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele financiare in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Cu Eclipsa de Soare in semnul vostru, sunteti in centrul atentiei. Aceasta Eclipsa stinge lumina in casa I, o casa ce va defineste ca persoana, vorbeste despre aspectul si natura voastra instinctiva, despre puterea voastra fizica, despre sanatate, forma, corp si energie, despre modul cum relationati si cum va vad ceilalti. “Acesta sunt eu”  dar eclipsa vine cu posibile schimbari in aspectul personal, schimbari temporare sau permanente de personalitate, in relatiile voastre. Puteti fi ghidati catre adevaratele voastre obiective personale. Energia acestei eclipse pune un accent deosebit pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Convingerile de baza, modelele relationale, rostogolite in timp, invechite, ar putea fi modificate radical, orice este posibil, important este sa salutati ajutorul primit. Fiti mai atenti la felul cum va prezentati in lume, nu actionati impulsiv. Este cel mai bun timp pentru reinventarea voastra, pentru a incepe un program de dezvoltare personala. Indrazniti, credeti in voi si in idealurile voastre, lasati trecutul in pace, viitorul este calea. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Scorpion poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele personale in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Eclipsa partiala de Soare face inspectie in toate activitatile si experientele trecute, in tot ceea ce ati dezvoltat in secret, planuri facute in spatele usilor inchise, relatii tinute departe de ochii lumii, sacrificiile voastre, compasiune si sprijin neconditionat, credinta.  Cu o eclipsa de soare in acest domeniu din viata voastra, a sosit timpul sa faceti pace cu trecutul vostru, cu tot ceea ce este adunat acolo de la oameni la fapte, sa dati drumul la tot ceea ce este demodat in scopul unui nou inceput. Aceasta eclipsa poate aduce un mesaj important, o revelatie, anumite semne de care trebuie sa tineti seama, o indrumare printr-un vis ( fiti atenti la vise, dormiti cu un creion si un caiet langa voi), un sfat intelept care se poate dovedi a fi un adevarat colac de salvare. Acuma, pot iesi la iveala anumite informatii ascunse, acestea pot fi legate de partenerul de viata, de concurentii vostri, un avocat, o hotarare judecatoreasca, o afacere. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie, veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit si pe dezvoltarea spirituala.”Nu judecati ca sa nu fii judecati” reprezinta unul dintre postulatele biblice de care aveti nevoie in urmatoarea perioada. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Scorpion poate arata o rasplata a eforturilor din trecut sau daca v-ati urmarit doar obiectivele personale in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

CAPRICORN / ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Pentru voi, Eclipsa partiala de Soare face lumina in “partile intunecate “ din prietenii, organizatii non-profit, diferite grupuri, cluburi, activitati umanitare si alegerile facute pentru bunastarea unei echipe. Aceasta forta cosmica va forteaza sa va gasiti locul potrivit intr-un grup, sa schimbati radical modul de colaborare cu cei din echipa voastra, cu prietenii vostri, sa utilizati darurile voastre pentru a-i ajuta pe ceilalti, sa luptati pentru o cauza mai mare si in folosul celor multi. Aceasta Eclipsa este aici pentru voi si va poate recompensa toate eforturile trecute din cariera si tot ccea ce ati facut in scopul de a evolua si a deveni o persoana mai buna. Experientele aduse de aceasta eclipsa au o legatura directa cu  atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Scorpion  este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Eclipsa de Soare in Scorpion  va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Viata profesionala, statutul social, ambitiile si obiectivele profesionale sunt in plina inspectie si in urmatoarele sase luni. Casa X este si casa antenei voastre in lume, este steagul pe care il pastrati tot timpul ancorat pe capul vostru pentru a arata tuturor ceea ce sunteti, aparitii publice si modul in care va vad ceilalti, statutul si renumele castigat de-a lungul timpului. Cum Eclipsa de Soare se conjuga cu Nodul Sud in Scorpion poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul carierei, este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si pedepsiti pentru faptele rele. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca. Este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Familia, unul din parinti, pot necesita o ingrijire speciala in timpul eclipsei. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cariera, viata sociala, familia voastra, asumarea responsabilitatilor de lunga durata. Aceste mutari sortite au un rol special, sa echilibrati nevoile voastre personale cu cele profesionale, sa invatati ca o functie, un dar deosebit nu este pe vecie.

PESTI / ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii, dreptate si lege divina. Sunteti ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate. Acestea va vor ajuta sa fiti deschisi unor idei noi, unor filosofii de viata complet noi si vitale calatoriei voastre aici pe pamant. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile. Sunt favorizate calatoriile lungi. “visele mari” , contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere, va vor atrage foarte mult. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Capricorn poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul cunoasterii, strainatatii, lege si moralitate sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si sanctionati pentru faptele rele. Oportunitatile acestui moment tin de gandire, credinta, cunoastere inalta. Poate fi o intalnire cu un profesor spiritual. Acesta energie proaspata va ajuta sa va extindeti experientele de viata prin credinta, filosofie, invatamant superior, calatorii mentale sau prin activitati care va duc departe de rutina zilnica.

 

 

 

Adriana Tudosa

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.