LUNA NOUA IN BALANTA SI ZODIILE – 24 SEPTEMBRIE 2014

jupiter

Luna Noua in Balanta pe gradul 1:08 este o energie cardinala, de actiune  ce va stimula si activa necesitatea transformarii noastre, a modului cum relationam cu orice fel de valoare (materiala, nativa, cuplu).
Simbolul Sabian al gradului 2 Balanta, gradul Lunii Noi : “ Este interpretata o simfonie care dramatizeaza ascensiunea eroica a omului”. Acest  simbol este in accord deplin cu ceea ce am scris :” Luna Noua in Balanta in bratele acestei gauri cosmice negre,actioneaza ca o forta divina ce faciliteaza schimbarile necesare pentru o viata mai buna, devenim receptori ai intelepciunii divine, suntem propulsati in lumina reflectoarelor sau fortati sa facem ceva neobisnuit, interesant, unic.Aceasta Luna Noua in Balanta vrea sa ne trezeasca si sa realizam ca memoria noastra karmica inconstienta este fundamentala pentru viitorul nostru, trauma acumulata in timpul incarnarilor trecute o putem recunoaste si o putem lasa sa plece. Universul cere de la noi atentie maxima in fiecare moment si alegeri deliberate.” Este o promisiune divina ce vorbeste despre posibilitatea de a lasa relatiile, lucrurile, atitudinile, problemele depasite, in spate, si abordarea unui stil de viata nou in accord cu noua constiinta , cu noua aborare a relatiei noastre cu divinitatea.

“Ceea ce este sus este si jos”iar astrologia este pretuita de om in momentul in care isi da seama ca materialismul l-a prabusit si ca, in lumea aceasta noua care se cladeste sub privirile lui neintelegatoare, sufletul trebuie sa cate cum o spune Apostolul lui lisus:„ Cugetati cele de sus, nu cele de pe pamant”  (Pavel catre Coloseni, 3-2).
Cu Luna Noua in Balanta pe gradul 1:08, cei  nascuti in jurul datei de 24 ( plus,minus trei zile )  vor simti influenta acestei energii mult mai puternc decat ceilalti, acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, casa partenerului, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 1 din orice semn zodiacal..

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Noua este mai précis  pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC ( 21 martie -19 aprilie )

Luna Noua in casa VII  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre, afaceri, parteneri de afaceri, rivali, dusmani, concurenti. Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a intra in parteneriate noi, lansarea unor proiecte comune cu partenerul de viata . Deoarece nu exista nimic care sa afecteze in mod negativ aceasta Luna Noua in sectorul vostru partenerial , rivalitati, inclin sa cred ca va fi o perioada benefica vietii voastre relationale, va puteti casatori, puteti cunoaste partenerul care va intregeste sufletul, puteti gasi avocatul benefic unei cauze juridice, puteti face pace cu un rival. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale, optimismul este de mana cu voi. Daca sunteti singuri, puteti intalni pe cineva nou, “ploua cu dragoste din senin “. Cum Uranus este in semnul vostru, acest aspect are numele vostru in cartea de vizita astrala, deci fiti atenti la oportunitatile acestei perioade. Dragostea, copii, ideile artistice originale sunt motive bune pentru a va schimba viata. Cuvantul cheie al acestui aspect este de fapt “ surpriza “, dar  este de bine.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR ( 20 aprilie -20 mai)

Luna Noua in casa VI  poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de la locul de munca, noi metode pentru cresterea eficientei la locul de munca, o noua abordare a sanatatii voastre, un nou loc de munca, un curs de perfectionare.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru a obtine o promovare, puteti primi noi sarcini la locul de munca care va aduce mai multi bani. Aceasta casa energizata de energiile lunii noi poate semnifica  recompense la locul de munca, schimbari legate de locul de munca, imbunatatirea relatiilor cu colegii. Orice problema de sanatate poate cunoaste “ un nou inceput “ in tratarea si vindecarea ei. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste , interesante, iesite din normele traditionale  legate de casa, camin. Poate fi un noroc incredibil in ceea ce privesc toate asocierile voastre legate de casa, parinti, afaceri imobiliare, noutatea este ca un fulger, deci fiti atenti.
Puteti inchiria, cumpara , castiga sau vinde o proprietate la un pret destul de profitabil. Este un aspect astral norocos dar norocul este ca un balon , il prindeti sau il scapati, noutatea este ca un fulger si poate fi ceva de patru stele, deci fiti atenti. Cumva, acest noroc pare a veni din spatele usilor inchise, viata voastra interioara, trecutul vostru, viata de familie, casa voastra obtin un impuls pozitiv, oamenii si situatiile benefice vin in viata voastra.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI ( 21 mai -20 iunie )

Luna Noua in casa V poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de iubire, viata sentimentala, copii, creativitate personala . Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru petreceri si distractii,  pentru o noua poveste de dragoste, pentru evenimente sociale. Deoarece nu exista nimic care sa afecteze in mod negativ aceasta Luna Noua in sectorul vostru romantic, inclin sa cred ca va fi o perioada benefica in tot ce tine de iubire, copii, creativitate, invatamant. Speranta de a avea un copil  poate fi indeplinita acuma, o stire legata de o sarcina, o adoptie, vine la voi acuma.
Daca aveti un copil care are nevoie  de ajutorul vostru, in urmatoarele zile, puteti face acest lucru intr-un mod benefic. Domeniul creativ este favorizat.
Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale legate de prieteni, frati, calatorii, studii. Un prieten va poate aduce o veste foarte buna, de fapt, oferta pare sa va lase fara respiratie. Este un aspect ce aduce oferte de sapte stele, deci fiti atenti.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC( 21 iunie -22 iulie )

Luna Noua in casa IV poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre de familie, parinti, camin, tara, afaceri imobiliare.  Cum Luna Noua este o energie benefica unor noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru familia voastra,  va permite sa creati planuri mai bune pentru viata voastra de familie sau sa gasiti acel sprijin emotional de care aveti nevoie. Aceasta Luna Noua  poate deschide un drum nou benefic pentru o problema mai veche a sufletului vostru. Locuinta, parintii vostri, pot fi o preocupare deosebita in urmatoarele zile. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale  legate de cariera, faima, avere.  Aceste doua energii combinate pot lucra intr-un mod inedit pentru succesul vostru in cariera, puteti fi remarcati acuma, puteti obtine o slujba deosebita, puteti castiga mai multi bani. Este o perioada de sapte stele deci, nu ratati oportunitatile oferite de stele pentru realizari majore in cariera.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU( 23 iulie -22 august)

Luna Noua in casa III poate aduce “noutati divine” in relatiile voastre cu rudele, cu cei din imediata apropiere a voastra. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun “ cresterea voastra” prin abilitatile voastre de comunicare, prin mintea voastra, prin studiile voastre , prin calatorii scurte. Deoarece nu exista nimic care sa afecteze in mod negativ aceasta Luna Noua, puteti incepe un nou curs, cel mai mare noroc  al vostru pare a veni din calatorii, dintr-un mediu nou, din comert, de la un frate, o sora. Toate activitatile legate de transport, cumparaturi, schimburi de informatii cu rudele sunt energizare de acest moment de luna noua. Puteti sa castigati sau sa va cumparati o masina,un telefon, un calculator. Comunicarea cu un frate/sora se poate imbunatati. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale  legate de strainatate, studii superioare, credinta, calatorii inedite. Poate fi un noroc incredibil in ceea ce privesc toate asocierile voastre legate studii superioare, strainatate, un strain, internet, lege.

FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA ( 23august – 22 septembrie )

Luna Noua in casa II poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii, cu ceea ce va place, cu ceea ce va ofera stabilitate. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile voastre native, prin ceea ce puteti face prin cele cinci simturi, puteti sa va aranjati altfel viata. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Stabilirea  unor obiective financiare realiste sunt favorizate in acest timp. Puteti descoperi noi modalitati de a va creste veniturile voastre financiare. Este un moment de noi inceputuri legate de contul vostru bancar  si de echilibrare a vietii voastre relationale. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale  legate de banii unui partener de viata, poate fi o mostenire inedita. Daca sunteti intr-o situatie dificila, daca ceva din trecutul vostru va creaza inca emotii grele, aceasta perioada poate  sa va ofere  solutia, intuitia necesara echilibrarii voastre sufletesti.

BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA( 23 septembrie -22 octombrie)

Luna noua in semnul vostru in casa I poate aduce “noutati divine”  pentru reinventarea voastra, obiectivele voastre personale sunt prioritare. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  focalizarea clara pe prioritatile si relatiile voastre. Este un moment destul de personal cand va simtiti energici si entuziasti, cand viata va da aripi.  Concentrati-va pe schimbarea obiceiurilor personale in asa fel incat sa fiti mai increzatori in voi si in relatiile voastre. Noile experiente aduse de aceasta lunatie au rolul de a va pune in lumina. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile, relatii noi aducatoare de beneficii. Aveti posibilitatea de a examina, analiza si de a gasi raspunsuri. Daca in acest moment, cineva nou vine in viata voastra, fiti convinsi ca are un scop bine determinat. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale  legate de un partener, asociat, un prieten. Jupiter si Uranus aliniate magnific, arata noroc, bogatii prin grupuri, organizatii, partener de viata. Cum acest aspect este destul de rar iar ambele planete sunt in semne de foc, aceasta energie poate lucra imediat, pozitiv si expansiv. Deci, fiti atenti, iesiti in intampinarea acestui noroc de sapte stele.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION ( 23 octombrie-21 noiembrie)

Luna noua in casa XII poate aduce “noutati divine”  pentru subconstientul si constiinta voastra spirituala, pentru secretele voastre. Cum aceasta casa are legatura cu  misterele, secretele, tot ce este dificil, este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este posibil ca in aceasta perioada sa fiti nevoiti sa faceti fata unor situatii legate de detinerea si obtinerea unor informati secrete , dusmani secreti,  puteti deveni cel mai mare dusman al vostru. In acelasi timp, aceasta lunatie poate fi un nou inceput pentru aducerea spiritualitatii in viata voastra, in sufletul vostru. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste , interesante, iesite din normele traditionale  legate de cariera, loc de munca, colegi, sanatate. Aceste planete aliniate magnific, arata noroc, bogatii, surprize de sapte stele in tot ce tine de cariera voastra.  Este un dar cosmic ce tine de cariera, un interviu pentru un loc de munca, un doctor bun care va vindeca, o afacere proprie. Cum acest aspect este destul de rar iar ambele planete sunt in semne de foc, aceasta energie poate lucra imediat, pozitiv si expansiv.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR ( 22 noiembrie—21 decembrie )

Luna Noua in casa XI poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu prietenii, fel de fel de grupuri sociale, caritabile. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin  prieteni, cunostinte, legaturi ocazionale. Aceasta Luna Noua este o forta majora ce aduce posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor. Relatiile, prieteniile, protectiile, ocupa un loc important sau joaca o carte decisiva pentru viitorul vostru. Obiectivele care implica crearea de retele, conexiuni cu alte persoane, alaturarea sau  consolidarea legaturilor intr-un proiect de grup, politica, cultivarea bunavointei, se afla in mesajul acestei lunatii.  Apare o sansa de a lucra sau de a sustine o cauza importanta pentru un grup la care aderati. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste , interesante, iesite din normele traditionale legate de iubire, copii, strainatate, studii superioare, calatorii. Aceste planete aliniate magnific, arata noroc , bogatii, surprize de sapte stele in tot ce tine de iubire, copii. Este un dar cosmic ce poate veni la voi prin intermediul iubirii, studiilor superioare, strainatate, copii. Cum acest aspect este destul de rar iar ambele planete sunt in semne de foc, aceasta energie poate lucra imediat , pozitiv si expansiv. Educatia este biletul vostru de sapte stele.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN ( 22 decembrie -19 ianuarie )

Luna Noua in casa X poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu cariera, premii, faima, statut social. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin cariera, proiecte importante, figuri autoritare si aspiratiile pentru viitor. Acesta lunatie va ajuta sa va reorientati eforturile in domeniul carierei pentru a atinge un echilibru in viitor. Cum semnele cardinale sunt adevarati pioneri astrali, aceasta lunatie cardinala este foarte importanta in viata voastra, in cariera voastra. Femeile pot juca un rol important in mediul profesional prin sustinerea intereselor voastre profesionale. Sunteti in lumina reflectoarelor acuma si puteti vedea mai bine oportunitatile acestui moment. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale  legate de familie, parinti, banii unei afaceri, credite, mosteniri, pensii alimentare. Aceste planete aliniate magnific, arata noroc , bogatii, surprize de sapte stele in tot ce tine de familie, avere de la altii. Este un dar cosmic ce poate veni la voi prin familie, parinti, banci, mosteniri, banii unui partener de viata. Cum acest aspect este destul de rar iar ambele planete sunt in semne de foc, aceasta energie poate lucra imediat, pozitiv si expansiv. Cand vine vorba de bani, profituri, familie, casa, acest aspect este un adevarat cadou de la zeii iubitori. Fiti atenti la ce se intampla in urmatoarea perioada, in tot ce tine de familie, bani, poate fi un noroc extraordinar.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR ( 20 ianuarie-18 februarie )

Luna Noua in casa IX poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu studiile, strainatatea, calatoriile mari, credinta, Dumnezeu. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin studii, calatorii, strainatate, mass-media, internet, servicii de import –export, relatii internationale, imigrare. Daca sunteti intr-un process pentru orice motiv, chiar si pentru a gasi o solutionare echitabila intr-un divor?, aceasta luna noua este foarte utila pentru voi, va ajuta sa ajungeti la un acord final benefic ambelor parti. Cum aceasta casa astrologica vorbeste despre toate aspectele mediului academic, puteti avea oportunitati noi legate de o admitere la un curs dorit, puteti incepe un nou proiect legat de mass-media, puteti publica o carte pe internet. Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale legate de partenerul de viata, afaceri, asociat, frati,rude. Aceste planete aliniate magnific, arata noroc, bogatii, surprize de sapte stele in tot ce tine de asocieri, afaceri, un frate, o sora, studii medii. Cum acest aspect este destul de rar iar ambele planete sunt in semne de foc, aceasta energie poate lucra imediat, pozitiv si expansiv. Acest aspect poate aduce vesti inedite si benefice legate de partenerul de viata, o afacere, un frate, comert, studii.Fiti atenti la ce se intampla in urmatoarea perioada in tot ce tine de viata voastra relationala, afaceri, rude, norocul neasteptat soseste prin ei.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI ( 19 februarie -20 martie)

Luna Noua in casa VIII poate aduce “noutati divine” in relatia voastra cu banii celuilat, imprumuturi, credite, mosteniri. Cum Luna Noua este o energie benefica unor  noi inceputuri, lansari, conceptii, nasteri, acesta este un moment bun pentru “ cresterea voastra” prin valorile celuilalt, prin partener de viata, de afacere. Aspectele financiare vin in centrul atentiei. Este un moment bun sa va concentrati pe problemele intime ale cuplului vostru. De asemenea, este un moment favorabil pentru a incepe un plan financiar, un plan de economii, un imprumut . Aceasta perioada este speciala deoarece Jupiter in Leu face un frumos aspect cu Uranus din Berbec. Aceasta energie poate aduce oportunitati bruste, interesante, iesite din normele traditionale  legate de locul de munca, bani. Aceste planete aliniate magnific, arata noroc, bogatii, surprize de sapte stele in tot ce tine de munca, bani, sanatate.
Cum acest aspect este destul de rar iar ambele planete sunt in semne de foc, aceasta energie poate lucra imediat, pozitiv si expansiv. Acest aspect poate aduce vesti inedite si benefice legate sanatatea voastra, activitatile zilnice, cont bancar, premii la locul de munca. Fiti atenti la ce se intampla in urmatoarea perioada in tot ce tine de munca voastra, valorile voastre native.Acest aspect rar va ofera un nou inceput, optimism si speranta pentru viitor.

Adriana Tudosa

You may also like

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.