HOROSCOPUL LUI VENUS IN TAUR: 14 APRILIE-9 MAI 2021

“ Doua lucruri Iti cer; nu mi le opri inainte de moarte!
Departeaza de la mine neadevarul si cuvantul mincinos; nu-mi da
nici saracie, nici bogatie, da-mi painea care-mi trebuie.
Ca nu cumva, in belsug, sa ma lepad de Tine si sa zic: “Cine este
Domnul?” Sau ca nu cumva, in saracie, sa fur si sa iau in desert
Numele Dumnezeului meu.” Proverbe 30:7-9

Pe 14 aprilie 2021, ora 21:22, ora Romaniei, Venus, planeta iubirii si banilor, valorilor, frumusetii, intra in semnul Taur, o locuinta confortabila pentru aceasta frumoasa zeita. Venus este planeta iubirii, a romantismului, a placerilor, a relatiilor, a demnitatii si a tuturor lucrurilor frumoase. Venus stapaneste si valoarea noastra, finantele personale, veniturile obtinute prin propria valoare dar si prin relatiile noastre. Venus ramane intr-un semn zodiacal aproximativ 30 de zile. In acest timp,  energia venusiana are o influenta deosebita asupra atitudinii noastre fata de relatii, iubire, finante, valori, frumusete. Venus este asociata cu cuprul, asa cum acest metal frumos conduce electricitatea ( pe care nu o vedem ) si energia venusiana leaga, atrage, conduce dar poate si rupe o relatie. Cu Venus de mana, stim sa apreciem frumusetea, stim sa ne valorificam talentele, stim sa mergem catre tot ceea ce ne face fericiti, impliniti, iubiti.  

Cu Venus in Taur, suntem incurajati sa reconsideram sistemul de valori, sa reflectam mai mult la ceea ce putem face prin talentele noastre. Acest tranzit astral ne cere sa ne reconectam cu simturile si cu corpul nostru fizic si sa incercam sa avem mai multa incredere in noi, in simturile noastre. Nevoia noastra de placeri fizice este sporita, alaturi de nevoia de securitate financiara si de conectare cu lumea celor cinci simturi. Este posibil sa abordam relatiile noastre cu mai mult calm dar destul de posesiv. Cum Venus in Taur este legata de nevoia noastra de bani, s-ar putea sa ne trezim cu o atentie suplimentara fata de bani, cont bancar, ce merita cu adevarat valoarea noastra. Venus in Taur se bucura cu adevarat de tot ce este frumos, astfel incat se poate sa ne dorim acuma sa infrumusetam spatiul in care traim. Crearea unui spatiu pe care sa-l iubim si mai mult este perfect in acest moment. Este un moment foarte oportun pentru a trata cu bancile si pentru a cere ajutor financiar oamenilor bogati. Pot aparea oportunitati financiare foarte bune, dar este recomandabil sa fim atenti cu cheltuielile noastre. Trebuie evitate extravaganta, excesele de orice fel.

Tot timpul, energia unei planete ne poate influenta atat pozitiv cat si negativ iar asta depinde de noi, de ce ne legam. Negativitatea lui Venus in Taur tine de posesivitate, control, lacomie. Cand ne legam de partea negativa a lui Venus in Taur, putem  constata ca ne dorim totul fara discriminare. Nu exista limite la dorintele si nevoile noastre si, prin urmare, nu exista limite la sentimentul de nemultumire care rezulta in viata noastra.

Pe 22 aprilie 2021, Venus in Taur se intalneste cu Uranus pe gradul 10 Taur. Acest aspect poate aduce surprize in relatii, finante. Ar putea exista cateva surprize in arena sociala Acelasi lucru este valabil si pentru finante. Poate fi un castig financiar brusc, sau poate fi o pierdere financiara imprevizibila. Acest aspect nu este nici bun, nici rau, dar sigur este incitant! Uneori este nevoie de Uranus pentru a ne agita si pentru a ne arata ce vrem cu adevarat.

BERBEC / ASCENDENTUL IN BERBEC

Venus in Taur vine la voi cu actiuni financiare norocoase, relatii care sa stabilizeze securitatea financiara. Cand vine vorba de dragoste, aceasta este o pozitie stabila pentru Venus, prin urmare orice relatie apropiata care evolueaza sub acest tranzit ar trebui sa fie una stabila. Venus este despre atractie, care de obicei vine sub forma de dragoste si frumusete. Acuma, aveti capacitatea de a atrage mai multi bani, aveti o atractie sporita pentru bogatiile extravagante. Daca sunteti in cautarea dragostei, puteti intalni pe cineva intr-un magazin, o banca, la cumparaturi. Afectiunea are nevoie de ceva concret in urmatorea perioada, de aceea puteti deveni destul de posesivi atat fata de persoana iubita cat si fata de bunurile personale. Atentie la cheltuielile necugetate, acuma, banii se pot risipi cu destula usurinta. Pe 22 aprilie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in planurile financiare.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Venus in Taur va tine de mana pana pe 9 mai si va ofera bunastare afectiva, farmec deosebit, bunatate, sensibilitate, dragalasenie dar si comoditate. Deveniti mult mai atenti la cum “ va prezentati in lume “, la ce va doriti cu adevarat sa aveti in viata voastra.  Venus de mana cu Soarele vostru in taur este asociata cu auto-protectia, nu veti renunta prea usor la interesele voastre  pentru a face pe plac altora. Beneficiile, banii, confortul depind foarte mult de voi, este cel mai bun timp pentru a obtine ceea ce va doriti, pentru a avansa prin eforturi eforturi proprii, pentru a deveni constienti de abilitatile voastre. Financiar, poate fi o perioada foarte buna, puteti investi bani in imbunatatirea garderobei, in cosmetice, in lucruri care sa imbunatateasca imaginea voastra. Cei care sunt singuri pot gasi o noua iubire, nu neaparat de durata dar poate fi ceva care va scoate din letargie. Pe 22 aprilie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in planurile personale, cariera, munca, proiecte de munca.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Dragostea si sacrificiul par a merge mana in mana in urmatoarea perioada(pana pe 9 mai), puternicul sentiment de compasiune si dorinta de a servi pe ceilalti va poate face destul de vulnerabili. Deoarece Venus reprezinta atractia, se poate spune ca veti fi atrasi de tot ce este ascuns, misterios, inegal, provocator. Pasiune pentru ocultism, iubiri mistice. Intr-un fel, afectiunea voastra se exprima in spatele usilor inchise, timiditatea poate fi accentuata, puteti face unele sacrificii pentru persoanele iubite. Calitatile interioare emotionale si spirituale sunt mult mai importante in aceasta perioada… Este un moment bun pentru a evolua spiritual prin meditatie si introspectie, linistea poate fi esentiala pentru cresterea voastra. In timpul zilelor mai sociabile, veti fi atrasi de oameni, locuri  si lucruri care va pot creste puterea interioara, ”calitatea “ contactelor sociale este mult mai importanta decat ‘cantitatea “. Agendele ascunse sau relatiile construite in jurul unui secret pot incepe acuma dar trebuie sa fiti atenti, acestea nu sunt de durata si se pot sfarsi odata cu lumina care da viata secretelor. Pe 22 aprilie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in planurile facute in spatele usilor inchise, iubire, o munca in folosul celor multi, relatia cu copiii vostri.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Venus in Taur va face mai sociabili, va puteti bucura din plin de prietenii vostri. Puteti intalni iubirea intr-un mediu amical, apar protectii, ajutoare de la anumiti oameni care va sustin. Venus in aceasta casa poate fi ca un magnet atragand pentru voi fel de fel de beneficii materiale in mod neasteptat, atragand prietenii de care aveti nevoie. Este posibil sa intalniti un partener romantic prin activitatile de grup, internet, o prietenie se poate transforma intr-o relatie romantica. Este cu siguranta un moment bun pentru implicarea in fel de fel de organizatii, proiecte de grup care servesc interesele celor multi. Aceasta este o destinatie minunata pentru Venus cand vine vorba de afaceri si evenimente sociale. Prietenii si colegii va pot ajuta sa va atingeti obiectivele sau sa realizati un vis. Venitul din cariera poate creste.Este posibil sa primiti o functie de conducere intr-un grup sau o organizatie. Pe 22 aprilie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in prieteniile voastre, in proiectele de grup, familie.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Venus in Taur vine pentru voi cu oportunitati si bonusuri financiare in cariera. Situatia voastra profesionala va fi foarte favorabila si puteti gasi un sprijin deosebit in superiorii vostri. Cercul vostru social poate creste si puteti atrage relatii influente care va ajuta in profesia voastra. Puteti castiga o pozitie sociala mai inalta, un proiect profesioonal va poate aduce beneficii neasteptate. Sunteti in lumina reflectoarelor si venus va sustine sa fiti vazuti asa cum se cuvine si poate de aceea, oportunitatile vin catre voi. Daca sunteti intr-o relatie, aceasta persoana va va sustine atat emotional cat si profesional. Daca nu aveti pe nimeni in viata voastra, va puteti indragosti de cineva care are legatura cu cariera voastra. Negativ, viata voastra relationala poate fi expusa si ati putea atrage critici publice, barfe, scandal. Dar Venus in Taur se lupta cu Soarele vostru in Leu si poate aduce si unele unele situatii neplacute in viata sociala, in cariera. Din punct de vedere financiar, acesta este un moment in care sunteti predispusi la extravagante. Puteti face judecati nepotrivite in investitii. Pe 22 aprilie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in cariera voastra, in ambitiile profesionale, in relatia cu autoritatile.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Venus in Taur va poate aduce calatorii fericite, relatii bune cu strainii, intalnirea dragostei in calatorii, posibila casatoria in strainatate si stabilirea in strainatate. Se poate sa fiti atrasi de un profesor, un strain, de cineva care traieste viata ca o aventura si nu se plictiseste niciodata. Uneori, se pot forma parteneriate cu cei care lucreaza in domeniul publicitatii, cercetare, drept, spiritualitate. La locul de munca veti cauta proiecte noi, creative. Apare o atractie puternica pentru idealurile religioase si spirituale, iar iubirea vine prin orice va extinde orizonturile. Venus in Taur este prietena Soarelui vostru in Fecioara si veti dori sa va apropiati si mai mult de cei dragi si sa va exprimati sentimentele pentru ei. Este un moment bun pentru o vacanta, pentru investitii financiare, puteti cere o majorare de salariu, puteti stabili un contact important care va ajuta in cariera,  cineva influent va poate schimba viata in bine. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a va dezvolta cunostintele, pentru a merge la un curs sau sa va intoarceti intr-un fel la scoala. Pe 22 aprilie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in credintele voastre, in munca, finante.

BALANTA / ASCENDENTUL IN BALANTA

Venus in Taur vine pentru voi cu oportunitati in afaceri, vorbeste pentru voi despre bani multi, relatii puternic transformatoare, mosteniri, asigurari, banii partenerului de viata, afaceri. Orice relatie care incepe in urmatoarea perioada poate avea un impact deosebit asupra vietii voastre, poate fi extrem de intensa si consumatoare de energie. Poate fi cea mai buna perioada din acest an pentru a obtine bani prin partenerul de viata, o afacere de familie, un imprumut poate fi obtinut mai usor cu putin efort din partea voastra. Daca sunteti implicati intr-un anumit litigiu sau o judecata, va puteti astepta la o solutionare favorabila. Puteti experimenta schimbari in viata voastra personala, veti fi pusi in situatia sa va analizati relatia actuala, viata in comun cu partenerul de viata, sa vedeti ce puteti imbunatati aici. Obsesia, durerea si pierderea sunt experiente comune atunci cand Venus activeaza prin tranzit casa lui Pluto. Aceasta perioada poate aduce o iubire intensa, o intalnire patimasa, karmica, de suflet. Ati putea fi chiar atrasi in secret de cineva, aceasta atractie poate fi foarte intensa. Aspectul de 150 grade dintre Venus in Taur si Soarele natal poate alterna situatiile bune cu cele rele, poate aduce tristeti absolute iar orice tradare va  provoca o deruta totala. Pe 22 aprilie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in afacerile voastre, in relatia de suflet cu partenerul vostru sau intr-o relatie secreta, o mostenire.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Venus in Taur ar trebui sa vina cu relatii bune, sa favorizeze casatoria,  partenerul de viata, sa imbuneze dusmanii vostri. Noile parteneriate care sunt construite in cadrul acestui tranzit sunt, de obicei, durabile si stabile. Acuma, puteti incepe o “ afacere mare” nu doar o scurta poveste. Din moment ce Venus vorbeste si despre valori, bani, frumusete, puteti fi atrasi in aceasta perioada de oamenii care detin aceste calitati, care va pot oferi confort financiar. Dar Venus in Taur face un aspect de opozitie cu Soarele natal si pot aparea necazuri in relatiile voastre fie datorate unei femei, fie datorate modului vostru de a va manifesta personalitatea, fie unor dusmanii mai vechi. Evenimentele pot fi destul de neplacute in domeniul sentimental, sunteti lipsiti de capacitatea luarii unor decizii corecte de aceea este foarte bine daca veti incerca sa fiti mai retinuti in afaceri, sa alegeti calea cumpatarii si abtinerii. Puteti cheltui mai mult datorita obligatiilor pe care le aveti fata de cei dragi sau pur si simplu deveniti mai indulgenti. Fiti totusi atenti la cheluieli. Pe 22 aprilie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in relatiile voastre, familie, parinti, o mostenire.

SAGETATOR / ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Venus in Taur atrage favoruri la locul de munca, intalnirea iubirii la locul de munca, vindecarea prin iubire. Cu Venus, zeita iubirii in domeniul muncii si sanatatii, tendinta de a analiza dragostea devine foarte importanta, puteti deveni destul de critici fata de partener, puteti deveni sclavul perfectiunii in iubire uitand ca nimeni nu poate fi perfect. Urmeaza un timp in care va puteti concentra mai mult pe dragostea de munca decat pe dragostea partenerului. Abordarea muncii voastre poate fi mai creativa, ingaduitoare, puteti deveni un pic mai lenesi. Daca sunteti singuri, puteti incepe o relatie cu un coleg de munca sau puteti intalni pe cineva cu ocazia unui curs de perfectionare, o calatorie legata de munca, o vizita la un medic. Aspectul de 150 grade dintre Venus in Taur si Soarele natal poate aduce dezordine emotionala, un dezacord intre nevoia de realizare printr-o relatie si dorinta de confort, usurinta, obiceiuri personale. Flexibilitatea este recomandata. Fiti intotdeauna pregatiti pentru neasteptat. Pe 22 aprilie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile la locul de munca, fiti mai atenti la sanatatea voastra, la relatia cu cei de la munca.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Venus in Taur va aduce sensibilitate, veselie, bucuria dragostei, creste gustul distractiilor, poate fi un timp al aventurilor in iubire. Un tranzit venusian in casa V poate fi un moment potrivit pentru o noua relatie dar de multe ori acestea sunt exercitii pregatitoare pentru o noua relatie, aici inelul lipseste, aici, iubirea se joaca pe scena, ademeneste, dramatizeaza. De asemenea, copiii fac parte din decorul aventurii venusiene. Acesta este un tranzit puternic pentru gasirea iubirii, pentru speculatii fructuoase, pentru copiii vostri. Ceva este in aer si va puteti implica in multe activitati creative. Sunteti mult mai expresivi si mai increzatori si sunteti un magnet pentru iubire. Acesta este un timp jucaus, astfel incat, copiii, activitatile cu copiii, va pot face mult bine. Venus este in casa naturala a soarelui, deci toti ochii pot fi asupra voastra si puteti avea mai multa incredere in valoarea voastra. Aspectul benefic dintre Venus in Taur si Soarele natal favorizeaza buna dispozitie, refacerea fortelor psihice, momente de viata agreabile, intalniri romantice, succes financiar, avansari si promovari. Pe 22 aprilie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile intr-o relatie de iubire, in relatia cu copiii vostri.

VARSATOR / ASCENDENTUL IN VARSATOR

Venus in Taur aduce oportunitati si beneficii prin familie, o afacere de familie, parinti, afaceri imobiliare. Relatiile cu membrii familiei vor fi bune si s-ar putea sa va ocupati mai mult cu petreceri de familie, excursii sau intalniri de familie. Venus va sprijina in cresterea confortului de acasa si puteti schimba o parte din mobilier, puteti redecora casa, puteti sa cumparati o casa sau puteti vinde o casa cu un pret bun. Aceasta influenta promite fericirea in casa voastra si relatii mai bune cu familia si cei dragi. Dar Venus in Taur face un aspect provocator cu Soarele vostru natal si ar putea sa va incerce cu unele momente tensionate in familie, cu unele probleme finaciare in afacerile voastre sau care au legatura cu un membru al familiei voastre.Ar trebui sa incercati sa fiti mai ponderati si mai retinuti. Pe 22 aprilie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in familia voastra, in planurile personale.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Venus in Taur aduce relatii armonioase cu cei apropiati voua, fie ca vorbim de frati, de surori, fie ca vorbim de vecini, tineri. Tendintele amoroase sunt orientate mai mult catre o anumita forma de camaraderie sau schimburi intelectuale, va bucurati sa vorbiti despre dragoste, relatii, arta, partea frumoasa a vietii. Aceasta casa energizata de venus este renumita pentru comunicare iar in urmatoarea perioada, puteti obtine o promovare, un premiu, prin utilizarea cuvintelor stiind ce sa spuneti si cand sa spuneti. Daca sunteti in negocieri cu cineva, norocul va surade. Daca sunteti in cautarea dragostei, puteti intalni pe cineva intr-o calatorie scurta, poate fi un vecin, o persoana din anii de liceu, un scriitor. Aspectul benefic dintre Venus in Taur si Soarele natal favorizeaza situatiile stabile, incredere in calitatile personale, armonie in situatiile si relatiile afective. Este cel mai bun moment pentru comunicare, pentru proiecte creative in comunitatea in care traiti. Pe 22 aprilie, Venus se intalneste cu Uranus in Taur si pot aparea schimbari imprevizibile in relatia voastra cu o ruda, un vecin. Fiti atenti in calatoriile voastre.

Adriana Tudosa

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.