ECLIPSA DE SOARE IN RAC SI ZODIILE-13 IULIE 2018

Eclipsele aduc in general schimari importante in vietile noastre, nimic din ce se intampla in timpul unei eclipse, in zilele premergatoare si, mai ales, de dupa eclipsa, nu poate fi prea usor. O eclipsa se va ocupa intotdeauna de lucrurile restante, de problemele neglijate, de relatiile care ne tin pe loc iar prezenta Nodului Nord lunar in aceasta ecuatie astrala nu face decat sa deschida usi catre noi oportunitati de schimbare si crestere a noastra.

Simbolul Sabian al gradului 21 Rac, gradul Eclipsei si al asteroidului Byblis este :” O primadona a operei canta pentru o audienta sclipitoare”.Primadona este cea mai buna dintre toti cantaretii, vocea ei poate impresiona, poate aduce lacrimi de bucurie sau de durere daca cuvintele ne ating sufletul si spiritul. Dar nu poti ajunge pe cea mai inalta treapta daca nu ai muncit mult sa dezvolti acest talent iar acest simbol este in acord deplin cu ceea ce am scris “Acuma, lacrimile cerului (  Byblis este transformata intr-un izvor care isi varsa pentru totdeauna lacrimile) pot fi lacrimi de durere, ciuda, bucurie, asta in functie de ce am ales in trecut( Pluto retrograd) sa hranim, sa construim.” Este o Eclipsa ce ne testeaza abilitatile, talentele, cu ce ne hranim, ce propagam, ce am ales sa construim in viata noastra. Exista o multime de voci acuma dar una va fi cea mai ascultata si asta este vocea semnului Rac ce vorbeste despre siguranta si stabilitate, familie, mama, nasterea unui copil, clan, neam, tara, radacinile noastre, iubire de tara si neam.

Simbolul sabian al gradului 20 capricorn, gradul lui Pluto retrograd ca si actor de baza al acestui moment astral este :”In biserica goala, se aude corul repetand”. Este fabulos acest simbol sabian, tot ceea ce este facut in afara corului divin va fi dezvaluit, expus, dezbracat, amendat. Intuitia este cea mai buna voce acuma, este cea care ne releaga de divinitate, de ceea ce trebuie sa facem.

Aceasta Eclipsa de Soare este importanta pentru cei nascuti in jurul datei de 13 iulie, octombrie, ianuarie, aprilie ( semnele cardinale, Rac, Balanta, Capricorn, Berbec).

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra) de catre Eclipsa de Soare este mai precis pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului, cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa partiala de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati mai mult pe familie, parinti( mama), camin, neam, tara. Pot aparea schimbari in ceea ce inseamna stil de viata, casa, tara. Poate fi un timp excelent pentru a curata o rana veche in familie, pentru a repara o lupta domestica. Problemele familiei pot deveni mai complicate si imprevizibile si ar trebui sa investiti mai mult timp pentru a le aborda si rezolva cat mai eficient posibil. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-15 aprilie vor fi in centrul atentiei, vor fi provocati sa faca schimbarile necesare corectarii traseului lor in viata. Aceasta Eclipsa poate aduce in lumina unele probleme sensibile legate de familie, trecutul vostru, mosteniri de familie. Pot fi necesare reparatii in casa, defectele ascunse tind sa iese in lumina sub influenta eclipselor. O problema de sanatate a mamei, a unei bunici, va poate afecta si sensibiliza foarte mult. Este un timp extrem de important pentru a va onora parintii, bunicii, stramosii vostri, pentru a reface legatura emotionala cu locul vostru de nastere, pentru a primi o mostenire importanta care sa devina o baza pentru voi. Este bine de stiut ca eclipsele expun adesea secrete grele iar acest lucru este amplificat acuma de opozitia acesteia cu Pluto retrograd, dezvaluind secrete legate de familie, cariera, oameni aflati la putere. Nedreptatile din trecut pot aduse in lumina pentru a fi solutionate. Majoritatea problemelor si provocarilor voastre vor aparea in relatiile de familie, in relatia cu cariera voastra si cu oamenii cu o anumita autoritate, cu functii inalte, dar si in afaceri, mosteniri, relatia cu copiii vostri. Aceasta Eclipsa este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care dureaza pana in vara anului 2020. Sunteti  ghidati sa va reformati modul in care priviti familia, cariera, responsabilitatile voastre, relatia cu parintii chiar si relatia cu tara voastra.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi abilitati in comunicare, sa invatati sa va controlati in permanenta gandirea, sa cultivati gandirea pozitiva, sa va sustineti rudele cu un gand si un sfat bun. Este posibil sa va mutati, chestiunile legate de frati si surori necesita din partea voastra o atentie desosebita, puteti beneficia de pe urma unui talent de scriitor, sunteti ajutati sa dati valoare cuvantului si sa beneficiati de pe urma folosirii in mod pozitiv a acestui talent. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-15 mai vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti sa faca schimbarile necesare corectarii traseului lor in viata. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de familie, camin, radacinile voastre, parinti, neam, patriotism. Aceasta Eclipsa poate marca sfarsitul unui capitol important din viata voastra, acest “ capitol “ poate fi legat de cariera, camin, casa, responsabilitatea unei familii. Pot fi aduse in atentia voastra si unele probleme legate de membrii familiei voastre si asta prin fel de fel de vesti, amintiri trecute explozive. Puteti calatori mai mult si aceste calatorii pot fi legate de familie, parinti, rude, locul nasterii voastre. Deficientele ascunse in casa pot iesi in lumina acuma pentru a le repara si pentru a va oferi mai multa siguranta. Puteti avea mai multe discutii legate de aceste deficiente din casa. Masinile si toate echipamentele de comunicatie pot avea nevoie de reparatii sau pot fi  inlocuite. Este bine de stiut ca eclipsele expun adesea secrete grele iar acest lucru este amplificat acuma de opozitia acesteia cu Pluto retrograd, dezvaluind secrete legate de familie, parinti, frate, sora, partener de viata, asociat, hotarari judecatoresti, bratul lung al legii, dusmanii. O relatie actuala importanta poate fi testata. Confruntarile intense si luptele pentru putere sunt pe val acuma. Incercati sa fiti mediatori acuma, evitati conversatiile dure, evitati manipularea celorlalti prin ideile si cuvintele voastre. Acest moment poate fi ca o spovedanie astrala(Pluto retrograd) in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele. Aceasta Eclipsa este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care dureaza pana in vara anului 2020.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi surse de venit. Chestiunile legate de bani, valoare personala, bunuri materiale, sunt stimulate. Experintele aduse de aceasta eclipsa pot provoca schimbari in modul in care vedeti banii, castigurile personale, valorile materiale dar si cele personale. Se poate ca gandirea si strategia voastra financiara sa nu fi fost realiste iar aceasta eclipsa in Rac va va arata lucrurile asa cum sunt in tot ce tine de casa, familie, bani investiti in chestiuni imobiliare. Aceasta eclipsa poate aduce cheltuieli sau pierderi neplanificate, modificarile pe care trebuie sa le faceti vor fi bune pe termen lung dar acest proces poate fi neplacut, va sensibilizeaza extem de mult. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de rude, frati, vecini, comunitatea in care traiti, secrete in acte si documente. Aceasta eclipsa poate veni la voi cu o veste care va destabilizeaza emotional. Este bine de stiut ca eclipsele expun adesea secrete grele iar acest lucru este amplificat acuma de opozitia acesteia cu Pluto retrograd, dezvaluind secrete legate de banii vostri, banii partenerului de viata, bani multi, bunuri comune, mosteniri, lupte pentru putere. Secretele trecutului sunt dezvaluite cu sau voia voastra iar unele probleme financiare cu statul, cu bancile, bani datorati, va pot incurca destul de mult viata. Pot aparea si unele schimbari importante la locul de munca, in activitatile zilnice, in modul in care intelegeti sa fiti in slujba celorlalti. Atentie la sanatate, Pluto este planeta sanatatii voastre si pot aparea schimbari importante. Aceasta Eclipsa este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care dureaza pana in vara anului 2020.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Energia Eclipsei de Soare chiar in semnul vostru va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea personala, increderea in sine, dezvoltarea orizonturilor personale. Este timpul reinnoirii voastre, este timpul sa va spalati ( Rac-apa) viata de toxicitate, de obiceiuri negative, este timpul sa iesiti din carapace si sa va intindeti aripile.Puteti fi ghidati catre adevaratele voastre obiective  personale. Orice eclipsa de soare va influenta si domeniul de viata ce tine de bani, valoare personala, bunuri, lacomie iar evenimentele aduse de eclipsa va vor arata ce este necesar sa faceti, ce corectii trebuie sa faceti in domeniul finantelor. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-15 iulie vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste o transformare majora in viata lor. Este bine de stiut ca eclipsele expun adesea secrete grele iar acest lucru este amplificat acuma de opozitia acesteia cu Pluto retrograd, dezvaluind secrete legate de actiunile si relatiile voastre, partener de viata, asociat, concurent, speculatii diverse, iubire. A venit timpul sa va schimbati atitudinea fata de partenerul de viata, copiii vostri, sa intelegeti ca si ei pot fi la fel de sensibili ca si voi si ca trebuie sa ii protejati si pe ei nu numai pe voi. O Eclipsa este o carte cosmica importanta care acuma este deschisa exact la pagina dedicata voua, destinului vostru, trebuie sa aveti curajul pentru a face schimbarile cerute. Aceasta este o tranformare a voastra in acord cu legea spirituala. Eclipsele sunt grele iar voi trebuie sa incercati sa va corectati atitudinea fata de voi insiva, fata de ceea ce puteti face prin individualitatea voastra, sa va folositi intuitia ascutita pentru a intelege cerintele acestui moment magic din viata voastra. Atentie mare la sanatate. Aceasta Eclipsa este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care dureaza pana in vara anului 2020.

LEU / ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa  de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea legaturii voastre cu divinitatea, sa intelegeti ca faceti parte dintr-un plan divin iar de multe ori planurile voastre sunt deranjate din cauza ca sunt in dezacord cu planul universului. Incercati sa nu deveniti cel mai mare dusman al vostru, incercati sa fiti buni cu voi dar si cu cei din jur. Este timpul sa lucrati in singurate la anumite proiecte dar si pentru linistirea mintii voastre. Cultivati pacea interioara, refaceti legatura cu Dumnezeu. Intitiati un proiect confidential care sa va ajute in dezvoltarea carierei voastre. Activitatile filantropice si serviciile umanitare va vor ajuta sa depasiti vinovatiile. Orice Eclipsa de soare va cere, forteaza o reevaluare personala, o redefinire a conceptului de sine si a imaginii personale, a proiectelor personale. In urmatoarele sase luni, imaginea voastra, aspectul personal, proiectele personale vor fi schimbate. Aceasta este o tranformare a voastra in acord cu legea spirituala. Este bine de stiut ca eclipsele expun adesea secrete grele iar acest lucru este amplificat acuma de opozitia acesteia cu Pluto retrograd, dezvaluind secrete legate de actiunile voastre personale, afectarea voita sau nevoita a mai multor oameni, dusmani, munca, proiecte profesionale, colegi, familie, proprietati imobiliare, lupte ascunse pentru putere. Pot aparea schimbari drastice in familie, schimbarea domiciliului, un nou loc de munca, starea de sanatatea a unui parinte va poate afecta mai mult. Aceasta Eclipsa este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care dureaza pana in vara anului 2020.

FECIOARA/ ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi relatii sociale care sa va aduca stabilitate fizica si emotionala. Aceasta energie cosmica va forteaza sa va gasiti locul potrivit intr-un grup, sa schimbati radical modul de colaborare cu cei din echipa voastra, cu prietenii vostri, sa utilizati darurile voastre pentru a-i ajuta pe ceilalti, sa luptati pentru o cauza mai mare si in folosul celor multi. Concentrati-va pe un vis de-al vostru, chiar sunteti ajutati sa-i dati viata. Prieteniile sunt testate, cosmosul va arata doar ceea ce este bine pentru voi si asta prin relatiile voastre sociale, prieteni, grupuri de care apartineti. Orice Eclipsa de Soare va lumina si trecutul vostru aratandu-va intr-un mod adesea fortat unde gresiti, fata de cine ati gresit, cum ati ales sa fiti cel mai mare dusman al vostru, cum v-ati abatut de la legea spirituala care va cere sa iubiti neconditionat oamenii. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-15 septembrie vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti, ghidati catre acei oameni, grupuri, proiecte sociale, benefice evolutiei lor. Este bine de stiut ca eclipsele expun adesea secrete grele iar acest lucru este amplificat acuma de opozitia acesteia cu Pluto retrograd, dezvaluind secrete legate de prietenii vostri, un ideal social, o iubire toxica, lupte ascunse pentru putere, control si manipulare toxica. Prieteniile benefice vor rezista. Pluto retrograd este conducatorul casei a treia ce tine de comunicare, transport, asa ca, puteti culege intr-un fel sau altul, tot ceea ce ati propagat prin cuvintele voastre. Veti invata in urmatorii doi ani, ca vorbele se intorc la cei care le dau viata. Aceasta Eclipsa este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care dureaza pana in vara anului 2020. Universul vine iarasi la voi cu sanse de a creste, evolua prin prieteni, sustinerea unor cauze umanitare.

BALANTA/ ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va concentrati pe dezvoltarea unor noi proiecte in cariera voastra. Ambitiile profesionale vor fi in centrul atentiei dar proiectele noi cer o examinare atenta. Se poate sa primiti o promovare, poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, este o energie imensa ce promite un anumit grad de publicitate cu privire la reputatie, statut social. Regulile jocului se schimba si veti fi nevoiti sa faceti unele corectii in cariera voastra. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si prieteniile voastre, relatiile ciudate, echipamentele de ultima generatie pe care le folositi. Uneori, nu relatia cu un prieten este testata ci chiar viata prietenului vostru poate cunoaste unele provocari. Parintii, familia, legaturile de familie sunt in atentia voastra acuma prin fel de fel de crize personale, financiare, de sanatate. Este bine de stiut ca eclipsele expun adesea secrete grele iar acest lucru este amplificat acuma de opozitia acesteia cu Pluto retrograd, dezvaluind secrete legate de cariera, autoritate profesionala, familie, parinti, finante, valoare personala. Pluto retrograd pastreaza destule secrete ale trecutului vostru iar aspectul de opozitie cu eclipsa in rac este ca un fir ce propaga in lumina aceste secrete. Aceasta Eclipsa este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care dureaza pana in vara anului 2020.

SCORPION/ ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va deschideti mintea si la noi concepte, idei, credinte, sa intelegeti ca sunteti o rotita mica in Univers si ca aceasta rotita se invarte cel mai bine cand este in acord cu planul divin.  Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala, calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii. Descoperirea rolului spiritualitatii in viata de zi cu zi poate fi un obiectiv cheie pentru unii. A venit timpul sa deveniti constienti de rugaciune, pace, meditatie, de Dumnezeu. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si cariera voastra, ambitiile profesionale, imaginea publica. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-15 noiembrie vor fi in centrul atentiei, vor fi sustinuti, ghidati catre acele proiecte profesionale, cariere, benefice evolutiei lor. Regulile jocului se schimba si trebuie sa faceti o corectie, o schimbare importanta in cariera voastra. Este bine de stiut ca eclipsele expun adesea secrete grele iar acest lucru este amplificat acuma de opozitia acesteia cu Pluto retrograd, dezvaluind secrete legate de strainatate, legatura cu strainii, un loc de munca in strainatate, documente, acte, comert, relatia cu rudele voastre. Este o perioada de redefinire a voastra, a legaturii voastre cu familia, cu radacinile voastre, strainatate, cariera, credinta. Chiar daca nu calatoriti acuma, veti simti ca sunteti condusi mental catre teritorii noi care sa va conecteze cu divinitatea, sa intelegeti ca aveti nevoie si de aceasta hrana ( Rac) spirituala. Poate fi o revelatie uriasa, usa catre cunoasterea spirituala este dechisa pentru voi, curaj. Aceasta Eclipsa este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care dureaza pana in vara anului 2020.

SAGETATOR/ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va dezvoltati puterea personala, sa deveniti constienti de responsabilitatile fata de altii atat la nivel fizic cat si emotional. Este timpul sa renuntati la tot ceea ce este uzat in viata voastra, in relatiile voastre, in viata voastra intima. La nivel personal, puteti transforma o relatie, puteti renunta la o afacere sau la un asociat dintr-o afacere, puteti sa va reorganizati bugetul, sa evaluati mai bine castigurile partenerului de viata si sa cautati noi modalitati de a imbunatatiti sectorul financiar. Parintii, familia, legaturile de familie sunt in atentia voastra acuma prin fel de fel de crize personale, financiare, afaceri in familie, mosteniri, testamente, acestea va sensibilizeaza foarte mult. Fiecare Eclipsa de Soare va lumina si testa si relatia voastra cu strainatatea, cu credinta, cu respectarea legilor lui Dumnezeu.
Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-15 decembrie vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste unele provocari, pierderi dar si bonusuri daca le merita.
Pluto retrograd pastreaza destule secrete ale trecutului vostru iar aspectul de opozitie cu eclipsa in rac este ca un fir ce propaga in lumina aceste secrete ce tin de relatia voastra cu rudele, strainatate, credinta, comunicare, bani, valoare personala. Utilizati aceata energie puternica pentru a va detoxifia sufletul, pentru a va ierta trecutul, pentru a renunta la dusmaniile create in trecut. Cultivati iertarea voastra dar si a celor din jurul vostru. Aceasta Eclipsa este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care dureaza pana in vara anului 2020.

CAPRICORN/ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe relatia cu partenerul de viata, cu asociatul vostru, sa invatati ca “ este nevoie de doi intr-o relatie”. Este un indemn astral catre acele relatii, colaborari valoroase pentru sufletul vostru. A venit timpul sa invatati ca nimic nu poate fi obtinut fara sprijinul colegilor, partenerilor sau chiar al concurentilor. Actiunile independente trebuie sa astepte iar cooperarea este importanta daca va doriti succes. Nu puteti merge pe cont propriu, sunteti intr-un fel “ la mila altora”. Fiecare Eclipsa de Soare va aduce in lumina si problemele domeniului casei a opta ce tine de banii partenerului, afaceri, planuri secrete pentru putere si control, viata intima, testamente, mosteniri, datorii.
Pluto retrograd pastreaza destule secrete ale trecutului vostru iar legatura provocatoare cu eclipsa in rac devine un fir prin care se propaga in lumina aceste secrete, adevaruri inconfortabile, luptele pentru putere si control. Pluto este conducatorul prieteniilor voastre, a aliantelor si relatiilor de grup, trebuie sa vedeti ce trebuie adus nou in peisajul relatiilor, planurilor, obiectivelor voastre. Nu fugiti de responsabilitati. Atentie la problemele legate de lege, la corectitudinea pe care o datorati partenerilor vostri. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-15 ianuarie vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste unele provocari in relatii.
Aceasta Eclipsa este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care dureaza pana in vara anului 2020. Universul vine iarasi la voi cu sanse de a creste prin relatiile voastre.

VARSATOR/ ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe munca si sanatatea voastra. Schimbarile promise de aceasta energie imensa pot insemna pasi inainte, crestere personala prin transformarea sau schimbarea conditiilor de la locul de munca. Acuma, sunteti condusi sa renuntati la rutinele obisnuite, obiceiurile vechi confortabile si sa imbratisati altele in acord cu interesele evolutiei, cresterii voastre. Fiecare Eclipsa de Soare va aduce in lumina si problemele ce tin de domeniul relatiilor voastre, nu neparat sunteti voi cei incercati ci partenerul de viata poate trece prin fel de fel de provocari care va afecteaza si pe voi. Este o Eclipsa ce vrea sa invatati sa deveniti furnizori de servicii pentru cei din jur dar fara a considera acest lucru frustrant. Este o reformare a obiceiurilor voastre zilnice, a sarcinilor voastre zilnice, a modului in care va ingrijiti corpul fizic, mintea si spiritul vostru.
Pluto retrograd pastreaza destule secrete ale trecutului vostru iar aspectul de opozitie cu eclipsa in rac este ca un fir ce propaga in lumina aceste secrete ce tin de munca si activitatile voastre de zi cu zi, compasiune, credinta, respectarea legilor divine, cariera, proiecte profesionale, statut social.Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-14 februarie, vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste unele provocari in urmatoarea perioada.
Aceasta Eclipsa este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care dureaza pana in vara anului 2020.” Sa fiti in slujba celorlalti” este o cale de evolutie pentru voi.

PESTI/ ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Soare in Rac va cere ca in urmatoarele sase luni sa va axati mai mult pe proiectele voastre creative, iubire, copii. A venit timpul sa va schimbati, corectati, imbunatatiti, atitudinea fata de iubire, o persoana iubita, copiii vostri, mandrie exagerata. Incepeti intai cu voi, “ ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe cei din jur asa cum sunt, le accept deciziile” este cerinta acestei eclipse. Eclipsele sunt vremuri extrem de emotionale iar o eclipsa in Rac, deci intr-un semn de apa, prieten cu semnul vostru, va poate sensibiliza dar si ajuta sa intelegeti mai bine mesajul transformarii voastre. Adesea, sunteti atentionati ca trebuie sa schimbati directia, sa lasati deoparte ceea ce nu va slujeste, hraneste corespunzator si sa urmati lumina noilor oportunitati. Toti veti simti intr-un fel indemnul astral al acestei eclipse dar cei nascuti intre 8-15 martie vor fi in centrul atentiei, vor cunoaste unele beneficii prin iubire, copii, creativitate personala, nasterea unui copil, casatoria unui copil. Pluto retrograd pastreaza destule secrete ale trecutului vostru iar aspectul de opozitie cu eclipsa in rac este ca un fir ce propaga in lumina aceste secrete ce tin de prieteni, activitati in cadrul unui grup, munca in echipa, relatii ciudate, idealuri ireale, lupte pentru putere si control.
Aceasta Eclipsa este importanta deoarece deschide seria eclipselor pe axa Rac-Capricorn care dureaza pana in vara anului 2020. Universul vine iarasi la voi cu sanse de a creste prin transformarea atitudinii voastre in iubire, creativitate personala, copiii, mandrie.

Adriana Tudosa

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.