BERBECUL SI ANUL 2018

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC-ANUL 2018

TRANZITE MAJORE

Berbec 21 martie – 20 aprilie

                    ANUL 2018 anunta schimbari astrale majore. Saturn tranziteaza semnul Capricorn si se alatura lui Pluto in Capricorn iar in cariera voastra, viata profesionala, statut social,  nu puteti sari nici o treapta. Chiron –vindecatorul ranit intra in semnul vostru pe 17 aprilie si poate fi ca un ghid care va ajuta sa va resetati perceptiile mai in ton cu realitatea. Timp de sapte ani, Uranus in Berbec a facut din viata vostra o adevarata revolutie, a adus multe rasturnari si transformari iar din 15 mai 2018 incepe sa tranziteze semnul Taur si ar trebui sa va asteptati la neasteptat in  tot ce tine de bani, valori , securitate financiara. Jupiter in Scorpion continua sa va poarte pe taramul ascuns al puterii si banilor iar Neptun in Pesti va tine legati de un prag peste care nu puteti sari inca.

Nu trebuie uitat ca Berbecul este primul semn al zodiacului si are un spirit competitiv  si o dorinta de a fi primul, de a castiga orice batalie. Condusi de Marte cel plin de adrenalina, sunteti cei ai caror curaj inspira.

Una din temele principale ale anului 2018 este cantata de Jupiter in Scorpion , planeta norocului. Inca din octombrie 2017, Jupiter a inceput vizita lui in misterioasa casa VIII, o zona a secretelor, bogatiei, sexului, taxelor sufletului. Pana in octombrie 2018, sunteti acompaniati de o energie care poate sa va lumineze drumul catre tot ce este ascuns si va blocheaza in afaceri, viata intima, bani, credite, jocuri pentru putere, relatii secrete. Magnificul Jupiter va poate rasplati cu daruri financiare, o mostenire, cu dragostea vietii voastre. Dar ceea ce este cel mai important in acest an este ca Jupiter poate deveni pentru voi profesorul care va preda in direct despre secretele vietii, desprea moartea egoului si transformarea voastra. Renuntarea la anumite atitudini vechi, o schimbare a sistemului de credinta, o atitudine pozitiva fata de crize, traume, bani si manipularea resurselor comune, sunt binecuvantari divine, invatati ca binele invinge tot timpul raul.

CARIERA SI FINANTE.

Pluto in Capricorn continua sa va energizeze casa carierei, ambitii profesionale, statut social, functii inalte, viata sociala iar din  aceasta cauza pot aparea schimbari majore in destinul vostru, in cariera voastra. Schimbarile profunde au legatura cu cariera dar si cu familia voastra.

Pluto in tranzit prin Capricorn va face in anul 2018 un  aspect provocator cu Soarele nativilor din Berbec nascuti intre 7-11 aprilie,  efectele acestui aspect vor fi  mai evidente  mai ales in cariera dar si in familie. Pot aparea probleme cu sefii, cu o autoritate de la locul de munca , conditii grele de munca ce va pot determina sa faceti  schimbari profunde in acest domeniu iar acest lucru poate afecta si familia voastra. Daca va ganditi numai la voi, numai la interesele proprii si la cum sa castigati putere, atunci acest tranzit poate deveni destul de dificil de gestionat, deveniti de fapt propriul vostru dusman.

Dar din 20 decembrie 2017, Saturn in Capricorn  face echipa cu Pluto in Capricorn  si va ramane in domeniul carierei in urmatorii trei ani. Vreti nu vreti, va inscrieti la cursul realitatii, seriozitatii saturniene ce poate aduce mai multe resposabilitati iar daca munciti din greu va vede Saturn si va premiaza. Asa, puteti urca in functii,  Saturn va ajuta sa va demonstrati adevarata valoare in cariera, proiecte profesionale, viata sociala. La polul opus, daca nu va place ceea ce faceti, veti fi fortati sa va cautati adevarata vocatie. Pot aparea si unele probleme cu sefii, cu anumite autoritati, unul din parinti poate avea probleme de sanatate. Saturn vrea sa invatati despre  structura, disciplina, munca grea iar restrictiile si frica fac parte tot din aceasta energie. In general, Saturn este considerat stapanul karmei iar pentru voi, aceste lectii karmice tin de cariera, functii inalte, autoritate si folosirea puterii si autoritatii voastre. Usile profesionale sunt sub influenta acestei echipe cosmice de rang inalt, deci nu incercati sa luati in gluma problemele carierei voastre.

In perioada 17 martie –16 mai 2018, Marte, ghidul vostru astral viziteaza domeniul carierei si va poate da avantul necesar unor decizii cruciale in obiectivele profesionale, viata de familie.

Uranus, planeta surprizelor, rasturnarilor de situatie, tranziteaza semnul vostru din 2010  si se poate sa va fi obisnuit cu un ritm alert de viata, cu  schimbarile radicale, bruste in toate domeniile vietii. Pe 15 mai 2018, aceasta planeta paraseste semnul vostru si intra in semnul rabdator si ferm al Taurului iar zona financiara devine destul de agitata, nu prea mai puteti numara banii cum vreti voi. Uranus aduce schimbari bruste, nu da preaviz, nu instiinteaza, astfel incat finantele voastre pot fluctua atat pozitiv cat si negativ. Pana pe 26 aprilie 2026, Uranus in Taur va pune un accent deosebiit pe valoarea voastra adevarata, cum faceti bani, cum ii cheltuiti, ce proprietati aveti. Uranus vrea libertatate, in general vrea sa va elibereze de tot ce este invechit in modul de a face si de a gestiona banii, valoarea voastra.

In data de 6 noiembrie 2018, Uranus in miscare retrograda va reintra in semnul Berbec si va sta pana pe 6 martie 2019, deci berbecii nascuti in ultimele trei zile ale semnului  sunt in atentia acestei energii ce aduce schimbari imprevizibile.

Vor fi surprize in tot ce tine de finante, bunuri, venituri si cheluieli. Dar acest domeniu de viata nu este numai despre bogatii ci si despre bogatia voastra interioara si Uranus va poate trezi acea calitate unica, adevaratul vostru potential, care sa va faca bogati.

In perioada 26 iunie -27 august 2018, Marte, ghidul vostru planetar va fi in miscare aparent retrograda in semnele Varsator/Capricorn. Pot aparea destule probleme, obstacole in activitatile de grup, in prietenii, in sperantele voastre, in cariera. Ar trebui sa va concentrati mai mult pe voi, pe vindecarea voastra, pe sortarea sperantelor voastre. Marte retrograd este un timp de testare a voastra, puteti avea mai multa rabdare? Rolul acestei energii este de a va revizui  modul in care va investiti energia personala in tot ce tine de prieteni, grupuri, cariera, amitii profesionale, sperante.

In perioada 5 octombrie -16 noiembrie 2018, Venus va avea o miscare aparent retrograda in semnele Scorpion /Balanta, afectandu-va relatiile, afacerile, banii care vin prin diverse acorduri semnate, credite. O relatie de iubire inceputa acuma are un ton karmic, si in general, nu este de durata. “N-a dansat decat o toamna ” este romanul lui Venus retrograd, deci atentie. Venus guverneaza iubirea, frumusetea, valoarea proprie, valorile materiale, relatiile,  aceste domenii din viata noastra vor  cunoaste un ritm incetinit. Urmeaza un timp in care relatii din trecut se pot reinnoda, afacerile sentimentale neterminate din trecut se pot reaprinde, o relatie noua poate fi simtita ca ceva predestinat. Relatiile existente pot cunoaste inhibitii de tot felul, sentimentele, emotiile se pot manifesta ciudat, ascuns, misterios, secretos.

In perioada 22 martie -15 aprilie 2018, Mercur este retrograd chiar in semnul vostru, fiti foarte atenti cum comunicati deoarece va puteti impiedica singuri. Proiectele vechi, relatiile vechi vin inapoi in viata voastra.

16 aprilie 2018 vine cu o Luna Noua in Berbec pe gradul 26, este noul vostru an astrologic, este timpul vostru de putere care stabileste oportunitati de dezvoltare. Cu Mercur in mers direct in preajma acestei zile, puteti primi anumite mesaje benefice dezvoltarii voastre.

Cele mai bune perioade pentru iubire apar atunci cand Venus este in semnul vostru, intre 6-31 martie, cand va tranziteaza casa iubirii intre 13 iunie si 9 iulie. Este una dintre cele mai creative si romantice perioade pentru voi. Ati putea intalni pe cineva care va aprinde inima, poate fi dragoste la prima vedere. Cand Venus tranziteaza casa partenerului intre 6 august  si 9 septembrie, ofera oportunitati pentru iubire, impacari in relatii .

Venus va tranziteaza casa familiei in perioada 19 mai-13 iunie, pot aparea oportunitati pentru familie, puteti cumpara casa mult visata, puteti descoperi ca veti deveni parinti.

Din 8 noiembrie 2018, Jupiter intra in semnul Sagetator, un semn de foc prieten cu focul berbecilor. Pana pe 2 decembrie 2019, puteti calatori mai mult, puteti merge la scoala, cursuri in strainatate, puteti sa va extindeti cunostintele.

Sa fiti binecuvantati!

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

3 Comments

  1. Cu adevarat! “Timp de sapte ani, Uranus in Berbec a facut din viata vostra o adevarata revolutie, a adus multe rasturnari si transformari”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.