GRADUL ECLIPSEI TOTALE DE SOARE -29: 27 RAC –UN GRAD “FIERBINE “ PENTRU O PERIOADA MARE DE TIMP.

Eclipsele aduc schimbari importante in vietile noastre , maturizeaza, invata , finalizeaza in bine sau rau situatiile care treneaza , eclipsa poate fi privita ca o mana a destinului ce corecteaza de cele mai multe ori o traiectorie , ne face sa intelegem mai bine anumite lucruri, maturizeaza prin evenimente bune sau rele ,prin sfarsituri sau inceputuri. O eclipsa este un process dinamic ce coincide cel mai adesea cu evolutii importante .

Gradul 29 :27 Rac al Eclipsei totale de Soare din 22 iulie 2009 ramane “ cald “ o perioada mare de timp din cauza influentei Nodurilor lunare, multe evenimente majore pot fi declansate atunci cand o planeta trece peste gradul eclipsei . Gradul eclipsei , in cazul nostru gradul 29 Rac pune in miscare evenimentele cerute de acesta eclipsa atunci cand este tranzitat de alte planete  , sunt importante nu numai conjunctiile cat si aspectele provocatoare , careul, opozitia , putem privi aceste aspecte ca energii ce ne pun la treaba , ne pun sa ne rezolvam problemele dar intr-un mod obligatoriu . Pentru eclipsa de Soare se include cel mai recent tranzit al unei planete prin gradul in care se produce dar si tranzitele care au loc dupa producerea eclipsei, planetele in tranzit peste gradul eclipsei stimuleaza activitatile, evenimentele legate de eclipsa . Tranzitele lui Marte si ale lui Saturn sunt considerate in mod traditional ca fiind cele mai puternice atunci cand trec peste gradul unei eclipse , Marte declanseaza evenimentele legate de desfasurarea unei eclipse , Saturn determina incheierea acestora .

In data de 26 august 2009, Venus in Rac energizeaza , dinamizeaza acest grad fierbinte al eclipsei de Soare , daca tinem seama ca Venus reprezinta micul benefic in astrologie atunci putem vorbi de o perioada a intalnirilor benefice inscrise in destinul nostru, suntem ajutati sa socializam mai mult, sa ne punem in valoare anumite talente personale , sa dobandinm lucruri noi , sa ne imbunatatim proiectele , sa obtinem beneficii din anumite proiecte creative . Romantismul este peste tot in aceasta perioada, se poate incepe o noua relatie , putem primi cadouri, putem sa fim ajutati sa ne crestem veniturile . Tranzitarea de catre Venus a gradului eclipsei este intr-o conjunctie destul de stransa cu Nodul sud Lunar in Rac ( Nodul Sud in Rac va dinamiza gradul 29 al eclipsei pana pe 15 septembrie) , aceasta asociere poate arata ca a venit timpul sa iesim dintr-o relatie frustranta , sa lasam in urma lucrurile , oamenii de care nu mai avem nevoie pentru viitorul nostru, este posibil sa incercam sa abordam un alt stil de viata , ceva sau cineva proeminent in viata noastra fie ca vorbim de o relatie de iubire, de servici , de fapt orice fel de relatie frustranta se poate termina , suntem ajutati sa iesim din relatiile care nu ne mai sunt utile , pur si simplu vom fi capabili sa spunem “ adio “ cuiva care a insemnat foarte mult in viata noastra dar care dintr-o data nu ne mai spune nimic, putem deasemenea sa dam viata unor sentimente blocate pentru cineva cu care nu aveam curajul sa intram intr-o relatie , ceva parca tinea pe loc inceperea acestei relatii de iubire , asadar , putem vorbi de ajutor in aceasta perioada, de noi depinde daca il acceptam sau continuam sa traim in frustrare , in relatii care nu ne ajuta .

Planeta Marte va energiza gradul 29 Rac :

14 octombrie 2009 –Conjunctie

14 ianuarie 2011 -opozitie

17 septembrie 2011-conjunctie

24 decembrie 2012- Opozitie

Saturn va energiza gradul eclipsei :
24 octombrie 2009 –sextil –Saturn ne sprijina in incheierea unor evenimente legate de eclipsa

Sfarsitul lui martie –inceputul lui aprilie –sextil , Saturn este in miscare aparent retrograda

28 ianuarie 2012 –careu

16 februarie 2012 –careu ( Saturn este in miscare retrograda )
1 octombrie 2012 –careu ( Saturn este in miscare directa )

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

  1. Buna Adriana. Sunt nascuta pe 16.02.1976, ora 13.00, Pitesti. Problemele mele sentimentale nu au incetat, din contra, s-au agravat, in asa fel incat am ajuns in pragul divortului. Ce va fi? Chiar nu mai exista nici o sansa? Minciunile curg fara incetare… El este taur (11.05.1980, ora 9.00, bucuresti, dc te ajuta). Nu stiu ce as mai fac. Parca nimeni nu ma ajuta si nimeni nu ma sfatuieste ce si cum.
    Te rog, in masura timpului, sa imi raspunzi. Te rog. Multumesc.

  2. Draga Adriana..inca mai citesc articolele tale si iti dau in totalitate dreptate. Cel putin pentru mine, este o periada cu multe “socializari”, perioada in care am intalnit multi oameni noi, dar si o perioada in care relatia avuta, incepe sa scartie, iar sentimente de iubire, vechi si blocate, au reaparut, si se pare ca o relatie mai veche, se poate sa reinvie.
    Multumesc inca o data pentru explicatii. Toate cele bune, Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.