LUNA PLINA IN TAUR si ZODIILE -10 NOIEMBRIE 2011, ORA 22:15 –ORA ROMANIEI

Luna Plina din 10 noiembrie   2011 are loc cu Luna pe gradul 18:04 Taur  in opozitie cu Soarele pe gradul 18:04 Scorpion cu un maxim in jurul orei 22 :15, ora Romaniei .

Influenta cea mai mare o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 10 ( plus, minus trei zile ) ,  in semnele fixe : Taur , Scorpion, Leu, Varsator   dar  si pentru toti cei care in harta lor natala au planete in apropierea gradului 18 .

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Taur din 3  mai 2011 .

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor , indicand anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate indica lipsa sansei in afaceri, cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare , fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani , din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .. Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta sa culegeti roadele unei munci serioase , gasirea a noi modalitati de a face bani , de a va valorifica talentele personale.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, putand indica probleme in relatii , parteneriate, cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana.  Aceste probleme in relatii, pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in casa I va poate ajuta sa culegeti roadele unei munci  incepute in mai 2011 ( luna noua in Taur  din 3 mai 2011 , ati muncit mult veti primi mult, ati muncit putin veti primi putin ). Este un timp al schimbarilor  frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur , rezultand astfel confruntari cu ceilalti.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii Pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorita rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre. Folosita cu intelepciune , aceasta energie imensa poate sa aduca beneficii prin calatorii, prin explorarea orizonturilor noi, prin spiritualitate , prin invatarea a ceva nou, oportunitati in afaceri.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup.Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup , dar sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala. Este un timp in care energia acestei Luni Pline  poate  lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite afaceri, pierderi prin intermediul prietenilor si a partenerilor de afaceri. Folosita cu intelepciune , aceasta energie imensa poate ajuta in culegerea roadelor muncii intr-o afacere,  puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, stabilizarea unei afaceri, profit dintr-o afacere .

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa familiala , putand actualiza problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatia, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in casa X, poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare in viata de zi cu zi.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa III-IX , o axa a gandirii, putand indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu strainatatea . Este o perioada in care Luna Plina  poate genera unele probleme la locul de munca, in afacerile si relatiile cu strainii , in calatorii, este o energie imensa provocatoare ce poate sa va determine sa va schimbati crezurile , relatia cu divinitatea , cu spiritualitatea., va indeamna spre cunoastere si spre calatorii.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa II –VIII , o axa a posesiunilor, ce poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina ce activeaza  aceasta axa II-VIII arata ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna Plina in casa VIII  poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute ,in relatia cu iubitul, renuntarea la o persoana , la o dorinta, la o achizitie , probleme cu creditele , probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal.Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei , este un timp in care trebuie sa aveti grija de chestiunile financiare deoarece de aici va pleca tot necazul iar daca va folositi intelepciunea veti sti cum sa faceti ca aceste imense energii sa lucreze in favoarea voastra. Folositi-va veniturile cu intelepciune.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, putand indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt.  Prezenta Lunii pline in  casa VII , o casa a parteneriatelor , arata destul de clar o sensibilitate excesiva , relatii afective instabile , probleme in afaceri, rupturi in parteneriate , probleme mari din partea dusmanilor.  Aceasta Luna Plina poate accentua pesimismul din viata voastra , este o vale a plangerii in care va intalniti cu limitarile din partea partenerilor. Este un timp in care trebuie gasit un echilibru intre propriile nevoi si nevoile celorlalti, este un timp al negocierii si al compromisului.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, putand indica probleme legate de munca ,  de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesar o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare , planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii Pline in casa VI  poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca,.  Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca, imbunatatirea conditiilor de munca , un proiect poate ajunge la finalizare si puteti culege roadele unei munci serioase la locul de munca.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii , egocentrism in relatiile afective , originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar gasirea unui echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in  casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective,  legaturi amoroase dezordonate , posibile certuri cu copii, activarea sentimentului de teama fata de ziua de maine , frustrari si restrictii in chestiunile financiare, poate iesi la lumina adevarata rasplata a muncii individuale.  Entuziasmul si dorinta de distractie este maxima, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil sa va indragostiti, dorinta de aventura este la cote imense, dar , atentie,  provocarea este mare iar daca nu veti sti sa va stapaniti impulsul aventurier  veti avea parte doar de ceva trecator prin viata voastra.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa familiala , putand actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate , viata de familie , relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii Pline in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie , schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, fiind necesar sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica. O Luna plina  poate genera constrangeri de tot felul, renuntarea la o dorinta, la o achizitie, la o persoana , incercari in familie, in afacerile imobiliare, sfarsitul unei situatii, incercari legate de modul de dezvoltare a puterii personale , nesanse. Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta in cumpararea unei case, in afacerile imobiliare, in folosirea fortei proprii pentru obtinerea succesului.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, putand indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii Pline in casa  III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare , in expunerea ideilor personale , probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Aceasta energie imensa , poate activa grijile , necazurile cu rudele , cu  oamenii apropiati sau generate de acestia, sacrificii de tot felul, renuntari penibile . Folosita cu intelepciune, aceasta energie imensa va poate ajuta in rezolvarea necazurilor cu cei din imediata voastra apropiere, poate sa va aduca documentul necesar rezolvarii unei probleme , poate fi telefonul care sa va anunte o realizare.

Adriana Tudosa

 

You may also like

4 Comments

  1. Buna ziua doamna Adriana. Am marea rugaminte ,daca vreti si aveti timp sa-mi spuneti si mie daca ma ajuta (sau nu ) acesta luna plina . Am mare nevoie de schimbare (servici,casa),simt ca este ceva de nu reusesc sa fac ceva in acest sens, este o blocare . 2.01.1962.20_45. Cu stima si respect PIA

  2. Buna dimineata doamna Adriana. Va rog frumos daca aveti timp sa_mi spuneti si mie daca ma va ajuta s-au nu aceasta combinatie, am mare nevoie de schimbare(casa ,servici) ,simt ca este un blocaj.CU STMA SI RESPECT.2.01.1962.20_45

  3. Draga Adriana, iti multumesc pentru tot sacrificiul pe care il faci, pentru noi , cei care ne “hranim” zilnic cu aceste informatii pretioase de pe acest site. Sincer nu exista zi sa nu te citesc…
    Sa ai parte numai de bucurii! O zi cat mai buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.