HOROSCOPUL PENTRU LUNA PLINA IN GEMENI DIN 17 DECEMBRIE 2013

copac1

Luna Plina  din 17 decembrie 2013 are loc cu Luna pe gradul 25:35 Gemeni  si Soarele pe gradul 25:35 Sagetator cu un maxim in jurul orei 11:26, ora Romaniei .

Aceasta Luna Plina in semne mutabile aduce transformare, schimbare si adaptare prin informatie, cuvant, gand,  comunicare,  este necesar sa incercam sa gasim un echilibru intre speculatiile nesfarsite induse de semnul Gemenilor si tendintele profetice, comunicarea cu intelegere, compasiune  si nevoia de adevar induse de semnul Sagetatorului.

Tot in aceasta zi, Uranus retrograd in Berbec isi reia mersul direct de pe gradul 8:35 Berbec. Din 13 iulie 2013, Uranus retrograd in Berbec ne-a indemnat sa ne eliberam sufletul, sa  trezim acea parte unica din noi care sa revolutionize viata noastra . Uranus se straduieste sa rupa orice lant care ne leaga de ceva care nu apartine destinului nostru iar in Berbec, inventivitatea, riscul, inconsecventa pot crea adevarate legende de viata. Uranus in Berbec este cunoscut pentru toate tipurile de evenimente bruste, neasteptate si haotice in aceasta zi in care isi schimba directia, deci asteptati-va la “ neasteptat”.

Este o Luna Plina in care putem culege roadele muncii noastre, o munca inceputa odata cu Luna Noua in Gemeni din 8 iunie 2013.

Cu Luna Plina in pesti gradul 25:35 , cei nascuti in jurul datei de 17 martie, 17 iunie , 17septembrie , 17decembrie ( plus , minus 3 zile)  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradelor  25:35 Pesti, Fecioara, Sagetator , Gemeni.

Simbolul Sabian pentru gradul 26 Gemeni , gradul energizat de Luna Plina :”Copaci acoperiti cu gheata, cu ramurile indreptate catre cer, asemeni unei dantele “.

Copacul este un simbol important in fiecare cultura. Cu radacinile adanci in pamant si cu crengile indreptate spre cer, copacul este un simbol al legaturii intre pamant si cer  unind ceea ce este jos cu ceea ce este sus si invers. Iarna , copacii acoperiti de gheata isi continua viata dar pe interior.  Un copac acoperit de gheata arata o perioada de hibernare, de retragere si de pregatire a noilor germeni odata cu venirea primaverii.Asemeni copacului, avem radacinile infipte in pamant si capul in ceruri si intre aceste limite, toate fortele universului circula prin noi si ne stau la dispozitie. Aceasta Luna Plina in Gemeni ( cuvantul hraneste sufletul) prin activarea acestui grad zodiacal ne spune ca urmeaza o perioada de retragere, hibernare care ne ajuta sa crestem in interior, sa ne incarcam bateriile . Nu incercati sa grabiti lucrurile, sa luati decizii ca nu aveti acces astral. Este un simbol al frumusetii naturii reci, inghetate, dantelate, este un timp de stagnare si eliminare a modurilor vechi de comunicare. Copacul este un simbol al renasterii, nu intamplator Pomul de Craciun simbolizeaza nasterea si nemurirea. Pomul de Craciun il simbolizeaza pe Iisus Hristos ca fiind Pomul Vietii in timp ce lumanarile reprezinta Lumina Lumii, Soarele, Luna si Stelele Pomului Cosmic. Nu intamplator a fost ales bradul ca si Pom de Craciun deoarece acesta ramane tot timpul verde indiferent de anotimp, fiind un simbol al sanatatii, al vitalitatii si bucuriei.

brad

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Plina activeaza axa IX-III, o axa a gandirii, poate indica anumite probleme in tot ce tine de comunicare , confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea, Prezenta Lunii pline in casa III poate arata o lipsa de motivatie care genereaza melancolie, aroganta in comunicare, probleme cu rudele , este posibil ca oamenii mai tineri din familie sa joace un rol mai activ in viata voastra, atentie la tot ce tine de transport, la excursii, cum conduceti masina. Este posibil sa primiti o stire importanta de la un frate , de la un vecin. Aceasta Luna Plina poate  aduce o conversatie sau o stire interesanta ce va lumineaza sufletul, acest lucru poate avea legatura cu data de 8 iunie 2013, cu ceva ce ati inceput atunci cand a fost Luna Noua in Gemeni. Puterea voastra de convingere este foarte mare, deveniti maestri in manuirea cuvintelor, deci daca vreti sa propuneti cuiva un proiect, daca vreti sa sustineti o cauza, atunci, aceasta zi va ajuta foarte mult. Uranus in Berbec intra in miscare directa dupa cinci luni de retrogradare (pasi inapoi, trecut ), aceasta energie  poate sa faca din voi “ o oala sub presiune dar careia ii sare capacul”, deci mare atentie la ce spuneti, cum actionati. Adevarul spus de voi in aceasta zi poate conduce la lupte, tipete, agresivitate , asa ca, aveti mare grija, nu faceti totul intr-o singura zi chiar daca Uranus va impinge sa faceti acest lucru.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna Plina activeaza axa VIII-II, o axa a posesiunilor, poate arata anumite probleme legate de atasamentele prea pronuntale fata de bani, bunuri, posesivitate pronuntata fata de persoana iubita . Activarea acestei axe , arata ca este necesar un echilibru intre material si spiritual, intre ce reprezinta banul ca instrument util pentru un trai decent fara a fi niciodata un scop in sine si o cercetare spirituala care va ajuta la intelegerea celor doua fatete ale vietii. Prezenta Lunii Pline in casa II poate arata ca puteti atrage bani  dar pot fi si cheltuieli nechibzuite, cheltuieli suplimentare, fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale in general. Exista o dorinta imensa de acumulare de bunuri materiale , bani  din dorinta cresterii sigurantei financiare, dar atentie, sunt posibile pierderi materiale .Este posibil sa pierdeti un loc de munca dar sa gasiti si noi modalitati de a face bani, este posibil sa aveti probleme cu anumiti bani imprumutati, sa munciti din greu pentru bani, sa faceti cheltuieli neprevazute care sa va destabilizeze din punct de vedere financiar. Aeasta Luna Plina poate fi un spot luminous asupra imaginii voastre financiare , a buzunarului vostru, a portofelului voastru  si are legatura cu semintele plantate din 8 iunie 2013 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Cum Luna Plina este in Gemeni, cuvantul , mintea voastra cladesc bogatia pentru voi, pate fi un triumf profesional, puteti obtine bani pe valorificarea unui talent nativ. Tot in aceasta zi,Uranus in Berbec intra in miscare directa dupa cinci luni de retrogradare (pasi inapoi, trecut ) iar pentru voi, aceasta energie  este in casa XII, o casa a secretelor, a informatiilor ascunse. Manifestarea pozitiva a acestei  energii uraniene include descoperirea unui talent neobisnuit, deveniti constienti de acest talent dar pentru a-l putea valorifica trebuie sa-l dezvoltati in continuare . Poate fi vorba de astrologie,psihanaliza, creativitate artistica. Poate fi o zi de eliberare emotionala puternica, puteti simti magia cuvantului sau puteti face din cuvinte adevarate epifanii  care va conecteaza la adevaratele dorinte ale sufletului vostru. Schimbarile neasteptate definesc aceasta energie, ceva din trecut poate fi inchis definitiv in timp ce o usa noua se deschide in mod miraculos in viata voastra.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna Plina activeaza axa VII-I, o axa a relatiilor, poate indica probleme in relatii, parteneriate  cu influente deosebite asupra personalitatii, increderii in propria persoana. Aceste probleme in relatii  pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente, dusmani care se pot manifesta deschis. Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline in  casa I va face destul de vulnerabili,  apar schimbari frecvente de dispozitie, evenimentele din jur va pot afecta atitudinea mai mult decat de obicei deoarece exista tendinta de a personaliza exagerat tot ce se petrece in jur rezultand astfel confruntari cu ceilalti. Atentie la sanatate si la nervii vostri. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe voi si are legatura cu semintele plantate din 8 iunie 2013 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele muncii voastre dar puteti fi mandri si plini de satisfactie in aceasta perioada. Reflectoarele sunt pe voi. Tot in aceasta zi ,Uranus in Berbec intra in miscare directa dupa cinci luni de retrogradare (pasi inapoi, trecut ) iar pentru voi, aceasta energie  este in casa XI, o casa a prietenilor, sperante, activitati de grup. Cum Luna Plina in Gemeni coincide cu intoarcerea lui Uranus in mers direct, ar fi bine sa fiti foarte atenti la cuvinte deoarece in aceasta zi puteti “construi sau narui imperii”. Un proiect important, o relatie de prietenie poate trece rapid prin sita adevarului, brusc veti intelege daca mai aveti nevoie de ele sau nu. Pot aparea si disensiuni in relatiile voastre de prietenie,este o zi in care trebuie sa va repetati destul de des ca “ graba strica treaba”.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Plina activeaza axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii, poate indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in  casa XII  indica emotii schimbatoare , dusmanii, lovituri datorate  rautatii femeilor dar si o judecata incetosata fiind cel mai bine sa analizati cu atentie toate consecintele posibile inainte de a urma un drum, de a lua o decizie.Este un timp benefic in care sunteti ajutati sa renuntati la anumite obiceiuri proaste ( fumat, bautura, etc.), poate fi o perioada in care veti simti mai mult nevoia de a fi singuri, de a va odihni mai mult, de a dormi mai mult, deasemenea puteti primi in vis anumite raspunsuri si rezolvari la unele probleme grele ale vietii voastre.  Aceasta Luna Plina face lumina in secretele voastre, in dusmanii nevazuti in mod obisnuit  si are legatura cu semintele plantate din 8 iunie 2013 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca un secret de-al vostru poate fi luminat dar in acelasi timp puteti  descoperi un lucru ascuns, un secret legat de o problema veche ce va macina sufletul.Tot in aceasta zi ,Uranus in Berbec intra in miscare directa dupa cinci luni de retrogradare (pasi inapoi, trecut ) iar pentru voi, aceasta energie  este in casa X, o casa a carierei, viata sociala. Cum Luna Plina in Gemeni coincide cu intoarcerea lui Uranus in mers direct, ar fi bine sa fiti foarte atenti la cuvinte deoarece in aceasta zi puteti “construi sau narui cariere”. Pot aparea schimbari neprevazute, modul in care va prezentati in societate ar putea fi contestat sau puteti fi pusi in situatii iesite din comun, va vede lumea in aceasta perioada.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Plina activeaza axa V-XI, o axa afectiva, putand indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe , apartenenta la un grup. Prezenta Lunii pline in  casa XI indica instabilitate in raport cu prietenii, schimbari legate de relatia cu un grup,  sunt posibile si cunostinte noi, alaturarea de un nou grup dintr-o puternica nevoie emotionala. Este un timp in care aceasta luna plina poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioada buna in care puteti obtine anumite daruri de la prieteni, puteti obtine o avansare datorita unui prieten, totul se inverte in jurul contactelor sociale, sperantele in prieteniile intamplatoare  se pot spulbera in acest moment de luna plina. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe prieteniile voastre, pe dorintele voastre   si are legatura cu semintele plantate din 8 iunie 2013 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in relatia cu un prieten, un grup de oameni dar puteti avea success, faima prin efortul, munca in echipa la un  proiect. Tot in aceasta zi ,Uranus in Berbec intra in miscare directa dupa cinci luni de retrogradare (pasi inapoi, trecut ) iar pentru voi, aceasta energie  este in casa IX, o casa a cresterii si expansiunii mintii voastre , a strainatatii..Cum Luna Plina in Gemeni coincide cu intoarcerea lui Uranus in mers direct, ar fi bine sa fiti foarte atenti la cuvinte deoarece in aceasta zi puteti intampina schimbari neprevazute in anumite calatorii, in relatia cu un strain, in studiile voastre. Sunteti ajutati sa va extindeti  cunostintele despre viata, veti fi stimulati sa invatati  lucruri noi, puteti calatori mai mult, puteti  vedea lumea dintr-un unghi diferit, imaginea mare a universului devine extrem de importanta pentru voi.O calatorie departe de locul natal va poate conduce la adevarul sufletului vostru.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Plina activeaza axa IV-X, o axa a familiei si carierei, poate energiza si actualize problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatia cu familia si cariera voastra, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii pline in  casa X  poate arata inaltari sau caderi in cariera, scandaluri in cariera datorate femeilor, sacrificiul vietii afective pentru cariera. Sunt posibile schimbari in statutul social, sunt accentuate dificultatile profesionale, refuzul responsabilitatilor dar si o anumita duritate in modul de manifestare. Este un timp benefic pentru luarea deciziei de a renunta la o anumita cariera.  Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe cariera si viata voastra sociala  si are legatura cu semintele plantate din 8 iunie 2013 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in cariera  dar puteti avea success, faima prin activitatile voastre profesionale, va vede lumea in aceasta perioada .Tot in aceasta zi ,Uranus in Berbec intra in miscare directa dupa cinci luni de retrogradare (pasi inapoi, trecut ) iar pentru voi, aceasta energie  este in casa VIII, o casa a resurselor comune, credite, impozite, viata intima. Cum Luna Plina in Gemeni coincide cu intoarcerea lui Uranus in mers direct, ar fi bine sa fiti foarte atenti la cuvinte deoarece in aceasta zi puteti intampina schimbari neprevazute in relatiile voastre intime importante. Tot felul de intuitii neasteptate si adesea tulburatoare va inunda viata , va puteti familiariza cu domeniul ocult ,asta nu prin studii ci prin revelatii sau viziuni. Aceasta perioada  poate aduce “ venituri intrerupte sau neregulate “, disfunctii sexuale adesea inexplicabile ,schimbari bruste in finantele comune cu partenerul,legaturile de rudenie sau de afaceri se pot modifica. Puteti primi o mostenire, poate veni intr-un mod socant.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Plina activeaza axa III-IX, o axa a gandirii, poate energiza  anumite probleme in  comunicare, confuzie in gandire, in idei, in idealuri, in domeniul religios. Activarea acestei axe, arata ca este necesar sa gasiti un echilibru prin intermediul unei anumite cunoasteri asociind logica cu intelepciunea. Prezenta Lunii pline in  casa IX indica o anumita superficialitate si superstitie in gandire,unele probleme in calatorii, in relatiile cu strainatatea. Este o perioada in care luna plina va poate aduce castiguri din afacerile in strainatate, din relatiile cu strainatatea, puteti castiga o excursie, puteti planui o calatorie in strainatate. Puteti decide sa renuntati la anumite cursuri dar in acelasi timp puteti dori sa incepeti altele, puteti lua legatura cu un iubit aflat la distanta mai mare fata de voi, puteti explora noi orizonturi. Este o luna plina ce va indeamna la transformarea crezurilor voastre, a relatiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe mintea voastra mare, pe studiile voastre , pe moralitatea voastra si are legatura cu semintele plantate din 8 iunie 2013 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea voastra dar puteti avea valuri de inspiratie, viziuni. Tot in aceasta zi, Uranus in Berbec intra in miscare directa dupa cinci luni de retrogradare (pasi inapoi, trecut ) iar pentru voi, aceasta energie  este in casa VII, o casa a partenerului de viata, asociat, dusmani.Cum Luna Plina in Gemeni coincide cu intoarcerea lui Uranus in mers direct, ar fi bine sa fiti foarte atenti la cuvinte deoarece in aceasta zi puteti intampina schimbari neprevazute in relatiile parteneriale, un cuvant poate narui o casnicie, un cuvant poate reface un cuplu. Relatiile apropiate pot suferi modificari  neprevazute, starea voastra de agitatie este de natura uraniana si poate conduce la conflicte. Cel mai bun pariu ese acela de a clarifica asteptarile voastre legate de un partener, asociat.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Plina activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor, poate indica aparitia unor posibile fluctuatii in zona finantelor si a resurselor materiale. Sunt posibile fie cresteri ale finantelor fie o posibila pierdere, dar sigur o tendinta de acumulare de resurse financiare care vine in intampinarea dorintei intense de a va simti in siguranta. Aceasta Luna Plina prin activarea axei II-VIII arata  ca este necesar sa faceti un echilibru intre nevoile personale si nevoile celorlalti, intre material si spiritual. Luna plina in casa VIII   poate aduce un blocaj in jurul puterii detinute, probleme cu femeile din familie si chiar discutii destul de violente, probleme cu banii proveniti de la “ celalalt”, probleme cu creditele, probleme cu modul de folosire a puterii personale, a manipularii oamenilor in interesul personal. Aceasta luna plina poate aduce renuntarea la o afacere sau la transformarea ei . Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  banii si resursele in comun cu un partener de viata, cu un asociat si are legatura cu semintele plantate din 8 iunie 2013 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea  unei afaceri in comun, a unei tranzactii imobiliare dar puteti primi aprobarea unor noi angajamente financiare. Tot in aceasta zi ,Uranus in Berbec intra in miscare directa dupa cinci luni de retrogradare (pasi inapoi, trecut ) iar pentru voi, aceasta energie  este in casa VI, o casa a muncii, sanatatii. Cum Luna Plina in Gemeni coincide cu intoarcerea lui Uranus in mers direct, ar fi bine sa fiti foarte atenti la cuvinte deoarece in aceasta zi puteti intampina schimbari neprevazute in  starea voastra de sanatate , un cuvant poate narui un loc de munca, un cuvant poate reface o relatie proasta cu cineva de la locul de munca . Neasteptatul, imprevizibilul definesc domeniul muncii, sanatatea voastra. Puteti deveni mai nervosi, in consecinta aveti grija de sanatatea voastra.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Plina activeaza axa I-VII, o axa a relatiilor, poate indica probleme personale, de incredere, de curaj, de independenta care pot duce la probleme cu cei din jur. Aceste probleme personale pot conduce la schimbari majore legate de relatiile cele mai intime, izbucnirea unei confruntari sau ruperea unei relatii existente , dusmani care se pot manifesta deschis.Activarea acestei axe indica ca este necesar sa se gaseasca un echilibru in relatiile cu ceilalti, echilibru ce poate fi gasit doar prin cultivarea adevarului in relatii, parteneriate, prin exprimarea intr-un mod cat mai deschis a gandurilor si dorintelor in raport cu celalalt. Prezenta Lunii pline  in casa VII, o casa a parteneriatelor, arata destul de clar o sensibilitate excesiva, relatii afective instabile, probleme in afaceri. Aceasta Luna Pina este ca un spot luminos asupra partenerului aratandu-l asa cum este el, puteti vedea foarte bine problemele existente dar puteti lua si decizaia dura de a rupe o relatie sau de a o transforma, aveti la dispozitie o energie imensa de a rupe “cordonul ombilical “care va tine legati de un partener care nu va face bine. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe  casnicia voastra, pe partenerul vostru de suflet si are legatura cu semintele plantate din 8 iunie 2013 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in dezvoltarea  unei relatii, a unei afaceri, a unui angajament dar puteti constientiza necesitatea acestora in viata voastra.Tot in aceasta zi ,Uranus in Berbec intra in miscare directa dupa cinci luni de retrogradare (pasi inapoi, trecut ) iar pentru voi, aceasta energie  este in casa V, o casa a iubirii, copii, creativitate, speculatii.Cum Luna Plina in Gemeni coincide cu intoarcerea lui Uranus in mers direct, ar fi bine sa fiti foarte atenti la cuvinte deoarece in aceasta zi puteti intampina schimbari neprevazute in relatia voastra cu iubirea, cu un copil,  un cuvant poate narui o iubire, poate rani un copil, un cuvant poate reface o relatie proasta cu un copil. Neasteptatul, imprevizibilul aduc scantei cosmice ce aprind pasiunea din voi , trezesc gusturile bizare , noutatea hraneste romantismul vostru.O relatie de iubire se poate rupe neasteptat in aceasta zi.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Plina activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii, poate  indica probleme legate de munca, de serviciu dar si de sanatate. Activarea acestei axe indica ca este necesara  o reorganizare a vietii de zi cu zi in care detaliile practice dar si rutinele sa fie rezolvate, aveti nevoie de obiective clare, planuri clare care sa elimine limitarile. Prezenta Lunii pline in casa VI poate indica o anumita instabilitate si sensibilitate la locul de munca, diverse probleme de sanatate, o vulnerabilitate la locul de munca care va induce un caracter destul de retinut in raport cu colegii de munca. Este cel mai bun timp pentru a incepe o dieta evitand astfel excesul in alimentatie care va poate aduce diverse probleme.Sunt posibile anumite venituri suplimentre la locul de munca. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe munca voastra, pe sanatatea voastra, pe colegii vostri  si are legatura cu semintele plantate din 8 iunie 2013 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul muncii dar puteti primi anumite bonusuri financiare .Tot in aceasta zi ,Uranus in Berbec intra in miscare directa dupa cinci luni de retrogradare (pasi inapoi, trecut ) iar pentru voi, aceasta energie  este in casa IV, o casa a familiei, parinti, camin, afaceri imobiliare. Cum Luna Plina in Gemeni coincide cu intoarcerea lui Uranus in mers direct, ar fi bine sa fiti foarte atenti la cuvinte deoarece in aceasta zi puteti intampina schimbari neprevazute in relatia voastra cu familia, parintii,   un cuvant poate construi sau narui imperii, afaceri imobiliare. In aceasta zi , neasteptatul, imprevizibilul fac parte din familia voastra, starea emotionala poate sa va cauzeze destule necazuri cu cei apropiati, deci mare atentie.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Plina activeaza axa XI-V, o axa afectiva, poate indica diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa gasiti un echilibru intre dorintele creatoare, autoincrederea si valoarea unei echipe  apartenenta la un grup. Prezenta Lunii in casa V  poate arata o dorinta neobisnuita de schimbare in relatiile afective, numeroase legaturi amoroase, posibile certuri cu copii. Entuziasmul si dorinta de distractie este la maxim, este posibil sa culegiti roadele unei munci de creatie, este posibil sa va bucurati de rezultatele exceptionale ale copiilor vostri, este posibil ca persoana iubita sa va impresioneze prin romantismul si pasiunea ei. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe romantismul vostru, pe copiii vostri si are legatura cu semintele plantate din 8 iunie 2013 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul iubirii, a relatiei voastre cu copii dar puteti avea realizari importante prin fel de fel de speculatii.Tot in aceasta zi ,Uranus in Berbec intra in miscare directa dupa cinci luni de retrogradare (pasi inapoi, trecut ) iar pentru voi, aceasta energie  este in casa III, o casa a rudelor, frati, surori. Cum Luna Plina in Gemeni coincide cu intoarcerea lui Uranus in mers direct, ar fi bine sa fiti foarte atenti la cuvinte deoarece in aceasta zi puteti intampina schimbari neprevazute in relatia voastra cu rudele, un cuvant poate construi sau narui aceste relatii. In aceasta zi , neasteptatul, imprevizibilul fac parte din mintea voastra practica, din relatia cu fratii, surorile voastre, stirile va pot soca in bine sau in rau.Atentie la masini.

 PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Plina activeaza axa X-IV, o axa a familiei si carierei, poate  actualiza si lumina problemele legate de cariera, prezenta publica dar si atentia pentru viata privata, familie. Activarea acestei axe arata ca este necesar sa se gaseasca un echilibru intre nevoia de securitate, viata de familie, relatiile cu familia si cariera, reputatie, succesul in societate. Prezenta Lunii plina in  casa IV poate arata o anumita dezordine in viata de familie, schimbari probabile in viata de familie, certuri cu parintii, este o energie provocatoare ce va cere sa va imbunatatiti viata de familie, o mai mare responsabilitate si implicare in viata domestica, sa faceti ordine in relatiile voastre cu familia si membrii acesteia. Incercari in familie, in afacerile imobiliare, sa nu uitam ca aceasta casa IV are legatura cu sfarsitul unei situatii. Aceasta Luna Plina are “ochii cosmici “ pe familia voastra, parintii vostri, cariera voastra si are legatura cu semintele plantate din 8 iunie 2013 cand a fost Luna Noua in Gemeni. Nu numai ca veti culege roadele semintelor plantate in domeniul familiei  dar puteti avea realizari importante prin parinti, afaceri imobiliare. Tot in aceasta zi, Uranus in Berbec intra in miscare directa dupa cinci luni de retrogradare (pasi inapoi, trecut ) iar pentru voi, aceasta energie  este in casa II, o casa a banilor, valorilor . Cum Luna Plina in Gemeni coincide cu intoarcerea lui Uranus in mers direct, ar fi bine sa fiti foarte atenti la cuvinte deoarece in aceasta zi puteti intampina schimbari neprevazute in relatia voastra cu chestiunile financiare, un cuvant poate construi sau narui aceste relatii. In aceasta zi, neasteptatul, imprevizibilul fac parte din veniturile voastre, puteti sa aveti castiguri sau pierderi bruste. Resursele materiale se pot schimba in mod semnificativ, va pot supara in urmatoarea perioada.

Daca acest articol  va este util, puteti DONA orice suma in ” DONATE ” aflat in partea din dreapta sus a blogului meu .

Multumesc.

>Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

 1. Buna seara! Sectiunea contac este goala. Cum va pot contacta?
  Articolele sunt savuroase… exceptionale. Multumim!

 2. Bine ai venit in micul meu templu astral, iti multumesc si eu pentru apreciere.
  Acuma a fost actualizata sectiunea contact, deci o poti folosi.
  adriana astro

 3. Buna Adriana,

  as dori sa aflu parerea ta despre semnificatia urmatorului aspect care va ave aloc pe data de 1 Ianuarie 2014:
  -Luna noua in Capricorn face conjunctie cu Descendentul la 11′ 47 Capricorn si cu Pluto in tranzit
  -Uranus tranziteaza casa a X-a si face opozitie cu Pluto natal la 9’7 grade in Balanta, casa a IV-a.
  -Uranus in tranzit faca cuadratura cu Pluto
  -Pe 8 Ianuarie Marte in tranzit casa a IV-a face cuadratura cu Jupiter

  Din cate stiu Casa a X-a reprezinta mama si casa a IV-a tatal. Poate aceasta configuratie genera un eveniment legat de parinti?

  Iti multumesc anticipat. M-am nascut pe 1 Feb. 1975, ora 14: 57 in Arad.

 4. Pe data de 30 Ianuarie 2014 este o luna noua care face conjunctie cu Soarele meu aflat la 12 grade in Varsator,.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.