HOROSCOPUL LUNII NOI DIN 5 MAI 2008

 

 

Luna Noua din 5 mai 2008 are loc la gradul 15 din zodia Taur cu un maxim in jurul orei 17:18, ora Romaniei , incepand astfel un nou ciclu lunar ce se va incheia in data de 3 iunie 2008

 • TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Luna noua in casa I favorizeaza realizarile personale si individuale, este o perioada benefica initierii de actiuni noi , demarare de proiecte noi ce vor aduce rezultate maxime. Atentie la ceea ce va doriti dar si la manifestarea imensei energii ; calmul este cel mai bun PRIETEN prin care puteti folosi energia creatoare in scopuri individuale dar si umanitare. Este o perioada buna, aducatoare de prietenii utile si durabile , relatii noi aducatoare de beneficii. Pentru cei nascuti intre 4 si 10 mai , conjunctia Soarelui natal cu Luna Noua poate aduce unele adversitati , neintelegeri in cuplu , sanatate slaba chiar unele pericole in calatorii deci atentie. Pentru cei nascuti in decanul 3 al zodiei, careul dintre Soarele natal si Neptun in Varsator este propice erorilor de schimbare de macaz, in cazul careului aceste erori fiind generate chiar de cel in cauza, sunt posibile inselaciuni, excrocherii , erori grave in alegerea unui partener pe care sub influenta acestui tranzit il puteti idealiza dar si evadarea din realitate . Este util sa acceptati ideea ca exista riscul inselarii, fie in legatura cu voi insine fie in legatura cu o persoana importanta din viata voastra. Receptivitatea dar si intuitia , la fel de importante , pot fi folosite in dezvoltarea unui ideal , in a crea ceva important.

 • GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Luna noua in casa XII aduce o perioada de criza ce se va manifesta pe mai multe planuri; este un moment in care consecintele actiunilor din trecut vin in forta, aici ma refer bineinteles atat la rezultate bune cat si la esecuri, consecintele greselilor karmice din trecut sunt sunetele duioase si nostalgice al acestui moment de Luna Noua, cantec ce va va insingura de buna voie sau fortat , cu rolul de a invata ceva din greselile trecutului . Este bine de stiut ca acest aspect de luna noua este atat de puternic incat poate marca o perioada de meditatie asupra trecutului si confruntarea cu rezultatele gandurilor si dorintelor din trecut. Este o perioada de transformare spirituala si sensibilitate psihica mult marita.Careul Mercur in Gemeni cu Saturn in Fecioara genereaza probleme de comunicare , ganduri negre, indoiala, pesimism, chiar un umor negru. Comunicare dificila dar si indoieli, esecuri si intarzieri legate de studii, calatorii, deplasari.Poate aparea o oboseala a cailor respiratorii , deci atentie. Este o perioada buna pentru aprofundarea unor idei fara a astepta rezultate imediate si nici vreo recompensa in mod special. Revizuirea obiectivelor intelectuale poate fi o sursa de real progres.

 • RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Luna Noua in casa XI favorizeaza relatiile interumane, colaborarea cu alte persoane care au idealuri identice; este un moment ideal de a transpune in practica proiecte cu caracter umanitar , caritabil si in acelasi timp exista posibilitatea intalnirii unei persoane importante si influente care sa devina pentru voi un protector dar si un sfatuitor.Aspectul de sextil dintre Luna Noua si Soarele natal , asta pentru cei nascuti intre in decanul 2 al zodiei , anunta o perioada buna , fericita , propice demararii unor noi actiuni , aprecieri si favoruri din partea superiorilor, initiative de succes cu beneficii asigurate in toate domeniile . Afacerile care stagnau vor deveni infloritoare, urmeaza succese sociale si ameliorarea conditiilor de trai. Pentru cei nascuti in ultimele 10 zile ale zodiei, influenta opozitiei dintre Marte in Rac si Jupiter in Capricorn accentueaza nemultumirea de rezultatele pe care le obtineti, apar neintelegeri si rivalitati care se amplifica exponential, pot aparea conflicte cu autoritatile, esecuri datorate unui mod necugetat de a actiona sau datorita punerii la indoiala a puterii personale. Energia imensa acumulata datorita acestui aspect de opozitie poate fi folosit in lupta impotriva a tot ceea ce este nedrept cu conditia sa nu o folositi sa-i striviti pe altii.

 • LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Luna Noua in casa X aduce evenimente majore la nivel social si profesional, este posibila o crestere a popularitatii fie de natura pozitiva , fie negativa, dorinta de asumare a responsabilitatilor si obligatiilor sociale creste foarte mult in aceasta perioada. Este perioada in care predomina o nevoie acuta de a realiza ceva sau de a va gasi locul in viata, cel mai adesea se intampla ca o luna noua in aceasta casa sa fie o culme a stradaniei catre realizare dar nu neaparat si atingerea acesteia. Pentru cei nascuti in decanul 2 al zodiei, careul Soarelui natal cu Luna Noua prevesteste variatii ale norocului, o situatie instabila, incordata. Castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos, febrilitate. Atentie la persoanele invidioase care vor incerca sa va faca rau.Pentru cei nascuti in decanul 3 al zodiei, opozitia dintre Soarele natal si Neptun in Varsator este propice erorilor , erori generate mai mult de cei din exterior, sunt posibile inselaciuni, excrocherii , erori grave in alegerea unui partener pe care sub influenta acestui tranzit il puteti idealiza . Este util sa acceptati ideea ca exista riscul inselarii, receptivitatea si intuitia putend sa le folositi ca si o paranteza creativa.

 • FECIOARA/ ASCENDENT IN FECIOARA

Luna Noua in casa IX faciliteaza redefinirea conceptului despre lume si viata dar si readucerea dimensiunii spirituale in viata voastra. Dezvoltarea identitatii de sine si cautarea unui sistem de convingeri idealist pot face din aceasta perioada o adevarata binecuvantare pentru cei care vor dori sa impartaseasca cunoasterea respectiva si celorlalti. Este o perioada ce favorizeaza calatoriile pe distante lungi dar si relatiile cu strainii. Pentru cei nascuti in decanul 2 al zodiei, aspectul de trigon dintre Soarele natal si Luna Noua aduce o buna intelegere cu partenerul de viata , rudele sau cei apropiati dar si rezultate fericite ale actiunilor intreprinse. Cei nascuti in primul decan vor avea datorita aspectului de careu dintre Saturn aflat in Fecioara si Mercur in Gemeni , probleme de comunicare , ganduri negre, indoiala, pesimism. Comunicare dificila dar si indoieli, esecuri si intarzieri legate de studii, calatorii, deplasari.Poate aparea o oboseala a cailor respiratorii , deci atentie. Este o perioada buna pentru aprofundarea unor idei fara a astepta rezultate imediate si nici vreo recompensa in mod special. Revizuirea obiectivelor intelectuale poate fi o sursa de real progres. Cei nascuti in decanul 3 al zodiei , datorita aspectului de opozitie dintre Soarele natal si Uranus in Pesti , excesul de nerabdare , de intoleranta , de iritare fata de tot ce considera o piedica in calea libertatii este destul de accentuat. Perturbarile, schimbarile neasteptate de existenta , personalitate, destin in general sunt destul de accentuate. Poate fi vorba de un viraj la 180 grade, legat de decizia unei alte persoane. Rupturile sunt destul de frecvente sub influenta acestui aspect astrologic.

 • BALANTA/ ASCENDENT IN BALANTA

Luna Noua in casa VIII indica o perioada de amplificare a dorintei de a cunoaste cat mai multe din misterele universului, cu siguranta ,domeniul spiritual poate aduce momente de intelegere a celor mai importante aspecte ale vietii. Se poate manifesta si dorinta carnala, egoismul, zgarcenia , jocul puterii si al banilor dar acestea vor cauza puternice conflicte interioare si suferinta. Cei care vor fi mai mult atrasi de partea materiala a vietii vor primi atentionari din partea Marilor Ierarhii Spirituale pentru a le atrage atentia asupra lipsei elementelor spirituale din viata lor. Pentru cei nascuti in decanul 2 al zodiei, aspectul de 150 de grade dintre Soarele natal si Luna Noua poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc dar si ghinion. Pentru cei nascuti in decanul 1 al zodiei , careul dintre Soarele natal si Pluto in Capricorn accentueaza criza de identitate, posibile probleme de sanatate, bulversari in relatiile cu barbatii dar si o senzatie ca ceva dinauntrul tau este in curs de schimbare , iar tu nu poti face nimic. Cea mai buna maniera de a te comporta este sa acompaniezi tranzitul, adica sa fii intr-o autoanaliza permanenta , sa lucrezi mereu asupra propriei persoane.

Pentru cei nascuti in decanul 3 al zodiei, careul Jupiter cu Soarele natal poate aduce dificultati de ordin social, material, neplaceri juridice, administrative. Asocieri nocive dar si sanctionarea unor erori, neglijente sau eventuale deturnari de fonduri. Acest aspect insista asupra respectarii regulilor si legilor superioare ale vietii, orice abatere de la drumul drept din proprie vointa sau din orbire, zapaceala vor fi taxate de Jupiter.

 • SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Luna Noua in casa VII indica perioada de testare a egoismului dar si a capacitatii de colaborare , este timpul reanalizarii relatiilor de asociere , de colaborare, posibile crize in cupluri cu rolul de verificare si constientizarii a ceea ce inseamna o viata de cuplu. Cei cu activitati individuale , egoiste vor trece printr-o perioada de criza atunci cand vor avea nevoie de ajutorul celorlalti. Pentru cei nascuti in decanul 2 al zodiei, opozitia dintre Soarele natal si Luna Noua poate arata ca sunt posibile situatii pentru care nu se intrevad o rezolvare , decizii schimbatoare, nehotarare. Tendinte spre revolta, discutii contradictorii, certuri, pot avea loc alternative pierderi si castiguri materiale. Pentru cei nascuti in decanul 3 al zodiei, careul dintre Neptun in Varsator si Soarele lor natal poate induce multe iluzii legate de credinta, dificultati in comunicare dintr-un sentiment al unei cunoasteri inexprimabile; erorile in aceasta perioada sunt frecvente iar aceste erori sunt provocate chiar de acesti nativi tocmai din sentimentul unei increderi prea mari fata de tot ceea ce are lagatura cu propria persoana si cu obiectivele lui, refuzand sa asculte si cel mai neinsemnat sfat.

 • SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Luna Noua in casa VI -in aceasta perioada toate activitatile neterminate sau rezolvate superficial vor reveni exercitand o presiune accentuata ducand asfel la slabirea sanatatii. Orice forma de evitare , eschivare a rezolvarii problemelor poate destabiliza sanatatea. Orice activitate obligatorie cere multa responsabilitate , neasumarea responsabilitatii poate genera datorii karmic ce vor trebui platite.

Pentru cei nascuti in decanul 2 al zodiei, aspectul de 150 de grade dintre Soarele natal si Luna Noua poate aduce castiguri si pierderi alternative, noroc dar si ghinion. Pentru cei nascuti in decanul 1 al zodiei, careul Saturn cu Soarele natal vorbeste despre situatii de constrangere care par sa nu aiba iesire, renuntarea la o persoana, la o achizitie, la o dorinta . Rezistenta scazuta a organismului poate sa duca la raceli, dureri reumatismale sau articulare. Senzatia de singuratate este mult accenntuata in aceasta perioada.

Pentru cei nascuti in decanul 3 al zodiei , Uranus in Pesti in careu cu Soarele natal poate conduce la un exces de nerabdare , iritare fata de tot ce este resimtit ca o piedica ; perturbarile, schimbarile neasteptate dar si o alegere personala ale carei consecinte sunt bulversante sau greu de asumat se regasesc in acest aspect destul de accentuat.

 • CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Luna Noua in casa V-este o perioada de crestere a potentialului creator, favorizeaza arta dar si o amplificare a vietii sentimentale ; posibila o noua relatie sentimentala dar care nu implica neaparat legalizarea legaturii. Relatii foarte bune cu copii. Pentru nativii nascuti in decanul 2 al zodiei , aspectul de trigon dintre Soarele natal si Luna Noua poate aduce o relatie fericita dar si rezultate fericite ale actiunilor intreprinse; popularitate in anturaj, favoruri, avansari , speculatii fericite. Pentru cei nascuti in decanul 3 al zodiei , opozitia Jupiter in Capricorn cu Marte in Rac poate arata o lipsa de masura , risipa chiar cheltuieli nebunesti dar si posibile necazuri cu oamenii legii, acte intocmite eronat care duc la probleme financiare.

 • VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Luna Noua in casa IV -este o perioada de amplificare a relatiilor cu familia , se pot rezolva multe probleme pe care le aveti cu ceilalti membri ai familiei. Pot aparea schimbari legate de resedinta , de relatia cu locul natal.Este posibila instalarea unei stari meditative , de interiorizare care poate sa ajute la o transformare spirituala intensa; o sensibilitsate psihica marita. Pentru nativii nascuti in decanul 2 al zodiei, aspectul de careu dintre Soarele natal si Luna Noua poate arata variatii ale norocului, situatii instabile , castiguri si pierderi alternative, tulburari ale sistemului nervos. Pentru cei nascuti in decanul 3, conjunctia Soarelui natal cu Neptun in Varsator arata ca sunteti extrem de deschisi si de interesati de fortele intangibile ale vietii , simtiti influentele subtile aproape ca un radar de aceea va puteti invarti in jurul unui ideal , fie artistic, mistic, politic sau sentimental. Este perioada in care se poate naste o vocatie , uneori prin intermediul unei intalniri care va influenteaza . Totusi exista posibilitatea unei auto-amagiri, deci atentie.

 • PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Luna Noua in casa III aduce o perioada de maxima activitate mentala , cu mari disponibilitati in comunicare ; sunt favorizate activitatile de studiu, cu abilitatea de a intelege foarte usor cele mai dificile notiuni.Este timpul spontaneitatii si constientizarii ca puteti invata de la oricine.Sunt stimulate planurile noi, relatiile noi, schimburile de idei si o detasare asupra lucrurilor. Pentru nativii nascuti in decanul 2 al zodiei, aspectul de sextil dintre Soarele natal si Luna Noua poate arata o perioada fericita, propice demararii unor activitati noi, aprecieri si favoruri din partea superiorilor , afaceri ce pot deveni infloritoare , succese sociale . Pentru cei nascuti in decanul 1 al zodiei, opozitia dintre Saturn in Fecioara si Soarele natal poate arata o situatie de constrangere pentru care nu exista iesire , dintr-o data siguranta personala parca nu mai are nici un support in cei din jur; se pune problema renuntarii la o dorinta, o achizitie. Conditiile exterioare manifesta o presiune nefireasca , este o perioada in care se pune sub semnul indoielii viitorul, mai ales in domeniul social. Trebuie evitate contactele ostile, schimbarile .

 • BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Luna Noua in casa II indica o perioada ce favorizeaza recoltarea roadelor muncii , este un moment bun in care sunteti recompensati pentru eforturile facute prin obtinerea de noi mijloace materiale.Poate arata si o perioada de indeplinire a unor sarcini dificile , apasatoare sau de achitare a unei anumite karme prin intermediul unor eforturi intense. Pentru nativii nascuti in decanul 3 al zodiei , careul Soare natal cu Jupiter in Capricorn poate da un optimism ascutit spre tot felul de riscuri , intrarea in fel de fel de combinatii cu gandul unei imbogatiri rapide care poate conduce la pierderi. Conflicte cu autoritatile patronale dar si sicane cu anturajul . Respectarea regulilor si legilor vietii este metoda cea mai buna de a depasi acest tranzit.

 

 

 

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.