ECLIPSA TOTALA DE LUNA IN GEMENI – 10 DECEMBRIE 2011 ORA 16:36 –ORA ROMANIEI – O A DOUA SANSA ………..

O  Eclipsa de Luna este o Luna plina mai speciala, mai intensa, arata ca urmeaza o perioada de cateva luni in care trebuie sa limpezim  lucrurile din viata noastra, in special accentueaza necesitatea clarificarii, eliminarii efectelor actiunilor din trecut( LUNA) intr-un mod care sa ne faca viata mai usoara . Eclipsa de Luna poate produce transformari majore, este o energie imensa ce ne orienteaza mai mult spre relatii , poate declansa fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata noastra,  fie ca vorbim de o relatie de la locul de munca, de relatia cu noi insine, de relatia cu partenerul, cu cei apropiati noua.  Este bina sa stim ca o Eclipsa de Luna este o Luna Plina mai puternica cu  efecte de durata ,  emotiile sunt sporite , ceva vine in lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama  ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine .

Eclipsa de Luna din  10 decembrie 2011 are loc  cu Luna in Gemeni  pe gradul 18: 11 in opozitie cu Soarele in Sagetator  gradul 18:11  iar Luna se afla in apropierea Nodului Sud Lunar  in  Gemeni  gradul 14:18.

Este o eclipsa de Luna asociata cu Nodul Sud lunar in Gemeni ceea ce arata o intoarcere spre trecut , o accentuare a trecutului nostru , fiind asociata ce mai adesea cu sfarsituri emotionale, pierderi de tot felul, poate lucra ca un “cutremur” emotional atat in bine cat si in  rau, poate aduce evenimente dramatice sau poate aduce o oportunitate, o noua iubire, o noua “ relatie”, tot ce hraneste sufletul nostru este energizat in aceasta perioada. Nodul Sud Lunar nu are cea mai buna reputatie in astrologie ,ARE O NATURA SATURNIANA  indicand adesea restrictii de tot felul, pierderi , teama. In acelasi timp ,nodul sud lunar in asociere cu aceasta Luna plina poate sa fie o culminare a unui talent pe care l-am  dezvoltat timid dar cu incredere , poate fi un bonus substantial pentru o munca bine facuta dar neapreciata in trecut.  Energiile imense ale acestui moment astral fac o legatura directa cu suletul nostru, chiar nu ne intreaba daca suntem bucurosi de oaspeti, pur si simplu vine  si lasa mesajul , cu cat ne vom opune mai mult sa intelegem acest mesaj, cu atat mai mult ne putem afunda intr-o directie gresita , in acest fel ne putem face singuri rau , imbolnavind-ne .

Eclipsele de Luna sunt puternic orientate spre relatii , crize in relatii dar nu neaparat  in rau, de multe ori energia eclipsei poate actiona ca o informatie importanta , o intuitie , un gand ce ne pot ajuta sa intelegem de ce ne este rau alaturi de o persoana si  atunci plecam fara prea multe suferinte sau putem realiza brusc cat de importanta  este o persoana in viata noastra si atunci suntem deschisi spre transformare tocmai de dragul persoanei respective. Traditional, eclipsele de luna nu sunt   privite ca energii prea binevoitoare sau ajutatoare;  tinand cont ca Luna simbolizeaza problemele interne , emotiile , sufletul,  sentimentele , visele , amintirile , Eclipsa de Luna tinde sa aiba mai mult efecte personale . In timpul unei eclipse , Luna poate juca rolul unui ac de ceas care ticaie   ritmul evenimentelor karmice si al situatiilor cu care trebuie sa ne confruntam , putem vorbi aici de intalniri providentiale, decizii importante, calatorii , noi puncte de interes, noi activitati, tristeti, bucurii, succese,  infrangeri.

Ascendentul acestei Eclipse de Luna este in semnul Gemenilor gradul 19:37, vorbim de o  energie  mutabila ce creeaza conditii de schimbare dar  si o nevoie de adaptabilitate la schimbare. Vom  fi mai deschisi , adaptabili pentru aproape orice situatie cu care ne putem  confrunta ,  curiozitatea  si flexibilitatea sunt plusurile acestei energii .
Guvernatorul acestui ascendent este Mercur retrograd in Sagetator , asadar, energia mercuriana incetinita dar intensa va  deveni pentru noi extrem de importanta pentru urmatoarea perioada  influentandu-ne cum stie ea mai bine experientele vietii noastre, modul cum abordam aceste experiente dar si felul in care interactionam cu ceilalti. Mercur retrograd ca si guvernator al ascendentului Eclipsei de Luna poate fi considerata o energie in acord deplin cu mesajul Eclipsei Lunare in Gemeni  asociata cu Nodul Sud Lunar in Gemeni , este o energie necesara regandirii, revizuirii , reexaminarii vietii noastre, poate lucra ca un factor de  corectie care pus in fata anumitor evenimente din viata noastra poate limita si preveni o serie de erori grave. Mercur retrograd in casa VI  pune un accent deosebit pe corectarea , revizuirea relatiei cu locul de munca , cu colegii, sefii, sanatatea noastra.

Mercur retrograd in Sagetator  guverneaza si casa iubirii, copiilor , creativitatii,  romantismului  si este intr-o conjunctie stransa cu asteroidul 171 Ophelia .
Ophelia este acel moment de indoiala , nu-si asuma iubirea , nu-si asuma nici un risc si prefera sa faca pe plac altcuiva ( in cazul ei , vorbim de tatal ei , chiar daca il iubea pe Hamlet ,  a ales sa isi asculte tatal si sa-l spioneze pe iubitul ei) , din aceasta cauza ea devine slaba , extrem de emotionala . Mercur este mintea noastra iar in mers aparent retrograd se poate spune ca mintea noastra este preocupata de trecut , de  o poveste de iubire , de povestea unui copil ,  pentru care am refuzat sa riscam sau am preferat sa ascultam de altii decat de inima noastra , de sufletul  nostru. Acuma ni se da o noua sansa (mercur retrograd ) , ar fi pacat sa o pierdem , ar fi pacat sa nu ascultam de intuitia noastra, de inima noastra , asa putem repara trecutul, iubirea , relatia cu copilul nostru , cu colegii nostri, cu sefii nostri . Ascultati-va sufletul , el va ghideaza foarte bine in aceasta perioada , dati-i  o noua sansa iubirii . Tot in conjunctie cu Mercur se afla centaurul de sex feminine Okyrhoe , este asteroidul cu numarul 52872 descoperit pe 19 septembrie 1998 ,  are o perioada de 24 de ani si 157 de zile pentru a strabate toate semnele zodiacale fiind cea mai scurta perioada a unui Centaur .  In mitologie ,Okyrhoe a fost fiica lui Chiron si Chariklo , ea cunoastea arta profetiei , avea darul profetiei dar profetie care odata spusa a provocat pentru ea multa durere . Ea a dezvaluit omenirii planurile Zeilor si din aceasta cauza  a fost transformata intr-o iapa . Ea poarta “ darul dureros al clarvederii “ pe care pare sa nu aiba nici un control iar mercur retrograd in conjunctie cu Okyrhoe este un simbol al mintii noastre intuitive ce poate fi pedepsita daca nu reusim sa o controlam  , sa tinem pentru noi intuitiile noastre , sa stam in picioare pentru convingerile noastre , pentru principiile noastre . Mercur retrograd in conjunctie cu Okyrhoe in Sagetator dar si cu asteroidul Ophelia guverneaza Eclipsa de Luna in Gemeni pe gradul 18 :11 , acest lucru accentueaza aspectul vizionar, profetic al acestei eclipse , ofera posibilitatea revizuirii , regandiriii unui domeniu din viata noastra in acord cu destinul si nu cu ceea ce vrem noi  , asta in functie de harta natala a fiecaruia .

Eclipsa de Luna formata de faza de Luna Plina in Gemeni  in apropierea Nodurilor lunare activeaza axa VI-XII , avem o Luna Plina in Gemeni gradul 18:11 in casa XII (  trecutul, secrete, karma , izolare , mistere, dusmani )  care se opune unui Soare in Sagetator in casa VI(munca de zi cu zi,rutina ,  colegii, sanatatea ) vorbim asadar de  un aspect ce induce un puternic conflict interior,  este accentuata lipsa claritatii in gandire, o minte incetosata, dezechilibru comportamental, un puternic zbucium sufletesc, ne plange sufletul. Luna eclipsata in casa XII poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care puteti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care va puteti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ati facut lucruri ce au putut  afecta pe altii sau chiar pe voi. Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele voastre, in descoperirea dusmanilor voastri.

Eclipsa totala de Luna face parte dintr-o Cruce Cosmica mutabila formata din doua opozitii si patru careuri , adica Luna in Gemeni in conjunctie cu Nodul Sud in Gemeni in opozitie cu Soarele in Sagetator in conjunctie cu Nodul Nord in Sagetator dar si cu asteroidul Ixion ,  Ceres( mama) in Pesti  in opozitie cu Marte in Fecioara , Soarele in careu cu Ceres si Marte , Luna in careu cu Ceres si Marte , Nodul Nord in careu cu Ceres si Martes , Nodul Sud in careu cu Ceres si Marte . O Cruce cosmica formata in acest moment al Eclipsei totale de Luna in Gemeni  poate fi o adevarata “orchestra astrala “ ale carei ritmuri karmice ne forteaza sa respectam legile divine si sa platim pentru ceea ce am gresit sau sa culegem ceea ce meritam. Universul trimite avertismente pentru cei care si-au facut legi personale din nestatornicie, din invinovatirea altuia  pentru propriile dificultati , din sovaiala ,din  minciuni . Aceasta energie pune un accent deosebit pe corectarea acestor atitudini gresite in care este implicata mintea, corpul, emotia , crucea cosmica mutabila poate ajuta sa iesim  din stresul acumulat  sau poate sa mareasca acest stres . Crucea cosmica in semne mutabile arata imposibilitatea concentrarii pe o singura directie , mai degraba putem vorbi de o dispersie a energiilor noastre creative, relatiile noastre ne vor influenta foarte mult, depindem de altii si de circumstantele exterioare ceea ce aduce instabilitate, confuzie. Una din solutiile de iesire din situatiile confuze din aceasta perioada este Saturn in Balanta in casa iubirii ,  copiilor , deci respectarea regulilor , corectitudinii , diplomatiei, asumarea responsabilitatii pentru iubire , copii ne ajuta foarte mult . Daca am invatat cu Saturn in Balanta sa definim corect o relatie , o alianta , atunci facem parte din prietenii lui Saturn .

Ceres in careu cu Luna in Gemeni  dar si cu Soarele in Sagetator degaja o energie ce poate conduce la pierderi sau ceva  se poate intoarce inapoi , primim ceva ce meritam.  Marte in Fecioara in careu cu Luna dar si cu Soarele ne sensibilizeaza , ne face irascibili dar ne si agita , putand destul de usor intra in fel de fel de conflicte , deci atentie , nu incercati sa masurati “marea cu degetul” ,  este periculos si fara nici un control. Deoarece Marte este in casa familiei si guverneaza casa muncii ,  Soarele in casa muncii, colegilor , sanatatii si guverneaza casa familiei ,  Ceres in casa carierei , vietii sociale iar Luna in casa secretelor , dusmanilor  si guverneaza casa banilor , valorilor native dar si casa fratilor , calatoriilor scurte, comertului , in aceste directii de viata pot aparea destule provocari , tensiuni , confuzii .

Luna in Gemeni este opusul stabilitatii si predictibilitatii , este o energie ce amplifica reactia la orice impuls  dar si la ceilalti oameni , ofera adaptare la schimbare , perceptiile pot fi uimitoare tocmai din cauza curiozitatii fara nici o  limita . Luna in semnul Gemenilor  accentueaza la extrem  dualitatea , este amplificata nervozitatea, agitatia , insomnia , gandul devine smecher , nostim , excitant si sfidator. Soarele in Sagetator este o energie propice schimbarii , actiunii, reeducarii sufletului , induce un puternic “neastampar “ necesaar abordarii si explorarii domeniilor noi . Este o energie ce  amplifica dorinta de dreptate , adevar , legalitate dar si aventura intelectuala, intelepciune, clarvedere. In conjunctie cu Soarele in Sagetator se afla Ixion , o planeta in apropierea lui Pluto . In mitologie ,Ixion a fost regele Tesaliei si s-a casatorit cu Dia , fiica lui Deioneus caruia i-a promis un cadou valoros . Cu toate acestea ,  el nu a platit pretul miresei dar Deioneus a furat caii lui Ixion . Ascunzandu-si  mania , Ixion l-a invitat pe Deioneus la un ospat unde i-a intins o capcana , acesta a cazut intr-o groapa cu carbuni aprinsi si a murit .Ixion apare ca un factor de conflict, el este primul om din mitologie care varsa  sangele unei rude, neam, este un “ criminal” care isi calculeaza cu sange rece “ opera “ fara a tine cont de valoarea vietii cuiva . El este pedepsit dar la un moment dat lui Jupiter i se face mila de Ixion si il invita sa traiasca pe Muntele Olimp .  Aici , el incalca toare regulile impuse de o relatie gazda –musafir prin incercarea de a o viola pe Hera –Juno –Regina cerului si sotia lui Jupiter . Folosind un nor momeala in forma lui Juno ,  Zeus –Jupiter il prinde pe Ixion , el este alungat din Olimp si este agatat de o roata care arde pentru eternitate in iad . Povestea mitologica a lui ixion ne spune doua lucruri importante , unul dintre acestea este ca el nu are morala , etica , corectitudine , cuvant ( el a refuzat sa plateasca pretul miresei) , tradare , crima , furie . In al doilea rand , el iroseste o a doua sansa oferita de Jupiter . Soarele in conjunctie cu Ixion si in opozitie cu Luna in Gemeni poate pune un accent deosebit pe concepte gresite , imorale , pe ceea ce suntem capabili cu adevarat oferindu-ne o a doua sansa ,  de voi depinde daca puteti beneficia de ea sau o puteti risipi . Acest moment astral poate pune un accent deosebit pe talentele irosite , pe  lipsa recunostintei fata de binefacatori  si pe ceea ce se naste de aici. Uneori alegem gresit , alteori nu , aceasta Eclipsa totala de Luna in Gemeni ne da “o a doua sansa “, asta in functie de domeniul de viata energizat in  harta fiecaruia dintre voi .

Darul unei Eclipse este imens , toate lucrurile care au fost ascunse sau neglijate in viata noastra ies la lumina , sunt dezvaluite iar aceasta  Eclipsa aduce energia,  puterea dar si inspiratia pentru a face schimbarile de care avem nevoie. Cand nodurile lunare fac aspecte semnificative ,  liberul arbitru este minim , o persoana afectata de o  asemenea energie are cea mai mica putere in a lua de unul singur deciziile , in aceste momente destinul, soarta lucreaza pentru persoana respectiva  in functie de ceea ce este cel mai bine pentru el pe termen lung , asadar , in energia imensa a unei Eclipse putem vedea cum destinul lucreaza in favoarea noastra .

O eclipsa intr-un semn mutabil , un semn ce schimba regulile,  induce o energie ce ne poate ajuta  sa lucram la  teama de schimbare, de fapt ,  invingerea ei,  este cel mai bun moment de a deschide mintea noastra, de a acumula cunoastere. Guvernatorul acestei Eclipse este Mercur retrograd in Sagetator in conjunctie cu Okyrhoe , asta accentueaza viziunea , profetia acestui moment . Okyrhoe a fost pedepsita dar ea a spus adevarul. Cu Mercur retrograd in conjunctie cu Okyrhoe ni se ofera o a doua sansa de a descoperi un adevar mai profund si de a reinvia o situatie pierduta pe drum.

Adriana Tudosa

 

You may also like

29 Comments

 1. O speranta a incoltit si in sufletul meu si, stiu sigur, si in sufletul altora…

  Ne faci sa zambim, sa speram, sa ne bucuram…

  Multumim din inima pentru daruirea ta!

 2. ma gandesc la tot efortul pe care il faci pentru cititorii tai…
  si stiu ca simti rasplata noastra!
  cu drag 🙂

 3. Buna seara!Am citit cu sufletul la gura articolul dvs.Aceasta eclipsa se produce in apropierea descendentul meu natal(16:28gemeni).Imi puteti spune mai exact in ce sens ma va influienta aceasta?Sunt nascuta pe 7 aprilie 1979 ora 23:45 Braila.Imi puteti spune daca imi voi gasi jumatatea…

 4. frumos si profund….felicitari Adriana…!…magia sarbatorilor de iarna …a sosit…!…daruira ta e mare de altfel si munca ta depusa…cu drag carmen

 5. multumim foarte mult..genial..! sunt curioasa…cum fac sa aflu cum ma influenteaza aceasta eclipsa? Ce aspecte face cu harta mea…nu stiu cum sa fac asta!

 6. multumesc draga mea “caprioara “,iti doresc si eu ganduri bune si sa ai parte de “cadouri frumoase “in aceasta luna speciala alaturi de fetita ta ,
  toate cele bune,
  cu drag,
  adriana

 7. metra
  pentru a sti exact ce domenii din viata ta sunt energizate ,trebuie sa imi trimiti data de nastere ,ora si locul nasterii,
  adriana

 8. mercur
  am asteroidul Pandora (speranta )in conjunctie cu asteroidul Urania ( astrologie ), cred ca trebuie sa vad partea buna , speranta in orice mesaj astral , oricat se de provocator ar fi .
  cu drag,adriana

 9. Ca o curiozitate, oare eclipsa de soare din 25 nov are legatura cu cea care va urma? Ma refer la evenimentele de atunci daca vor avea continuare acum sau ce s-a stabilit, ce s-a incheiat atunci asa va ramane…

  Cu mult drag, Mercur

 10. Buna, citesc si recitesc articolele tale 🙂 multumesc ca imparti din cunoasterea ta!
  As dori sa-mi spui, daca se poate, ce domenii vor fi energizate de aceasta eclipsa. In plan sentimental cum va fi ?
  sunt nascuta in 26 septembrie 1987, ora 17:47, Alba Iulia, jud. Alba 🙂 Balanta cu ascendent in Varsator.
  Multumesc !

 11. Buna,

  V-ar ruga sa-mi spuneti si mie ce domenii din viata mea vor fi energizate de acest eveniment si, eventual, in ce fel.
  Sunt nascuta in Arad pe 23 iulie 1982 la aprox 03:20 AM.

  Multumesc,

  Claudia

 12. Adriana, iti multumesc pentru toate articolele interesante pe care le publici.

  Am Nodul Nord in Sagetator casa VI si Nodul Sud in Gemeni casa XII. (1 februarie 1975, Arad). Eclipsa totala de luna in Gemeni, va avea un impact major asupra mea si te rog sa imi spui in ce plan si cum as putea fi afectata.
  Toate cele bune!

 13. Adria,
  te felicit si iti multumesc pentru acest blog! Il urmaresc de ceva vreme si intr-adevar mi-a adus mai multa lumina in intelegerea a ceea ce mi se intampla.
  As indrazni si eu sa iti pun o intrebare: avand in vedere ca sunt nascuta cu o zi inainte de eclipsa (9 decembrie 1978, 11:45, Bucuresti), are o influenta deosebita asupra mea?

  Multumesc,
  si iti doresc tot binele astral!

 14. mitzugane
  eclipsa totala de luna energizeaza casa carierei si face opozitie cu soarele natal din casa familiei,inclin sa cred ca poti avea unele piedici chiar pierderi in cariera ta datorita unui barbat ( soarele ). Pot aparea fel de fel de probleme in cariera , in viata sociala, pot fi scoase la lumina anumite probleme tinute secrete in acest domeniu din viata ta . Este un timp in care greselile sunt taxate ,ma refer aici la greseli legate de alegerea unei cariere iar ceasta eclipsa de Luna poate lucra ca un reparator karmic pentru evolutia ta . Poate urma o perioada de sase luni in care iti poti schimba cariera ,daca in ultimul timp ai lucrat la un proiect atunci poti culege roadele ,nu destul de usor dar poti vedea in aceasta perioada care sunt cei care se opun succesului tau .
  adriana

 15. metra
  esti rac cu ascendentul in gemeni gradul 20:52 ,asta inseamna ca eclipsa totala de luna activeaza casa XII ,o casa a secretelor , dusmanilor . Energia lunii eclipsata in casa XII i poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care poti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care te poti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ai facut lucruri ce au putut afecta pe altii sau chiar pe tine . Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele tale , in descoperirea dusmanilor tai , in intelegerea greselilor trecutului.
  Fiind in conjunctie cu ascendentul tau ,pot spune ca lucrurile vor evolua rapid ,si as vrea sa te rog sa fii atenta la sanatate ,la imaginea ta personala .
  adriana

 16. claudia
  rac cu ascendentulin gemeni gradul 23 :58,in cazul tau eclipsa totala de luna activeaza axa XII-VI, o axa a limitarilor si sanatatii . Energia lunii eclipsata in casa XII poate aduce teste legate de compasiune si de intelegere fata de cei din jur . Grijile legate obsesiv de anumite reguli, detalii, de perfectune pot naste in aceasta perioada destule temeri, anxietati , probleme de sanatate . Este un timp in care poti simti o nevoie coplesitoare pentru odihna , reinoire spirituala . Sunt posibile probleme de sanatate putand deveni usor propriul dusman prin neascultarea mesajelor primite de la propriul corp, este un timp in care te poti confrunta cu trecutul mai ales daca in trecut ai facut lucruri ce au putut afecta pe altii sau chiar pe tine . Eclipsa in casa XII poate fi intunericul care face lumina in secretele tale , in descoperirea dusmanilor tai , in intelegerea greselilor trecutului.
  Aceasta eclipsa de luna face un aspect benefic cu Saturn natal din casa iubirii,copiilor , creativitatii personale ,se poate spune ca o iubire ,un copil sau propria ta creativitate te poate ajuta in urmatoarea perioada sa treci peste anumite experiente mai grele legate de propria karma .
  adriana

 17. ioana
  Luna eclipsata este in casa IV putand aduce teste legate de familie, radacinile familiei, casa . Sunt posibile certuri cu parintii , schimbari de locuinta , atmosfera apasatoare in mediul familial . Este un timp in care sunt necesare masuri pentru imbunatatirea vietii de familie, a caminului si crearea unui echilibru sanatos intre viata de familie si cariera. Poate fi un timp in care esti ajutata sa iti schimbi locuinta , sa refaci legatura cu familia , posibile probleme cu mama sau va trebui sa ai grija de ea . Casa IV este o casa cardinala adica un loc in care incepe un proces iar luna este guvernatorul natural al acestei case , deci, in aceasta casa luna eclipsata capata putere foarte mare energizand fel de fel de probleme de familie tinute ascunse, tot ce are legatura cu familia, caminul, afaceri imobiliare , experiente din trecut tind sa iasa la lumina , toate aceste experiente care nu-ti ofera conditii pentru dezvoltare in sens vertical se vor sfarsi.
  adriana

 18. roxi
  aceasta eclipsa totala de luna energizeaza casa partenerului ,asta inseamna ca “poti culege roade ” in acest domeniu de viata ,poti gasi un partener de viata in urmatoarele sase luni . Deoarece eclipsa este in opozitie cu Neptun natal din casa personalitatii tale iti recomand totusi sa fii extrem de atenta in ce relatie te bagi deoarece Neptun are darul de a te face sa crezi ca ai gasit partenerul ideal, deci cu atentie ,poti sa-ti gasesti jumatatea .
  Neptun natal fiind retrograd in harta natala ,inclin sa cred ca vei intalni pe cineva care apatine vietilor tale trecute si cu care ai o karma de echilibrat .
  adriana

 19. Buna Adriana,

  Sunt impresionata de articol. Sa fiu sincera am simtit o anumita energie toata saptamana, asta dupa o perioada dificila. Pot sa spun ca a fost o schimbare profunda. In plus, duminica voi avea o intalnire in care se va decide ceva foarte important sau va fi primul pas spre aceasta decizie. Sunt nascuta pe 31 mai 1980, ora 9-10 (nu stiu exact exact) in Marasesti. Sunt curioasa cat de mult ma va influenta aceasta eclipsa in urmatoarele saptamani. Multumesc.
  Diana

 20. Buna,Adriana!Citesc cu mare interes toate articolele pe care le scrii.Te rog sa ma ajuti cu un sfat in privinta sanatatii mele.Data si ora nasterii:29.07.1978,ora:06:30,Gheorgheni,Harghita.

 21. Buna seara.Daca nu a cerut prea multa lume deja si daca se poate, as dori si eu aceleasi detalii.
  Data si ora nasterii: 07.07.1989, 12:00 a.m., Iasi.

 22. Mersi mult draga Adriana. Ai mare dreptate, legat de tot! promit ca voi fi atenta, desi cumva inuitia parca mi-a spus sa fac asta…..:D multumesc din nou!!

 23. Multumesc mult Adriana!

  Intr-adevar, s-a adeverit, am fost taxata cu varf si indesat! Pe acolo ma gandeam si eu, ma bucur sa primesc interpretari similare si de la tine.

  Mult spor in continuare, noi suntem aici, cititorii tai fideli.

  Un an nou cat mai luminos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.