ECLIPSA TOTALA DE LUNA IN SAGETATOR SI ZODIILE – 15 IUNIE 2011

“Nu te intrista .Tot ceea ce pierzi se intoarce sub o alta forma .” RUMI

Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastra ,” este intunericul care face lumina in viata noastra, in secretele noastre ”,    emotiile intense asociate cu acest moment de eclipsa pot actiona ca un ceas desteptator  in special pentru cei  nascuti in jurul datei de 15 Sagetator, Gemeni, Fecioara , Pesti .Putem privi Eclipsele ca niste prieteni buni care ne doresc doar binele , Universul foloseste o Eclipsa sa ne avertizeze despre ceea ce nu este bine in viata noastra ,in acelasi timp poate oferi un ajutor pretios in rezolvarea problemelor,in depistarea si inlaturarea lor . Timp de doi ani de zile , semnele mutabile Sagetator, Gemeni, Fecioara , Pesti vor fi ajutate sa-si rezolve problemele , asta din cauza ca Eclipsele vor activa aceste semne. Eclipsele se repeta la fiecare 18-19 ani , asta inseamna ca aceasta eclipsa va pune in evidenta o tema similara cu cea din 15 iunie 1992. Eclipsele sunt instrumente astrologice prin care Universul intr-un  mod dramatic uneori ne atrage atentia, ne forteaza sa privim cat mai profund in problemele pe care le ascundem sau pe care refuzam sa le rezolvam , de multe ori ecuatia astrologica a eclipsei are doar o singura necunoscuta si suntem ajutati sa o gasim. Putem spune de multe ori ca nu este cel mai bun moment pentru a rezolva problema care ne macina dar Eclipsa spune intr-un limbaj karmic ca schimbarea este buna , nici nu te intreaba daca vrei sau nu , te pune fata in fata cu “ noul drum”.

 

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre Luna Plina  este mai pentru précis   pentru cei care isi cunosc semnul ascendentului, deci, daca va cunoasteti semnul ascendentului cititi intai horoscopul pentru ascendent si apoi pentru semnul soarelui.

BERBEC –ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Luna activeaza axa IX-III, o axa a evolutiei personale si cresterii spirituale , a comunicarii si studiilor, Luna eclipsata in casa IX poate aduce teste legate de convingerile personale , posibilitati de extindere a orizonturilor prin contacte cu fel de fel de persoane, cu strainatatea, cu strainii.  Este posibil sa va schimbati chiar si domiciliul , uneori chiar in strainatate, urmeaza o perioada in care veti fi intr-o calatorie continua, puteti incepe un curs nou, puteti sa va folositi de studiile facute pentru a va afirma , oportunitati legate de un proces sau alte probleme juridice, rezultate pe termen lung prin implicarea in activitati de mass-media . Mare atentie la calatorii, la problemele cu autoritatile, cu legea. O Eclipsa de Luna poate aduce “un final” la o relatie cu strainatatea , puteti renunta la o calatorie in strainatate , activeaza invatamantul superior( examene,terminarea unei facultati).

TAUR-ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Luna activeaza axa VIII-II o axa a posesiunilor, a nevoilor celorlalti si nevoilor personale , Luna eclipsata in casa VIII poate energiza teste legate de mosteniri , banii celuilalt,imprumuturi bancare. . Aceasta eclipsa poate ajuta la rafinarea propriei fiinte prin cautatea unor valori mai profunde lasand in urma fostele valori, conditionarile sociale. Poate fi un timp in care resursele financiare, impozitele, creditele , asigurarile , taxele , afacerile cu un partener sa creeze anumite probleme dar poate fi si o zona de noroc pentru voi. O Eclipsa de Luna este o Luna plina ce poate sa aduca stiri despre  un divort cu probleme financiare , planuri de refinantare ,o noua sursa de bani ,o bursa,un dar valoros . Jupiter guvernatorul Eclipsei este in Taur , deci exista posibilitatea unei reconstructii financiare , puteti sa va schimbati perceptia despre valoare ,bani .

GEMENI –ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Luna activeaza axa VII-I , axa eu –tu , Luna eclipsata in casa VII , casa parteneriatelor poate aduce unele teste in acest domeniu , teste care nu pot aduce nimic rau daca totul este in ordine, este un timp in care se pot constientiza mai usor nevoile dar si defectele anumitor parteneriate , anumite afaceri se pot dezvolta pe mai departe , altele se pot rupe , depinde de ce este adunat in timp intr-o casatorie, intr-un parteneriat sau intr-o dusmanie, caci este un timp al reactivarii adversarilor . Mesajul acestei eclipse este de a crea un anumit echilibru intre nevoile personale si nevoile celor cu care colaborati atat intr-o casatorie cat si intr-o afacere, este un timp al negocierilor dar si al compromisurilor. Aceasta eclipsa totala de luna poate aduce schimbari importante in relatii, fiti convinsi ca universul nu are in plan sa va lase singuri,aveti pregatit ceva mai bun pentru viitorul vostru .

RAC –ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Luna activeaxa axa VI-XII, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata in casa VI poate aduce teste legate de locul de munca, colegi dar si sanatate.  Sunt posibile schimbari la locul de munca, modificari ale conditiilor de munca , al modului in care va intelegeti cu colegii dar sunt posibile si probleme de sanatate , deci atentie .In aceasta casa , Luna energizeaza tot ceea ce tine de loc de munca, program de munca, felul in care va indepliniti sarcinile de munca, poate fi un timp cu probleme in acest domeniu din viata voastra ce va pot slabi sanatatea. Veti simti nevoia sa va schimbati dieta deoarece in aceasta perioada aceasta devine foarte importanta pentru voi. Daca aveti o problema latenta de santate care necesita atentie din partea voastra,  aceasta Eclipsa poate evidentia acest lucru , este cel mai bun timp pentru a rezolva orice problema de sanatate .

LEU –ASCENDENTUL IN LEU

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI o axa a afectivitatii , Luna eclipsata in casa V energizeaza tot ceea ce are legatura cu creativitatea personala , iubire , copii . Este un timp al asumarii unor riscuri pentru a va exprima creativ, pentru a va satisface nevoia de iubire si placere. Poate aduce o noua iubire, poate terminarea unei iubiri , poate un copil, poate descoperirea unui talent creativ. Dragostea este pusa in lumina in aceasta perioada , va puteti indragosti , puteti petrece mai mult timp cu copii, puteti beneficia de pe urma unui proiect important pe care il finalizati. O eclipsa de luna marcheaza un sfarsit, va puteti desparti de un partener romantic, puteti incepe o noua relatie de iubire deci sfarsiti cu singuratatea ,un copil poate pleca de acasa la studii sau din alt motiv ,ceva se schimba dar nu neaparat in rau ,  universul va ofera noi conditii de viata in acord cu destinul voastru.

FECIOARA –ASCENDENTUL IN FECIOARA

Eclipsa de Luna activeaza axa IV –X , o axa a familiei si carierei , Luna eclipsata este in casa IVsi poate aduce teste legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta , atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera.Poate fi un timp in care sunteti ajutati sa va schimbati locuinta, sa va cumparati o casa, sa refaceti anumite legaturi cu familia, sa va redecorati casa.Posibile probleme cu mama sau va trebui sa aveti grija de mama voastra.  Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces  iar luna este guvernatorul natural al acestei case , deci, in aceasta casa, luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare , experiente din trecut tind sa iasa la lumina , toate aceste experiente care nu ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi.

BALANTA –ASCENDENTUL IN BALANTA

Eclipsa de Luna activeaza axa III-IX o axa a gandirii dar si a calatoriilor , Luna eclipsata este in casa III, o casa ce are legatura directa cu oamenii apropiati, rudele dar si modul de comunicare putand aduce teste legate de toate formele de comunicare cu rudele sau persoanele mai tinere din viata voastra.  Este un timp in care toate activitatile legate de transport , de cumparaturi, de participare activa in mediul in care traiti sa fie mai pronuntate si testate . Puteti sa petreceti mai mult timp cu fratii, cu surorile, cu un vecin, puteti comunica cu acestia prin mail, telefon, sunt destul de mult activate excursiile scurte, puteti sa va gasiti dragostea in timp ce calatoriti, puteti sa cumparati un calculator, un nou telefon, urmeaza un timp al comunicarii, aventurii si al proiectelor noi, se deschid destule usi pentru voi in urmatoarele  luni.Aceasta eclipsa totala de luna va pune un accent deosebit pe un frate ,o sora sau pe un var,un vecin,este posibil sa primiti anumite stiri legate de acestia , va pot cere ajutorul pentru a depasi o problema . Fiti atenti la orice document pe care il semnati in aceasta perioada dar si in urmatoarele sase luni.

SCORPION –ASCENDENTUL IN SCORPION

Eclipsa de Luna activeaza axa II –VIII, o axa a posesiunilor , a banilor munciti si a banilor celuilalt , a nevoilor proprii si a nevoilor celorlalti, Luna eclipsata este in casa II o casa a finantelor personale  poate aduce teste legate de bani, de tot ce are legatura cu banii , apar probleme , fluctuatii in zona financiara si a resurselor materiale. Este intunericul care face lumina in tot ceea ce faceti pentru a obtine bani si pentru a va valorifica anumite talente. Poate fi un timp al deciziilor financiare importante, puteti obtine o marire de salariu, puteti incerca sa va gasiti un loc de munca mai bine platit, noi oportunitati de castig personal . Cu o  eclipsa totala de luna ceva se termina sau puteti culege roadele muncii voastre.

 

SAGETATOR –ASCENDENTUL IN SAGETATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa I-VII , axa eu-tu , Luna eclipsata este in casa I, o casa a personalitatii poate aduce teste ce va vor conduce la schimbarea si redefinirea imaginii personale. Este un timp in care sensibilitatea este la cote maxime , actiunile celor din jur va pot afecta mai mult, apar schimbari frecvente de dispozitie ce pot conduce la confruntari cu ceilalti. Acum puteti da prioritate nevoilor voastre si chiar este indicat sa fiti mai atenti deoarece sunt posibile probleme de sanatate. Posibilitatile sunt multiple pentru voi in aceasta perioada, puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra, puteti sa va imbunatatiti imaginea voastra . Atentie la sanatate . Aceasta eclipsa totala de luna poate insemna ca ceva important pentru viata voastra cunoaste un final .

CAPRICORN –ASCENDENTUL IN CAPRICORN

Eclipsa de Luna activeaxa axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii , Luna eclipsata este in casa XII si poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor voastri, in intelegerea greselilor trecutului. Este cel mai bun timp pentru a reflecta la anumite dileme din viata voastra dar si de a le rezolva. Putet descoperi un secret iar acest lucru vine ca un ajutor , protectie pentru voi.

VARSATOR –ASCENDENTUL IN VARSATOR

Eclipsa de Luna activeaza axa V-XI , o axa a dragostei si prieteniei, a creativitatii , a placeriii si a idealului, Luna eclipsata este in casa XI  o casa a prietenilor si a activitatilor de grup fiind posibile teste legate de tot felul de prietenii , de activitati de grup, organizatii , modul in care va incadrati in activitatile din diverse organizatii. Este un timp in care vi se cere sa faceti un echilibru intre daruirea totala pentru un grup de prieteni , o organizatie si nevoile individuale de creatie, poate fi “intunericul “care face lumina in visele voastre, in aspiratiile voastre, poate fi un timp al ruperii unor prietenii care nu va mai sunt utile pentru viitor, poate fi un timp al crearii unor noi relatii de prietenie ce vor deveni destul de importante pentru voi.

PESTI –ASCENDENTUL IN PESTI

Eclipsa de Luna activeaza axa X-IV , o axa a carierei si a familiei, Luna eclipsata in casa X , casa carierei, poate energiza fel de fel de probleme in cariera , in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata voastra. Este un timp in care greselile pot actiona ca lectii destul de dure , cine vrea sa invete ceva din aceste lectii cu siguranta va descoperi cu aceasta eclipsa de Luna lucreaza ca un reparator karmic pentru evolutia lor. Mesajul acestei eclipse de luna are o legatura directa cu necesitatea crearii unui echilibru intre cariera si viata de familie. Poate fi un timp al schimbarii carierei , promovare la locul de munca, ceva la care ati lucrat din greu poate fi vazut si apreciat in aceasta perioada. O eclipsa este foarte puternica si aduce de multe ori evolutii neasteptate ,incitante marcand de multe ori un final in cariera voastra ,tot ceea ce veti face aduce publicitate ,ochii multor oameni sunt asupra voastra .Cariera voastra poate cunoaste schimbari bruste cu influente asupra familiei .

Adriana Tudosa

 

 

You may also like

14 Comments

 1. Buna, Adriana! Multumesc pentru explicatii…dar, nu inteleg ceva la Sagetator : “puteti sa dati viata unui proiect important pentru viata voastra” si ” eclipsa totala de luna poate insemna ca ceva important pentru viata voastra cunoaste un final” = inseamna ca in sfarsit se poate concretiza ceva important pentru viata mea SAU se termina ceva important din viata mea? Nu de alta, dar in 2009 mi-am deschis propria mea afacere la care tin tare mult, si ma cam incearca fiori citind ce ai scris despre eclipsa..
  Eu sunt nascuta pe 5 dec 1975 in Bucuresti la 05.10 dimineata.. 🙂 Multumesc!!!

 2. Buna, Adriana! Te citesc cu mare interes si am descoperit multe lucruri noi si utile pentru viata mea in articolele tale.
  Tot am auzit pe la diverse emisiuni tv despre nodurile lunare,iar in cazul Capricornilor am inteles ca NN este in casa a XII-a, si nu este recomandat acestora sa inceapa nimic nou in aceasta ipostaza astrala. In masura disponibilitatii tale, as dori sa te intreb pana cand va dura acest aspect in casa a XII-a pentru Capricorni .
  Mentionez ca eu sunt Capricorn cu ascendent in Fecioara, Luna la 16grade pe ascendent, iar NN la 8grade Sagetator si NS la 13 grade Gemeni- nascuta pe 2 ian 1975,ora 22:27, Plenita.
  Traiesc o permanenta limitare si as dori anul acesta sa imi gasesc un loc de munca in strainatate, asta ar fi o schimbare radicala pentru mine, dar pare-se ca restrictionarile astrale nu se mai termina in cazul meu… Multumesc mult pentru tot ceea ce faci ! Mihaela

 3. N-am mai scris de ceva vreme, insa vreau sa stii ca te citesc cu acelasi interes. Multumesc, Adriana!

 4. Buna Adriana,

  Am descoperit de curand site`ul tau si pot sa spun ca l-am citit cu mare interes.Mi-ar place sa stiu cate ceva despre mine,despre ce voi face in viitor,dar nu ma prea pricep la astrologie.De aceea as vrea sa ma ajuti sa gasesc un raspuns la intrebarile care ma framanta.Sunt un capricorn cu ascendent in fecioara (2.ianuarie.1993 intre ora 23:00-23:30).Sunt o viitoare studenta,dar nu stiu daca alegerea mea este foarte buna: as vrea sa fac medicina.Este o alegere buna?Sau ce altceva m-ar favoriza pentru viitor?

  Iti multumesc frumos si astept cu mult interes postarea ta!

 5. Adriana,in primul rand vreau sa-ti multumesc pentru rindurile pe care le asterni pe acest blog minunat…imi place tare mult sa ma delectez cu ceea ce scrii :)…
  Te rog,daca ai timp ai putea sa-mi spui cum ma influenteaza ac eclipsa mai ales ca ziua mea de nastere e pe 16 iunie 🙂

 6. Buna Adriana,

  Postez aici, fara legatura cu subiectul, doar pentru ca e ultimul. Am o curiozitate: de ce sunt atat de multe tragedii (accidente sau nu) legate de apa in perioada asta? Daca e vreo influenta astrala, cat mai dureaza?

  Multumesc.

 7. Adriana,cuvintele exprima putin din ceea ce simt pentru daruirea ta.Am recitit articole postate anterior,dorind sa inteleg mai bine acum,cand viata a mai derulat din taina ei si este incredibil,cum am primit raspuns la tot ce aveam nevoie sa stiu.Inteleg din ce in ce mai bine.
  Cu iubire si recunostinta,Anita!>:D<

 8. Eclipsa aceasta chiar este legata de 15 iunie 1992!
  Destinul este intors cu susul in jos, poate pentru ca ora mea de nastere este aproape rau de ora eclipsei.
  Toate posturile citite aici te ajuta sa-ti deschizi al-3-lea ochi mai repede. Simt ca citesc un comentariu la filmul vietii. Dar cum ne vom mai redresa din rasturnarea destinului? Eu m-am nimerit in cosmos la ora 0:20, 16 iunie, 1963, Constanta. Se mai intoarce oare AXA?
  Multumim mult, draga Adriana pentru tot ce ne transmiti! >:D<

 9. Am revenit dupa citeva lecturi prin Blog. Asa am aflat ca aceasta a fost ultima din cele 3 eclipse importante ale anului. Ei si acum, ce facem? Unde mergem? As vrea sa merg la serviciu in fiecare dimineata. Nu am mai fost de un an. Gasesc ceva aici sau plec in zari straine? Cind? M-am nimerit in cosmos la ora 0:20, 16 iunie, 1963, Constanta.
  Astept iluminarea ta. Cu multumiri si multa dragoste Harmony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.